eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
719 عکس
201 ویدیو
498 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
2⃣1⃣ ⛔️پژوهش تکراری انجام ندهیم⛔️ 👈دسترسی آسانتر طلاب و پژوهشگران به نیازسنجی‌های تولید شده دردانش‌های فراهم شد. ⭐️اولويت‌هاي پژوهشي دانش‌هاي حوزوي در پايگاه اطلاع‌رساني نيازها و اولويت‌هاي پژوهشي به آدرس زیر ارايه شده است. http://rp.ismc.ir فایل این آثار به تفکیک موضوعات نیز در قالب pdf در ذیل ارائه می شود.  1⃣اولویت‌های پژوهشی ادبیات داستانی در حوزۀ دین؛ 2⃣اولویت‌های پژوهشی مناسبات دین و روان‌شناسی؛ 3⃣اولویت‌های پژوهشی تفسیر و علوم قرآن؛ 4⃣اولویت‌های پژوهشی دانش فقه؛ 5⃣اولویت‌های پژوهشی اقتصاد اسلامی؛ 6⃣اولویت‌های پژوهشی نظام تعلیم و تربیت حوزه علمیه؛ 7⃣اولویت های پژوهشی فقه سیاسی؛ 8⃣اولویت های پژوهشی دانش اصول فقه؛ 9⃣اولویت های پژوهشی علوم و معارف حدیث. ـــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
◼️ #از_باب_تعامل(شماره 1⃣2⃣) #پیشنهاد‌ویژه #تولید_کانال #برنامه_کاری تقویم کاری همراه با رویدادهای
◼️ دسترسی به تقویم رویدادهای پژوهشی و پژوهش‌خیز 🔸 به تناسب مناسبت‌های قمری وشمسی 🔹و به تفکیک پایه و به تفکیک عناوین فعالیت‌ها 🔹آدرس https://eitaa.com/pajouheshyar/1477 🔸آدرس https://eitaa.com/pajouheshyar/1475 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◼️ (شماره 1⃣) 🔸منبع‌یابی موضوع تقرير اگر به دنبال شناسایی کتب با موضوع تقریر هستید، به فهرست رایانه‌ای کتابخانه تخصصی فقه و اصول آیت الله العظمی سیستانی(حفظه‌الله) به آدرس زیر، مراجعه نمایید. fa.feghlib.ir این کتابخانه از کتابخانه‌های تخصصی و معتبر در کشور است که جستجو در فهرست رایانه‌ای منابع موجود در کتابخانه را از طریق تارنمای اختصاصی، برای محققان و طلاب علاقه‌مند به مباحث فقهی و علوم وابسته به آن، فراهم کرده است. کتب موجود در این کتابخانه در حوزه فقه و علوم وابسته به آن به ویژه کتب حقوقی است که به نظر، کشور فقه می باشد. هم‌چنین فهرست رایانه‌ای کتابخانه ملّی جمهوری اسلامی ایران به آدرس زیر نیز مفید است. opac.nlai.ir 📒سیدرضا شیرزای،درسنامه تقریر‌ نویسی درس خارج، ص۱۸۹ () ــــــ ✅هشتگ ، ادامه دارد... ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ (شماره 2⃣) 📒کتاب تقریر نویسی درس خارج از نویسنده معزز، سیدرضا شیرازی علاوه به پرداختن مهارت تقریر، دارای و پُرکاربرد زیر هست: درس ششم:(صفحه ۱۱۱) آشنایی با منابع متداول علم اصول _گفتار اول: سبک‌های مختلف علم اصول _گفتار دوم: ادوار علم اصول شیعه درس هفتم:(ص۱۳۵) معرفی منابع فقهی _گفتار اول:منابع فقهی شیعه در ادوار مختلف شیعه _گفتار دوم: انواع منابع فقهی شیعه درس هشتم:(ص۱۶۵) آشنایی با مذاهب فقهی و کتب فقهی آنان _گفتار اول:آشنایی اجمالی با مذاهب چهارگانه اهل سنت _گفتار دوم: آشنایی با مهم‌ترین منابع فقهی مذاهب چهارگانه اهل‌سنت پیوست‌ها:(ص۱۸۳) _پیوست اول: آشنایی با مجلات، نرم‌افزارها، سایت‌ها، دایرةالمعارف‌ها و موسوعه‌های فقهی و اصولی گفتار هفتم(این بخش): منابعی که فقهی و اصولی علما را جمع‌آوری کرده است. 📒سیدرضا شیرزای،درسنامه تقریر‌ نویسی درس خارج، ص۱۸۹ () ــــــ ✅هشتگ ، ادامه دارد... ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ ✅عنوان تارنمای: شعر افزار {ابزارهای برای شعر و شاعری} شعر افزار، برای شعر پارسی، تلاش می‌کند. درست است که شعر فقط کنار هم چیدن واژه ها نیست، اما شکی هم نیست که در کنار یک مضمون خوب، استفاده از واژه‌ها و آرایه‌های مناسب می‌تواند به شکل گیری یک شعر بهتر، کمک کند. : 🔸شعر واژه(مترادف، متضاد و هم‌قافیه) 🔹شعر اخبار(اخباد شعر و ادب کشور) 🔸شعر کاور(تحلیل شعر و تقطیع و تعیین وزن) اصلی شعر افزار: 1⃣ایجاد بانک اطلاعاتی کامل شامل کلیه واژگان زبان فارسی و مشخصات کامل آن‌ها؛ ــــــــــ 2⃣ایجاد بانک‌های اطلاعاتی مجموعه‌ها (دیوان اشعار، تخلص ها، وندها و ...) با قابلیت استفاده مجدد؛ ــــــــــ 3⃣توسعه ابزارهای تسهیل کننده بررسی و پیرامون شعر و ادب؛ ــــــــــ 4⃣ایجاد محیطی برای آموزش و در عرصه شعر و ادب پارسی؛ ــــــــــ 5⃣تبادل اطلاعات بین ادبا و شاعران در قالب گروه‌ها و محافل ادبی مجازی. امکان استفاده از پایگاه از طریق تلگرام فراهم شد. برای این منظور می‌توانید واژه‌های خود را به ربات زیر ارسال نمایید: sherafzarbot (ربات تلگرام) آدرس تارنما: sherafzar.ir ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ 💠 به همت مدرسه علمیه حضرت خدیجه(سلام‌الله علیها)، برگزار می‌شود: ✅هفدهمين پيش نشست كنگره امناء الرسل ✅ بررسي ويژگي‌هاي علمي و پژوهشي آيت‌الله خرسان با تأكيد بر نقش خانواده استاد: حجةالاسلام والمسلمين، سيد منذر حكيم "رئيس پژوهشكده الذرية النبوية" ⏰ دوشنبه ۱۴۰۰/۶/۲۹ ساعت ۱۱ آدرس وبينار: go2l.ir/khadijeqom 📒به درخواست کانال مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم به آدرس @hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ از این فرصت، کمال استفاده را باید بُرد شورای علمی مدیریت ارزشیابی حوزه علمیه اقدام به ارائه مشاوره علمی پژوهشی برای طلاب محترم اساتید سطوح عالی حوزه علمیه کرده است. ✅زمینه‌های مشاوره: 🔸مقاله‌نویسی 🔸مشاوره تحصیلی 🔹هویت طلبگی 🔹روش مطالعه دروس حوزه 🔸اصول‌پژوهی 🔸فقه‌پژوهی 🔹کلام‌پژوهشی نشانی کانال: @mashverat_elmi جهت دسترسی به شناسه و پیشینه علمی اساتید مشاوره به این‌جا مراجعه شود. ✅به‌ نوبه خود از این اقدام مبارک و این خدمت نوین به طلاب جهت ارتقاء سطح علمی و پژوهشی، تشکر ویژه می‌کنیم💐 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
◼️ 💠 ♦️ 🔰عنوان کارگاه: روش تحصیل به روش پیشنهادی خواجه نصیر الدین طوسی (رحمةالله‌علیه) 🎙استاد : حجة الإسلام دکتر محمد صادق رجائی پور،معاون محترم پژوهش مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج‌الله فرجه الشریف) کرمانی‌های_ اجمالی از این روش: این روش که البته در آن دخل تصرف هم شده است و صرفا از ابداعات مرحوم خواجه نصیر(رحمةالله‌علیه) نیست با عمق بخشی به تحصیل و ملکه نمودن محتوای درسی است و دارای است. 📖مباحث این جلسه: 1⃣پیش مطالعه و بیان کیفیت و چرایی آن؛ ــــــــــ 2⃣حضور محصل قبل از استاد در کلاس و چرایی آن و وجه تأثیر آن در تحصیل؛ ــــــــــ 3⃣حضور فعال در سر کلاس (یکی از مهم‌ترین مراحل روش تحصیل پیشنهادی است که به آن پرداخته شده است)؛ ــــــــــ 4⃣نتیجه گیری درس بلافاصله بعد از کلاس؛ ــــــــــ 5⃣مطالعه و دقت در محتوا و متن درس. ✅ این کارگاه در آغاز سال تحصیلی به طلاب محترم، می‌شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ (شماره 1⃣2⃣) ویژگی‌های سؤال و مسأله 🔹ویژگی‌های سؤال: 1⃣بر اثر جهل، ندانستن و عدم آگاهی نسبت به موضوع ایجاد می‌شود؛ ــــــــــ 2⃣پاسخگویی به آن با رجوع به افراد و یا منابع، امکان‌پذیر است؛ ــــــــــ 3⃣مجهولی است که فرد، پاسخ آن را نمی‌داند. با کشف پاسخ، جهل پرسشگر، مرتفع می‌شود و در گستره علم، تغییری نمی‌کند؛ ــــــــــ 4⃣پاسخ به سؤال، فرآیندی آموزشی را می‌طلبد؛ ــــــــــ 5⃣در سؤال، نوآوری، مطرح نمی‌شود؛ ــــــــــ ــــــــــ 🔸ویژگی‌های مسأله: 1⃣بر اثر دانستن کلیه اطلاعات موجود در یک زمینه، ایجاد می‌شود؛ ــــــــــ 2⃣پاسخگویی به آن، صرفا با رجوع به افراد و یا منابع، امکان‌پذیر نیست؛ ــــــــــ 3⃣مجهولی است که جامعه علمی به پاسخ آن نپرداخته است و با کشف پاسخ، نه تنها جهل پرسشگر برطرف می‌شود، بلکه دامنه علم نیز گسترش می‌یابد؛ ــــــــــ 4⃣پاسخ به مسئله، فرآیندی تحقیقی_پژوهشی را می‌طلبد؛ ــــــــــ 5⃣مسئله همواره با نوآوری همراه است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
◼️ 💠 ♦️(نهایی) 🔰عنوان کارگاه: روش تحصیل به روش پیشنهادی خواجه نصیر الدین طوسی (رحمةالله‌علیه) 🎙استاد : حجة الإسلام دکتر محمد صادق رجائی پور،معاون محترم پژوهش مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج‌الله فرجه الشریف) کرمانی‌های_ اجمالی از این روش: این روش که البته در آن دخل تصرف هم شده است و صرفا از ابداعات مرحوم خواجه نصیر(رحمةالله‌علیه) نیست با عمق بخشی به تحصیل و ملکه نمودن محتوای درسی است و دارای است. 📖مباحث این جلسه: 6⃣مباحثه: در این بخش به روش مباحثه ، هدف از مباحثه و فواید مباحثه آن، پرداخته شده است؛ ــــــــــ 7⃣خلاصه نویسی و تقریر درس: در این مرحله نیز به اهم نکات مرتبط با روش خلاصه نویسی و فوائد آن، پرداخته شده است؛ ــــــــــ 8⃣ثبت فرایند تحصیل به روش پیشنهادی خاص؛ ــــــــــ 9⃣مرور مباحث در بازه زمانی معین. ✅ این کارگاه در آغاز سال تحصیلی به طلاب محترم، می‌شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
◼️ (شماره 3⃣1⃣) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
◼️ (شماره 4⃣1⃣ ) نگارش علمی_ ۱۷ صفحه📖 🔸نکته‌ها و تجربیات نویسندگی 🔹طرح بحث نویسندگی انواع بیان انواع نوشتن ابعاد نوشته 🔸عوامل گیرایی پیام 🔹عوامل شیوایی بیان 🔸جمع‌بندی 📒اداره پژوهش‌های طلاب ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
◼️ نرم‌افزارهای اندروید⬇️ 1⃣مقاله نویسی آسان و کاربردی ــــــــــــــــــــ 2⃣آشنایی با مفاهیم پژوهشی ــــــــــــــــــــ 3⃣مهارت روش نقد‏ ــــــــــــــــــــ 4⃣پژوهش و حوزه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
27.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️معرفی کانال پژوهش‌یار ✅ذکر ویژگی‌هایی که این کانال را با کانال‌های مشابه، می‌کند. 🕰مدت تقریبی ارائه: ۵ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
◼️ #خدمتی_نوین #مشاوره_علمی_پژوهشی از این فرصت، کمال استفاده را باید بُرد شورای علمی مدیریت ارزشیا
🔸🔹 پیشنهاد می‌شود از این خدمت نوین و فرصت ارزشمند، کمال استفاده برده شود. برای حوزویان کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثبت_نام اینترنت رایگانِ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای دانشگاه و ، دانشجویان، و معلمان از طریق سامانه زیر، ◀️ خواهد شد. ictgifts.ir ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
معرفي مراكز پژوهشي استان قم (1).pdf
1.32M
◼️ معرفی مراکز پژوهشی استان قم ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پژوهش یار
◼️ رهبر معظم انقلاب اسلامی(حفظه‌الله) در پیامی درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی آیت‌الله آقای را تسلیت گفتند. متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم با تأسف خبر درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیةالله آقای حسن‌زاده‌ی آملی رحمةالله‌علیه را دریافت کردم. این روحانی دانشمند و از جمله‌ی چهره‌های نادر و فاخری بود که نمونه‌های معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را می‌نوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهره‌مند می‌سازد. نوشته‌ها و منشأت این بزرگوار، منبع پر فیضی برای دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود ان‌شاءالله. اینجانب به همه‌ی دوستان و شاگردان و ارادتمندان ایشان به‌ویژه به مردم مؤمن و انقلابی آمل و جوانان مشتاقی که مجذوب مواضع انقلابی و خلقیات والای انسانی آن مرحوم بودند، تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم. سیّدعلی خامنه‌ای ۴ مهر ۱۴۰۰ 📒منبع
پژوهش یار
#اینترنت_رایگان #ابزار_علم‌آموزی_و_پژوهش ثبت_نام اینترنت رایگانِ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ب
🔹 ثبت‌نام اینترنت رایگان در همین هفته، خواهد شد. اطلاعیه، صحیح است و منتظر باز شدن سامانه جهت ثبت‌نام باشیم.
موضوعات پژوهشی دفاع مقدس.pdf
262.3K
3⃣1⃣ فهرست موضـوعات پـژوهشـي دفـاع مقـدس 🔸ابعاد جنگ ايران و عراق 🔹ابعاد جنگ ايران و عراق 🔸ابعاد جنگ ايران و عراق 🔹ابعاد جنگ‌ايران و عراق 🔸ابعاد جنگ‌ايران و عراق ✅جهت مسأله‌یابی و هم‌چنین جهت برگزاری نشست‌های علمی_پژوهشی، مفید است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(حفظه‌الله) کتابهای درسی، یکی دیگر از مشکلات حوزه‌ی علمیه‌ی قم و حوزه‌های علمیه‌ی دیگر است. تا سخنی از کتاب‌های درسی می‌گوییم، می‌گویند فلان عالم بزرگ هم همین کتابها را خواند؛ حالا آنهایی که انقلابی‌ترند، می‌گویند امام هم همین درس‌ها را خواند که امام شد! آیا امام چون همین درس‌ها را خواند، امام شد!؟ امام جوهر مخصوصی بود. آنچه که شما در عظمت امام پیدا می‌کنید، ناشی از این نیست که این کتابهای درسی را خواند. وانگهی، از زمانی که امام راحل (رضوان‌اللَّه‌علیه) این کتابها را می‌خواندند، تا حالایی که من و شما می‌خواهیم این کتابها را بخوانیم، بین این دو مقطع، شصت سال، هفتاد سال فاصله شده است. 📒۱۳۷۰/۱۱/۳۰ 📖جهت دسترسی به متن کامل بیانات به اینجا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◼️ 📜فراخوان مقالات دو فصلنامه علمی پژوهشی مطالعات اعتبارسنجی حدیث دو فصلنامه علمی مطالعات اعتبارسنجی حدیث با رویکرد علمی پژوهشی، آماده دریافت مقالات اساتید و پژوهشگران محترم در محورهای ذیل می‌باشد: 🔸دانش رجال و اعتبارسنجی حدیث 🔹روش‌شناسی پژوهش‌های رجالی 🔸جریان‌های کهن و نوپدید 🔹اعتبارسنجی حدیث +همچنین ریز موضوعات گسترده مرتبط با هر یک از محورهای کلی که توسط کمیته علمی فراخوان، تنظیم شده است. ⏳مهلت ارسال مقالات تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ ⚠️مهلت ارسال در صفحه زیر، به مهلت فوق، تغییر داده شده است. 🌐علاقمندان می‌توانند مقالات خود را به نشانی دو فصلنامه به این‌جا مراجعه شود. 🌐متن کامل خبر آدرس یک آدرس دو 📚گروه رجال و حدیث معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.