﷽؛
❇️ ۱۷ شهریور ۵۷ ؛ جمعه خونینی که سقوط رژیم پهلوی را سرعت بخشید.
♦️ساعت نزدیک ۷:۳۰ صبح بود که جمعیت در میدان ژاله و خیابانهای منتهی به آن مستقر شدند. یکی از فرماندهان نظامی با بلندگو به مردم گفت چرا تجمع کردهاید؟ یکی از روحانیون مردم را دعوت به نشستن کرد..
🌹جمعیت روی زمین نشست، اما نیروهای مستقر راه عبور را از چهار طرف بر روی مردم بستند و صدای رگبار از خیابانهای منتهی به میدان بلند شد و از چند سو مردم را به رگبار مسلسل بستند. در مدت چند ثانیه صدها نفر در خاک و خون غلطیدند.
#قیام_خونین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #سلام_امام_زمانم 💠
🌸 یکی از "جمعه ها" "جان خواهد آمد"
🌸 به "درد عشق" "درمان خواهد آمد"..
🌸 "غبار" از خانه های دل بگیرید
🌸 که بر این خانه "مهمان خواهد آمد" .
💠 برای شادی دل امیر آفرینش و تعجیل در فرج موعود انبیاء واولیاء، حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پنج صلوات مهدوی (عج) .......
🌺 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌺
🌸🕊🌸هوالمدبّر🌸🕊🌸
🔹#آقا جان!
امروز
میهمان شما هستم🔹
🌼 يا مَوْلاَيَ
يَا #صَاحِبَ_الزَّمَانِ
[علیکَ السلام]
📗 أنَا يَا مَوْلاَيَ فِيهِ ضَيْفُكَ
وَجَارُكَ
وَ أَنْتَ يَا مَوْلاَيَ كَرِيمٌ مِنْ
أَوْلاَدِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ
بِالضِّيَافَةِ وَالإِْجَارَةِ،
📗 فأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي.
📕 مولای من! [اجازه بده
هم خودم رو معرفی کنم
هم شما رو،]
📝 من، در این روز جمعه،
ميهمان شما هستم و
به شما پناه آوردهام،
[اما]
📝 شما، ای مولای من!
کریم هستی و فرزند
کریمانی و از سوی
خدا مأمور به میهمانی
[و سفرهدار این ضیافت]
و مأمور به پناه دادن.
📕 پس [در این میهمانی راهم
بده و] پذیرای من باش و
پناهم بده.
📖 منبع: مفاتیح الجنان، زیارت
#امام_زمان عجّل اللّه تعالی
فرجه الشریف در روز جمعه
پارادایم
🔵 محور ثبات در نظام غربی، سبک پوسیده و کهنه نظام سلطنتی است
🔸۱. سوال: چرا باید سلطنت موروثی در انگلستان، بلژیک، اسپانیا و ... و بسیاری از کشورهایی به ظاهر دموکراتیک که زادگاه لیبرال دموکراسی بودهاند، حفظ گردد و اینقدر با زرق و برق جلوه داده شود؟
🔸پاسخ: پاسخ همین جمله بر تصویر ملکه است که شبکه بی بی سی اقرار کرده است: «نقطه ثبات در جهان متحول». به تجربه فهمیدهاند که دموکراسی مطلق یک آرزوی بیهوده و بسیار رومانتیک است. نمیتوان در همه موارد به دموکراسی رفتار کرد، موضوعاتی پیش میآید که در نهایت یک نفر باید تصمیم نهایی را بگیرد.
🔸۲. اسلام برای حفظ نظام خانوادگی و نظام سیاسی، نه به تجربه، بلکه به عقلانیت دینی، بر ضرورت وجود یک ولی که ثبات و تعادل را ضامن است، تاکید دارد. خانواده، هسته ی اولیه جامعه نیاز به تصمیمگیر نهایی دارد تا دچار بن بست نشود، پدر این نقش را ایفا میکند. در سطح کلان، امام این نقش را برعهده دارد، اگرچه مشورت میکند و مشارکت دیگران را در تصمیمات فراهم میآورد، در نهایت آن جایی که بن بست پیش آید، او جامعه را هدایت میکند.
همان کار ویژهای که ولایت مطلقه فقیه در دوره غیبت برعهده دارد، عبور از انسداد سیاسی و محور ثبات.
🔸۳. نظامهای غربی که با عقل مادی ضرورت یک محور ثبات آفرین در نظام سیاسی را فهمیدهاند و در این روزگار دموکراسی زده بدون خجالت و با تمام امکانات از سلطنت و یا رهبر ویژه(همچون آمریکا که رئیس جمهور اختیارات خاص دارد) آشکارا دفاع میکنند. مویه و نالهی عمله و مزدبگیران بی بی سی را بنگرید!
اما همین محور ثبات آفرین را در سرزمینهای دیگر، استبدادی و در تعارض با دموکراسی، توصیف میکنند. چرا؟! چون نقش و اهمیت این جایگاه را میفهمند!
🔸۴. به عنوان مثال: وضعیت سیاسی آشفته عراق، گواه لزوم وجود یک محور ثبات آفرین است. تنها در مواردی که مرجعیت ورود میکند، اوضاع تا حدودی و موقتا به سامان میشود و مابقی امور گرفتار اختلافات است.
🔸۵. محور ثبات در نظام غربی، سبک پوسیده و کهنه نظام سلطنتی است، هیچ توجیه عقلی ندارد و فقط خون و وراثت مطرح است. اما در اندیشه دینی صحبت از عدالت و فقهات است، دو شرطی که علم و صداقت را در نظر دارد.
حال آن سیستم کهنه و قرون وسطایی را ستایش میکنند و این نظام عقلانی را نکوهش!!!
✍ دکتر حسین محمدی سیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تداوم اعتراضات در شهرهای مختلف اندونزی نسبت به افزایش بی سابقه قیمت سوخت و انرژی