اطلاعیه شمار ۳
بیست و سومین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی
✍ضمن تقدیر وتشکر از همراهی وهمکاری همه عزیزان،همکاران،مدیران،مربیان،دانش آموزان،و اولیای گرامی
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
🔻 به اطلاع دانش آموزان و مدیران محترم واحدهای آموزشی می رساند اپلی کیشن انتخابات شوراهای دانش آموزی مدارس تا قبل از زمان برگزاری انتخابات نهایتا تا ۸ صبح در پیام رسان شاد در اختیار قرار خواهد گرفت و انتخابات در تاریخ مقرر،سه شنبه ششم آبانماه برگزار خواهد شد ،واز ۹ صبح تا ۹ شب ادامه خواهد داشت تا دانش آموزانی که از گوشی اولیای خود استفاده میکنند به مشکلی برنخورند ودر صورت نیاز، زمان رای گیری قابل تمدید خواهد بود،از مدیران محترم تقاضا داریم نگران زمان و فرصت انتخابات نباشند،وارد کردن لیست داوطلبان خیلی زمانبر نخواهد بود، 🌹
افتخار ابدی بر پیر غلام مولا امیرالمومنین
.
.
آیتالله سید جمال الدین دین پرور نقل میکردند که:
در اوایل طلبگی, در یک جلسه خدمت مرحوم علامه امینی_ رضوان الله علیه_ بودیم.
چهار ساعت در باره (الغدیر) سخن گفتند. از ایشان پرسیدم:
چه شد که به فکر تالیف کتاب الغدیر افتادید؟
فرمودند:
من سال ها در نجف مشغول تحصیل و تدریس بودم. روزی به حرم امیرالمؤمنین (ع) رفتم و عرضه داشتم:
.
آقا جان! کاری هم دست ما بدهید تا انجام دهیم!
.
از حرم که بیرون آمدم, فکر تالیف (الغدیر) به ذهنم افتاد و این کار را با راهنمایی و عنایت امیرالمؤمنین (ع) شروع کردم.
.
.
.
عزیزان ...
مجاهد بزرگ و دل آگاه مرحوم علامه امینی (صاحب کتاب بینظیر الغدیر )که در آخرین سالهای حیات خود از فرط مطالعات بی وقفه,اسیر بستر بیماری شده بودند.
قبل ازآنکه به سفر ابدی بروند از لحظه انتقال خود به محضر دوست آگاه بودند.
ازهمین رو ابتدا با آبی که باتربت سیدالشهدا علیه السلام مخلوط شده بود،لب های خود رامرطوب نمودند و از فرزند خویش خواستند تابرای او دعای عدیله را قرائت نماید.
.
پس از اینکه دعای عدیله خوانده شد از فرزندش خواستند تا از (مناجات خمس عشره )امام سجادعلیه السلام,دعای (مناجات المتوسلین )و(مناجات المعتصمین )برایش خوانده شود.
.
علامه با صدایی محزون این دعاها را تکرار می کردند و آرام آرام از دیده اشک فرو می ریختند.
.
نزدیک اذان ظهر که شد,بادست اشاره نمودند که دیگر چیزی برایش خوانده نشود.
آن گاه خود به تنهایی زیر لب مشغول راز ونیاز با خداوند خویش گشتند.
آخرین عباراتی که بر لب زمزمه می کردنداین جملات بود:
.
اللهم ان هذه سكرات الموت قدحلت فاقبل الي بوجهك الكريم ،واعني على نفسى بما تعين به الصالحين على انفسهم..
.
عاقبت پس از پنجاه سال سعی وتلاش ،دریای پرتلاطم علم ادب وتحقیق آرام گرفت واز فعالیت های شبانه روزی وبی وقفه خویش باز ایستاد و شمع فروزان وجود او خاموش گشت و دار فانی را وداع نمود.
.
ولی تا ابد نامش به عنوان اسوه ای خستگی ناپذیر بر صفحه تاریخ دین و دانش ماندگار خواهدماند!
.
علامه امینی درروز جمعه ۲۸ربیع الثانی ۱۳۹۰هجری قمری (مطابق با ۱۲تیرماه ۱۳۴۹شمسی )هنگام اذان ظهر دار فانی را وداع کردند!
الهی عاقبت محمود گردان
#آشنایی_با_بزرگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جشن آغاز امامت حضرت مهدی علیه السلام
دبستان جوادالائمه علیه السلام ۱ پایه دوم ابتدایی
خانم جهروتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغات شورای دانش آموزی متوسطه دوره اول مهدیه رستگاران
با تشکر از زحمات دلسوزانه سرکار خانم محمدی معاونت محترم پرورشی دبیرستان مهدیه رستگاران 👆👆👆
🌹سالروز رحلت حضرت عبدالمطلب جد پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم)
♦️عبدالمطلب پس از مرگ عمویش تمام مناصبی که به صورت موروثی در خاندان آنان وجود داشت، به ارث برد. عبدالمطلب به دلیل حسن مدیریت و کرامت هایی که از خود نشان داد، در مکّه به مقبولیت عمومی دست یافت و قریش وی را به سروری پذیرفتند.[۱۱]
♦️یعقوبی میگوید: «عبدالمطّلب» در آن روز سرور قریش بود و رقیبی نداشت، چه خدا بزرگواری او را به احدی نداده، و از چاه زمزم (در مکّه) و ذوالهرم (در طائف) سیرابش کرده بود، قریش او را در مالهای خود داوری دادند، و در قحطی و گرسنگی به مردم خوراک داد تا آنجا که پرندگان و درندگان کوهستان را نیز خورانید. ابو طالب در این باره گفته است:
♦️آنگاه که سخاوتمندان بخل میورزند ما به مردم آن قدر خوراک میدهیم که پرندگان هم از مازاد طعام ما میخورند.
♦️«عبدالمطّلب» از پرستش بتها بر کنار بود، و خدا را به یگانگی می شناخت و به نذر وفا میکرد، و سنتهایی نهاد که بعضی از آنها در قرآن نازل گشت.[۱۲]
یعقوبی به سند خود از رسول خدا روایت کرده است که گفته است: «خدا جدّ من- عبدالمطّلب- را به تنهایی در سیمای پیامبران و هیبت پادشاهان محشور مینماید ».[۱۳]
♦️بنابر گزارشهایی، عبدالمطلب بر دین حنیف بوده و بت نمیپرستید. مسعودی تاریخنگار قرن سوم قمری از وجود اختلاف درباره دین عبدالمطلب سخن گفته و اینکه عبدالمطلب و دیگر اجداد و پدران پیامبر اکرم(ص) هیچ یک بت نپرستیدهاند را به عنوان یکی از نظرات در این باره ذکر میکند.[۱۴] شیخ صدوق از امام صادق (ع) نقل کرده که پیامبر(ص) به علی(ع) گفت: «عبدالمطلب هیچگاه قمار بازی نکرد و بت نپرستید و ... و میگفت: من بر دین پدرم، ابراهیم، هستم.»[۱۵]
📚منابع : ۱۱. ابن هشام، عبدالملک بن هشام الحمیری، السیرة النبویه، تحقیق مصطفی السقا، بیروت، دارالمعرفه، ج۱، ص۵۰.
۱۲. ابن اثیر، ابوالحسن علی بن محمد، الکامل فی التاریخ، ج۱، ص۴۴۴.
۱۳. قره چانلو، حسین، حرمین الشریفین (تاریخ مکه و مدینه)، تهران، انتشارات سپهر، ۱۳۶۳، ص۳۶.
۱۴. ابن کثیر، ابو الفدا اسماعیل، البدایه و النهایه، بیروت، دارالفکر، ۱۴۰۷ه. ق، ج۲، ص۲۴۴.
۱۵. دوانی، علی، تاریخ اسلام از آغاز تا هجرت، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ هشتم، ۱۳۷۳ش، ص۵۴.
🌹حضرت خدیجه(س) چگونه با نبی مکرم اسلام ازدواج کرد؟/ پاسخ به شبهاتی درباره سیره و زندگی بانوی بزرگ اسلام
♦️رجبی دوانی، کارشناس تاریخ اسلام :سن حضرت خدیجه سلام الله علیها برخلاف نقلی که گفته شده، درست نیست؛ یعنی ایشان در زمان ازدواج با نبی مکرم اسلام 40 ساله نبودند، بلکه روایتهای معتبرتری نشان میدهد که ایشان تقریباً همسن رسول خدا صلی الله علیه و اله بودند و در زمان ازدواج مانند آن حضرت، حدود 25 سال داشتند.
♦️حضرت خدیجه سلام الله علیها با پیامبر صلی الله علیه و آله قرارداد تجاری بستند، غلامانشان را همراه پیامبر صلی الله علیه و آله فرستادند تا حضرت را در آن سفر تجاری تحت نظر داشته باشند و اعمال و حرکات آن بزرگوار را به او گزارش کنند. وقتی غلامان از ویژگیهای پیامبر صلی الله علیه و آله تعریف کردند، حضرت خدیجه سلام الله علیها بسیار شیفته ایشان شدند و به پیامبر صلی الله علیه و آله پیشنهاد دادند که اگر مایل باشند با او ازدواج کنند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هم پس از مشورت با عموی بزرگوارشان جناب ابوطالب به این پیشنهاد پاسخ مثبت دادند.
♦️ حضرت خدیجه سلام الله علیها دو پسر برای نبی مکرم اسلام به دنیا آورد به نامهای قاسم و عبدالله. قاسم زودتر از عبدالله به دنیا آمد و به همین علت، پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله را ابوالقاسم یعنی پدر قاسم هم مینامند. اما این فرزند در کودکی از دنیا رفت. عبدالله هم پسر دیگر ایشان بود که او هم عمر کوتاهی داشت و مانند قاسم در خردسالی وفات کرد.
♦️به عنوان مثال زمانی که پیش از تولد حضرت زهرا سلام الله علیها جبرئیل بر رسول خدا صلی الله علیه و آله نازل شد و گفت که تا چهل روز شهر را ترک کند و چلهنشین شود، حضرت از این دوری غیرمنتظره از حضرت خدیجه سلام الله علیها ناراحت بودند. طوری که بعد از چند روزی که در غار حرا بودند پیغامی را توسط عمار یاسر برای همسر خود فرستادند. در این پیغام حضرت فرموده بودند: «ای خدیجه! از این جدایی من گمان بد مبر و آن را نشانه بیعلاقگی من به خودت مپندار. بلکه این به امر الهی است و خداوند خواسته امرش تحقق یابد. پس جز گمان نیک چیزی به قلبت راه نده چراکه خداوند به افتخار تو به طور مکرر به فرشتگان بزرگ خود افتخار میکند.»
👆👆👆با تقدیر و تشکر از زحمات دلسوزانه معاونت محترم پرورشی دبستان بیرمی کویتی برادر عزیزم سید سلمان حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغات شورای دانش آموزی
دبیرستان علی بن موسی الرضا علیه السلام