فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف سهراب
🔵 مذاکره مستقیم با ایالات متحده
🔻تحلیل
🔹 پس از سفر وزیر خارجه عراق به تهران و طرح صریح مذاکره مستقیم ایران و ایالات متحده در کنفرانس خبری، فضایی ایجاد شد تا برخی اینگونه القا کنند که راه برونرفت از وضعیت کنونی توافق هستهای و حتی مشکلات کشور مذاکره مستقیم است. در این رابطه نکاتی چند قابل ذکر است:
1️⃣ یکی از استدلالهای مطرحشده توسط حامیان ایده مذاکره مستقیم، حصول یک توافق بلندمدت و پایدار است. در حالی که توافق با ثبات در حداقلیترین حالت نیاز به تصویب کنگره آمریکا دارد تا مانع از نقض آسان آن شود و مذاکره مستقیم یا غیرمستقیم تأثیری در نظر کنگره ندارد.
2️⃣ مذاکره مستقیم با ایران همان چیزی است که دونالد ترامپ نیز به دنبال آن بود. انگیزه این اقدام هم نه حل مشکلات بلکه دستاوردنمایی در حوزه سیاست خارجی است. مذاکره مستقیم میتواند به داخل و خارج ایالات متحده پیام اقتدار و پیروزی ارسال کند، در حالی که چشماندازی برای انتفاع عملی ایران وجود ندارد.
3️⃣ در حالی که ایالات متحده هدف خود را بصورت آشکار محدودسازی ایران اعلام میکند، مذاکره مستقیم بجای تعامل از موضع برابر، تصور سازش، تسلیم و پذیرش خواستههای جاهطلبانه طرف مقابل را ایجاد میکند که میتواند وجهه ایران به ویژه در حوزه محور مقاومت را مخدوش کند.
✅ در شرایط کنونی که بصورت نسبی زمان به ضرر ایالات متحده است، به نظر میرسد که طرح و ترویج ایده مذاکره مستقیم برای دستاوردسازی و حصول یک توافق سریع و محدودساز با ایران است. لذا بهینهترین مسیر برای ایران پیگیری مذاکرات چندجانبه محدود به موضوع هستهای است.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*تفاوت بین مسلمانان و مسیحیان به روایت یک پادشاه*
۴ دی، میلاد حضرت عیسی مسیح علیه السلام
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نظر آیتالله مصباحیزدی درباره پارلمانی شدن انتخابات
🔹در آستانه سالگرد رحلت آیتالله مصباحیزدی برشی از مستند «آن زمستان» منتشر شد
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥میلاد حضرت عیسی مسیح علیهالسلام مبارک باد
▪️حکایت آزادی شهر مسیحی نشین به دست حاج قاسم و دیوار نویسی زن مسیحی برای حاج قاسم
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
♦️ واکنش انگلیس به رزمایش پیامبر اعظم ۱۷
🔹 وزارت خارجه انگلیس در بیانیهای مداخلهجویانه به برگزاری رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ و شلیک موشکهای بالستیک واکنش نشان داده است.
🔹 در این بیانیه آمده است: «ما استفاده ایران از موشکهای بالستیک در پرتاب آزمایشی را که انجام آن امروز تأیید شد، محکوم میکنیم. این پرتابها نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد محسوب میشود که از ایران میخواهد هیچگونه فعالیتی در رابطه با موشکهای بالستیک قادر به حمل تسلیحات اتمی، از جمله انجام پرتاب موشک با استفاده از فناوری موشکهای بالستیک را انجام ندهد.»
🔹 در ادامه ادعاهای این بیانیه آمده است: «این اقدامات تهدیدی برای امنیت بینالمللی و منطقه بوده و از ایران میخواهیم فوراً چنین فعالیتهایی را متوقف کند.»
🔸 ایران و همگرایی مجدد آمریکا و اروپا
🔹 در جریان نشست چندی پیش سران گروه ۲۰، کشورهای آمریکا، آلمان، بریتانیا و فرانسه بیانیهای مشترک در ارتباط با ایران صادر کردند. صدور بیانیه مشترک توسط آمریکا و اروپا در مورد ایران در سالهای اخیر و به خصوص پس از خروج آمریکا از برجام اتفاقی است که به ندرت انجام شده است.
🔹 مذاکرات احیای برجام از اهمیت بالایی برای آمریکا و کشورهای اروپایی برخودار است و به نظر میرسد این کشورها حداکثر تلاش خود را برای رسیدن به اهداف خود در پرونده هستهای به کار میگیرند تا پس از آن مذاکرات منطقهای را پیگیری نمایند.
🔹 هر چه مذاکرات به درازا کشیده و افق دستیابی به توافق دور از دسترس شود احتمال همگرایی آمریکا و اروپا نیز افزایش خواهد یافت.
🔵 حکایت
( بمناسبت ایام ولادت حضرت عیسی مسیح علیه السلام)
🔹 حضرت عیسی ع در سفري سه قرص نان به همراه خود سپرد . آن شخص يكي از آن سه قرص نان را مخفیانه خورد، در وقت بازخواست گفت: همین دوقرص بیشتر نبوده است. حضرت عیسی خاموش ماندند .
🔹 حضرت با دعا كوري را شفا داد و گاو مرده اي را زنده كرد و سپس رو به همراه خود کرد و پرسید: به حق آن خدايي كه چنين معجزاتی ارائه كرد، راست بگو آن قرص نان چه شد؟ گفت خبر ندارم. حضرت عیسی دوباره خاموش ماندند .
🔹 پس آن حضرت به خرابه اي رسيدند، سه خشت طلا آنجا ديدند، حضرت فرمود« از اين سه خشت يكي از آن تو و يكي از آن من و ديگري براي آنکسی كه قرص نان را خورده است. همراه گفت: من آن نان را خورده ام حضرت هر سه خشت طلا را به وي داد و از او جدا شد.
از قضا چهار نفر به وي رسيدند، به طمع آن خشتهاي طلا او را كشتند و دو نفر از دزدان عازم خرید طعام شدند آنها طعامی را خریده و به زهر آغشته کردند و چون بازگشتند، آن دو دزد ديگر براي آن خشتهاي طلا برخاسته و آن دو را به قتل رسانيدند و خودشان نيز از طعام زهرآلوده خوردند و هلاك گرديدند.
🔹 بار ديگر حضرت روح الله(ع) به آن مكان رسيدند از كشته شدن آن پنج كس متعجب گرديد، وحي آمد كه بر سر اين سه خشت طلا هزار و ششصد (1600) كس كشته شده اند و اين خشتها از موضع خود نجنبيده اند، «فاعتبروا يا اولي الابصار»
📚منبع :مجموعه ورّام، ج 1، ص 179با اندکی تصریف
💐 ایام میلاد #حضرت_مسیح مبارکباد💐
💢 حقیقت دوران پهلوی
🔻جایگاه ایران در مقایسه با کشورهای منطقه در دوران پهلوی
📖فرانس فیتز جرالد می نویسد: وضعیت ایران به طور کلی به مراتب بدتر از کشوری مانند سوریه است که نه نفت و نه ثبات سیاسی دارد ، به این دلیل که شاه برای توسعه ی کشور هرگز تلاش جدی نکرده است...ثروت کشور بیشتر به سوی خودروهای شخصی و نه اتوبوس ،کالاهای مصرفی و نه بهداشت عمومی ، و به سوی حقوق سربازان و پلیس کشور و نه آموزگاران،سرازیر شده است. .
📚منبع:
۱:تاریخ ایران مدرن . .نوشته یرواند آبراهامیان. ص ۲۵۷
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 روابط ایران و کوبا از منظر آمریکا
🔻گزارش
🔹 مؤسسه خاورمیانه در گزارشی به بهانه تولید مشترک یک واکسن کرونا توسط ایران و کوبا به بررسی روابط این دو کشور پرداخته است. نویسنده معتقد است این نزدیکی برای منافع ایالات متحده در آمریکای لاتین خطرناک است.
🔸 منشأ روابط کنونی دو کشور به پیروزی انقلاب و سپس عضویت ایران در جنبش عدم تعهد بازمیگردد. این عضویت سبب شد ایران که با شعار «نه شرقی، نه غربی» درصدد نوعی بیطرفی در جنگ سرد بود، شریکان سیاسی و اقتصادی متنوعی در عرصه جهانی بیابد.
🔸 دشمنی مشترک با آمریکا محور اصلی تقویت روابط دو کشور بوده است. هر دو کشور تحت فشارهای اقتصادی، سیاسی و رسانهای کاخ سفید قرار دارند و به بهانههایی مانند نقض حقوق بشر و تروریسم تحریم شدهاند. کوبا با شراکت با متحدانی مانند ایران، پشتوانهای برای مقاومت در برابر آمریکا یافت.
🔸 دو کشور سابقه طولانی در همکاریهای اقتصادی، علمی، نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و دیپلماتیک دارند. موقعیت ژئواستراتژیک کوبا در مقابل ایالات متحده، برای قدرتهای خارجی ضدآمریکایی مانند چین و ایران بسیار جذاب است. همکاریهای ایران و کوبا موجب تقویت موج آمریکاستیزی در دیگر کشورهای آمریکای لاتین از جمله ونزوئلا نیز شده است.
🔸 در گزارش موسسه خاورمیانه آمده است که در حال حاضر 12 موافقتنامه برای معافیت روادید دیپلماتیک و خدماتی در حال اجراست و علیرغم حجم کم مبادلات تجاری، همکاریها در حوزه دفاعی، اطلاعاتی و بهداشتی همچنان رو به گسترش است. به نوشته این گزارش، روابط هاوانا و تهران همچنان مانع عادیسازی روابط ایالات متحده و کوبا خواهد شد.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4