eitaa logo
پژوهش یار
11.1هزار دنبال‌کننده
702 عکس
194 ویدیو
495 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
به منا‌سبت سال‌روز رحلت فقیه و مرجع بزرگوار،حضرت آیت الله سید محمد حجت کوه کمره‌ای(رحمةالله علیه)، مطلب زیر،تقدیم می‌شود. اساتید: سیدمحمد حجت کوه کمره‌ای، ادبیات، ریاضیات، طب قدیم و برخی علوم جدید را در تبریز آموخت. بیشتر دروس مقدماتی فقه و اصول و کتاب ریاض‌المسائل سیدعلی طباطبایی را نیز در همان‌جا نزد پدرش فراگرفت و خود به تدریس شرح لمعه شهیدثانی پرداخت. شاگردان: فقیهان بزرگی در درس حجت شرکت کردند و شاگردان متعددی نزد او تربیت شدند، : سید محمد محقق داماد؛ جعفر سبحانی؛ سید علی سیستانی؛ عبدالکریم حق شناس؛ علی صافی گلپایگانی؛ لطف‌الله صافی گلپایگانی. آثار: آثار : لوامع الانوار الغرویه فی مرسلات الآثار النبویه؛ مستدرک المستدرک فی استدراک ما فات عن صاحب المستدرک؛ جامعُ الاحادیث و الاصول. آثار : کتاب البیع؛ تنقیح المطالب المبهمه فی عمل الصور المجسمه؛ خلاصة الاحکام، ترجمه فارسی بدایة الهدایه (اثر مختصر فقهی شیخ حرّ عاملی)؛ آثار اصول : حجت در اصول فقه دو کتاب رساله الاستصحاب و حاشیه بر کفایه الاصول آخوند خراسانی را نگاشته است. آثار : کوه کمری در رجال، حاشیه‌ای بر تنقیح المقال عبدالله مامقانی نگاشته است. جهت دسترسی به منبع نوشتار و کسب اطلاعات بیشتر از زندگانی ایشان،به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ نثار روح مطهر علماء اسلام و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهداء بفرمایید. ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
1_430862378.ogg
2.55M
شماره 2⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: چیستی مسئله و ویژگی‌های آن مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۴ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
روش تدریس تفکرمحور.pdf
231.6K
(شماره3⃣) جزوه تدریس تفکر محور چکیده: بعد از تعریف مفاهیم مهم روش‌های تدریس تفکرمحور، مباحثی را آوردیم که جایگاه و ویژگی‌های این نوع تدریس مشخص شود. این مباحث عبارت‌اند از: مبانی، اصول، اهداف، لوازم و شرایط و امکانات لازم، منابع، روشها، فنون و رویکردها. بعد از آن، با استفاده از متون درسی حوزه در پایه‌های مختلف، به صورت عملی چند نمونه را اجرا کردیم تا در الگودهی به اساتید کمک کردیم. در انتهای جزوه نیز فهرستی از روش‌های تدریس تفکرمحور را آوردیم و هر کدام را به اختصار معرفی کردیم و آن‌ها را اشاره کردیم. ما در این مجموعه می‌خواهیم آن دسته از روش‌ها و فنون تدریس را برجسته کنیم که قدرت انواع تفکر را در فراگیران تحریک می‌کند و افزایش می‌دهد. در این راستا، هم راه‌های جدیدی برای تدریس تفکرمحور مطرح می کنیم و هم سعی می کنیم روش‌های موجود و متداول را بعد از آسیب‌شناسی، در حد توان به صورت پیشنهادی اصلاح کنیم. ،بیشتر اینجاست که با همین وضع حاضر و با همین متون و حجم متون، فنونی که قابل اجرا هستند عملیاتی و اجرا نمی شوند! 🚨مخاطبانی که روش تدریس عمومی و مؤلفه‌ها و عناصر آن را یاد نگرفته باشند، نمی توانند به خوبی از این جزوه استفاده کنند. از این رو، می‌شود روش تدریس عمومی و مشترک را ابتدا کار کنند. 📚نگارنده جزوه: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی (زیدعزه) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
موضوعات پژوهشی دفاع مقدس.pdf
216.5K
8⃣ نيازسنجي مستمر، ارزيابي مبادي پژوهشي دفاع مقـدس بـا روش‌هـاي مديريتي صحيح و تعيين اولويت‌هاي پژوهشي از جنبه‌هـاي ارزشـمندي است كه تقويت عملكرد نظام تحقيقاتي كشور و ارتقـاء توليـد و اشـاعه دانش و بهبود رفتار تعاملي بين محققان و مراكز فعـال در حـوزه جنـگ هشت ساله را به دنبال دارد. بر همين اساس كـه بـا جمـع آوري موضـوعات پژوهـشي انجام شده و در دست انجـام در زمينـه‌هـاي مختلـف جنـگ تحميلـي، حركتي جهت ايجاد مقدس و تعيين اولويتهاي پژوهشي اين حوزه انجام دهيم. یادآور می‌شود آن‌چه پيش رو داريد تنها گامي كوچك و ناقص در اين زمينه است و انتظـار مـي‌رود كـه در آينـده‌هاي نزديـك بتـوانيم فهرست كاملي از موضوعات قابل تحقيق را بر اساس علوم دانشگاهي و حوزوي در اختيار علاقه‌مندان اين عرصه قرار بدهيم. 📔صاحب امتياز: بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقـدس و مجموعـه علمـي فرهنگـي راويان نور بسيج دانشجويي 📚تهيه و تنظيم: حسن رسولي، پژمان پورجباري و محمد جانيپور ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 🔟) در زمینه نشست‌های علمی : بعد از برگزاری نشست و تنظیم خلاصه آن،علاوه بر ارسال یک نمونه آن برای مرکز که طبق شرح وظیفه است،از متن خلاصه نشست، مسابقه برگزار شود. می‌شود برای خلاصه هر نشست،این کار را کرد و یا برای نشست‌های علمی که در یک ماه و اگر تعداد کم است در دو ماه مثلا برگزار شده‌ است ،این مسابقه را برگزار نمود. این است که برای آن‌دسته از طلابی که در نشست،حضور نداشتند و یا اگر حضور داشتند،نتوانستند محتوا را به خوبی استماع کنند، شرایطی پیش بیاید تا أهم مباحث را مطالعه کنند و این خود عامل تقویت انگیزه است و هم‌چنین إن‌شاءالله در نشست های علمی بعدی با دقت بیشتری، مشارکت خواهند کرد. برای کارگاه علمی نیز می‌شود این برنامه را اجرا نمود لکن آزمون آن،آزمون عملیاتی در حیطه مهارتی باشد که آموخته است. 🎯🎯إن‌شاءالله هم خروجی مطلوب‌تری خواهیم داشت و هم متن خلاصه نشست‌ها به صورت مقطعی و مرحله به مرحله، آماده می‌شود و در پایان در قالب کتاب چکیده نشست‌های علمی به مرکز طبق شرح وظایف،ارسال خواهد شد. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
4.78M
شماره 3⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: راه‌های رسیدن به مسئله خوب مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) باید هدف ما این باشد؛ ولو در ظرف پنجاه سال،کشور از ، مطلقاً خارج بشود. ،معنایش این است. علم یک محصولی نیست که تولیدش مثل تولیدهای دیگر باشد؛ به خیلی مقدمات نیازمند است؛ ولی باید بالاخره ما به آنجا برسیم که دانش را گسترش و بسط بدهیم، به ژرفای دانش برسیم، دانش‌های جدیدی را پیدا کنیم. برای بشر فقط همین دانش‌هایی نیست که ما امروز داریم؛ بسیاری دانش‌ها قطعاً وجود دارد که بعدها بشر به آنها خواهد رسید؛کمااینکه بسیاری از دانشها تا صد سال پیش نبود. خیلی از این علوم انسانی که صحبت کردند، تا صد سال پیش، از این‌ها خبری نبود؛ نه علم وجود داشت، نه تحقیقات علمی در آن رشته‌ها وجود داشت؛ بعد به وجود آمد. بشر،قابلیت اتساعش،خیلی بیش از این‌هاست. 📚۱۳۸۸/۱۱/۱۳ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سال‌روز رحلت محدث کبیر،حاج شیخ عباس قمی(رحمةالله علیه) اطلاعات فردی: لقب: محدّث قمی تاریخ تولد: ۱۲۹۴ق زادگاه: قم محل زندگی: نجف • قم • مشهد تاریخ رحلت: ۲۲ ذی‌الحجه ۱۳۵۹ق محل دفن: حرم امام علی(علیه السلام) شهر رحلت: نجف اطلاعات علمی: : سید محمد کاظم طباطبائی یزدی • میرزا حسین نوری • میرزا محمدتقی شیرازی : آقا بزرگ طهرانی • سردار کابلی • سید شهاب الدین مرعشی نجفی • عبدالحسین فقیهی رشتی • ملا علی واعظ خیابانی تبریزی • سید محمد هادی میلانی محل تحصیل: نجف • قم تألیفات: نفس المهموم؛ سفینةالبحار؛ دم السجوم (ترجمه نفس المهموم)؛ در کربلا چه گذشت؟ (ترجمه نفس المهموم)؛ کلیات مفاتیح الجنان؛ منتهی الآمال (به زبان فارسی)؛ منتهی الآمال (به زبان عربی)؛ نزهه النواظر فی ترجمه معدن الجواهر؛ شرح حکم نهج البلاغه. دسترسی به عناوبن سایر آثار دسترسی به منبع نوشتار و کسب اطلاعات بیشتر از زندگانی ایشان دسترسی به نرم افزار مجموعه آثار ایشان ــــــــــــــــــــ نثار روح مطهر علماء اسلام و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهداء بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
آغاز فعالیت نمایشگاه مجازی کتاب تهران
روش تدریس سطح یک حوزه.pdf
235.6K
(شماره3⃣) جزوه روش تدریس سطح یک ۴۰ نکته طلایی برای تدریس در سطح یک با رویکرد انگیزه‌دهی طلاب به سمت پژوهش 📚نگارنده جزوه: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی (زیدعزه) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره4⃣) پایگاه جامع تاریخ پوشش اطلاعاتی تمامی وقایع و رخدادهای مهم تاریخ اسلام و در دسترسی کاربران به پژوهش‌های انجام گرفته در این حوزه در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، ارائه گردیده است که طی فرایندی تدریجی در بخش‏های: «رویدادها»، «اَعلام»، «اماکن» و «اصطلاحات و مفاهیم تاریخی» به کاربران عرضه می‌شود. آدرس پایگاه جهت دریافت با این پایگاه،به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
10.06M
شماره 4⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: بی‌مسئله‌ها چه کار کنند به مسئله برسند؟ مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پایگاه ویکی‌نور،دانشنامه‌ای تخصصی در موضوع کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه پدیدآورندگان کتب که مقالات آن، توسط بخش تألیف و تدوین مرکز ، طی سال‌های متمادی نگاشته شده است. این مقالات در بخش کتاب‌شناسی نرم‌افزارها نیز آمده است. محتویات: ۱ محدوده؛ ۲ هدف؛ ۳ ضرورت؛ ۴ قابلیت‌های پایگاه؛ ۵ چشم‌انداز؛ محدوده: مقالات ویکی‌نور تا کنون، در محدوده منابع موجود در نرم‌افزارهای مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و پدیدآورندگان آن‌هاست که امید است با یاری کاربران، توسعه یافته و به دیگر منابع نیز بپردازد. هدف: هدف از این پایگاه، آشنایی و توسعه اطلاعات دانش‌پژوهان در زمینه دانش کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه پدیدآوران آن‌هاست. ویکی‌نور با برقراری ارتباط دوسویه با کاربران، دنبال ویرایش، تصحیح، تکمیل و تولید بیشتر محتوای علمی برای پژوهشگران است. ضرورت: گرچه تاکنون پایگاه‌های گوناگونی در موضوع کتاب‌شناسی تولید شده‌اند، اما ویکی‌نور را باید تنها پایگاه تخصصی در رشته کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه دانست که سعی دارد با یاری دانش‌پژوهان این گنجینه گرانقدر را توسعه دهد. قابلیت‌های پایگاه: امکان ویرایش و تکمیل مقالات؛ امکان ایجاد مقالات جدید در محدوده کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه؛ امکان مشاهده وابسته‌های مقالات؛ ارتباط بین مقاله و متن کتاب؛ امکان جستجوی موضوعی مقالات؛ ارائه مقالات به زبان عربی. چشم‌انداز: ارائه مقالات به دیگر زبان‌ها؛ اتصال بین مقالات ویکی‌نور با دیگر پایگاه‌های علمی؛ قرار دادن صوت و فیلم در بخش زندگی‌نامه‌ها. آدرس پایگاه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
💠مهر تأیید تحلیلی و عالمانه بر کارنامه زرین پژوهش حوزه علمیه خراسان 🔶ایدئولوژی نظام مند در عرصه تحول پژوهشی حوزه علمیه خراسان؛ 🔶درخشش حوزه خراسان در عرصه نوآوری علمی و اجتهادی پویا؛ 🔶انتشارات حوزه علمیه خراسان؛ خدمت بزرگ و مانای تحولي به جامعه بزرگ علمي پژوهشي كشور دسترسی به متن کامل و منبع نوشتار 📚برگرفته از کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان: @howzehpajohesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
10.32M
شماره 5⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: عنوان‌سازی خوب مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
راهنمای اجرای پژوهش کلاسی.pdf
1.57M
راهنمای اجرای پژوهش کلاسی به ضمیمه پژوهشی ادبیات،فقه،اصول،کلام و علوم قرآن شیوه‌اجرایی‌پژوهش‌های‌کلاسی (ویژه سطح یک) ✅برای سهولت دسترسی به متن مدنظر،عنوان مدنظر که در فهرست مطالب وجود دارد را انتخاب نمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گام 6؛ عنوان خوب برای تحقیق.ogg
10.32M
شماره 6⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: عنوان‌سازی خوب مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
با توجه به وجود اشکال در صوت شماره 6⃣ کارگاه مقاله نویسی، صوت این جلسه، مجدد تقدیم می‌شود.
با سلام ضمن تشکر از همراهی پژوهش‌گران و علاقه‌مندان به پژوهش؛ یکی از برنامه‌های کانال،ذکر مختصری از زندگی‌نامه و شخصیت علمی علماء است و هر روزی که رحلت یکی از این شخصیت‌های علمی است، مطلبی تقدیم می‌شود. از طرفی،مطالب را از منابع معتبر یافت و انتهای پیام،قید می‌کنیم. لکن هم‌چون امروزی که سال‌روز ارتحال فقیه و زاهد بزرگوار، آیت‌اللَّه "میرزا جمال‌الدین کرباسی"(رحمةالله علیه) است و متأسفانه مطلبی برای ایشان از پایگاه‌های اینترنتی و مراجع رسمی، یافت نکردیم. نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
33.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضوع: راه‌کنش‌های (ترفند‌های) گوگل برای پژوهشگران مدرّس: حجة الاسلام رضوانی(زید عزه) از اساتید مدرسه علمیه امام جعفرصادق(سلام الله علیه) تایباد. ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۱ دقیقه ✅قابل استفاده طلاب تمامی سطوح ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
9.56M
شماره 7⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: مسئله‌شناسی چگونه انجام می‌شود. مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۷ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
وسوسه‌هاى‌ شيطان... حضرت آیت الله مکارم (حفظه الله): باید اهمیت پژوهش و اهداف آن در قالب جزوه ای به طلاب آموزش داده شود. متأسفانه برخی کارها با عنوان پژوهش در جامعه رایج شده است که پژوهش نیست؛ بلکه گردآوری است و نظری از مولف در آن وجود ندارد؛ حال و نباید در دام این موضوع بیفتد و گردآورنده و نقل قول گو شود. نباید فراموش نمود که ، درس خواندن است و اگر درس نخواند و کاری انجام ندهد مصداق« مَنْ‌ أَلْقَى‌ كَلَّهُ عَلَى النَّاسِ؛ آن كس كه سربار ديگران شود» خواهد بود. برخى مى گويند: اگر در خطّ‌ نويسندگى‌ و‌ تحقيق بيفتيم از درس هايمان باز مى مانيم! بی شک اين از است. 📚پایگاه اینترنتی معظم له،صفحه مطلب مذکور: برای ورود به صفحه مطلب مذکور،بر روی همین متن،ضربه بزنید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا