فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 این کتاب ظاهرش سرزنشه، باطنش شیرینه!
#تصویری
@panahian_ir
📚با چه چیزی عظمت خدا را در دلمان تولید کنیم؟
📌گفتیم که خوف کلید رابطۀ عاشقانه با خداست، و خود خوف هم ثمرۀ باور کردن عظمت خداست. حالا عظمت خدا را چطور باور کنیم؟
🌟عظمت خدا در این دنیا تولیدی خود انسان است. یعنی خودت باید عظمت خدا را در دلت تولید کنی. حالا با چه چیزی عظمت خدا را در دلمان تولید کنیم؟ با حساب بردن از امر خدا؛ با رعایت ادب در نماز. هر چقدر احکام و آداب نماز را بیشتر و بهتر رعایت کردی نشان میدهد که از امر خدا حساب بردهای و به این ترتیب خدا در دل تو عظمت پیدا میکند. نسبت به هر کسی ادب رعایت کنی، ابهتش به دلت مینشیند. آیا دوست نداری ابهت خدا به دلت بنشیند؟
میگوید:
ـ حاج آقا من از خدا نمیترسم. چکار کنم؟
ـ حتماً خدا در نظرت ابهت و عظمت ندارد. لابد نمازت را درست نخواندهای، لابد در نماز سرت را خاراندهای! حتماً در نماز مؤدب نبودهای و چشمت را این طرف و آن طرف گرداندهای، لابد کلمات نماز را با دقت ادا نکردهای.
🌟خداوند خیلی راحت میتواند یک گوشمالی حسابی به ما بدهد، تا حساب کار دستمان بیاید! اما خدا نازنین است، و به ما فرصت میدهد و میفرماید: «بندۀ من خودش باید بفهمد و این کار را درست انجام دهد.»
📌 اگر تو سر نماز از خدا حساب بردی، عظمت خدا در دلت بالا میرود. آنوقت دیگر لازم نیست خدا سر تو داد بزند. میگوید: «عزیزم، من از این کار خوشم نمیآید.» تو هم میگویی: «باشد، انجام نمیدهم.» همینطوری باید بندگی کرد، و الا اینکه آدم دائماً بخواهد خودش را بکُشد و نفسش را برای امور حداقلی متقاعد کند که «بیا و آن کار را انجام نده یا این کار را انجام بده!» فایده ندارد. خدا هم میفرماید: «میخواهی دو دقیقه به سمت من بیایی، چرا داری خودت را میکُشی؟ اصلاً برو راحت باش، آسوده باش!»
🌟 بعضیها را خداوند آنقدر مشغول و گرفتارشان میکند که اصلاً وقت و حوصله پیدا نمیکنند درِ خانۀ خدا بروند و با او مناجات کنند، ولی بعضیها را خداوند آنقدر دوستشان دارد که خودش آنها را صدا میزند تا بیایند درِ خانۀ خدا. فرق این دو دسته در چیست؟ در ابهت و عظمتی است که از خدا در دل آنها قرار دارد؛ در حسابی است که از خدا میبرند. امیرالمؤمنین(ع) دربارۀ متقین میفرماید: «عَظُمَ الْخَالِقُ فِي أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَا دُونَهُ فِي أَعْيُنِهِم؛ خدا در جانهایشان عظمت پیدا کرد، و به همین خاطر هر چیزی غیر از خدا، در چشمهايشان خرد و حقير شد.»
📌 یکی از مهمترین کارهایی که آیات قرآن با ما انجام میدهد این است که ابهت خدا را به دل ما میاندازد. به عنوان مثال، خداوند در سورۀ زلزال میفرماید: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ خَيْراً يَرَهُ وَ مَنْ يَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ؛ هر کس ذرهای کار خوب انجام بدهد نتیجۀ آن را میبیند، و هر کس ذرهای کار بد انجام بدهد، نتیجۀ آن را میبیند.» اگر ابهت همین دو آیه در دلت بیفتد، سحرها دیگر نمیخوابی.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۲۲
@Panahian_ir | #گزیده_کتاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مگر حجاب عقلانیست؟
✊️ نه به حجاب اجباری در دانشگاه تورنتوی کانادا!
شاید ما بدجوری دین را تعریف کردیم...
#تصویری
@Panahian_ir
📌پیشنهاد کتاب توسط علیرضا پناهیان
📔نام کتاب: شاهرخ،حر انقلاب اسلامی
🔸ناشر: گروه شهید ابراهیم هادی
#پیشنهاد_کتاب (۱)
@Panahian_ir
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 راهحل اصلی کاهش نارضایتی مردم از اوضاع اقتصادی و اجتماعی
🔻خاطرۀ وزیر میرحسین موسوی از امام خمینی(ره): کار مردم را دست کارمند ندهید!
#تصویری #ویژه
@Panahian_ir
💢چگونگی #حمایت_مالی
از استمرار و توسعۀ فعالیتهای
موسسه #بیان_معنوی
(ناشر آثار و اندیشههای #استاد_پناهیان)
#تشکر
🙏 از همۀ عزیزانی که تاکنون به هر طریق مادی و معنوی از فعالیت های بیان معنوی حمایت کرده اند، صمیمانه #سپاسگزاریم. خدا به عمر، تلاش و اموالتون برکت بدهد.🌹
#گزارش
📊گزارش مختصری از فعالیتهای بیان معنوی در سال گذشته را میتوانید در لینک زیر بخوانید. این گزراش در هفت بخش ارائه شده:
1. واحد پژوهش 2. واحد ضبط و آرشیو 3. واحد چندرسانهای: تولید کلیپ، عکسنوشته، مستند 4. واحد مکتوب 5. واحد فضای مجازی 6. واحد بین الملل: ترجمه و انتشار کلیپ، عکسنوشته و خلاصۀ مباحث به «زبانهای عربی، انگلیسی، ...» 7. انتشارات: انتشار و عرضۀ کتاب و لوح فشرده
goo.gl/JjWnbe | گزارشی از فعالیتها
#ثواب_هدایت
رسول خدا(ص): یا علی! به خدا سوگند، اگر خداوند کسى را به دست تو #هدایت کند، برایت بهتر است از آنچه آفتاب بر آن طلوع و غروب میکند. (کافی،ج9،ص410)
رسول خدا(ص): #برترین_صدقه، آن است که فرد مسلمان دانشى را فرا گیرد، سپس آن را به برادر مسلمانش بیاموزد.(کنزالعمال، ح16357) متن کامل: bayanmanavi.ir/post/1448
#چگونگی_حمایت_مالی: 👇
1️⃣ واریز آنلاین از طریق درگاه اینترنتی:
http://bit.do/B313
2️⃣ کارت به کارت یا واریز به حساب:
* تمام حسابها و کارتهای زیر به نام موسسه #بیان_معنوی است.
📌 #بانک_ملت
🔸شمارۀ کارت
6104.3377.6650.5869
🔸شماره حساب
5797063322
🔸شمارۀ شبا
IR34 0120 0200 0000 5797 0633 22
📌 #بانک_ملی
🔸شمارۀ کارت
6037.9918.9988.0318
🔸شماره حساب
0221783551008
🔸شماره شبا
IR55 0170 0000 0022 1783 5510 08
3️⃣ انتقال وجه منظم (ماهانه)
🔶الف) #حوالۀ_منظم ( #مستمر، منظم) : اگر در #بانک_ملت حساب داشته باشید، از طریق درگاه اینترنتی بانک ملت، امکان #حواله_منظم (پرداخت خودکار ماهانه) وجود دارد.
🔶ب) #حوالۀ_بین_بانکی_مستمر( #پایای_مستمر، منظم) : اغلب بانکها، امکان حوالۀ بین بانکی مستمر دارند. بنابراین اگر شما در هر کدام از این بانکها حساب داشته باشید، با مراجعه به درگاه اینترنتی حساب خودتان میتوانید با وارد کردن شمارۀ #شبا ی موسسه بیان معنوی-که کمی بالاتر نوشته شده- یک دستور پرداخت مستمر صادر کنید و البته هروقت خواستید، قطعش کنید.
✔️✔️ بانکهایی که امکان پایای مستمر(حوالۀ بین بانکی مستمر، منظم) دارند:
#ملی، #پاسارگاد، #سامان، #اقتصاد_نوین #پارسیان، #انصار، #رسالت، #دی، #شهر، #سینا، #سرمایه و ...
❌❌ بانکهایی که امکان پایای مستمر ندارد:
#صادرات، #تجارت، #سپه، #مسکن، #کشاورزی و #رفاه_کارگران و ...
#حمایت_مالی #حمایت #مالی
@Panahian_ir
Panahian-Clip-ShomaMashooghKhodaHasti.mp3
1.06M
🎵شما معشوق خدا هستی!
🔸سیر و سلوک هم نمیخواد!
🔻باورت میشه؟!
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
📚 پاسخ یک راز مهم! / چرا باید عظمت خدا در دل ما بیفتد؟!
🔻کارکرد ساده اما بسیار مهم نماز رفع کدام مانع است؟
🌟اولین صفتی از خدا که باید در دل ما بنشیند، با آن انس پیدا کنیم و عمیقاً آن را درک کنیم، عظمت و کبریائی خداوند است. اگر مدتی دقت کنیم و نمازمان را درست بخوانیم و احکام و آداب نماز را بهتر رعایت کنیم، کمکم عظمت خدا در دل ما خواهد افتاد.
📌اما چرا باید عظمت خدا در دل ما بیفتد؟ چون مهمترین مانع برای برقراری ارتباط انسان با پروردگارش، تصور اشتباهی است که از خودش، نسبت به خدا دارد. مرکز این تصور اشتباه هم «خودبزرگبینی» انسان است. ما معمولاً آنطور که باید، خودمان را در برابر خدا کوچک و حقیر احساس نمیکنیم. تا وقتی انسان خودش را بزرگ بداند، و به کوچک بودن خودش در برابر خدا نرسیده باشد و عظمت خداوند را درک نکرده باشد، تمام تلاشهایش برای برقراری ارتباط با خدا بیثمر بوده و هیچ ارتباط مؤثری شکل نمیگیرد. نه محبتی رد و بدل میشود، نه دعایی بالا میرود و نه دریافتی صورت میگیرد.
🌟 کارکرد ساده اما بسیار مهم نماز رفع همین مانع یعنی تکبر انسان است(حضرت زهرا س: فَرَضَ اللَّهُ الصَّلَاةَ تَنْزِيهاً عَنِ الْكِبْر) احکام واجب نماز طوری طراحی شده است که با تکرار چندبارۀ آن در هر روز، دو مفهوم کلیدی، یعنی «بزرگی و عظمت خدا» و «حقارت انسان در برابر خدا» را به انسان القاء میکند.
📌ذکر محوری نماز «الله اکبر» است، در قسمتهای دیگر نماز هم که اذکار دیگری غیر از «الله اکبر» بر زبان جاری میشود، توجه به عظمت و علوّ خداوند است. در «سُبْحَانَ رَبِّيَ الْعَظِيمِ وَ بِحَمْدِه»، دوباره سخن از عظمت خدا است. در «سُبْحَانَ رَبِّيَ الْأَعْلَى وَ بِحَمْدِه» دوباره سخن از علو و عظمت خدا است. در نماز، هم سجده داریم و هم رکوع، که بالاترین نمادهای تعظیم هستند. گویا نماز چیزی جز القاء کبریائی خدا در دل انسان نیست.
🌟 امام رضا(ع) در پاسخ به سؤال یکی از اصحاب که از علّت نماز پرسیده بود، در نامهای برای او چنین مرقوم فرمودند: «نماز، اقرار به ربوبيّت خداوند عزّ و جلّ است و نفی شريك از او و ايستادن در برابر خداوند جبّار، جلّ جلاله، با خواری و مسكنت و خضوع و اعتراف [به عظمت او] و طلب بخشش گناهانِ گذشته، و روزی پنج بار پيشانی بر خاك نهادن برای تعظيم خداوند عزّ و جلّ است. نماز موجب میشود كه بنده به ياد خدا باشد و او را فراموش نكند و به ناسپاسی و گردنكشی دچار نشود و خاشع و فروتن باشد و راغب و طالبِ زيادتی در دين و دنيا باشد. علاوه بر اينها، نماز موجب میشود كه انسان از گناه باز ايستد و شب و روز پيوسته به ياد خداوند عزّ و جلّ باشد، تا اين كه مبادا انسان، سَروَر و مدبّر و آفريننده خودش را فراموش كند و بر اثر آن، به گردنكشی و طغيان و نافرمانی روی بیاورد. ياد كردن بنده از پروردگارش و ايستادنش در آستان او، وی را از معاصی باز میدارد و از هرگونه فساد جلوگيری میكند.»
📌بناست ما از خدا حساب ببریم، و یکی از مقدماتش این است که مو به مو احکام و آداب نماز را رعایت کنیم. اگر سرِ نماز نسبت به این مسأله توجه و مراقبت داشته باشیم، کمکم عظمت خدا در دلمان مینشیند. به محض اینکه عظمت خدا در دلمان نشست، چشمههای محبتش هم باز میشود.
📚 بخشی از کتاب "چگونه یک #نماز خوب بخوانیم؟" اثر علیرضا پناهیان
🔻قسمت ۲۳
@Panahian_ir | #گزیده_کتاب