پژوهش سرای استاد هاشمی زاده قطب استانی آزمایشگاه علوم
گفت و گو با استاد ابراهیمی پژوهشگر و نویسنده کتاب های 18 پلاک عشق، مهارت های نوشتاری، بازی های محلی و شنبه در آینه ی تاریخ.
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی نشست ادبی در محل پژوهش سرای استاد هاشمیزاده با حضور استاد ابراهیمی یکی از نویسندگان و پژوهشگران ممتاز شهرستان دشتی برگزار گردید.
استاد ابراهیمی نویسنده و پژوهشگر فعال در حوزه آموزش ابتدایی و همچنین موضوعات تاریخی و آیینی، در گفت و گویی با دبیر انجمن ادبی پژوهش سرای استاد هاشمی زاده پیرامون کتاب و پژوهش و نویسندگی گفتند:
زندگی من با کتاب و نویسندگی آمیخته شده است. این علاقه از دوران دانش آموختگی من شروع شده و همچنان ادامه خواهد داشت.
استاد ابراهیمی بعد از معرفی آثار خود و زندگی نویسندگی شان در خصوص انگیزه نوشتن این آثار گفتند: هر کدام از این مجموعه آثار بر اساس انگیزه ای به نگارش درآمده است. کتاب 18 پلاک عشق دینی بود که نسبت به شهدای شهرم باید ادا می نمودم. کتاب مهارت های نوشتاری یک ضرورتی بود که سال ها احساس می کردم باید تجربیات خودم را از معلمی و کار تدریس برای استفاده معلمان و به ویژه دانشجومعلمان جمع آوری نمایم . این کتاب حاصل این فکر بود و امروز بسیار خوشحالم که این اثر به چاپ رسیده است و می تواند به عنوان یک کتاب مرجع مورد استفاده معلمان و به ویژه دانشجومعلمان قرار بگیرد. استاد ابراهیمی در خصوص نگارش دیگر آثار خود گفتند: از دیگر آثار به چاپ رسیده یکی " بازی های محلی" است و اثر دیگر، شنبه در آینه ی تاریخ نام دارد که به تازگی به چاپ رسیده است. از این دو اثر، کتاب بازی ها به یک کتاب مرجع برای دانشجو معلمان در پایه های ابتدایی تبدیل شده است. همین امر ضرورت نوشتن جلد دوم این اثر را با نگاه تازه تری ایجاب کرده است و کتاب شنبه در آینه تاریخ نیز توانسته است بعدی از تاریخ شهر شنبه را بیان کند، بعدی که آیین ها و زندگی بزرگان این شهر با قدمت بیش از 700 سال را روایت می کند.
استاد ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که چه توصیه ای در راستای نویسندگی و خواندن کتاب برای جوانان از جمله دانش آموزان و معلمان دارید بیان نمودند: برای کار نویسندگی و همچنین با کتاب زندگی کردن باید عاشق بود; عاشق نوشتن و خواندن. در این صورت است که نوشتن و خواندن بخشی از زندگی می شود; آن را دوست می دارید و برایتان ملال آور نیست.
این گفت و گو که در حضور برخی از نویسندگان و پژوهش گران شهرستان دشتی صورت گرفت با سخنانی از دکتر قربانی مقدم یکی از نویسندگان و پژوهشگران حاضر در این نشست ادبی پیرامون جایگاه این آثار در فرهنگ شهرستان دشتی و همچنین ضرورت نوشتن این مجموعه ها ادامه یافت و در پایان با اهدای نمونه هایی از آثار استاد ابراهیمی به کتابخانه این پژوهش سرا و تقدیر از حضور ایشان و دیگر نویسندگان شهرستان دشتی در این نشست ادبی خاتمه یافت.
🔻پژوهشسرای دانش آموزی استاد هاشمی زاده شهرستان دشتی برگزار میکند
۱_کارگاه عکاسی۸جلسه ویژه دانش آموزان متوسطه اول و دوم
۲_کارگاه رایانه ۱۰ جلسه ویژه دانش آموزان دوره دوم ابتدایی
۲_کارگاه نجوم ۵ جلسه ویژه دانش آموزان متوسطه اول و دوم
۳_کارگاه مقاله نویسی ۵ جلسه ویژه دانش آموزان متوسطه اول و دوم
۴_کارگاه قصه نویسی ۷ جلسه ویژه تمام مقاطع
۵_کارگاه شعر۵،جلسه ویژه تمام مقاطع
جهت کسب اطلاع بیشتر به پژوهشسرای دانش آموزی استاد هاشمی زاده مراجعه نمایید