فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمی طنز درباره آتئیست ها😂
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
esbate_vojude_khoda.pdf
2.96M
کتاب اثبات وجود خدا (به قلم چهل تن از دانشمندان بزرگ معاصر جهان)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
داشتن اجداد و پیشینیان و مشاهیر
اسمش
فرهنگ نيست
بهش میگن تاریخ غنی !
فرهنگ طرز رفتار و برخورد مردم جامعه با ... همديگه است !
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
انسان شناسی ۱ - @Ostad_Shojae.mp3
11.86M
#انسان_شناسی ۱
#استاد_شجاعی 🎤
#استاد_دینانی
هیچ کدام از پوچیها ، بیهدفیها ، سردرگمیها ،
آشفتگیها ، درگیریها ، غصهها ،
اضطرابها ، حسادتها و...
در یک کلام : تمام آنچه برایمان
ناخوشایند است و آزارمان میدهد ؛
تقصیــــرِ ما نیست ❗️
بخاطرِ حقیقتی هست که ؛
۱ ـ یا یادمان ندادند!
۲ـ یا آنقدر کمرنگ به آن پرداختند که کسی ندید و یادش نماند!
← کدام حقیقت ؟
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
طرحی پرمعنا از پاول کوژینسکی کارتونیست بزرگ لهستانی
نشان میدهد آدم گرسنه هدفی جز سیر شدن ندارد و غم نان نمیگذارد که آدمی به تماشای جهان بنشیند، در زندگی عمیق شود، کتاب بخواند، یاد بگیرد و آگاهی اش را بالا ببرد.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
با تبلیغ های منفی رسانههای اسلام ستیز، مردم با دیدن این عکس بر حسب قضاوت ظاهری فکر میکنند که این شخص یک تروریست فقیر است و لباسهایش مانند مسلمانان متحجر است!! اما در حقیقت این شخص نه تروریست است و نه یک مسلمان فقیر متحجر! بلکه ایشان پروفسور حسین عبدالستار، دکتر و رئیس دیپارتمنت پتالوژی در دانشگاه شیکاگوی آمریکا میباشد. درضمن ایشان نویسنده کتاب مشهور پتوما (Pathoma) است، وی ده ها هزار دانشجو و مخاطب در سرار جهان دارد. در عصری که نزد خیلی ها ریش، لباس وطنی و ملی کشورهای شرقی نماد خشونت، تحجر و عقب ماندگی میباشد، پروفسور حسین ثابت کرده است نه ریش دلیل پس مامی و خشونت است و نه دین مانع یادگیری و آموختن و زندگی در جوامع پیشرفته میشود.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
از نظر آتئیست ها ، بدون وجود علت ، شانس و تصادف میتواند عامل خیلی از اتفاقات باشد ؛ بازم صد رحمت به فیلم هندی!
#آتئیست
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
میگویند: "ریش نماد تحجر و عقب ماندگیست!ریش مسلمونا پر از شپشه"
چطور است که ریش اینان نماد روشنفکری است اما ریش مسلمين نماد تحجر است! ریش که همان ریش است با این تفاوت یک مسلمان مجاب است روزی چند بار وضو بگیرد ، اما اینا که وضو هم نمیگیرن.
#آتئیست
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
شهید مطهری نه فقط تبلیغ دیگر ادیان بلکه حتی تبلیغ بی دینی و کمونیسم و... را از نظر اسلام جایز میداند. به شرطی که واقعا چیزی که هست را تبلیغ کنند. (منبع:کتاب آینده انقلاب اسلامی، شهید مطهری، ص۴۱_۴۲_۴۳)
پ.ن: مقایسه کنید با انتقاد از هلوکاست در غرب!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
اسلام، اینگونه دعوت به عدل و قسط میکند.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
💢چرا اسلام حکم به قتل مرتد داده است؟
🔰پاسخ:
برای درک صحیح از این سوال، و پاسخی کامل، لازم است تمام جوانب مرتد و تعریف صحیح آن و احکام پیرامون آن، بیان شود…
💠مرتد کیست؟
مرتد کسى است که بعد از مسلمان شدن، کافر گردد
ارتداد به دو قسم فطرى و ملّى تقسیم میشود:
۱_ مرتد فطرى، کسى است که پدر یا مادرش در هنگام انعقاد نطفهاش مسلمان بودهاند و خودش پس از بلوغ، اظهار اسلام کرده، و سپس از اسلام خارج شده است.
۲_ مرتد ملّى کسى است که پدر و مادرش هنگام انعقاد نطفه او کافر بودهاند، و او پس از بلوغ، اظهار کفر کرده و سپس اسلام آورده، و مجدّداً کافر شده است.
⚠️حکم مرتد در ادیان الهى و مذاهب اسلامى
ارتداد در ادیان الهى غیر از اسلام جرم و گناه، و مجازات آن مرگ است.[۱] البته حکم سایر ادیان، با اسلام در برخی شرایط، متفاوت است. [۲]
در فقه شیعه، مرتد داراى برخى از احکام مدنى در باب ارث و زوجیت است. به گونه ای که اموال مرتد، بعد از احراز ارتدادش، بین ورثه تقسیم می شود و همسرش بر او نامحرم خواهد شد و باید عده فوت نگه دارد.
در فقه اهل سنت؛ بنابر رأى مشهور، مرتد – در همه انواع آن – ابتدا دعوت به توبه میشود، اگر توبه کرد آزاد میشود، و گرنه کشته میشود و فرقى میان ملّى و فطرى و زن و مرد نیست.[۳]
حکم جزایى مرتد نیز این است که: مرتد فطرى اگر مرد باشد کشته میشود و توبه او نزد قاضى قبول نمیشود، اما اگر مرد مرتد ملّى باشد نخست دعوت به توبه میشود، اگر توبه کرد آزاد میشود، و إلّا کشته میشود. زن مرتد، چه فطرى باشد چه ملّى، کشته نمیشود، بلکه دعوت به توبه میشود، اگر توبه کرد آزاد میشود، و الّا در زندان باقى میماند.
تشریع حکم ارتداد در اسلام‼️
قرآن کریم می فرماید: «وَ قالَتْ طائِفَهٌ مِنْ أَهْلِ الْکِتابِ آمِنُوا بِالَّذی أُنْزِلَ عَلَی الَّذینَ آمَنُوا وَجْهَ النَّهارِ وَ اکْفُرُوا آخِرَهُ لَعَلَّهُمْ یَرْجِعُونَ»قرآن کریم: سوره آل عمران، آیه ۷۲
ترجمه: «و جماعتی از اهل کتاب گفتند: “در آغاز روز به آنچه بر مؤمنان نازل شد، ایمان بیاورید، و در پایان [روز] انکار کنید شاید آنان [از اسلام] برگردند.»
دوازده نفر از دانشمندان یهود خیبر و نقاط دیگر، نقشهاى ماهرانه براى متزلزل ساختن باور و ایمان بعضى از مؤمنان طرح نموده و با یکدیگر تبانى کردند که صبحگاهان خدمت پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله برسند و ظاهراً ایمان بیاورند، ولى در آخر روز از آیین برگردند. هنگامى که از علت کارشان سؤال شد بگویند: ما صفات محمّد را از نزدیک مشاهده کردیم. هنگامى که به کتب دینى خود مراجعه نموده یا با دانشمندان دینى خود مشورت کردیم، دیدیم صفات و روش او با آنچه در کتب ما است، تطبیق نمى کند. از این رو برگشتیم. این موضوع سبب مى شود که عدهاى بگویند اینها که به کتب آسمانى از ما آگاه ترند، لابد آنچه را گفتهاند، راست مى گویند و به این وسیله ایمان مسلمانان متزلزل مى گردد. تفسیر نمونه: ج۲، ص۴۶۶
مکر و نیرنگ کفار به وسیله خداوند آشکار گردید. خدا حدّ ارتداد را وضع نمود. این ترفند مختص زمان رسول خدا صلوات الله علیه و آله نمى باشد، بلکه در همه زمانها امکان اجراى آن از سوی دشمنان اسلام وجود دارد.
[۱]. ر.ک: عهد قدیم: سِفر توریه مثنى، فصل ۱۳؛ کتاب مقدس، ترجمه فارسى ولیم گلن، دار السلطنه، لندن، ۱۸۵۶ میلادى، ص ۳۵۷ – ۸؛ الکتاب المقدس، دار المشرق، بیروت، سفر ثنیه الاشتراع، الفصل ۱۳، ص ۳۷۹ – ۸۰. عهد جدید سازمان ترجمه تفسیرى کتاب مقدس، تهران، ۱۳۵۷، ص ۳۰۵ – ۶.
[۲]. البته برخى مجازات مرگ براى ارتداد را حکم تعزیرى میدانند نه حد؛ و معتقدند تعزیرات تماماً به دست حاکم است و شکل خاصى براى آن در اسلام معین نشده است؛ لذا نمیتوان گفت مجازات ارتداد از دیدگاه اسلام مرگ است. ر.ک: منتظرى، حسینعلى، دراسات فى ولایه الفقیه و فقه الدوله الاسلامیه، ج ۳، ص ۳۸۷؛ ولایى، عیسى، ارتداد در اسلام، ص ۱۲۹ – ۱۴۸
[۳].عبدالرحمن الجزیرى، الفقه على المذاهب الاربعه، ج ۵، ص ۴۲۴؛ ابو حنیفه مانند شیعیان میان زن و مرد فرق گذاشته است. (ابوبکر الکاسانى، بدایع الصنایع، ج ۷، ص ۱۳۵) و حسن بصرى دعوت به توبه را نمیپذیرد (ابن قدامه، المغنى، ج ۱۰، ص ۷۶)
1/2
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز
دلایل عقلی و حکمت حکم ارتداد‼️
ارتداد ذاتا ارتباطی با حوزه اعتقادی فرد ندارد، بلکه قانونی سیاسی – اجتماعی است؛ به همین خاطر اولین شرط ارتداد، اظهار کردن ارتداد است. معنای دقیقتر ارتداد را می توان، موضع گیری در مقابل اسلام در فضای جامعه بیان داشت؛ بنابراین مربوط به جامعه می شود و یک جرم اجتماعی و سیاسی در جامعه اسلامی است.
پس ارتداد در اسلام، بیش از آن که جنبه اعتقادی و فردی داشته باشد، جنبه های دیگر اجتماعی دارد؛ زیرا واقعاً دین اسلام برای کسی که به دنبال حقیقت باشد، ارزش قائل است. خود بر این امر تاکید می نماید. پس قرار دادن حکم ارتداد بر یک تحقیق حقیقت جویانه بی معنی است. مشکل آن جاست که انکار دین رسمی جامعه و عقیده بخش اعظم اجتماع توسط فرد علنی شود و باورهای اصیل دینی مورد هجمه قرار گیرد.
حال، به شمارش برخی از حکمت های این حکم می پردازیم:
۱_ بازدارندگی از فساد اجتماعی:
هر حکومتی، برای بازدارندگی از فساد، اهرم های فشاری را مورد استفاده قرار می دهد؛ تا جامعه را از فساد بازدارد. حال در حکومتی اسلامی، که غیر خود را باطل می داند (و برای این مقدمه نیز دلایلی اقامه کرده است) حق دارد در از آنچه که خود فساد می داند، ممانعت نماید. حال حکومت اسلام که کفر را فساد می داند؛ با اهرم فشاری چون اعلام جرم و مجازات، از ارتکاب به آن عمل منع می نماید.
۲_ بازدارندگی از فساد فردی:
یکی از مواردی که بعد از کفر، دچار آسیب خواهد شد، کانون خانواده شخص کافر است. این آسیب، اعم از آسیب های مادی و معنوی است. حتی آسیب های حقوقی و جزائی را نیز شامل می شود.
۳-دفع حداقلی:
اسلام برای اینکه اشخاص، به زودی و با هر شبهه ای، اقدام به کفر نکنند؛ قانون ارتداد را وضع کرده است؛ طبق این قانون، اگر شخصی در جامعه اسلامی، دچار تردید در اسلام شود؛ حق ندارد کفرش را اظهار نماید. به عبارت دیگر، حکومت اسلامی، می پسندد شخص هر چند در باطن کافر است، اما با ظاهری اسلامی در بین مسلمانان به زندگی خود ادامه بدهد. این خواسته حکومت، باعث می شود شخص با مسلمانان گفتمان داشته و تعامل نماید و در اثر تکرر این واقعه، شبهه شخص مرتد از بین برود و کافر شدنش، منتفی شود.
۴_ جلوگیری از جنگ روانی:
همانطور که در عنوان «تشریع حکم ارتداد» گذشت، کفار با استفاده از ایمان آوردن های صوری و کفر مجدد و … قصد تخریب ایمان مومنان را داشتند؛ اگر این هدف کفار به نتیجه می رسید؛ جنگ روانی عظیمی علیه حکومت اسلام و مسلمانان آغاز می شد و مسلمانان بسیاری بر اثر این جنگ روانی، حتی اعتقادات یقینی خود را رها می کردند.
۵_ جلوگیری از اقدام عجولانه و انتخاب کورکورانه:
اسلام، حکم ارتداد را سخت معین کرده است تا از اقدام های عجولانه و انتخاب های کورکورانه جلوگیری به عمل آورد. به این بیان که هر کس با هر دلیل ساده و پیش پا افتاده ای، اقدام به تغیر دین نکند. و یا با کمترین دلیلی، دینی را قبول ننماید. پس بنابراین لازم است که در حکومت اسلامی، مسلمانان با دلیل متقن و دینی را قبول نمایند. سپس با دلیل متقن دین اسلام را انکار نمایند. به همین دلیل تقلید در انتخاب دین ممنوع و باطل اعلام شده است.
🚫آیا یک مسلمان، به صرف انکار، اعدام می شود؟
در پاسخ می گوییم که طبق آنچه از احادیث و روایات و احکام اسلام برداشت می شود، این است که چهار شرط اساسی باید در عمل مرتد باشد تا حکم ارتداد بر او جاری شود:
۱_ خروج از اسلام تحقق بیابد.
۲_ این خروج، از روی اختیار باشد (نه از روی اجبار و کراهت و …)
۳_ انکار جاحدانه باشد (یعنی از روی علم باشد نه از روی جهل و یا فراموشی و …)
۴_ اقدام عملی بر ضد اسلام
بنابراین شخصی که در امری دینی شک و تردید دارد و یا از روی جهل یک مساله ی ضروری دین را منکر شده است (بدون اینکه بداند آن مساله دینی است) و یا از روی اجبار و کراهت و … مجبور به این انکار و خروج از دین شده باشد و یاهمه شرایط را داشته باشد، اما علیه حکومت و یا اسلام، اقدامی عملی ننماید و انکارش را نمایان ننماید، حکم ارتداد بر وی ثابت نخواهد بود.
2/2
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
✅ #عقیده_برتر
@pak_Sazi
نشر با شما دوست عزیز