🔸کرونا میتواند هیئتیها را از «لاک فردی» و «لاک جمعی» خارج کند
🔸خروج از «لاک فردی» یعنی تقویت ارتباطات اجتماعی بین هیئتیها و دیگران
🔸خروج از «لاک جمعی» یعنی برگزاری هیئتها در فضاهای باز و کنار مردم
📌 گردهمایی مجازیِ فعالان عرصه هیأت (۱)
🔻 بنده از اصل پدید آمدنِ این فضایی که کرونا برای هیئتیها ایجاد کرده، نهتنها ناخرسند نیستم بلکه یکمقدار خوشحال هم هستم! البته کرونا چیز بدی است، ولی اینکه موجب شده هیئتیها از لاک فردی و لاک جمعیِ خودشان خارج بشوند، از الطاف خفیّۀ الهی است.
🔻 بیرون آمدن از «لاک فردی» یعنی تقویت ارتباطات اجتماعی بین مذهبیها و هیئتیها و بین مذهبیها و غیر آنها. فضای مجازی هم بسیار به این امر کمک میکند و حتماً موجب نشر بیشتر معارف اسلامی خواهد شد.
🔻 البته طبق آمارها، ارتباطات اجتماعی مؤمنین و هیئتیها نوعاً بیشتر از غیر هیئتیهاست، ولی به نظر میرسد این مقدار ارتباط، خیلی اندک است. هیئتیها باید خیلی بیشتر، اهل ارتباط گرفتن با دیگران و غریبهها باشند و روابط بین رفقای هیئتیِ خود را هم تقویت کنند.
🔻 قبلاً وقتی یک کسی را در هیئت میدیدیم یا در کنارش سینه میزدیم، بهسادگی از کنار هم رد میشدیم، امّا حالا که فضای عمومی هیئتها تعطیل شده، تکتک افراد هیئت میتوانند در این فراغتی که پدید آمده، همدیگر را با اسم بشناسند و بیشتر با هم ارتباط برقرار کنند.
🔻 نکتۀ بعدی، بیرون آمدن هیئتیها از «لاک جمعی» است. قبلاً برنامۀ بسیاری از هیئتها در فضاهای بسته برگزار میشد و خیلیها نمیدیدند و در جریان قرار نمیگرفتند که آنجا چه اتفاق عارفانه و عاشقانه و قشنگی دارد میافتد.
🔻 ولی الآن شرایطی پدید آمده که هیئتیها مجبور میشوند از تکیهها و محیطهای سربسته بیرون بیایند و با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، در محیطهای باز، عزاداری کنند و اشک بریزند و دیگران هم مشاهده کنند؛ و این اتفاق بسیار خوبی است.
👤علیرضا پناهیان
🚩جلسه مجازی - ۹۹.۵.۱۷
👈🏻 صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6452
@Panahian_ir
🔸 محرم امسال در هیئتها به این سه موضوع بپردازیم: تحولخواهی، مواسات، مهدویت
🔸شاید تا آستانۀ ظهور، بحث «مواسات» خیلی شدیدتر از اینها بشود
📌 گردهمایی مجازیِ فعالان عرصه هیأت (۲)
🔻 ما باید به محتواهایی که در هیئتها منتقل میشود، دقت کنیم؛ از بنرها گرفته تا محتواهایی که در رسانههای مجازی ما هست، تا محتواهایی که در مداحیهای ما هست و...
🔻 «مهدویت» یکی از این موضوعات است؛ خصوصاً امسال باید مهدویت را پررنگتر از سالهای قبل قرار بدهیم. وقتی میبینیم که این بلای اجتماعی بزرگ، جامعه را فراگرفته، بیشتر باید درِ خانۀ امام زمان (ع) برویم. البته این توجّهات در دل هیئتیها هست، ولی بر زبان جاری شدنِ آن و در اشعار و نوحهها آمدنِ آن، باید رونق بیشتری پیدا کند.
🔻 «تحول» موضوع بعدی است. تحوّل یعنی استمرار انقلاب و انقلابیبودن، تحوّل یعنی ما امیدواریم که وضع بهتر بشود. رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴خرداد، به صورت مبسوط دربارۀ تحوّل صحبت کردند.
🔻 البته تحوّل، دشمنانی دارد. امروز غربزدهها دشمن تحول هستند؛ میخواهند همان اتفاقی که در خیلی از کشورهای دنیا افتاده و الان به بنبست رسیدهاند، در اینجا هم رخ بدهد! خُب اگر نتیجة خوبی داشت، حرفی نبود اما واقعیت این است که تا حالا از غربگرایی، نتیجه نگرفتهایم.
🔻 «مواسات» موضوع بعدی است. ممکن است تا در آستانۀ ظهور قرار بگیریم بحث «مواسات» خیلی شدیدتر از این بشود و ما باید آمادگیِ آن را داشته باشیم و در هیئت، این مواسات را تمرین کنیم.
🔻 بیایید هیئت را جدی بگیریم، هیئت صرفاً مسئول برگزاری مراسم نیست؛ مسئول به نمایش گذاشتن یک مدینۀ فاضله است. کرونا موجب شد هیئتیها یکمقدار اطعام کنند، پول و امکانات جمع کنند و به نیازمندان برسانند، اما داستان به این سادگی تمام نخواهد شد. شاید ما در معرض ابتلائاتی قرار بگیریم که نیاز به مواساتِ بیشتری داشته باشیم. پس کمرهای همّت را ببندیم و آمادگی پیدا کنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩جلسه مجازی - ۹۹.۵.۱۷
👈🏻 صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6452
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تجربه شیرینِ عشق
🔻مگه بهت بد میگذره کم میای؟
#حسین_آرام_جانم
@Panahian_ir
توصیۀ علیرضا پناهیان به ستاد کرونا:
🔸 ما پروتکلها را هرچه باشد رعایت خواهیم کرد، اما شما هم ایرادهای پروتکلها را برطرف کنید
🔸چرا دستۀ عزاداری و طبل و سنج ممنوع شده؟!
🔸اگر دستهای در جای خلوت و بدون تماشاچی راه بیفتد، چه مشکلی دارد؟
🔸اینطور نیست که درصورت عدم سختگیری در پروتکلها، عزاداران رعایت نمیکنند/ کما اینکه در شبهای قدر رعایت کردند
📌 در گفتگو با خبرگزاری فارس
🔻 پروتکلهای ابلاغی ستاد کرونا که عزاداریها را محدود کرده، هرچه باشد ما اطاعت و اجرا میکنیم؛ چون اقتضاء یک زندگی جمعی است و ما قوانین اجتماعی را اگرچه ناقص یا اشتباه هم باشند، اجرا میکنیم تا نظم جامعه شکل بگیرد، اما این پروتکلها انصافاً دقیق تنظیم نشده است.
🔻 بعضی از مواد در پروتکلها وجود دارد که مورد اعتراض منطقیِ هیاتیهاست؛ مثلاً اینکه طبل و سنج ممنوع است، دلیلش چیست؟ ما هم نمیدانیم! شاید به دلیل اینکه مردم را جمع میکنند. خُب بگویید پرچم هم نباشد چون پرچم و بیرق هم از دور، یک شکوهی دارد و...
🔻 میگویند «دسته عزاداری ممنوع!» زیرا ازدحام اطراف دسته را نمیتوانند مدیریت کنند؛ شاید دلیلشان این بوده. حالا اگر یک دستۀ عزاداری راه افتاد و خواست در یک بلوار خلوت حرکت کند، آیا مشکلی دارد؟ شما مطلق دسته عزاداری را ممنوع کردید! آن دسته که جای خلوتی رفته است، تماشاچی هم ندارد و به عزاداری میپردازد، تکلیف آن چیست؟ افراد در این دسته با فاصله ایستادهاند و فضایش با مترو، اتوبوس و بازار که مردم خیلی از اینها متراکمتر جمع میشوند، متفاوت است.
🔻 پروتکلهای ابلاغی وزارت بهداشت برای برگزاری مجالس عزاداری محرم، اگر «غیردقیق» هم تنظیم شده باشند، ما اجرا میکنیم؛ در این تردیدی نیست، اما خواهش میکنم تا فرصت باقی است، افراد تنظیمکنندۀ این پروتکلها، بندهای آن را محل بحث قرار ندهند که بشود ایرادهای منطقی از آن گرفت.
🔻 اگر ملاک «نبودن ازدحام» است، هیأتیها در در صورت دسته رفتن با طبل و سنج هم میتوانند از ادحام جلوگیری کنند. یکدفعه به صورت مطلق، مردم را از برخی توفیقات محروم نکنیم.
🔻 هیاتیها آدمهای باهوش، دقیق، مودب و منضبطی هستند و خودشان رفع ازدحام خواهند کرد. شما در دستورالعمل اعلام میکردید «رفتاری که موجب ازدحام میشود، انجام ندهید، از فضای باز استفاده کنید و...» یا یک آئیننامه برای آن ارائه میکردید که آسیب را کمتر کند.
🔻 بنده این حرف را قبول ندارم که ما بگوییم «اگر در پروتکلها سختگیری نشود، مردمِ عزادار رعایت نخواهند کرد.» خلاف این است و مردم رعایت خواهند کرد؛ کما اینکه دیدیم در شبهای قدر انصافاً جاهایی که توانستند مجالسی را برگزار کنند، رعایت کردند.
🔻 هیاتیها امسال باید خلاقیت بیشتری به کار ببندند و تا میتوانند از نمادها و نماهای دیگری برای تعظیم شعائر حسینی استفاده کنند که اصلاً هیچ مغایرتی با پروتکلهای ایام کرونا نداشته باشد.
👤علیرضا پناهیان
🚩 خبرگزاری فارس- ۹۹.۵.۲۸
👈🏻 متن کامل خبر:
📎 Panahian.ir/post/6453
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیۀ علیرضا پناهیان به ستاد کرونا:
🔻ما پروتکلها را هرچه باشد رعایت خواهیم کرد، اما شما هم ایرادهای پروتکلها را برطرف کنید
🔻چرا دستۀ عزاداری و طبل و سنج ممنوع شده؟!
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرصت ویژۀ کرونا برای عزاداری
👌سردار سلیمانی: تجربه نشان داده فرصتی که در تهدیدها هست، در خود فرصتها نیست!
#تصویری
@Panahian_ir
🔸مدرسه باید محلّ «آموختن زندگی» باشد
🔸برای رسیدن بچهها به «تجربۀ زندگی خوب» چه نکاتی باید در خانه و مدرسه، رعایت شود؟
📌 گفتگو با اولیاء در آستانۀ سال تحصیلی جدید
🔻 مسئولان مدرسه باید مدرسه را محلّ تجربههای مهمی قرار بدهند که در زندگی بهکار میآید. نباید مدرسه را صرفاً محلّی برای دریافت چند آگاهی در موضوعات مختلف تلقّی کرد. وقتی امتحانها، حافظهمحور باشند مدرسه چیزی جز دریافت دیتا (آگاهی) نخواهد داشت.
🔻 بخشی از تجربۀ زندگی در خانه است و بخش دیگری در مدرسه. وقتی مدرسه محلّ تجربۀ زندگی و خصوصاً تجربۀ زندگی جمعی است، چند ویژگی، خیلی اهمیت پیدا میکند:
۱. هماهنگی بین خانه و مدرسه باید باشد تا بچه «دو هوائه» نشود. مثلاً اگر مدرسه به «ادب» اهمیت میدهد، بچه ببیند در خانه هم به ادب، اهمیت داده میشود. این هماهنگی مخصوصاً برای دوران ابتدایی خیلی برای بچهها مفید و مهم است.
۲. استقلال بچهها را به رسمیت بشناسیم. کرامت نفس و عزت بچه از همین سنین پایهگذاری میشود. در خانه و مدرسه هیچوقت بچه نباید تحقیر بشود، نباید مقایسه بشود، نباید قضاوتِ بد بشود، نباید ترسانده بشود، نباید زیادی تشویق بشود.
۳. بچه در بدو ورود به مدرسه کمکم باید یک حقیقت را بپذیرد و آن اختلافی است که بین انسانها وجود دارد و اینکه آدمها با هم فرق میکنند. زود دیگران را محکوم نکنیم، زود از دیگران تقدیر نکنیم؛ تفاوت بین انسانها را به رسمیت بشناسیم.
۴. کلیّت دنیا و مسیر زندگی برای بچهها «زیبا» ترسیم بشود؛ این کارِ تربیت را آسان میکند. وقتی پدر و مادر، پیش بچه شروع کنند به درد دل و سیاهنماییِ دنیا، این تأثیر عمیقی روی بچه دارد. اینکه خیلی از جوانها دیر ازدواج میکنند، یک دلیلش همین درد دلهای بیجا و دلخوریهایی است که پدر و مادر پیش بچهها ابراز کردهاند.
👤علیرضا پناهیان
🚩 در جمع اولیاء و خانوادهها- ۹۹.۵.۲۸
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6460
@Panahian_ir
📌برنامه سخنرانی علیرضا پناهیان در دهه اول محرم۹۹
🔻مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه
🔸هیئت میثاق با شهدا؛ ساعت ۲۱:۱۰
🔸 خ امام خمینی، نرسیده به میدان حر، دانشگاه امام علی(ع)
🔻ظهور، نتیجۀ یک محرم خوب
🔸هیئت محبین حضرت زهرا(س)؛ ساعت ۷صبح
🔸شهرک غرب، بلوار دریا، خ رامشه، توحید پنجم
🔻مکتب سردار سلیمانی
🔸هیئت ام ابیها، ساعت ۱۸:۳۰
🔸عدم اعلان آدرس جلسه به دلیل محدودیت مکان.
🔻پخش زنده همۀ جلسات از:
👈🏼 صوتی:
📎 aparat.com/panahian_Audio/live
👈🏼 تصویری:
📎 instagram.com/Panahian.ir_live
@Panahian_ir
🔻صدقه اول ماه به نیت سلامتی امام زمان(عج) و رفع بیماریها
🔸امام صادق(ع):
ثواب صدقه در شب و روز جمعه هزار برابر است.
🔻اَلصَّدَقَةُ لَيْلَةَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ وَ اَلصَّدَقَةُ يَوْمَ اَلْجُمُعَةِ بِأَلْفٍ.(مستدرک الوسائل، ج۶، ص۱۰۶)
🔸آیتالله بهجت:
📝 بلا، با صدقه رفع میشود؛ اگرچه محکمِ محکم شده باشد. نه اینکه فقط روایت است که صدقه، دافع بلیات است؛ نخیر، درایت هم هست. میدانیم که از لطف و احسان است که شارع فرموده: «إِسْتَنْزِلُوا الرِّزْقَ بِالصَّدَقَة»(یعنی روزی را با صدقه نازل کنید). (گوهرهای حکیمانه، ص١٣٧)
📌 واریز کمکها و صدقات به رزمایش همدلی
📎 ghadir.org/hamdeli
@Panahian_ir
📌برنامه سخنرانی علیرضا پناهیان در دهه اول محرم۹۹
🔻مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه
🔸هیئت میثاق با شهدا؛ ساعت ۲۱:۱۰
🔻ظهور، نتیجۀ یک محرم خوب
🔸هیئت محبین حضرت زهرا(س)؛ ساعت ۷صبح
🔻مکتب سردار سلیمانی
🔸هیئت ام ابیها، ساعت ۱۸:۳۰
🔻پخش زنده همۀ جلسات از:
👈🏼 صوتی:
📎 aparat.com/panahian_Audio/live
👈🏼 تصویری:
📎 instagram.com/Panahian.ir_live
🔉 فایل صوتی تمام جلسات هر روز در کانال صوتی @Panahian_mp3 و کیفیتهای بالاتر آن در سایت Panahian.ir قرار میگیرد.
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻 معرفی کتاب حسین(ع) از زبان حسین(ع)
🔻زندگی و زمانه امام حسین(ع) از زبان ایشان
#پیشنهاد_کتاب
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ زینبم! باور میکنی اینجا کربلاست؟
#روضه
@Panahian_ir
🔻هشتمین دوره آموزش #مجازی انسان شناسی، بر اساس دیدگاههای علیرضا پناهیان
🔸 مدرس: حجت الاسلام دکتر علی میری
👈🏼 اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
sokhanesadid.ir
@sokhanesadid
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه چیست؟
#تصویری
@Panahian_ir
🔸مهمترین عامل سقوط انسان و از بینرفتن ایمان چیست؟
🔸تکبر و حسادت در همه هست، اما چرا همه را زمین نمیزند؟
🔸کدام خوبی، نجاتدهنده است؟
◾️ مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۱)
🔻 در این جلسات میخواهیم دربارۀ مهمترین عامل سقوط انسان و از بینرفتن ایمان صحبت کنیم. این عامل، نیاز اول جامعۀ امروز ما هم هست؛ نبرد بین حق و باطل در جامعۀ دینی پُرتلاطم و رو به پیشرفت ما، سر این موضوع است.
🔻 مهمترین عامل سقوط انسان، جهل نیست؛ چرا که خیلی از دانایان ساقط شدهاند. بسیاری از خوبیهای اخلاقی هم قدرت نگهدارندگی انسان را از سقوط ندارند. خیلی از خوبها ساقط شدهاند.
🔻 داشتن خیلی از خوبیها هنر نیست، بسیاری از خوبیها نجاتدهندۀ انسان نیستند و بسیاری از بدیها نابودکنندۀ انسان نیستند. ما باید امتحان بشویم تا معلوم بشود آن خوبیِ نجاتدهنده در ما هست یا نه؟ ما سرِ کدام بدی اگر امتحان بشویم، زمین میخوریم؟
🔻 شاید تصور کنید که آن بدی، تکبّر یا حسادت است؛ همان که ابلیس را زمین زد. درحالیکه این بدیها در همه هست، اما همه را زمین نمیزند! آدم چه چیزی داشته باشد، با اینها زمین نمیخورد؟
🔻 چرا بعضیها ولایتمدار نمیشوند؟ مشکل اصلی آنها چیست؟ آن کسانی که پس از ظهور، با همۀ ادّعای شیعهگری، ریاست امامزمان(ع) را نمیپذیرند، چه مشکلی دارند؟ یک چیزی هست که باعث میشود تکبّر آنها، بروز پیدا کند و زمین بخورند.
🔻 چه موضوعی است که ایمانمان را در آن موضوع باید امتحان کنیم؟ چه موضوعی است که عامل اصلی پذیرفتن ولایت ولیّ خدا یا رد کردن ولایت ولیّ خداست؟ دربارۀ این سؤالها کمی فکر کنید، در جلسات بعد، به پاسخ اینها میپردازیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹.۵.۳۰
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6368
@Panahian_ir
📷 گزارش تصویری | مبحث " مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه" در هیئت میثاق با شهدا
#محرم۹۹
@Panahian_ir
Clip-Panahian-HoseinRaTamanaKon-64k.mp3
1.85M
🎵حسین(ع) را تمنا کن ...
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ وقتی حسین(ع) سر روی زانوی رقیه(س) گذاشت ...
#روضه
@Panahian_ir
📢 پخش زنده صوتی و تصویری سخنرانی علیرضا پناهیان با موضوع:
🔻"مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه"
👈🏼 دهه اول محرم، ساعت ۲۱:۱۵
📹 تصویری:
⚠️(ترافیک اینترنت مصرفی در روبیکا رایگان است)
📎 go.rubika.ir/panahian_ir
📎 aparat.com/panahian_ir/live
📎 instagram.com/Panahian.ir_live
🎙صوتی:
📎 aparat.com/panahian_Audio/live
@Panahian_ir
🔸بیایید بهسفارش امامباقر(ع) «عزاداری در صحرا» را احیا کنیم
🔸ثواب با عظمت عزاداری در صحرا برای کسانی که روز عاشورا نمیتوانند کربلا بروند
🔻 امامباقر(ع) میفرماید: کسی که امامحسین(ع) را در روز عاشورا زیارت کند و گریان و نالان به عزاداری بپردازد، ثواب کسی را دارد که هزار هزار(یکمیلیون) حج و عمره و هزار هزار غزوه در کنار رسول خدا(ص) و ائمۀ هدی(ع) انجام داده باشد. (کاملالزیارات/۱۷۴)
🔻 فردی که مخاطب حضرت بود، وقتی ثواب باعظمت زیارت کربلا در روز عاشورا را شنید، پرسید: اگر کسی راهش دور بود و نتوانست در محرم و روز عاشورا به کربلا برود، چهکار کند؟
🔻 حضرت فرمود: اگر نتوانستید به کربلا بروید، روز عاشورا به صحرا بروید، به امامحسین(ع) سلام بدهید، قاتلین امامحسین(ع) را لعنت کنید، دو رکعت نماز بخوانید، سپس برای حسین(ع) گریه و عزاداری کنید. یا اینکه به پشت بام خانه بروید و عزاداری کنید.
🔻 قدیمها عزاداریکردن در صحرا مرسوم بوده و این کار آثار روحی و معنوی فوقالعاده خاصی دارد. بیایید امسال، عزاداری در صحرا را احیا کنیم و بعد ببینید چقدر در قلب انسان، اثرگذار خواهد بود.
🔻 کسانی که در دوران دفاع مقدس، عزاداری در بیابان را تجربه کردهاند میدانند که واقعاً حال و هوای عجیبی دارد. این صحنه، خیلی یادآور کربلاست. با زن و بچههای خودتان به صحرا بروید و به یاد بچههای حسین(ع) روی خاک بنشینید...
🔻 بیایید عزاداری در صحرا را جدی بگیریم و این سنت را احیا کنیم. کسانی که امسال عزاداری در صحرا را تجربه کنند، از سالهای بعد هم این سنت را رها نخواهند کرد. البته نمیگوییم که مجالس پُرشور حسینی در شهرها تعطیل بشود، لااقل عصر عاشورا به صحرا برویم و بخشی از این سفارش را اجرا کنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩 هیئت محبین حضرت زهرا(س)- ۹۹.۵۳۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6470
@Panahian_ir
Clip-Panahian-AzadariDarSahra-64k.mp3
1.3M
🎵 سفارش ویژه امام باقر(ع) برای عزاداری در روز عاشورا
🔻بیایید این سنت را احیا کنیم ..
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مکتب سردار سلیمانی
🔻چرا به مکتب حاج قاسم نیاز داریم؟
#تصویری
@Panahian_ir
📢پخش زنده صوتی و تصویری جلسات محرم علیرضا پناهیان با اینترنت رایگان
🔻مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه | ساعت ۲۱:۱۵
🔻مکتب سردار سلیمانی | ساعت ۱۸:۴۰
🔻ظهور، نتیجۀ یک محرم خوب | ساعت ۷:۱۵
⚠️(حجم اینترنت مصرفی در روبیکا و هیئت آنلاین رایگان است)
📎 go.rubika.ir/panahian_ir
📎 heyatonline.ir/heyat/59
📎 aparat.com/panahian_ir/live
📎 instagram.com/Panahian.ir_live
🔻صوتی:
📎 aparat.com/panahian_Audio/live
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آقا! از من راضی شدی؟!
#روضه
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیایید این سنت فراموش شدۀ عاشورایی را احیا کنیم!
🔻طبق فرمایش امام باقر(ع)، ثوابش معادل دو میلیون بار جهاد در رکاب رسول خدا است.
#تصویری
@Panahian_ir
🔸همۀ بدبختی انسان از کمخواستن است؛ حسین(ع) را «به کم راضیها» کشتند!
🔸آدمها کمالطلب هستند، اما چه میشود که به کم قانع میشوند؟
🌼 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۲)
🔻 انسان یک موجود تمامیتخواه و کمالطلب است؛ یعنی همهچیز میخواهد و هرچه به او بدهی، بیشتر و بهترش را میخواهد! همهچیزخواه بودن، خوب است مگر اینکه انسان همهچیزخواهیاش را به چیزهای کم محدود کند.
🔻 کسی که از «همهچیزخواهی» دست بردارد، از هویت انسانی خودش فاصله گرفته و پایۀ خواستنیهای اصلی و کلیدی او خراب شده و به یک موجود ترسوی حداقلی تبدیل شده است.
🔻 همۀ بدبختیهای انسان از کمخواستن است. اصلاً گناه یعنی مشغولِ چیز کم شدن، یعنی لذتِ کم خواستن. برای اینکه بشریت مشغول کمخواستن بشود، برای انسانها سرگرمی و شهوات کوچک، فراهم میکنند تا به کم قانع بشوند.
🔻 قناعت مردم به حداقلها موجب شد به یزید تن بدهند و حسین(ع) را بکشند. به کم راضیها حسین(ع) را کشتند؛ آنهم با اشارۀ طاغوتیان! طاغوت، انسانها را به حداقل راضی میکند تا بتواند بر آنها سوار شود.
🔻 هیچوقت بچهتان را به حداقلها توصیه نکنید وگرنه بیدینش میکنید! دین، وسیلهای است برای اینکه انسان به همهچیزخواهیِ خودش برسد. دین راهی برای رسیدن به نامحدود بودن است.
🔻 آدمها کمالطلب هستند، اما چه میشود که متوقف میشوند و به کم قانع میشوند؟ این سؤالی است که در جلسات بعد، به آن پاسخ میدهیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹.۵.۳۱
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6368
@Panahian_ir
🔻امام باقر(ع): کسی که نمیتواند در روز عاشورا به کربلا برود، به «صحرا» برود و عزاداری کند
💥این کار ثواب «دو میلیون حج و عمره و جهاد در رکاب رسول خدا»(!) را دارد+ متن کامل حدیث
➕جناب علقمة و مالک جُهنی میگویند امام باقر(ع) فرمودند: كسى در دهمین روز محرم، مرقد حسين(ع) را زيارت كند و روز را تا شب با حالتى گريان نزد آن حضرت بماند، روز قيامت خدا را ملاقات كند در حالى كه خداوند متعال ثواب دو ميليون حج و دو ميليون عمره و دو ميليون جهاد را به وى بدهد، مانند ثواب کسی که با رسول خدا حج و عمره و جهاد به جای آورده باشد!
➖مالک گوید از حضرت پرسیدم: فدايت شوم، پس کسی که در شهرهاى دوردست است و نمیتواند در چنين روزى به زيارت حضرت برود، چه بهرهای دارد؟
➕امام فرمودند: او در چنين روزى به صحرا رفته يا به پشت بام بلندى در خانهاش برآيد و با سلام به حضرت اشاره كرده، سپس در نفرين بر قاتلان آن حضرت سعى و كوشش نموده، و پس از آن دو ركعت نماز بخواند، در وسط روز قبل از ظهر، سپس براى حسين ندبه و گريه نموده، و به كسانى كه در خانهاش هستند نيز بگوید كه براى حضرت بگريند، و در خانهاش مصیبت حضرت را اقامه کند، با اظهار جزع بر حسین(ع). و در خانهها یکدیگر را با گریه ملاقات کنند. و به یکدیگر تعزیت گویند به جهت مصيبت حضرت. پس در صورتی که چنین کنند، من ضامن هستم که خداوند تمام آن ثوابها را به ايشان اعطاء فرمايد.
➖عرض كردم: فدايت شوم، شما براى ايشان ضامن اين ثوابها مىشويد؟!
➕امام فرمودند: هرکسی که این کارها را انجام دهد، من ضامن آنها هستم(که این ثوابها بهشان برسد).
🔻در ادامۀ همین روایت، علقمه از حضرت خواست تا دعایی تعلیم کنند که هنگام زیارت و سلام بر آن حضرت در روز عاشورا، از دور و نزدیک، خوانده شود. امام باقر(ع) در پاسخ، همین «زیارت عاشورا» که در مفاتیح هست را به او تعلیم دادند.
🔸منبع: کامل الزیارات، ص۱۷۴
👈🏻 متن کامل عربی و ادامۀ حدیث:
📎 Panahian.ir/post/6472
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خبر از احتمال یک امتحان بزرگ ...
⚠️ این سخنرانی را گوش نکنید!
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گزارش مختصری از تشکل مردمی بیان معنوی در سال۹۸
🔻چند همکار داریم؟
🔻در سال۹۸ چقد کلیپ تولید شد؟
🔻چند کلیپ به زبانهای دیگر ترجمه و زیرنویس شده؟
🔻آمار شبکههای اجتماعی داخلی و خارجی چقدر رشد داشته؟
🔻بدون برخورداری از هرگونه بودجه فرهنگی، چگونه سال۹۸ را گذراندیم؟
و ..
➕ چند مژده برای سال ۹۹ ...
@Panahian_ir