eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
724 عکس
203 ویدیو
501 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
داده‌آوری و داده‌پردازی دریافت فیلم آموزشی از اینجا ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
👌تمام اساتید ادبیات عرب، اینجا جمع‌اند. طلابی که در صرف و نحو مشکل دارند حتما عضو این کانال شوند. ✅کاملا رایگان ✅فیلم‌های آموزشی ✅تحلیل تست عربی ادبیات عرب را در این کانال به ساده‌ترین شکل، یاد بگیرید. نشانی کانال تخصصی ادبیات عرب @nahvekarbordi ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#معرفی_کانال 👌تمام اساتید ادبیات عرب، اینجا جمع‌اند. طلابی که در صرف و نحو مشکل دارند حتما عضو این
معرفی کانال‌های علمی، به‌صورت صلواتی و در راستای نیّت و اهداف کانال پژوهش‌یار از جهت ادای دین نسبت به حمایت حداقلی(درج در کانال) این کانال‌ها، نشر داده می‌شود.
شماره 6⃣4⃣ 🔷شناخت فرضیه فرضیه، پاسخ اولیه و اجمالی به مسئله پژوهش است. فرضیه‌ها عبارت‌اند از: پاسخ‌های فرضی به سؤالات تحقیق كه به شكل گزاره و از طریق حدس منطقی، پیش از اجرای طرح، توسط محقق، ارائه می‌شوند. البته هیچ فرضیه‌ای از پیش اثبات شده نیست، بلكه ممكن است در طول تحقیق، تأیید و یا رد شود. تعداد فرضیه‌ها به تعداد پرسش‌های تحقیق؛ اعم از اصلی و فرعی، بستگی دارد. بر این اساس، ، به سؤال اصلی كه مسئله پژوهش را تشكیل داده و شاكله پژوهش بر آن استوار است، پاسخ می‌دهد و نیز بالتبع عهده‌دار پاسخگویی به سؤالات فرعی می‌باشند. ــــــــــــــــــــ 🔶كاركرد فرضیه نقش فرضیه در فرآیند پژوهش و به سرانجام رسیدن آن، نقشی بنیادین و غیر قابل انكار است. فرضیه، اساساً مبیّن علت غائی تحقیق است و بدون آن، هیچ پژوهشی به ثمر نمی‌نشیند. كاركردهای فرضیه را می‌توان در موارد ذیل، احصاء نمود: 1⃣به روند مطالعه منابع، جهت می‌دهد و با تعیین چارچوب مطالعه و ارائه برنامه‌ای منظم در این مسیر، از صَرف بیهوده وقت و تحمّل برخی هزینه‌های گزاف، جلوگیری می‌نماید؛ ــــــــــ 2⃣شاخصه‌های مسئله پژوهش را تعیین كرده و به محقق در جمع‌آوری اطلاعات، یاری می‌رساند؛ ــــــــــ 3⃣پژوهشگر به كمك فرضیه، به تبیین و تفسیر جامع اطلاعات پرداخته و در پرتو آن، به ارائه دستاوردی نوین در اثر پژوهشی خود و نهایتاً تولید علم، می‌پردازد. 📒منبع در اینجا ـــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
معاونت پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم، برگزار می‌کند: 🔰کارگاه‌های مهارت‌آموزی ویژه اساتید و کادر پژوهشی مدارس کارگاه دوم: روش‌شناسی نقد و داوری تخصصی مقالات علمی استاد: آقای دکتر حسن فانیدپور، رئیس اداره طراحی و تدوین متون مرکز مدیریت 🔸برگزاری به صورت و 🔸 📝ثبت‌نام تا ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۱ و کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به شناسه زیر در پیام‌رسان ایتا @qompajoohesh 📒به درخواست کانال مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم مقدس به آدرس @hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
🔰واحد پژوهش مدرسه شهیده بنت الهدی صدر (رحمةالله‌ علیها) برگزار می‌کند: 📕نشست علمی: "آشنایی با اصول و مبانی مدیریت" 💠استاد محترم: جناب آقای دکتر زمانیان 🗓تاریخ: پنج شنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۱ 🕰 ساعت ۱۰ 📎آدرس شرکت در دوره: bentolhoda.lms2.hozehkh.com/ws/z94kmwklgik ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین مقاله جلسه 1⃣ از 4⃣ ✅مباحث مقدماتی دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین مقاله جلسه 2⃣ از 4⃣ ✅بدنه اصلی دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین مقاله جلسه 3⃣ از 4⃣ ✅نظام استنادات و نتیجه‌گیری دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
تدوین مقاله جلسه 4⃣ از 4⃣ ✅چکیده، منابع و مراجع دریافت از اینجا کلمه عبور جهت بازگشایی: Pooyesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
مقاله مناسبتی - شهادت امام محمد باقر سلام الله علیه.pdf
912.5K
عنوان: کاوشی در چگونگی عمل شیعیان به فقه تا پیش از امام محمد باقر (سلام الله علیه) چکیده: چگونگی عمل شیعیان به فقه در دوره قبل از امامت امام محمد باقر(سلام الله علیه)، مسئله‌ای است مبهم که برخی حتی بدان ورود نکرده اند. نوشتار حاضر، با بررسی دوره نخست فقه شیعه پس از پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلّم) تا قبل از امام محمد باقر (سلام الله علیه) ، می‌کوشد چگونگی عمل شیعیان به فقه و راه‌های أخذ آن در این دوره را بازخوانی کند؛ دوره ای که امامان نخست، با مشکلات فراوانی روبه رو بودند، روایات فقهی و نقل‌های موجود تاریخی نشان می‌دهد شیعیان با روش‌هایی مانند اجتهاد بر اساس اصول القاشده امامان در شهرهای دور از مرکز شیعه، پرسش مستقیم از ایشان با اصحاب، تابعین و عالمان شیعی یا احتمالا رجوع به مکتوبات و دست نوشته‌های برجای مانده از امامانی مانند امام حسن مجتبی و امام سجاد (سلام الله علیهما) با اصحاب آنان نظير ابورافع و دو فرزندش، مسائل فقهی خود را در می یافته‌اند. البته شیعیان قبل از امام محمد باقر (سلام الله علیه) ، گاهی برای دریافت پاسخ در مسائل شرعی، به عالمان غیر شیعی رجوع می‌کرده‌اند. کلید واژه‌ها: فقه شیعه، ادوار فقه شیعه، عمل شیعیان به فقه، دشواری‌های فقه. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.