921114-Panahian-ShahrRey-ZiarateKhuban-18k.mp3
4.62M
🔉 زیارت خوبان
📅 ۱ جلسه | سال ۹۲ | شهر ری
🔻جایگاه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نزد اهل بیت(ع)
🔻بررسی روابط شیعیان در توصیه امام رضا(ع) به عبدالعظیم حسنی(ع)
@Panahian_ir
@Panahian_mp3
🔻یکی از مصادیق مهم کنترل ذهن «نیّت» است
🔻اگر اصلِ نیّت هم در قلب باشد لااقل «دستگیرهاش» ذهن است
👈🏻 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۱)-قسمت دوم
🔹یکی از مصادیق مهم کنترل ذهن، نیّت است. نیّت نصفش مربوط به ذهن است و نصفش مربوط به قلب است. نیّت همهاش در ذهن نیست؛ خواستِ قلبی انسان هم هست که این خواستِ قلبی، در ذهن انسان مرور میشود.
🔹نیّت، ترکیبی از فکر(ذهن) و دل است، اگر اصلِ نیّت هم در قلب باشد، لااقل میتوان گفت که دستگیرهاش ذهن است. گاهی اوقات برخی علاقههای انسان ضعیف هستند اما این دستگیرۀ ذهن، میتواند آن علاقههای ضعیف را بگیرد و بیرون بکشد. یعنی میتوانی آن علاقۀ خوب را که در وجودت گُم شده بود، بهوسیلۀ ذهنت پیدا کنی، بالا بیاوری و تقویت کنی.
👤 علیرضا پناهیان - ۹۷.۰۶.۲۰
🔻متن کامل در:
panahian.ir/post/4997
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 طعم شیرین خیال
🔻با این کار همین حالا میتوانید از بهشت لذت ببرید!
➕خاطره آقا داماد از شب عروسی
#تصویری
@Panahian_ir
📌ویژگی یک «حس خوب معنوی» در اربعین چیست؟
👈🏻 هر احساس توهمیِ معنوی، احساس خوبی نیست!
💎 #هر_هفته_یک_نکته_اربعینی (۳)
🔸مهمترین ویژگی ابلیس، یأس است و هرکسی تحت تأثیر شیطان قرار بگیرد، دچار یأس میشود.
🔸گاهی انسان بهخاطر یأس و سوءظن به خدا یا ترس از غیرِخدا، احساس دلگرفتگی پیدا میکند و درِ خانۀ خدا گریه میکند؛ باید بدانیم که این اصلاً احساسِ معنویِ درستی نیست!
🔸احساس خوب معنوی، یک مختصاتی دارد، هر احساسِ توهمیِ معنوی، احساس خوبی نیست؛ مثل اینکه زائر امامحسین(ع) یک احساس تواضعِ متوهمانه داشته باشد و با تردید بگوید: «آیا امامحسین(ع) به منِ نالایق نگاه میکند؟!»
🔸اگر کسی در مسیر پیادهروی اربعین بگوید «یعنی واقعاً خدا مرا میبخشد؟!» باید گفت: این معنویت را از کجا آوردهای؟! درحالیکه در روایات فرمودهاند: زائر امامحسین(ع) در همان قدم اول، تمام گناهانش بخشید میشود! (کاملالزیارات/۱۳۲)
🔸الان که زائر کربلا هستم و میدانم خدا مرا بخشیده است، دیگر استغفار نکنم؟ چرا؛ استغفارِ بعد از بخشش هم داریم که احساس معنوی بسیار زیبایی است؛ خودت را در آغوش خدا میبینی و مدام میگویی «خدایا، ببخش که آنهمه گناه کردم، دوست نداشتم اینطوری بشود، من خیلی شرمندۀ تو هستم...» استغفار تا آخر هست، ولی استغفارِ باامید با استغفارِ ناامید خیلی فرق میکند!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسیر نجفکربلا | عمود۱۱۲۰ - ۹۷.۸.۷
🔻متن کامل:
panahian.ir/post/5134
👈🏻 برای بهرهبرداری بهتر از اربعین، باید از یکسال قبل، تفکر و برنامهریزی کرد
@Panahian_ir
🔰تنها راه خلاصی از گرفتاریها
📌آیت الله بهجت(ره):
راه خلاص از گرفتاریها منحصر است به دعا کردن در خلوات برای فرج ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف. نه دعای همیشگی و لقلقه زبان و صِرف گفتن «عَجلْ فَرَجَهُ؛ در فرج او تعجیل فرما»، بلکه دعای با خلوص و صدق نیت و همراه با توبه.
🔻در محضر بهجت، ج۲، ص۳۴۷
@Panahian_ir
🔻 قدرت روحی را چگونه تمرین کنیم؟ با تمرین «کنترل ذهن»
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۲) - ۱
🔹همانطور که برای تقویت عضلات بدن، باید ورزش و تمرین کنیم، برای رسیدن به قدرت روحی هم باید «ورزش ذهنی» انجام دهیم؛ چون قدرت روحی به قدرت ذهنی خیلی وابسته است و تمرین ذهنی، راه رسیدن به قدرت روحی است.
🔹ورزش ذهنی در واقع همان تمرین «کنترل ذهن» است، یعنی تمرین کنم که «ذهن من هرجایی نرود؛ آنجایی برود که من به او دستور میدهم!»
🔹قدرت کنترل ذهن یعنی «بتوانی به آن موضوعی که میخواهی عمیقاً بیاندیشی و کسی توجّه تو را به چیزی که نمیخواهی جلب نکند و هروقت اراده کردی، بتوانی توجّه خودت را از آن منصرف کنی.
🔹کنترل ذهن یعنی اینکه هر مقدار خواستی(مثلاً یک ساعت) بتوانی دربارۀ یک موضوع، عمیقاً فکر کنی نه سطحی؛ یعنی یک تمرکز فوقالعاده عمیق پیدا کنی.
👤 علیرضا پناهیان - ۹۷.۰۶.۲۱
🔻متن کامل در:
panahian.ir/post/5003
@Panahian_ir
Panahian-Clip-VaghteNamaz.mp3
1.24M
🎵 وقت نماز!
➕اثر نماز اول وقت در زندگی روزمره
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بهترین راه برای آسودهتر زندگی کردن
#تصویری
@Panahian_ir
🔻 تمرین پیشنهادی علامه طباطبایی برای «کنترل ذهن»
🔻 برای کنترل ذهن، باید تمرین کنی؛ منتظر معجزه نباش!
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۲) - ۲
🔹برای کنترل ذهن، باید تمرین کنی؛ منتظر یک معجزه از آسمان نباش! علامه طباطبایی(ره) برای کنترل ذهن، یک ورزش یا تمرین را توصیه کرده است. همانطور که با ورزش، بازوی خودت را قوی میکنی، میتوانی برای رسیدن به قدرت روحی، این تمرین را انجام دهی.
🔹علامه در «رسالة الولایة» میفرماید: «مکان خلوتی را انتخاب کن که هیچ مشغولکنندهای از قبیل نور و صدا و غیره در آنجا نباشد. سپس طوری بنشین که مشغول به کاری نشوی و حواست پرت نشود و چشمانت را بسته نگه دار. آنگاه صورتی را-مثلاً صورت الف- یا یکی از اسماء الله را در خیال خود مجسّم کن که کاملاً توجّهات به آن معطوف شود و هشیار باش که هیچ صورت خیالیای وارد محوّطۀ صورتِ الف نشود. در این هنگام که ابتدای کار است در مییابی که صورتهای خیالی دیگر مزاحم تو شده و میخواهند ذهن تو را تاریک و مشوّش نمایند... اگر چند روزی به تخلیه و پاکسازی این خیالاتِ مزاحم اقدام نمایی(و آنها را کنار بزنی) بعد از مدتی مشاهده میکنی آن خیالات و خواطر رو به کاهش گذاشته و هر روز کم میشود... تا اینکه هیچ صورتی با صورت الف باقی نمیماند.»
👤 علیرضا پناهیان - ۹۷.۰۶.۲۱
🔻متن کامل در:
panahian.ir/post/5003
@Panahian_ir
🔰چگونه یک زندگی خوب داشته باشیم؟
🔸آیت الله بهجت: به چیزی غیر از توکل و یاد خدا برای انسان، آرامش حاصل نمی شود و چیزی غیر از اعراض و دوری از یاد خدا و غفلت، زندگی را تلخ و ناگوار نمی کند.
🔻 در محضر بهجت، ج۲، ص۲۴۵
@Panahian_ir
12.mp3
975.3K
🔊 #روضه | مقایسه روضه جانسوز حضرت معصومه(س) و حضرت زینب (س)
🏴 وفات حضرت معصومه تسلیت باد.
@Panahian_ir
Panahian-Clip-InPayamRaJahaniKonid.mp3
2.03M
🎵این پیام را جهانی کنید!
🔻ماجرای نامۀ جالب دختر دانشجو بعد از زیارت حضرت معصومه(س)
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🌀دین میگوید: کنترل ذهنت را خودت بهدست بگیر!
🌀چرا یک عامل بیرونی باید توجّه تو را جلب کند؟!
🌀یکی از مهمترین وجوه قدرت انسان «توانایی کنترل ذهن» است
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب (ج۳) – قسمت اول- ۱
🔹کسی که مدام پُرخوری کند، هم به خودش ضرر زده و هم در نظر دیگران بهعنوان «شکمباره» تلقی میشود. اما کسی که مدام از وسایل جلبکنندۀ توجه (مثل تلویزیون، اینترنت و...) استفاده میکند، رفتارش هنوز در جامعۀ ما یک رفتار بد، تلقی نمیشود، درحالیکه ضرر این کار، خیلی بیشتر از پُرخوری است!
🔹روانشناسها میگویند «اگر کسی زیاد تلویزیون نگاه کند، خرفت میشود» اگر از رادیو، داستان گوش بدهی بهتر از این است که از تلویزیون، سریال نگاه کنی؛ چون یکمقدار فعالیت ذهنیات بیشتر است و ذهنت آنقدر تنبل نمیشود!
🔹امروزه وسایل و عوامل مختلفی برای جلبِ توجه مردم ایجاد شده و این درواقع توهین به شخصیت انسانهاست! چون دارد میگوید «بگذار من برایت تعیین کنم که الان به چه چیزی توجه کنی!» اصلاً چرا یک عامل بیرونی باید توجّه تو را جلب کند؟!
🔹آدم زیاد نباید در فضایی قرار بگیرد که دیگران توجّه او را جلب کنند؛ حتی در فضای سخنرانیهایِ خوب مذهبی! یعنی اگر همیشه بخواهی یک کسی توجّه تو را به امور معنوی جلب کند تا حالت خوب بشود، این هم بد است.
🔹بهترین لحظات عبادت، سحر است که نه موعظهکنندهای هست و نه دعاخوانی؛ فقط خودت هستی و خودت! آن لحظهها تعیینکننده است؛ اینجا اگر توانستی خودت توجّه خودت را به چیزی جلب کنی و عمیقاً به آن فکر کنی درست است! این یکی از مهمترین وجوه قدرت آدمی است و خدا قدرتمندان را دوست دارد.
👤علیرضا پناهیان
🚩حسینیه آیتالله حقشناس - ۹۷.۶.۲۲
متن کامل در: @Panahian_text
@Panahian_ir
Panahian-Clip-MohasebehSaranghoshti.mp3
1.96M
🎵 یک محاسبه سرانگشتی!
🔻یه مدت روش فکر کنید...
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خدا از ما چه انتظاری داره؟
➕تعریفی متفاوت از دینداری
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 لازم نیست همه مسلمون بشن تا ظهور اتفاق بیفته!
➕ معنای درست مقدمهسازی ظهور
#شرحی_بر_دعای_افتتاح
@Panahian_ir