🤲دعای روز بیست و نهم ماه مبارک رمضان
@pajouhesh12
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
🔔 پویش بزرگ «میراث مادرانه» برگزار میشود
فراجا: پویش بزرگ میراث مادرانه، در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و حمایت از اجرای قانون عفاف و حجاب در کشور برگزار می گردد.
جزئیات بیشتر👇
yun.ir/91dcl4
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
📖 دعای روزهای آخر ماه مبارک رمضان
اندک اندک میرود
از دیده ماه مهربان
بالحُسَین میگویم و
اَلعفو را در پشت آن
❇️ دعاهاى شبهاى دهه آخر ماه كه از جمله آنها اين دعاست كه شيخ كلينى در كتاب كافى از امام صادق علیهالسلام روايت كرده در دهه آخر ماه رمضان در هر شب بخوان:
🔹 «أَعُوذُ بِجَلالِ وَجْهِكَ الْكَرِيمِ أَنْ يَنْقَضِيَ عَنِّي شَهْرُ رَمَضَانَ أَوْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِي هَذِهِ وَ لَكَ قِبَلِي ذَنْبٌ أَوْ تَبِعَةٌ تُعَذِّبُنِي عَلَيْهِ؛
🔸 پناه میآورم به عظمت ذات كريمت، از اينكه ماه رمضان از من سپرى شود، يا سپيده اين شب طلوع كند، و از سوى من نزد تو گناهى يا نتيجه كارى مانده باشد، كه مرا بر آن عذاب نمايى».
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
❇️ در دیدار رئیس جمهور با علما و روحانیون چه گذشت
🔹 نشست رمضانی حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان با جمعی از علما، روحانیون، ائمه جمعه و جماعات و نخبگان جوان حوزههای علمیه، عصر سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
◻️«تقویت رابطه حوزه و دولت در جهت طراحی نظام مسائل و ارائه راهکار برای حل مشکلات»، «مساعدت حوزه به دولت در پاسخ به شبهات و رفع گرههای ذهنی در افکار عمومی به ویژه در میان جوانان» و «تبیین دستاوردها و خدمات دولت به منظور امیدآفرینی در جامعه و خنثیسازی جنگ روانی دشمن» از محورهای سخنان رئیس جمهور در نشست با علما و روحانیون بود.
🔹 پیش از سخنان رئیس جمهور، استاد علی اکبر رشاد رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران، حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد امام جمعه موقت تهران، خانم متولیان معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین رحیمی صادق مدیر حوزه علمیه تهران و همچنین تعدادی از نخبگان جوان حوزه علمیه قم به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
📎 مشروح گزارش
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#طلاب_خواهر
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
🤲دعای روز سی ام ماه مبارک رمضان
@pajouhesh12
📣📣📣📣 اعلام فراخوان نهمین دوره مسابقه پژوهش گروهی رشد ⭕️مهلت ثبت نام👈1402/2/31 ⭕️ارسال آثار👈1402/6/15
@pajouhesh12
👇👇👇👇
عیدانه مرکز نور!
🌷🌷🌹🌷🌷
در آستانه حلول عید سعید فطر، عید طاعت و مغفرت و بندگی، از 25% تخفیف در خرید شارژ بهرمند شوید! 🎉
🌐 نورمگز، پایگاه مجلات تخصصی نور > noormags.ir
🌐 نورلایب، پایگاه کتابخانه دیجیتال نور > noorlib.ir
🌐 ابرنور، پیشخوان اجرای نرمافزارهای نور در اینترنت > abrenoor.ir
✅ در صفحه خرید شارژ هر کدام از پایگاهها، این کد تخفیف را وارد کرده و از 25% تخفیف بهرمند شوید: noorfetr1402
عیدتون مبارک!
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در ارائه محصولات نرم افزاری علوم اسلامی و انسانی
www.noorsoft.org
▫️▫️▫️
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
@pajouhesh12
🔰سیر تحول کتابخانه ها از سنتی تا مجازی 🖇قسمت دوم ❇️ کتابخانهی سنتی: موجودی این کتابخانهها به صورت چاپی بوده و هیچ کار رایانهای روی آن انجام نشدهاست. همچنین فعالیتهای کتابداران نیز به صورت سنتی و نوشتاری انجام می گیرد.
❇️کتابخانه خودکار: در این کتابخانهها، فعالیتهای کتابخانه مانند فهرست نویسی، امانت، فراهم آوری و ...، با کمک گرفتن از فناوری دیجیتال و رایانه انجام میشود. منابع این کتابخانهها به صورت چاپی است اما فعالیتهای کتابداران و اعضای کتابخانه، به صورت دیجیتال انجام و ثبت میشود.
❇️کتابخانهی الکترونیکی: در این کتابخانهها، فعالیتها به صورت خودکار است اما منابع به صورت دیسکهای فشرده در اختیار افراد قرار میگیرد. در واقع در این مرحله، تعداد منابع چاپی کمتر میشود.
❇️کتابخانهی دیجیتال: در این کتابخانهها نیز فعالیتها به صورت خودکار است اما منابع به شکل دیجیتال درآمده است و از راه فناوری اطلاعات(IT)، منابع چه در داخل کتابخانه و چه در بیرون آن در دسترس عموم قرار دارد. این دسترسی میتواند از راه وبگاههای ویژهی کتابخانهها باشد و یا از راه اپلیکیشنهایی که برای خرید و یا خواندن رایگان منابع تولید شدهاند.
@pajouhesh12
🔶 فعالیت مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها خلخال
🔹خانم یوسفی معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها خلخال از برگزاری جلسه کارگروه مقالات پایانی جهت بررسی و تصویب موضوعات پیشنهادی مقالات پایانی طلاب خبر داد.
🔹 به گزارش رقیه یوسفی، موضوعات پیشنهادی 10 نفر از طلاب سطح دو جهت تدوین مقاله پایانی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و با اصلاحات تأیید گردید. #مقاله_پایانی #جلسه_کارگروه_مقالات_پایانی
@pajouhesh12
📣 فروشگاه اینترنتی محصولات #نور
با #تخفیف ویژه، تا پایان هفته! 🎉
www.noorshop.ir
📀 #جامع_تفاسیر نور 3
متن کامل 2413 جلد #کتاب تفسیر فارسی و #عربی و ....
مطالعه بیشتر در نورسافت: noorsoft.org/fa/software/View/12636
خرید با #تخفیف ویژه در نورشاپ: noorshop.ir/fa/product/12636
اجرای برخط در ابرنور : abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_jamitafasir3
📀 کتابخانه و درختواره کلام اسلامی 2
متن 1600 جلد کتاب، مشتمل بر 298 رساله از آثار کلام اسلامی ...
مطالعه بیشتر در نورسافت: noorsoft.org/fa/software/View/74074
خرید با #تخفیف ویژه در نورشاپ: noorshop.ir/fa/product/74074
اجرای برخط در #ابرنور : abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_kalamislami2
📀 دانشنامه علوم #قرآن
متن 681 عنوان #کتاب در 903 جلد از منابع مهم در زمينه علوم قرآن
مطالعه بیشتر نورسافت: noorsoft.org/fa/software/View/15821
خرید با تخفیف ویژه #نورشاپ : noorshop.ir/fa/product/15821
اجرای برخط در ابرنور: abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_mishkat2
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در داده پردازی هوشمند علوم اسلامی
www.noorsoft.org
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
@pajouhesh12
🔺اهمیت و ضررورت انجام پژوهش 🔻 اهمیت تحقیق:
معمولا اهمیت و ضرورت تحقیق را به معنای یکدیگر بکار می برند که اصلا درست نیست. وقتی از اهمیت تحقیق سخن می گوییم، یعنی بیان می کنیم که این تحقیق از نظر چه ابعاد و مؤلفه هایی مهم است.
🔰در یک نگاه کلی، اهمیت تحقیق از دو بعد قابل بررسی است:
👈 از باب نظری:
پژوهش گر در نگارش اهمیت تحقیق خود باید بتواند با توجه به دانش، نظریات و ادبیات موجود، دلایل مهم بودن مسئله تحقیق را بیان کند. او برای این کار، باید نشان دهد که تحقیق مزبور، از دیدگاهی جدید و خلاقانه به مسائل نگاه می کند.
بیان اهمیت موضوع تحقیق، باید بتواند اهمیت و ارزش تحقیق را نسبت به نظریه های موجود و یا شرایط موجود، به اثبات برساند.
اغلب پژوهش گران در مطالعات خود، متوجه جای خالی موضوعی می شوند و تحقیق مزبور باید این کمبود را جبران کند. اگر تحقیق در مورد یک تئوری یا مدل است، در آن صورت، تحقیق می تواند آزمون مهمی از آن تئوری باشد و یا امکان دارد پژوهشگر از مفاهیم یا اصولی استفاده کند که پژوهشگران قبلی استفاده کرده اند و پرسش های خود را همانند پرسش هایی که آنها در تحقیقات پیشین به کار گرفته اند، تنظیم کند؛ ولی داده ها از گروه های متفاوت جامعه و زمان دیگری جمع آوری می شود. از این رو، نتایج حاصل از تحقیق، می تواند موجب گسترش تئوری پیشین گردد.
به این مثال توجه کنید:
تحلیل محتوای مجلات ورزشی ایران موضوعی است که بسیار مورد توجه متخصصان ارتباطات در ورزش بوده است. حال فرض کنید پژوهشگری با این عنوان که قصد دارد محتوای روزنامه های ورزشی ایران را مورد مطالعه قرار دهد، تحقیق بنویسد؛ مسلما از او پرسیده می شود : که تحقیق شما از چه نظر اهمیت دارد؟ این تحقیق که تا کنون بارها انجام شده است؟ چرا فکر می کنی انجام این تحقیق مهم است؟
اگر او پاسخ دهد که با توجه به شرایط امروز اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و ساختار مدیریتی ورزش کشور، به نظر می آید که نتایج تحقیقات قبلی با شرایط فعلی تفاوت داشته باشد، به همین دلیل تمایل دارم که محتوای روزنامه ها را در شرایط فعلی مورد بررسی قرار دهم.
به نظر این دلایل برای اهمیت انجام تحقیق تا حد زیادی قانع کننده است.
👈 از باب عملی ( کاربردی):
معمولا تحقیقات برای جامعه از ابعاد مختلفی اهمیت دارد. مثلا نتایج تحقیق می تواند کدام مشکل جامعه را حل کند؟ یا در کدام سازمانها می تواند مورد استفاده قرار گیرد. این اهمیت انجام تحقیق از بعد عملی یا کاربرد نتایج تحقیق در شرایط واقعی است.
🔻ضرورت انجام تحقیق
ضرورت تحقیق با رویکرد به دو مؤلفه «زمان» و «مکان» صورت می گیرد.
بنابراین، گاهی موضوعاتی مهم هستند؛ اما ضروری نیستند. این نکته نیز حائز اهمیت است که در تحقیق و فرایند آن، میلیون ها موضوع مهم بالقوه وجود دارند؛ اما موضوعات ویژه ای هستند که ضرورت انجام پیدا می کنند.
می توان از طریق ارائه خلاصه ای از نوشته های صاحب نظران و خبرگان آگاه که موضوع را ضروری می دانند و خواستار تحقیق بر روی این مسائل هستند، ضرورت تحقیق را به اثبات رسانید و یا درباره آن استدلال کرد. ارائه آمار و ارقام از رویدادها و تأکیدی که به وسیله متخصصان و صاحب نظران در یک زمان خاص یا مکان خاص صورت می گیرد، بیان کننده این است که تحقیق مورد نظر از ضرورت خاصی برخوردار است و به عبارت دیگر، تأثیر انجام تحقیق در حل مسائل بخش های مختلف جامعه و ایجاد تحول در یک جامعه خاص یا حل مشکلات در یک مکان خاص بیان می شود.
✍️✍️ یک پژوهش گر با نگارش بخش های اهمیت و ضرورت تحقیق خویش در حقیقت امور زیر را بیان می کند:
🍃 آگاهی خود را نسبت به اهمیت و ضرورت موضوع نشان می دهد.
🍃استدلاهای لازم جهت انجام تحقیق و صرف هزینه ها را توجیه می کند.
🍃ضرورت پرداختن به آن را از نظر زمان توضیح می دهد.
🍃خواننده را نسبت به محتوای ارائه شده و تحلیل ها و بررسی ها، حساس تر می کند.
@pajouhesh12