💫عجلوا بالصلاه
💖امام جماعت منتظر است
💯 در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
https://eitaa.com/pandoune
اگر وظیفه تشخیص داده نشد، علم و تقوا و مانند اینها به درد نمیخورد؛
آنچه مهم است این است که طلبهى دین، عالم دین و روحانى -به اصطلاح رایج- وظیفهى خودش را در هر برههاى از زمان تشخیص بدهد. اگر وظیفه تشخیص داده نشد، علم و تقوا و مانند اینها به درد نمیخورد؛ یعنى بجا مصرف نمیشود. مثل این است که انسان پول زیادى دارد امّا خبر از بیمارى فرزندش ندارد. خب، اگر میدانست که این بچّه بیمار است و احتیاج به معالجه دارد و مثلاً احتیاج به عمل جراحى دارد، پول هم که در جیبش بود، میرفت معالجه میکرد. وقتى نمیداند این بیمارى را، مطّلع نیست، این بچّه را از دست میدهد یا بیمارى او تشدید میشود؛ درحالىکه امکانش را هم داشت، پولش را هم داشت. [اگر] علم داشته باشیم، تقوا هم داشته باشیم، حتّى شجاعت هم داشته باشیم امّا ندانیم وظیفه چیست، ندانیم موقعیّت کدام است، ندانیم امروز مطالبهى خداى متعال و مطالبهى دین از ما در عرصهى اجتماع چیست، آن علم و تقوا و شجاعت و بقیّهى خصوصیّات مثبت اثر خودش را نمیبخشد؛ و کارکرد لازم را نخواهد داشت. این کلمهى «بصیرت» که ما دائم تکرار میکنیم، بعضىها هم بشدّت اوقاتشان تلخ میشود که چرا فلانى مکرّر میگوید بصیرت بصیرت؛ معنایش این است. یکى از مصادیق مهم بصیرت همین است که انسان بداند امروز چه نیازى در جامعه وجود دارد.
📚بیانات در اوّلین جلسه درس خارج فقه در سال تحصیلى جدید (1395/6/16)
🍎🍎🍎🍎🍎
eitaa.com/pandoune
💫💫💫💫💫
🔴 قدرتمندترین سلاحی که انسان تا به حال اختراع کرده است چیست؟
♻️ تصور نکنید بمب اتم یا هیدروژن است، بلکه #تلفن_همراه است.
📱 تلفن همراه نیرویی است که نباید آن را دست کم گرفت.
آنقدر قدرتمند است که:
۱- تلفن ثابت را قطع کرد
۲- تلویزیون را کشت
۳- کامپیوتر را حذف کرد
۴- ساعت را از چرخش انداخت
۵- دوربین را بی رنگ کرد
۶- رادیو را از صدا انداخت
۷- چراغ قوه را خاموش کرد
۸- آینه را شکست
۹- روزنامه ها، مجلات و کتاب ها را پاره کرد
۱۰- بازی ویدیویی رو از بین برد
۱۱- کیف پول جیبی را محو کرد
۱۲- تقویم رومیزی و یادداشت را از میان برداشت
۱۳- کارت اعتباری را ساقط کرد.
💢 و بدترین لطمه آن ، این است که :
۱- زوج های زیادی را از هم جدا کرد
۲- بسیاری از خانواده ها و دوستی های خانوادگی را از هم پاشاند
۳- دانش آموزان را بی رمق و آنها را از مسیر موفقیت دور کرد و مانند پر در مسیر باد قرار داد.
🤔 کم کم متوجه می شویم که چشم مان را هم کشته و ستون فقرات ما را شکسته و ذهن و فرهنگ ما را تغییر داده و خواهد کشت.
او در راه از بین بردن نسل بعدی ماست.
اگر مراقب خود نباشیم جان و روح مان را مچاله کرده و دل هایمان را سخت و سنگین خواهد کرد و کاری می کند که نسل های آینده پشیمان شوند در حالیکه پشیمانی سودی نخواهد داشت.
و قطعا وحتما وسیله ای است برای به کنترل اذهان وتغییر باورها وفرهنگ ها بوسیله فضای مجازی
پس بیائیم با استفاده صحیح از این سلاح ویرانگر هرگز دچار سانحه و پشیمانی نشویم.
🍎🍎🍎🍎🍎
eitaa.com/pandoune
💫💫💫💫💫
هدایت شده از الحکمه
پايگاه اطلاع رسانی اسراء:
آیت الله العظمی جوادی آملی در کتاب ارشمند حکمت عبادات در خصوص تبیین فلسفه روزه و پاداش شخص روزه دار اظهار داشتند: در بعضي از روايات آمده است كه روزه بگيريد براي آنكه طراوت و خرمي و شادابي غير ماه مبارك را از دست بدهيد؛ زيرا آنها نشاط كاذب و زودگذر است. وقتي انسان روزه گرفت و به آن دل بست، كم كم به باطن روزه پي مي برد. باطن روزه انسان را به لقاي حق مي كشاند كه خداي سبحان فرمود: «الصّوم لى وأنا أجزى به» روزه مال من است و من شخصاً به آن جزا مي دهم. اين تعبير فقط دربارهٴ روزه وارد شده است.
ایشان در بخش دیگری از این کتاب بیان می کنند: اين كه خداوند فرمود: روزه مال من است، خصوصيتي را مي رساند كه قابل ملاحظه و دقت است؛ گاهي انسان از سحر تا افطار امساك مي كند؛ اين يك درجه روزه داري است؛ تلاشي است كه حداكثر در قيامت نسوزد يا وارد بهشت بشود؛ بهشتي كه ﴿جنّاتٌ تجري منْ تحتها الأنهار﴾؛ اما به آن بهشت كه ﴿فادْخلي في عبادي ٭ وادْخلي جنّتي﴾ راهش نمي دهند. يعني روزه، ضمن اينكه حكم و ادبي خاص دارد، حكمتي هم دارد كه آن لقا و محبت خداست، اين حديث در انسان شوق ايجاد مي كند تا عاشق شود. انسان تا مشتاق نباشد، تلاش نمي كند و تا تلاش نكند، نمي رسد. وقتي روزه مال خدا بود، خدا هم شخصاً جزاي روزه دار را بر عهده گرفته است.
معظم له در ادامه تصریح داشتند: از موارد فرق بين روزه و ساير عبادات همين است كه دربارهٴ اعمال ديگر، ملائكه الهي هنگام مرگ به استقبال مؤمنين مي آيند كه: ﴿سلامٌ عليكم طبْتم فادْخلوها خالدين﴾ درهاي بهشت را باز مي كنند و مي گويند از هر دري كه خواستيد بفرماييد. امّا دربارهٴ روزه دار خداي سبحان فرمود: من خودم جزا مي دهم. اين جزء احكام و آداب روزه نيست؛ لذا نه در سلسله بحثهاي واجب و مستحب كه فقه عهده دار آن است آمده و نه در بحثهاي آداب روزه؛ بلكه جزو حكمتهاي عبادت است كه چگونه انسان به جايي مي رسد كه خداوند متعال مستقيماً جزاي او را به عهده مي گيرد.
آیت الله العظمی جوادی آملی با تاکید بر توجه هر چه بیشتر به حکمت روزه بیان داشتند:: خداوند به كساني چون اولياي الهي كه روزه هاي مستحبي مي گيرند و سهميهٴ افطار خود را به يتيم و اسير و مسكين مي دهند، در عين حال كه ﴿جنّاتٍ تجري من تحتها الأنهار﴾[5] در اختيار آنهاست، مي فرمايد: ﴿فادْخلي في عبادي ٭ وادْخلي جنّتي﴾ زيرا براي مطلب بالاتري، روزه مي گيرند. امّا آنها كه براي ورود به بهشت و براي استفاده از ميوه هاي دلپذير آن روزه مي گيرند تنها نوعي سوداگري دارند.
منبع: کتاب حکمت عبادات اثر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
@esrapr
💫💫💫💫💫
@nasimetasnim
🍎🍎🍎🍎🍎
🌱🌱🌱 اعمال سه روز آخر ماه شعبان
💫امام صادق سلام الله علیه:
هرکس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگیرد و به روزههای ماه رمضان وصل کند،
خداوند ثواب روزه دو ماه پی در پی را برایش محسوب میکند.
📚من لا یحضره الفقیه ج۲، ص۹۴
#روزه #ماه_شعبان #ماه_رمضان
🍎🍎🍎🍎🍎
eitaa.com/pandoune
💫💫💫💫💫
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 بشارت شعبان، برکات رمضان
💫 توصیه رهبر انقلاب به استفاده از روزهای باقیمانده ماه شعبان و آمادگی برای ورود به ماه مبارک رمضان
#شعبان #رمضان
🍎🍎🍎🍎🍎
eitaa.com/pandoune
💫💫💫💫💫
13.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۹ توصیه فوق العاده برای مهمانانِ ویژه ماه خدا
از مرحوم آیت الله کشمیری
🍎🍎🍎🍎🍎
eitaa.com/pandoune
💫💫💫💫💫
🌱
خواص درمانی روزه
نکاتی برای افزایش بهره مندی از خواص درمانی روزه
از خواص درمانی روزه میتوان به پیشگیری از بیماریها و پاکسازی بدن، و همچنین درمانی برای انواع بیماری ها خصوصا بیماری های سخت و صعب العلاج اشاره کرد.
از ویژگیهای خاص روزهداری افزایش حرارت است که در ریزترین و در بین ریز ذرههای بدن آتشی مقدس و پاک کننده ایجاد میکند و بدین ترتیب آنچه از طریق مسهل، انفیه، حجامت، فصد، حقنه، آبزن، قیآورها و … هنوز پاکسازی کامل نشده است، به وسیله روزه پاکسازی شده و پس از گذشت یک ماه از زمان روزه داری، روزه دار با بدنی جوان و نو مانند آن که تازه خلق شده زندگی جدیدی را شروع میکند و برای تأکید بر این سلامتی و به شکرانه آن زکات فطره میپردازد.
مگر نه اینکه زکات فطره، زکاتِ سلامتی بدن است!؟
بدن روزه دار همواره گرم است؛ چراکه رطوبتهای غلیظ که در روزنههای بدن رسوب و جا خوش کردهاند ذوب شده و حرارت ایجاد میکنند. بهمین دلیل است که آب دهان روزه دار را اگر در دهان مار دهان گشوده بیاندازند مار را از پای در میآورد!
روزه نه تنها رطوبات غلیظ، بلکه رسوبات هر خلطی را که روزنهها را بسته باشد را تحلیل میبرد و با حرارت ملایمی که ایجاد می کند، مانند اینکه کباب را با حرارت ملایم مغز پخت می کنیم روی بدن عمل میکند و هر خلطی که رسوب کرده را نیز آتش میزند.
هنگامی که همه آلایندهها و کثافات را سوزاند آتش ماه مبارک رمضان با ظهور عید فطر خاموش و بهشت زندگی سالم برای یک سال بهزیستن فرا روی انسان قرار میگیرد.
پزشکان و علمای محترم طب سنتی باید توجه کنند که ضعف و سستی روزه دار به معنای سرد شدن مزاج او نیست.
توجه داشته باشیم که مزاج گرم و خشک با آتشی که میافروزد بسیاری از مواد غذایی قندی را نابود میکند. در نتیجه ضعف بر روزهدار غلبه میکند.
اخلاط مضر و فضولات که بوسیله روزه، پخته شده و آماده دفع از بدن هستند با مصرف آب فاتر یا همان آب جوشیده ولرم هنگام افطار، از بدن دفع می شوند و خواص روزه تکمیل می شود.
روزه در کنار تدابیر غذایی شرع مقدس از جمله زیاد جویدن غذا، ترک آب بین غذا، دست کشیدن از غذا قبل از سیری، نخوردن آب یخ و… درمان کلیه سنگ ساز است و منعی برای سنگ کلیه ندارد.
برای این بیماران مدرات و مایعات همچون خربزه و تخم آن، ترب، سرکنگبین و… در فاصله افطار تا سحر مصرف شود.
همچنین برای بیماری های دیگر
همچون اکثر مشکلات گوارشی، کبد چرب ، دیابت، و… روزه یک درمان یا کمک درمان بسیار عالی و مجرب است.
روزه به عنوان یک روش درمان در دنیا استفاده می شود. تصور غلط برخی که روزه برای این افراد خوب نیست، غالبا درست نیست.
البته بیماران بهتر است روزه داری را با تمرین ترک ناهار یا کم کردن ناهار آغاز کنند تا دچار عوارض ترک یک باره عادت نشوند.
بعد ماه مبارک، حتما سنت اسلامی ترک ناهار را ادامه دهید.
📚/منقول از سایت سبک زندگی/
📚https://irismed.ir/therapeutic-benefits-of-fasting/
🍎🍎🍎🍎🍎
eitaa.com/pandoune
💫💫💫💫💫