eitaa logo
پژوهش یار
11هزار دنبال‌کننده
670 عکس
188 ویدیو
494 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خراسان رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3395 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان سلام الله علیه و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقاحفظه‌ الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
40.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونگی عنوان‌بندی محتوای مقالات پژوهشی جلسه 2⃣ از 3⃣ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
28.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چگونگی عنوان‌بندی محتوای مقالات پژوهشی جلسه 3⃣ از 3⃣ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسترها و دستاوردهای قیام پانزده خرداد.pdf
335.9K
بسترها و دستاوردهای قیام پانزده خرداد 📖 ۱۱ صفحه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
دستاوردهای قیام 15 خرداد.pdf
328.2K
دستاوردهای قیام ۱۵ خرداد 📖 ۱۰ صفحه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
2⃣3⃣ برگزاری مسابقه مقاله‌خوانی مناسبتی پیشنهاد می‌شود در ایام مناسبتی، مسابقه مقاله‌خوانی و مسابقه پژوهش‌خوانی با توجه به موضوع مناسبت، از سوی پژوهش مدارس، برگزار شود. برای مناسبت قیام خونین پانزده خردادماه ۱۳۴۲، پشنهاد می‌شود از دو منبع فوق در قالب، مقاله‌خوانی( ) و در قالب () مسابقه برگزار شود. ⚠️یادآور می‌شود مقالاتی که به عنوان منبع مسابقه هستند از پایگاه‌های اینترنتی‌ای دریافت شوند که مجوز نشر فایل آن را داده‌اند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صفر تا صد چاپ... قابل توجه طلاب، دانشجویان، پژوهشگران و اساتید در پایان‌نامه، تحقیق، پژوهش، مقاله و دست‌نوشته‌های شما به‌صورت کتاب با رسمی از وزارت ارشاد و در کتابخانه ملی. چاپ کتاب به تعداد مورد نیاز شما: 1⃣با (قیمت طلبگی، 🎁نصف هزینه انتشاراتی‌های کشور) 2⃣و امکان پرداخت در دو مرحله مناسب جهت: 🔸تکمیل رزومه 🔹افزایش امتیاز مصاحبه دکتری، استخدام و ارتقاء شغلی 🔸پیوستن رسمی به جرگه نویسندگان کشور 🔹و... : مشاوره و راهنمایی جهت تبدیل متن دستنوشته و تحقیق (ولو کوتاه) مقاله، پایان نامه و ... به کتاب به‌صورت با همکاری انتشارات صدراء و فراگیر سینا و فراگیران هگمتانه 📒معاونت پژوهشی حوزه علمیه سفیران علویون ــــــــــــــــــــ ✅علاقه‌مندان جهت ، به شناسه خادم کانال پژوهش‌یار، مراجعه فرمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
منبع‌شناسی دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
منبع‌يابی و منبع‌گزینی دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
مشکلی در دسترسی به محتوای این کارگاه، به‌ وجود آمده است که پس از دسترسی به محتوای آن، تقدیم خواهم کرد.
220421-0649editelow.mp3
8.22M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 3⃣1⃣ 🔖نشانه‌های نگارشی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
با سلام خدمت همراهان معزز کانال پژوهش‌یار، ⚠️حذف هدیه شماره 🔟 نسخه PDF کتاب افق‌های پیش‌رو طلاب ضمن تشکر از همراهی، مستحضر هستید که کلیه خدمات کانال، نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان سلام الله علی شده است و کلیه محتوای کانال؛ آن‌دسته که تولید کانال نیست با مجوز صاحبان اثر، نشر داده می‌شود. لکن این است که می‌بایست آن را از کانال، حذف نمایم آن هم این است که مؤلف محترم اثر، در فرمودند که رضایتی بر نشر ندارند.
طبق فرمایش مؤلف محترم، حکم کسانی که تا به حال، فایل را دریافت نموده‌اند، بلا اشکال است.
(شماره 4⃣4⃣) ترتیب عناصر چکیده 1⃣جمله راهنما 2⃣اشاره به مسئله 3⃣اشاره به اهمیت 4⃣اشاره پیشینه 5⃣اشاره به سؤال اصلی 6⃣اشاره به فرضیه 7⃣اشاره به روش 8⃣اشاره به نوع منابع ضمن اشاره به مهندسی بحث، 9⃣أهم نتایج و دستاوردها و نوآروی‌ها را ذکر می‌کنیم. 📒حجةالاسلام دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
راههای کمک به مسئله یابی طلاب.pdf
225K
0⃣5⃣ ۸۰ راه‌ کمک به مسئله‌یابی طلاب 📒حجةالاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سامانه بارش؛ مسیری مطمئن برای آینده ‌طلاب 1⃣تأمین نیروی کارآمد سازمان‌ها و نهادهای متقاضی؛ ــــــــــ 2⃣ارائه مشاوره تحصیلی، شغلی و حقوقی؛ ــــــــــ معرفی مشاغل در شأن طلبگی؛ ــــــــــ 3⃣اطلاع از شرایط استخدامی‌های دولتی ویژه طلاب؛ ــــــــــ 4⃣نمونه سؤالات آزمون‌های استخدامی. 🔹نشانی اینترنتی samanebaresh.ir 🔸نشانی کانال در ایتا @baresh1398در این سامانه، هم طلاب می‌توانند ثبت درخواست شغل نمایند و هم، سازمان‌هایی که نیرو می‌خواهند. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
3⃣3⃣ با توجه به این‌که پژوهش در هر قالبی که تنظیم شود، مثمر ثمر، خواهد بود و گره گشا، ایده‌های زیر برای پژوهش‌های صورت گرفته و تأیید شده، داده می‌شود: 1⃣راه‌اندازی سامانه اینترنتی جهت ثبت مقالات طلابی که در فراخوان‌ها حتی اگر رتبه شایسته تحسین را کسب نمودند و هم‌چنین ثبت پایان‌نامه‌ها و نیز در این سامانه، تصویر و مشخصات لازم طلبه نیز ثبت شود. و این سامانه در اختیار عموم، قرار گیرد. ✅این سامانه به‌صورت یک‌پارچه و سراسری، راه‌اندازی شود. ــــــــــــــــــــ 2⃣محتوای مقالات و پایان‌نامه‌های طلابی که تأیید اولیه شده است، در اختیار سازمان مرتبط با آن، قرار گیرد. : پژوهش‌های پیرامون تک‌فرزندی (که در آن به تبعات آن و راهکارهای تغییر نگرش به سمت فرزندآوری) به سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی، یا مسئله طلاق که در آن به تبعات و به راهکارهای پیشگیری، پرداخته شده است، جهت استفاده در جلسات مشاوره زوجین در راستای ایجاد پیوند و انصراف زوجین از طلاق، رسانده شود. هم‌چنین تحویل پژوهش‌های اجتماعی به روحانیت جهت استفاده در منابر. ✅فعالیت‌های فوق علاوه بر استفاده از پژوهش‌های طلاب، خود نیز عامل مؤثر دیگری در راستای ترویج پژوهش و احساس فایده‌مندی می‌شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آیین چکیده نویسی و مقدمه نویسی.pdf
666.7K
1⃣5⃣ آیین چکیده‌نویسی و مقدمه‌نویسی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عوامل بازدارنده مؤثر بر پژوهش‌هاى طلّاب 1⃣استفاده نکردن از نتايج پژوهش‌ ــــــــــ 2⃣نهادينه نشدن فرهنگ پژوهش ــــــــــ 3⃣فقدان بينش روشن نسبت به پژوهش‌ ــــــــــ 4⃣عدم توجه جدی برخی از مسئولان ــــــــــ 5⃣پايين بودن روحيه فعاليت‌های گروهی ــــــــــ 6⃣استقرار فرهنگ آموزش‌محوری به‌جای پژوهش‌محوري در نظام آموزشی حوزه ادامه دارد... ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
دوره آشنایی با پایگاه‌های اینترنتی نور گام اول: آشنایی با پایگاه مجلات تخصصی (نور مگز) پایگاه کتابخانه دیجتال (نور لایب) سامانه مشابه‌یاب متون (سمیم نور) مدارسی که تمایل به برگزاری کارگاه‌های فوق را دارند با شماره‌های زیر، تماس حاصل نمایند: ✅روی شماره، ضربه بزنید، کُپی می‌شود
۰۹۱۹۶۱۵۵۵۱۹
۰۲۵۳۲۱۲۰۱۰۷
🔸تماس در ساعات اداری ـــــ به نوبه خود از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور، تشکر می‌کنیم🌹 ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
عوامل بازدارنده مؤثر بر پژوهش‌هاى طلّاب 1⃣عدم ترغيب وتشويق طلاب به مطالعه و تحقيق در نظام آموزشی ــــــــــ 2⃣پايين بودن اعتماد به نفس برای فعاليت‌های پژوهشی ــــــــــ 3⃣پايين بودن علاقه به امر پژوهش ــــــــــ 4⃣عدم همکاری مناسب سازمان‌ها و مراکز اطلاعاتی با تحقيقات طلاب ــــــــــ 5⃣ترديد در صلاحيت علمی طلاب ادامه دارد... ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
مهارت تدوین (بندچینی و ویرایش پیش‌نویس) تعریف بند بند (به عربی: فقره) مجموعه‌ای از جمله‌های مرتبط است که با یک موضوع واحد، سر و کار دارد و یک مفهوم اصلی را شرح می دهد. بنابراین بند یا پاراگراف، واحد پیام‌رسانی به خواننده است. هر بند به‌منزله لقمه‌ای است که به خواننده، تقدیم می‌کنیم. بنابراین بندچینی یعنی پیام‌ها را نخست در ذهن، تقطیع کنیم و سپس در نوشتار یا گفتار، با رعایت چینش منطقی و پیوستگی معانی،به مخاطب، انتقال دهیم. هرگاه چیزی می‌نویسیم، بدین معنا است که پیامی در ذهن داریم و می‌خواهیم آن را انتقال دهیم. اگر این پیام، بسیط باشد، آن را در یک جمله یا بند باز می‌گوییم؛ اما اگر مرکب باشد، بحث مهندسی پیام، پیش می‌آید. منظور این است که با چینش و مدیریتی خاص، باید آن پیام مرکب را به چند قطعه، تجزیه کنیم و هر قطعه را در یک بند بیاوریم. قطعات پیام در مجموع باید چیدمانی خاص، داشته باشند و انسجام و یکپارچگی میان آن‌ها، رعایت شود. 🚨خواننده با خواندن بندها نباید احساس تکرار یا گسست و ناهماهنگی کند. اگر چند بند، از نظر محتوا، در حال بیان یک پیام مرکب هستند، باید در زیر یک عنوان مناسب، گرد آیند. هم درون بند باید نظم و انتظامی خاص، داشته باشد و هم میان بندها هماهنگی (هارمونی) منطقی، حاکم باشد. این گونه نوشتن، برای کسانی که سال‌ها، افتخار غلط‌نویسی و آشفته نگاری دارند، به سادگی مقدور نیست ادامه دارد... 📒تهیه و تنظیم: کرکه آبادی معاونت پژوهش حوزه علمیه کوثر ۱۳۹۸_۱۳۹۹ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.