🔹تعداد کل کشتههای ارتش رژیمصهیونیستی از ۷ اکتبر تا کنون به ۶۶۲ تن رسید.
AnotherOne
@Partisan2015
پارتیزان
🔹 در آخرین گزارش اعلام شده توسط مرکز تجارت دریایی انگلستان کشتی فلهبر توتر / TUTOR که بوسیله شهپاد
🔷 آخرین تصاویر از وضعیت کشتی فلهبر توتر که هدف شهپاد و موشک بالستیک ضد کشتی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت
🔹طبق گزارشهای منتشره شده، در استان زامبالس در جزیره لوزون فیلیپین، ساخت پایگاهی برای استقرار اولین آتشبار سامانه های موشکی ضد کشتی مافوق صوت BrahMos که فیلیپین از هند خریداری کرده، در حال انجام است. (طبق پیشبینی پست یک سال پیش)
🔹 در ژانویه ۲۰۲۲ قرارداد تامین سه آتشبار سامانه موشکی ضد کشتی متحرک ساحلی مجهز به موشکهای مافوق صوت BrahMos Block I به ارزش ۱۸.۹ میلیارد پزو فیلیپین (۳۷۵ میلیون دلار) با نیروی دریایی فیلیپین امضا شد که اولین فروش صادراتی BrahMos را رقم زد.
🔹 این موشک ها به صورت مشترک توسط هند و روسیه تولید می شوند. اولین آتشبار BrahMos در آوریل ۲۰۲۴ به نیروی دریایی فیلیپین تحویل داده شد تا دست ارتش فیلیپین را برای مقابله با تهدیدات چین پر کند. (خبر تحویل این سامانه)
🔹 لازم به ذکر است اختلافات بین چین و فیلیپین بر سر جزایر و مناطق مورد مناقشه در دریای جنوبی میباشد که چینیها (به علت وجود مجموعه جزایر خود در این دریا) مدعی حاکمیت چین بر حدود ۹۰ درصد از دریای چین جنوبی هستند که این ادعا توسط دادگاه لاهه در سال ۲۰۱۶ میلادی بدون مبنای حقوقی تشخیص داده شد ولی چین بدون توجه به این حکم کار خودش را میکند.
🔹 تجارت جهانی که در منطقه دریای جنوبی چین انجام میشود سالانه ۳٫۳۷ تریلیون دلار برآورد میشود که حدود یکسوم تجارت دریایی جهانی را تشکیل میدهد و همچنین ۸۰ درصد از واردات انرژی چین و ۳۹٫۵ درصد از کل تجارت چین از طریق دریای جنوبی چین انجام میشود.
▪️ همچنین درباره درگیریهای چین و فیلیپین در ساخت و توسعه جزایر اینجا بخوانید 🇵🇭🇨🇳
Ghost
@Partisan2015
🚨 | انحلال کابینه جنگ به چه معناست؟
درست فردای 7 اکتبر نتانیاهو اعلام کرد کابینه جنگ شکل خواهد داد.
12 اکتبر یک کابینه تحت عنوان کابینه جنگ با حضور افرادی خارج از کابینه یعنی 2 نفر مهم گانتز و ایزنکوک ایجاد کرد و تصمیمات اصلی را به آن منتقل کرد.
🔹هدف نتانیاهو این بود که جنگ را و هزینه و انتقاداتش را به کابینه ای فرا از کابینه خودش منتقل کند.
🔹ضمن آنکه با حجم انتقاداتی که به او بود و بخشی نارضایتی ها از چند ماه قبلش سر اصلاحات قضایی شروع شده بود؛ چاره دیگری برایش نگذاشته بود
🔹 حالا با استعفای 2 عضو از 3 عضو اصلی ( نتانیاهو، گانتز و ایزنکوت) بواسطه انتقاد از طرح جنگ، عدم آتش بس و آینده غزه این کابینه برای اولین بار از 7اکتبر به آخر خط رسید.
🔹 پس انحلال این کابینه خللی در کابینه اصلی و دولت نتانیاهو ایجاد نخواهد کرد و به معنی فروپاشی دولت نیست و اتفاقا این انحلال یک برنده دارد، اسموتریچ و بن گویر 2 وزیر تندروی کابینه حالا هر تصمیمی حول آتش بس و توافق باید در کابینه اصلی گرفته شود.
🔹البته این انحلال فشارهای سیاسی و اجتماعی و بین المللی را بر نتانیاهو افزایش خواهد داد.
🆔️ @ravy_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ دوراهی مرگ و زندگی
🔹️ویدئویی جالب از هدف قراردادن مولتیروتور افپیوی توسط نظامی روس در فاصله چند متری!
🔹️بهدلیل کیفیت ویدئو نمیتوان به دقت نوع سلاح مورد استفاده را تشخیص داد، اما استفاده از مبدل Rosyanka نیز دور از ذهن نمیباشد.
NPC
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 چینیها (رسانههای غیر رسمی) ویدئویی شبیهسازی شده از حمله به یک ناوگروه ضربت ایالات متحده را منتشر کردند.
🔹در این ویدیو نیمی از اسکادران بمبافکنهای H-6J نیروی دریایی چین اقدام به شلیک پرتعداد موشکهای ضد کشتی Y-12 به سمت ناوگروه آمریکایی می کنند و این موشکها با غلبه بر سیستم پدافند هوایی ناوهای آمریکایی، ناو هواپیمابر این ناوگروه را مورد اصابت قرار می دهند.
🔹 لازم به ذکر است موشک ضد کشتی YJ-12E که بر مبنای موشک YJ-91 توسعه یافته است مجهز به موتور رمجت می باشد و در حدود ۲.۵ تن وزن دارد و طول آن به بیش از ۶ متر می رسد.
🔹 سرعت این موشک چیزی بین ۲ تا ۴ ماخ است و بسته به پروفایل پروازی بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ کیلومتر برد دارد و قابلیت شلیک از بمب افکنهای H-6 و نیز انواع ناوهای چینی را دارد. این موشک در فاز میدکورس از هدایت اینرسی و در فاز ترمینال از کاونده فعال راداری بهره می برد.
Ghost
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 رسانه های سودانی ، تصاویری از حمله پهپادی نیروی هوایی سودان با استفاده از پهپاد مهاجر-۶ به مواضع نیروهای شورشی واکنش سریع (RSF) منتشر کردند.
🔹در این حمله که کیفیت مناسب اپتیک پهپاد مشخص است سودانی ها با بمب های سری قائم ساخت ایران محل حضور شورشیان واکنش سریع را مورد هدف قرار می دهند.
🔹لازم به ذکر است عرضه پهپادهای ایرانی که علاوه بر مهاجر-۶ شامل ابابیل-۳ نیز می شود، از اواخر سال گذشته شروع شده است. تحویل این پهپادها توسط شرکت هواپیمایی ایرانی فارس ایر قشم انجام شده است. در این زمینه چند روز قبل یک بوئینگ 747-200 از خطوط هوایی فوق الذکر وارد بندر سودان شد و پهپادهای جدید را تحویل طرف سودانی داد که نشان می دهد عملکرد پهپادهای ایرانی قابل قبول بوده و ارتش سودان از آن رضایت کامل دارد.
Ghost
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از تمرین مشترک جنگندههای روسیه و سوریه
🔹وزارت دفاع روسیه، اخیرا ویدئویی از تمرین مشترک جنگندههای نیروی هوایی ارتش روسیه و سوریه در خاک سوریه منتشر کرده است. همانطور که میدانید، جنگندههای روسی مستقر در سوریه در پایگاه هوایی حمیمیم مستقر هستند.
🔹در ابتدای این ویدئو جنگنده تهاجمی سوخو Su-34 فولبک نیروی هوایی روسیه علاوهبر پادهای اخلالگر خیبینی-10V به ۲ موشک هوابههوای کوتاهبرد حرارتی R-73K و ۴ بمب سقوط آزاد شدیدالانفجار تکهتکه شونده OFAB-250-270 مسلح هستند.
🔹در ادامه این ویدئو [یعنی از ثانیه 00:24 ] یک فروند جنگنده مولتیرول سوخو Su-35S نیروی هوایی روسیه مجهز به پادهای اخلالگر خیبینی-U و ۲ موشک هوابههوای کوتاه برد حرارتی R-73 و ۴ موشک هوابههوای میان برد هدایت فعال راداری R-77-1 مشاهده میشود.
🔹اگر در هنگام برخاست سوخو-۳۵ به پشت زمینه تصویر و در ویدئو دقت کنید، متوجه میشوید که یک آواکس A-50U روسی نیز در این پایگاه مستقر شده است.
🔹از ثانیه 00:41 ویدئو که توسط جنگنده سوخو-۳۵ نیروی هوایی روسیه فیلمبرداری میشود، یک فروند جنگنده تهاجمی سوخو Su-24MK2 فنسر نیروی هوایی سوریه نیز مشاهده میشود. این نسخه از فنسر پیشرفتهترین نسخه صادراتی آن محسوب شده و دارای اویونیک پیشرفتهتر و توانایی حمل طیف گستردهتری از تسلیحات روسی است.
▪️این نکته نیز لازم بهذکر است که فنسرهای سوری توسط روسیه به نسخه MK2 ارتقاء یافتهاند و از فنسرهای نیروی هوایی ارتش کشورمان که از نسخه MK هستند، بسیار پیشرفتهتر هستند.
#Su34
#Fullback
#Su35
#A50
#Su24
#Fencer
Tomcat
@Partisan2015
🔷 آغاز بازنشستگی گوسهاوکها از سال ۲۰۲۶
🔹نیروی دریایی آمریکا قصد دارد که از سال ۲۰۲۶ میلادی، هواپیمای آموزشی ناونشین جدیدی تحت پروژه UJTS را به خدمت بگیرد و بههمراه آن جتهای آموزشی T-45 گوسهاوک را بهمرور از رده خارج کند.
🔹به همین منظور برای پروژه UJTS، شرکت بوئینگ قصد دارد که نسخه ناونشین هواپیمای T-7A ردهاوک، شرکت لاکهید مارتین و KAI نسخه ناونشین T-50 گلدن ایگل یعنی TF-50N و شرکت تکسترون و لئوناردو نیز نسخه دریایی جت آموزشی M-346 معروفبه M-346N را پیشنهاد کردهاند.
🔹در حال حاضر نیروی دریایی آمریکا ۱۹۳ فروند جت آموزشی T-45C در خدمت دارد که تعداد هواپیماهای پروژه UJTS طبق برنامهریزیها ۵۳ فروند کمتر یعنی ۱۴۰ فروند خواهد بود.
Tomcat
@Partisan2015
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از شلیک موشکهای Kh-32 توسط بمبافکن Tu-22M3
🔹ویدئویی از یک سورتی پرواز بمبافکن توپولوف Tu-22M3 بکفایر که طی آن ۲ موشک هواپرتاب سوپرسونیک Kh-32 بهسمت اهدافی در خاک اوکراین شلیک میشود.
🔹موشک هواپرتاب سوپرسونیک Kh-32، نسخه ارتقاءیافته موشک سوپرسونیک Kh-22 محسوب میشود که سرجنگی آن از ۱۰۰۰ کیلوگرم به ۵۰۰ کیلومتر کاهش یافته و ارتقاءهایی نیز در بخش پیشران و از نظر الکترونیکی دیده است.
🔹موشک شبهبالستیک خا-۳۲ بستهبه ترجکتوری پروازی، بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلومتر برد دارد. این موشک بعد پرتاب از بمب افکن تا ارتفاع ۴۰ کیلومتری اوج گرفته و بهسمت هدف خود میرود و در نهایت روی آن شیرجه میزند. سرعت این موشک بین ۳.۵ تا ۵ ماخ است.
🔹هدفیابی نهایی این موشک مبتنیبر جستجوگر رادار فعال است و علاوهبر آن، این موشک قابلیت تهاجم زمینی نیز دارد که از این قابلیت موشک خا-۳۲ بارها در طول جنگ اوکراین توسط روسیه استفاده شده است.
#Tu_22M3
#Kh_32
Tomcat
@Partisan2015
🔷 عملیاتی شدن هواپیمای اسرائیلی اورون
🔹طبق اعلام وزارت دفاع اسرائیل هواپیمای جمعآوری اطلاعات اورون(Oron) عملیاتی شده است و از ۷ اکتبر تاکنون صدها ساعت پرواز عملیاتی و بیشاز ۱۰۰ سورتی پرواز را ثبت کرده است.
🔹هواپیمای جمعآوری اطلاعات اورون که با همکاری اداره تحقیقات و توسعه دفاعی وزارت دفاع، نیروی هوایی اسرائیل و شرکت اسرائیلی IAI برمبنای جت تجای گلفاستریم G550 توسعه یافته است، مجهز به رادار پیشرفته آرایهفازی فعال (AESA) توسعه یافته شرکت التا(زیرمجموعه IAI) و همچنین سنسورهای الکترواپتیکال و جمعآوری سیگنالها (SIGINT) و سیستمهای پیشرفته پردازش داده است.
#Oron
#IAI
Tomcat
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 سلام، صبح شما بخیر
🔹 چند ثانیه از عملیات در بابالمندب ...
Jīngyú
@Partisan2015
🔷پهپاد EOS Veloce 330 ساخت فرانسه سرانجام در اختیار نیروی هوایی این کشور قرار گرفت .
🔹پهپاد Veloce 330 یک پهپاد انتحاری نسل جدید با موتور جت است که توسط شرکت فرانسوی EOS Technologie بر مبنای پهپاد ایرانی شاهد ۲۳۸ ساخته شده است. این پهپاد که در چارچوب برنامه LARINAE طراحی شده است، نشان دهنده مهمات پرسه زن با برد متوسط و با قابلیت کنترل از راه دور است که قادر است اهداف زرهی را در شعاع ۵۰ کیلومتری نابود کند.
🔹این پهپاد با برد ۸۰ کیلومتر و مداومت پروازی ۳ ساعت طراحی شده است و از فناوری برخاستن و فرود عمودی (VTOL) بهره می برد و به تجهیزاتی برای مقابله با دفاع فعال و یک سیستم ناوبری مستقل و مقاوم در برابر پارازیت، که توسط TRAAK توسعه یافته است، نیز مجهز شده است.
🔹پهپاد «Veloce 330» علاوه بر قابلیتهای حمله، میتواند مأموریتهای اطلاعاتی را به لطف سیستم اپتیکی که دارد انجام دهد و خودروها را تا فاصله ۱۵ کیلومتری در روز و ۳ کیلومتری در شب شناسایی کند. این پهپاد به گونه ای طراحی شده است که اطمینان حاصل شود که مداخله اپراتور در آخرین لحظه تصمیم گیری در صحنه عملیاتی قابل انجام باشد.
Ghost
@Partisan2015
🔷خلبانان نیروی هوایی ایالات متحده با امواج مادون قرمز "روشن" و "خاموش" خواهند شد.
🔹ارتش ایالات متحده در حال برنامه ریزی برای ساخت یک محرک روانی است که عملکرد آن می تواند با استفاده از امواج مادون قرمز نزدیک در مغز فعال شود. چنین فناوری به خلبانان نیروی هوایی ایالات متحده کمک می کند تا در طول ماموریت های جنگی طولانی هوشیار باشند. این دارو باعث اعتیاد یا عوارض جانبی نخواهد شد.
🔹آژانس وزارت دفاع ایالات متحده دارپا، مسئول توسعه فناوری های جدید، از کار بر روی ایجاد نسخه جدیدی از دکستروآمفتامین AWARE خبر داد. ماده فعال دارو را می توان با استفاده از طیف تابش نزدیک به مادون قرمز در مغز انسان "روشن" و "خاموش" کرد. این وزارت امیدوار است که این دارو به خلبانان اجازه دهد تا از تمام مزایای آن بدون آسیب به سلامتی استفاده کنند.
🔹بر اساس بیانیه مطبوعاتی دارپا، «ساطع کنندههای » ویژهای که در محدوده نزدیک به فروسرخ کار میکنند در کلاه خلبانان تعبیه خواهند شد. آنها به طور انتخابی ماده فعال محرک را در قشر جلوی مغز فعال می کنند و سپس زمانی که دیگر مورد نیاز نیست آن را خاموش می کنند. به این ترتیب، خلبانان نیروی هوایی ایالات متحده قادر خواهند بود حداکثر هوشیاری خود را در حین انجام وظیفه حفظ کنند و پس از انجام وظیفه راحت تر به خواب بروند.
🔹به گفته این آژانس، این فناوری به گونه ای توسعه یافته است که از فعال شدن محرک در قسمت هایی از مغز که دارو می تواند عوارض جانبی مانند بی قراری، تحریک پذیری، اضطراب یا سرخوشی ایجاد کند، جلوگیری کند.
🔹یکی از چالشهای اصلی دارپا یافتن راهی برای اصلاح مولکولهای دکستروآمفتامین به گونهای است که تنها در حضور بخش خاصی از طیف مادون قرمز نزدیک تغییر کنند. علاوه بر این، دانشمندان باید اطمینان حاصل کنند که نسخه جدید دکستروآمفتامین نمی تواند در غیاب چنین نوری کار کند.
🔹دارپا قصد دارد توسعه فناوری این دارو را در پاییز ۲۰۲۴ آغاز کند و تا پاییز ۲۰۲۷ روی حیوانات آزمایش شود. سپس نیروی هوایی ایالات متحده مسئولیت را بر عهده گرفته و آزمایشاتی را روی انسان انجام خواهد داد.
Ghost
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ماجرای نصب پایلون جدید برروی میگ-۲۹های اوکراینی
🔹️نیروی هوایی اوکراین در روزهای اخیر ویدئویی از پرتاب یک بمب هدایت ماهوارهای بالدار ۵۰۰ پوندی JDAM-ER از جنگنده MiG-29 نیروی هوایی خود منتشر کرده است و همانطور نیز که در ویدئو هم مشخص هست، فرایند پرتاب بمب JDAM-ER در ارتفاع نسبتاً بالایی صورت میگیرد.
🔹️امّا نکته اصلی ویدئو که جالب توجه است و در تصاویر بعدی نیز متوجه خواهید شد، وجود یک آنتن دایرهای شکل برروی جلوی پایلون مربوط به JDAM-ER است که برروی جنگندههای MiG-29 اوکراینی نصب میشود و آن در اولین تصویر بهطور واضحی مشخص است.
🔹️احتمالی که بنده اعتقاد دارم این است که این آنتن که برروی جلوی پایلونهای JDAM-ER نصب شده است، مربوط به یک آنتن GPS برای تراز کردن و هماهنگسازی GPS/INS بمب JDAM-ER قبل از فرایند پرتاب آن است.
🔹️البته تصویری ناقص (تصویر دوم) از نصب بمب JDEM-ER برروی این پایلونها در گذشته نیز منتشر شده بود که نشان میداد طول این نوع پایلون بیشتر از پایلونهای دیگر نصبشده برروی میگ-۲۹های اوکراینی است و آنتنی نامشخص برروی آن قرار دارد. این نکته نیز قابل ذکر است که تصویر مربوط (تصویر آخر) به جنگنده میگ-۲۹ نیروی هوایی اوکراین [احتمالاً از جنگندههای اهدایی لهستان یا اسلواکی] که در گذشته منتشر شده بود نیز مربوط به همین پایلونها برای پرتاب بمب های JDAM-ER است.
Tomcat
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ماجرای نصب پایلون جدید برروی میگ-۲۹های اوکراینی
🔹️نیروی هوایی اوکراین در روزهای اخیر ویدئویی از پرتاب یک بمب هدایت ماهوارهای بالدار ۵۰۰ پوندی JDAM-ER از جنگنده MiG-29 نیروی هوایی خود منتشر کرده است و همانطور نیز که در ویدئو هم مشخص هست، فرایند پرتاب بمب JDAM-ER در ارتفاع نسبتاً بالایی صورت میگیرد.
🔹️امّا نکته اصلی ویدئو که جالب توجه است و در تصاویر بعدی نیز متوجه خواهید شد، وجود یک آنتن دایرهای شکل برروی جلوی پایلون مربوط به JDAM-ER است که برروی جنگندههای MiG-29 اوکراینی نصب میشود و آن در اولین تصویر بهطور واضحی مشخص است.
🔹️احتمالی که بنده اعتقاد دارم این است که این آنتن که برروی جلوی پایلونهای JDAM-ER نصب شده است، مربوط به یک آنتن GPS برای تراز کردن و هماهنگسازی GPS/INS بمب JDAM-ER قبل از فرایند پرتاب آن است.
🔹️البته تصویری ناقص (تصویر دوم) از نصب بمب JDEM-ER برروی این پایلونها در گذشته نیز منتشر شده بود که نشان میداد طول این نوع پایلون بیشتر از پایلونهای دیگر نصبشده برروی میگ-۲۹های اوکراینی است و آنتنی نامشخص برروی آن قرار دارد. این نکته نیز قابل ذکر است که تصویر مربوط (تصویر آخر) به جنگنده میگ-۲۹ نیروی هوایی اوکراین [احتمالاً از جنگندههای اهدایی لهستان یا اسلواکی] که در گذشته منتشر شده بود نیز مربوط به همین پایلونها برای پرتاب بمب های JDAM-ER است.
Tomcat
@Partisan2015
🔷 سزار برای ارمنستان
🔹روز گذشته، وزیر دفاع ارمنستان، سورن پاپیکیان در سفری به فرانسه جهت بازدید از نمایشگاه نظامی Eurosatory 2024، با همتای فرانسوی خود دیدار کرد و پیمانهای نظامی جدیدی بین دو کشور بسته شد.
🔹طبق گفته وزارت دفاع ارمنستان، در این دیدار، سطح همکاری نظامی کنونی بین دو کشور مورد بررسی قرار گرفته و وزیر دفاع ارمنستان، گزارشی راجعبه توسعه و پیشرفت اصلاحات نظامی ارمنستان و فعالیتهای انجامشده در این راستا در چارچوب همکاری با فرانسه ارائه کردهاست. وزرای دفاع در این نشست بر اهمیت همکاریهای نظامی بین دو کشور تاکید کردهاند.
🔹اما نکته دیگری که وزیر دفاع فرانسه اعلام داشتهاست، امضای قراردادی توسط ارمنستان برای خرید هویتزرهای خودکششی سزار است.
#Armenia
#France
#Caesar
NPC
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷تحویل دسته جدید جنگندههای سوخو Su-34 به نیروی هوایی روسیه
🔹روز گذشته، کارخانه هواپیماسازی نووسیبیرسک به نام والری پاولوویچ چکالوف، زیرمجموعه شرکت دولتی هواپیماسازی متحد (UAC)، دسته جدیدی از جنگندههای تهاجمی سوخو Su-34 فولبک را پس از اتمام تستهای پروازی به نیروی هوایی روسیه تحویل داد.
🔹برروی نوک بالهای فولبکها، پادهای اخلالگر L265VI و L265VP که بخشیاز سیستم جنگ الکترونیک خیبینی-10V را تشکیل میدهند، مشاهده میشود. همچنین یک مخزن سوخت اکسترنال ۳۰۰۰ لیتری PTB-3000 در زیر بدنه و ورودیهای هوای فولبکها قابل مشاهده است.
🔹این دومین دسته از جنگندههای تهاجمی سوخو Su-34 فولبک است که در سال جاری به نیروی هوایی روسیه تحویل داده میشود.
Tomcat
@Partisan2015