✅سمیم نور
نخستین سامانه ی مشابهتیاب متون زبان فارسی است که با سرویسدهی تحت وب، برای پیشگیری و تشخیص مشابهت متون و سرقت احتمالی میان متون مورد استفاده قرار میگیرد. این سامانه متون ورودی کاربر را با انبوهی از متون مختلف اعم از کتاب و مقاله مقایسه میکند و ظرف چند دقیقه تا چند ساعت، نتایجۀ مشابهت متن ووردی کاربر با متون تألیفی دیگران را گزارش میکند.
👈آدرس این پایگاه: www.samimnoor.ir
✅پژوهیار
نخستین نرمافزار استناددهی و سازماندهی منابع پژوهشی است که پژوهشگران را در مستندسازی نتایج پژوهشی و تنظیم خودکار کتابنامه (منابع پایانی پژوهش) یاری میکند. همچنین کاربران پژوهیار میتوانند مجموعهسازی و سازماندهی منابع علمی خود را به پژوهیار بسپارند و همان منابع گردآوری و طبقهبندی شده را در استناددهی و تنظیم کتابنامه ی پژوهش خود بهکار گیرند. «پژوهیار» این کار را از طریق افزونههای واژه پرداز ورد و همینطور مرورگر فایرفاکس انجام میدهد و کاربران میتوانند سوابق کاربری خود را در ابر «پژوهیار» نیز بارگذاری و نگهداری کنند.
👈پایگاه رسمی این نرم افزار: www.pajoohyar.ir
✅کتابخوان همراه نور
خیلی از پژوهشگران، از ابزارهایی با سیستم عامل اندروید (anodroid) استفاده میکنند. کتابخوان نور، ابزاری مناسب و رایگان برای دریافت و مطالعه ی کتابهای الکترونیکی حوزه ی علوم اسلامی و انسانی است که از سوی محققان و توسعهدهندگان محصولات موبایلی نور تهیه و عرضه شده است. در حال حاضر، بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب در حوزه های مختلف علوم انسانی و اسلامی در این نرم افزار ارائه شده و کلیه کتابها به همران نرمافزار «کتابخوان همراه نور» در فروشگاههای اینترنتی محصولات اندروید بصورت رایگان عرضه می شوند و تعداد این کتابها به صورت هفتگی رو به افزایش است.
👈دریافت نرمافزار: پایگاه ketabkhan.noorsoft.org و دیگر بازارهای اینترنتی اندروید
✅قاموس نور
فرهنگهای لغات و فرهنگهای موضوعی، یکی از مهمترین ابزارهایی هستند که یاریگر دائمی پژوهشگران و محققان به شمار میروند. از سویی بسیاری از محققان حوزه ی علوم اسلامی و انسانی نیازمند بهرهگیری از فرهنگهای چند زبانه هستند. نرمافزار قاموس نور2 به عنوان یک ابزار پژوهشی توانمند، دربردارنده ی متن کامل ۴۰ عنوان کتاب لغت در ۲۱۴ جلد به زبانهای عربی و فارسی با قابلیت جستجو و محدود سازی دامنه جستجوست. منابع این نرمافزار در زمینههایی همچون معجمهای موضوعی، لفظی، قرآنی، روایی، فلسفی، فقهی، طبی، جغرافیایی و... عرضه شدهاند.
✅نورنگ
خیلی از محققان برای ارائه فایلهای خود از نرمافزار پاورپوینت استفاده میکنند. زمینههای تصویری نورنگ با نام قالب پاورپوینت فضای مناسبی پدید آورده که در آن کاربران مختلف با سلایق بصری گوناگون میتوانند قالبهای پاورپوینت مورد نظر خود را با نقوش، علائم و نمادهای بومی اسلامی و ایرانی دریافت کنند و ارائه سخنرانی، دفاعیه پایاننامه یا هر ارائه دیگری را بر روی این قالبهای پاورپوینت تهیه و عرضه کنند.
👈آدرس پایگاه: www.noorang.ir
✅پایگاه اندیشوران حوزه
پایگاه اندیشوران حوزه، فضایی شبکهای است برای ایجاد ارتباط و پیوند بیشتر محققان حوزه ی علوم اسلامی و انسانی و همین طور کاربران با محققان حوزه و نیز مراکز اسلامی؛ این پایگاه دربردارنده ی صفحات شخصی محققانی است که به صورت مستقل و خود روزآمد مشخصات فردی و فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود را عرضه میکنند. به این ترتیب کاربر میتواند فعالان آموزشی و پژوهشی هر زمینه ی علمی در علوم اسلامی و انسانی را شناسایی کند، از آخرین تولیدات علمی آنها باخبر شود و با آنها ارتباط بگیرد.
👈آدرس پایگاه: www.andishvaran.ir
@pajouhesh12
✳️ دبیرخانه همایش بینالمللی خانواده مقاوم؛ چالشهای اخلاقی در جهان متحول با مشارکت انجمن علمی زن و خانواده برگزار میکند:
◀️ فراخوان تجربهنگاری
ویژه اساتید، مبلغان، مشاوران، کنشگران تعلیم و تربیت، طلاب سطح 3و 4
🔻محورهای فراخوان
1️⃣ تجربهنگاری پدران، مادران، همسران و فرزندان موفق از غلبه بر چالشهای اخلاقی و خانوادگی
2️⃣ تجربهنگاری مبلغان موفق از غلبه بر چالشها و آسیبهای اخلاقی
3️⃣ تجربهنگاری کنشگران عرصه تربیت از مواجهه با چالشها و تهدیدهای تربیتی
4️⃣ تجربهنگاری مساجد و هیئتهای مذهبی از چگونگی مواجهه با چالشهای اخلاقی و خانوادگی
5️⃣ تجربهنگاری گروهها و شبکههای اجتماعی مرتبط با خانواده از مواجهه با چالشها و تهدیدهای خانوادگی و اخلاقی
6️⃣ تجربهنگاری مشاوران و مددکاران فرهنگی و اجتماعی از مواجهه موثر با افراد آسیبپذیر
از آثار برتر تقدیر بهعمل خواهد آمد.
⏰ مهلت ارسال آثار:
31 شهریور 1402
📩 طریقه ارسال آثار:
بارگذاری در سایت:
www.resistantfamily.wfrc.ac.ir
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#پژوهشکده_زن_و_خانواده
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
🖍🖍 تحقیق پیمایشی چیست؟ پژوهش پیمایشی یا همان Survey Research به عنوان فرآیند انجام تحقیقات با استفاده از نظرسنجی هایی که محققان برای پاسخ دهندگان ارسال می کنند ، تعریف می شود. داده های جمع آوری شده از نظر سنجی ها پس از تجزیه و تحلیل آماری برای نتیجه گیری معنادار در تحقیقات استفاده می شود. ♦️مراحل پژوهش پیمایشی
☑️جمعآوری اطلاعات: چنانچه پیمایشها به خوبی طرح و هدایت شوند این امکان را به سازمانها میدهند که اطلاعاتی دقیق درباره طیف گستردهای از مسائل جمعآوری کنند. پیمایش روشی است کاملاً اثر بخش و کارا جهت جمع آوری اطلاعات مورد نیاز. پیمایشهای سازمانی ازحیث جمعآوری اطلاعات انعطافپذیرند و میتوان از آن برای دستیابی به اهداف متعدد و مختلفی همچون، ارزشیابی نیازهای کارکنان، دیدگاههای مشتریان، شناخت انگیزههای کارکنان و همچنین نظرات و ترجیحات مشتریان نسبت به کالاها و خدماتی که دریافت کردهاند، استفاده کرد.
☑️ بهبود ارتباطات: پیمایش میتواند به عنوان ابزاری قدرتمند برای بهبود ارتباطات بین بخشهای مختلف یک سازمان عمل کند. پیمایشها برای ایجاد ارتباطات رو به بالا، از کارکنان سطوح پایین به سمت مدیران مفید هستند و همچنین میتوانند در ارتقاء وتحکیم روابط برونسازمانی و چگونگی مناسبات دو سویه بین سازمان و مشتریات راهگشا باشد. پیمایشها و نظرسنجیها میتوانند به عنوان ابزاری مشخص و ایمن برای برقراری ارتباط بین مدیران و کارکنان و سازمان و مشتریان استفاده شوند. پیمایشهای موثر به کارکنان این احساس را میدهند که آنها بخشی از فرایند تصمیمگیری هستند و نظرات و پیشنهادهای آنها برای سازمان اهمیت دارد.
☑️ بازنگری و ارزیابی آثار: آن دسته از پیمایشهایی که به صورت مرتب انجام میشود، میتواند یک سیستم کشف سریع برای ارائه آثار تغییرات اعمالشده بر رفتار و دیدگاههای کارکنان و مشتریان در اختیار مدیران و تصمیمگیران سازمان قرار دهد. اگر مدیران بتوانند در همان اوایل به خوبی با تغییرات منفی ایجاد شده در دیدگاههای کارکنان مقابله کنند، میتوانند آشفتگی و اختلالی که موجب تداوم شرایط بد فعلی یا بدترشدن آن میشود را به حداقل برسانند.
@pajouhesh12
فراخوان پانزدهمین جشنواره علامه حلی آغاز شد
طلاب جوان (زیر 35 سال) حوزههای علمیه برادران و خواهران سراسر کشور [متولدین 1367/01/01 و مابعد آن] تا پایان روز یکشنبه 15 مرداد 1402 فرصت دارند فرایند ثبتنام در این جشنواره را تکمیل نمایند.
همچنین، اساتید حوزههای علمیه منوط به داشتن شرط سنی زیر 50 سال [متولدین 1352/01/01 و مابعد آن] و داشتن کد استادی در حوزههای علمیه برادران در سال جاری یا مجوز تدریس در حوزههای علمیه خواهران و جامعةالزهراء(س) در سال جاری، میتوانند در بخش اساتید این جشنواره شرکت نمایند.
آثار ارسالی میبایست در یکی گروههای علمی دهگانه جشنواره شامل: «تفسیر و علوم قرآنی»، «علوم حدیث و درایه»، «کلام»، «اخلاق و تربیت»، «فقه و حقوق اسلامی»، «فلسفه و منطق»، «اصول فقه»، «تاریخ اسلام»، «ادبیات» و «علوم انسانیِ مرتبط با حوزه دین» و در قالب: «مقاله»، «کتاب»، «تحقیق پایانی سطح دو» و «پایاننامه سطح سه حوزه یا کارشناسی ارشد دانشگاهی طلاب» باشد.
«نقش حوزههای علمیه در راهبردهای فرهنگ عمومی و دینداری جامعه» به عنوان موضوع بخش ویژه جشنواره پانزدهم است و افرادی که در این موضوع آثار خود را به جشنواره ارسال نمایند از 5 امتیاز ویژه در ارزیابی آثار و در صورت برگزیده شدن، معادل 1.5 برابر جوایز منتخبین بخش عادی جشنواره بهرهمند خواهند شد.
🌐 لینک ثبتنام کلیه طلاب خواهر و برادر سراسر کشور
🔰 فایل راهنمای ثبتنام در سامانه جشنواره
@jhelli_ir
@pajuohesh12 👇👇
راهنمای ثبتنام در جشنواره.pdf
807K
فایل راهنمای ثبتنام در پانزدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره)
🖼مجموعه پوسترهای رهبران نهضت خمینی(ره) با موضوع نگاه ویژه به جایگاه #زن
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
📖#معرفی _کتاب
📙کتاب بر کرانه شرح چهل حدیث
🌱🌱این اثر تلخیص کتاب ارزشمند شرح چهل حدیث امام خمینی(س) است توسط جواد محدثی تدوین شده است.
شرح چهل حدیث از جمله سودمند ترین آثار اخلاقی حضرت امام خمینی(ره) است که از ویژگی های منحصر به فردی همچون، غنای محتوا، استناد به آیات و روایات فراوان ، طرح مباحث نظری اخلاقی، عرفان و اشاراتی بی شمار به دقایق عرفانی و نکات بدیع و نظری برخوردار است.
حضرت امام(ره) این کتاب را در شرح و بیان ۴۰ حدیث از معصومین نگاشته اند.
🌱🌱 روش حضرت امام(ره) در توضیح احادیث این است که ابتدا حدیث را نقل کرده و سپس آن را به فارسی ترجمه کرده اند؛ آنگاه کلمات اصلی حدیث و گاه قالب تعبیرات و کلمات آن را شرح و معنا کرده اند و در معنای حدیث، نکاتی را که در شرح آن سودمند است بیان داشته اند.
تعداد صفحات :۳۲۴
قیمت : ۷۳۰۰۰ تومان
✅🖤علاقه مندان می توانند این کتاب را به مناسبت رحلت امام خمینی(ره) با تخفیف ۱۵ درصدی ،به قیمت ۶۲۰۵۰ تومان تهیه نمایند.
#مرکز_نشر_هاجر
#ناشر_تخصصی_زن_و_خانواده
🆔@hajarpub_ir
🌐https://hajarpub.ir/
@pajouhesh12
⭕️چگونه برای یک مقاله علمی چکیده بنویسیم؟
🔹برخی از افراد فکر می کنند چکیده مقاله بخش کم اهمیتی از کار است و با این تفکر به کپی کردن از بخش های مختلف مقاله در چکیده نویسی می پردازند. این در حالیست که چکیده مقاله از مهم ترین بخش های مقاله است که باید اصول و جزییاتی هنگام نوشتن آن رعایت شود.
☑️به طور کلی، اولین جمله از یک چکیده باید به خوبی موضوع مقاله را معرفی کند بنابراین خواننده می تواند آن را به موضوعات و تحقیقات دیگر در آن زمینه مرتبط کند. هرچند، تحقیقاتی که در زمینه نوشتن چکیده برای مقالات مختلف صورت گرفته است نشان می دهد، فقط عده کمی از پژوهشگران از این پیشنهاد پیروی می کنند.
☑️یکی از اصلی ترین مشکلات در چکیده نویسی، نبود ساختار استاندارد برای نوشتن چکیده است. اکثر محققانی که مقاله تهیه می کنند به اهمیت جملات و اینکه در هر جمله باید به چه چیزی اشاره کنند توجه نمی کنند.
🖋برای حل این مشکل، به شما می گوییم چطور در شش مرحله و فقط در شش جمله بتوانید یک چکیده کامل و موثر تهیه کنید.
🔻هر یک از این شش جمله نقش خاصی در چکیده نویسی دارند که شما با رعایت آن می توانید ایده و نظریه اصلی مربوط به مقاله تان را به خوبی در چکیده مطرح کنید.
🔺در یک جمله بگویید موضوع مقاله چیست؟
🔺طوری جمله را مطرح کنید که خواننده به خوبی بتواند آن را متوجه شود. اگر در حال نوشتن تز دکترا هستید، خوانندگان شما اغلب افرادی هستند که با فیلد عمومی تحقیق شما آشنا هستند بنابراین شما باید اختصاصا به آنها بفهمانید موضوع اصلی مقاله شما چیست.
🔺درباره پژوهش های دیگر نیز همین مساله صدق می کند، اغلب خواننده های مقاله شما منتقدین و افرادی هستند که می خواهند اطلاعات بیشتری درباره این موضوع کسب کنند، این یعنی آنها پیشینه ای از موضوع شما دارند پس باید بدون اضافه کاری و پرداختن به پیشینه به موضوع اصلی بپردازید.
🔺مشکلی که با آن برخورد می کنید را مطرح کنید. پرسش اصلی پژوهش شما چیست؟
این بار هم در یک جمله آن را پاسخ دهید. این را به یاد داشته باشید، جمله اول موضوع کلی مقاله شما را معرفی می کند، حالا بر اساس آن می توانید به یک موضوع کلیدی درون این عنوان تمرکز کنید. اگر نمی توانید مقاله یا پایان نامه خود را در یک سوال کلیدی خلاصه کنید، احتمالا هنوز نمی دانید قرار است درباره چه چیزی مقاله بنویسید. باید روی این مرحله از کار بیشتر تمرکز کنید تا بتوانید فقط یک پرسش برای مقاله خود مطرح کنید.
🔺به طور خلاصه در یک جمله بگویید چرا هیچ شخص دیگری هنوز پاسخی به سوال این پژوهش نداده است
در این مرحله نیازی نیست به تمام تلاش های شکست خورده ی افراد پیشین در این زمینه اشاره کنید، فقط کافیست به روش خاصی که می خواهید آن را معرفی کنید و کسی تا به حال امتحان نکرده است اشاره کنید.
🔺در یک جمله توضیح دهید که چطور با سوال این پژوهش برخورد کردید. ایده و نظریه جدید شما چیست؟
در مقالات عمومی تر می توانید نظریه و دیدگاه کلی خود را درباره پرسشی که در جمله دوم به آن پرداختید بگویید.
🔺برای رسیدن به این نظریه چه تحقیقاتی انجام دادید.
آیا آزمایشات مختلفی انجام دادید؟ برای حل این مشکل نرم افزاری ساخته اید؟ این جمله احتمالا طولانی ترین جمله چکیده شما خواهد بود بخصوص اگر چکیده را برای تز دکترا می نویسید. اما این جمله را نیز نباید بیش از حد طولانی کنید. ما از شما جمله ای می خواهیم که خواندنش به قدری طول نکشد که در اواسط آن خواننده خسته شده و خواندن را کنار بگذارد. به یاد داشته باشید، «چکیده» به معنای یک خلاصه از ایده های اصلی مقاله با کنار گذاشتن جزییات آنها است. بنابراین آزادانه جزییات اضافه را از چکیده حذف کنید.
🔺در یک جمله تاثیر اصلی پژوهش خود را نشان دهید
ما در اینجا به دنبال نتیجه یک آزمایش نیستیم بلکه خلاصه ای از پیامدهای کارهایی که انجام دادید نیاز است. چیزی که مشخص کند چرا باید سایر افراد به این کار اهمیت دهند؟ چه کاری می توانند با پژوهشی که شما انجام داده اید انجام دهند؟
⭕️نکات کاربردی برای نوشتن چکیده مقاله
چکیده مقاله را بعد از اتمام کامل پژوهش بنویسید. با اینکار ایده های بهتری برای ارائه در چکیده خواهید داشت.
به جای استفاده از نقل قول های مستقیم، از تعبیر و تفسیر خودتان استفاده کنید.
چکیده مقاله را باید طوری بنویسید که خواننده بدون اینکه بخواهد به متن اصلی مراجعه کند متوجه موضوع آن شود.
طول چکیده در مقالات نظری و مروری معمولا بین ۷۵ تا ۱۰۰ کلمه و در مقالات پژوهشی بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ کلمه است.
نیازی نیست در چکیده به منبع اشاره کنید.
در چکیده مقاله، متونی را که داخل مقاله نوشته اید کپی نکنید.
@pajouhesh12
#اطلاعیه_پژوهشی
#همایش_ملی
#زن_خانواده_امنیت
✅ محورهای دهگانه نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت
۱. زن، خانواده، امنیت دینی و اخلاقی
2. زن، خانواده، امنیت بهداشتی و روانی
3. زن، خانواده، امنیت جنسی و جنسیتی
4. زن، خانواده، امنیت زیست محیطی
5. زن، خانواده، امنیت سیاسی و نظامی
6. زن، خانواده، امنیت اقتصادی و اشتغال
7. زن، خانواده، امنیت حقوقی و قضایی
8. زن، خانواده، امنیت علمی، آموزشی، فرهنگی
9. زن، خانواده، امنیت رسانه های جمعی و ارتباطات نوین
10. آینده پژوهی امنیت زن و خانواده
🗓 مهلت ارسال چکیده مقالات: ۱۴۰۲/۷/۳۰
🌐جهت ثبت آثار، به سایت همایش مراجعه نمایید:
https://wfs-conference.ir
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
@pajouhesh12
🔶تنظیم بروشور پژوهشی به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد توسط کانون پژوهشی مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها خلخال 👇👇