🔻گفتاری از آیت الله کشمیری(ره):
🥯تأثیر غذا روی حالات روحی انسان
☀️مرحوم آیتالله کوهستانی به طور اشتراکی یک دستگاه آسیاب آبی سنتی موروثی داشتند که از درآمد آن، زندگی خود و طلاب اداره میشد. ایشان به آسیابان سفارش میکردند سهم من همیشه از مزد آرد گندم افراد معمولی و مستضعف باشد. در ماه رجبی ایشان میبینند از عبادت لذت نمیبرد، پس به فکر فرو میرود تا علت را بیابد. ابتدا از اهل خانواده میپرسد، شما آرد قرضی یا وقفی یا از سهم امام استفاده کردهاید.
میگویند: نه. پس به سراغ آسیابان میرود و میگوید: چند روز قبل آرد چه کسی را (بهعنوان دستمزد آسیاب) برای ما فرستادی؟ میگوید: شخصی پولدار و ظاهراً بهایی بود و گندمش خوب بود آردش را برای شما فرستادم. تا این جمله را گفت: چهرهاش تغییر کرد و با عصبانیت فرمود: مؤمن! ما را از فضیلت ماه رجب محروم کردی!
📚گلستان کشمیری
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
🔅 رهبرانقلاب: وارد ماه شعبان شديم؛ فصل مناجات با خدای متعال
🌙 #ماه_شعبان | #سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
پاسخگویی به سوالات دینی(ویژه بانوان)
🔅 رهبرانقلاب: وارد ماه شعبان شديم؛ فصل مناجات با خدای متعال 🌙 #ماه_شعبان | #سخن_نگاشت 💻 Farsi.Kha
✍🏻 یادداشت حضرت آیتالله خامنهای درباره #مناجات_شعبانیه
🔻بسمالله الرحمنالرحیم
#دعا، وسیلهی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطهی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بیرابطهی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصهی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم».
🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّیاللَّهعلیه والهوسلّم) و اهلبیت طاهرین او - که اوعیهی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - میتوان جست. ما بحمداللَّه ذخیرهیی بیپایان از ادعیهی مأثورهی از اهلبیت (علیهمالسّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت میبخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه میسازد.
🔹مناجات مأثورهی ماه شعبان - که روایت شده اهلبیت (علیهمالسّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالییی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمیتوان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست.
🔹این مناجات، نمونهی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیدهترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا.
🔹مناجاتهای پانزدهگانه که از امام زینالعابدین حضرت علیبنالحسین (علیهالسّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهلبیت (علیهمالسّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف #مؤمن، مناجاتها را انشا فرموده است.
🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱
☀️ ﷽
#عرض_ارادت
#زیارت
🍃🌹⃟ __روز چهارشنبه به نام حضرت موسی بن جعفر و حضرت رضا و حضرت جواد و حضرت هادی(علیهم السلام) است. در زیارت آن بزرگواران بگو👆
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »🍃🍃🍃
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
🌸 نماز اول ماه قمری
از جمله نمازهایی که حضرت آیتالله بهجت(ق) به خواندن آن مداومت داشتند، نماز اول ماه است که در ابتدای ماههای قمری خوانده میشود.
از امام جواد علیهالسلام روایت شده است: هر گاه ماه جدید قمری آمد در روز نخست آن دو رکعت نماز بگزار و در رکعت اول آن پس از حمد ۳۰بار سورۀ توحید و در رکعت دوم پس از حمد ۳۰بار سورۀ قدر را بخوان؛ سپس صدقه بده که اگر این کار را کنی سلامتی در آن ماه را از خداوند متعال خریدهای.
و در روایتی آمده است این دعا را پس از نماز بخوان:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَ يَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَ مُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ، بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلَا كَاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلَا رَادَّ لِفَضْلِهِ يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ، بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرًا، مَا شَاءَ اللَّهُ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ، حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ، وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ، إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ، لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ، رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ، رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ.
📚 بهجتالدعاء، ص٣٧٨
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
🔴 اعمال مشترک ماه شعبانالمعظم
•
•
#شعبان
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
⚜ ذکر صالحین ⚜
🔰 ملائکه وارد چه خانههایی نمیشوند؟
▫️خداوند فرشتگان را مأمورانی قرار داد که جهان را مدیریت کنند و طبیعتا هیچکدام نمیتواند از مأموریت خود سرباز زنند. به عنوان نمونه فرشتهی مرگ نمیتواند به هیچ بهانهای از ورود به یک خانه خودداری کرده و تکلیف خود را انجام ندهد. با این وجود در برخی روایات، اعلام شده است که فرشتگان(ظاهرا فرشتگان رحمت) وارد برخی خانهها نخواهند شد:
1️⃣ خانهای که در آن شراب و آلات موسیقی باشد، ملائکه در آن داخل نمیشوند و دعای اهل منزل مستجاب نمیشود، و خدا برکتش را از آنان برمیدارد.
2️⃣ خانهای که در آن سگ، تصاویر اجسام(صاحب روح) و ظرفی که در آن ادرار میکنند، باشد.
3️⃣ خانهای که در آن انسان با حالت جنابت حضور داشته باشد .
▫️از مجموع این روایات برداشت میشود که فرشتگان رحمت، به منازلی که در آنها معصیت خدا انجام شده، یا ساکنان آن از یاد خدا غافلاند و یا در آن خانه، پاکیزگی و بهداشت رعایت نشود، تمایل به ورود ندارند.
📚بحار الانوار، ج 62.
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 در محضر مورخ کبیر و دیدهبان خبیر؛
🎥 نماهنگ | پای سخن حضرت استاد #علی_ابوالحسنی_منذر (ره)
🔰 بیانات شیوای استاد: سیری در اصول اساسی شیعه و دفاع از دستاوردهای تاریخی تشیع.
▪️موضوعات:
#دشمن_شناسی
#رمز_بقای_مذهب_تشیع
#راز_بقای_ایران_زمین
#راه_نجات_از_خطرات_آخرالزمان
#عاشورا_و_انتظار_فرج
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯
پاسخگویی به سوالات دینی(ویژه بانوان)
💥 در محضر مورخ کبیر و دیدهبان خبیر؛ 🎥 نماهنگ | پای سخن حضرت استاد #علی_ابوالحسنی_منذر (ره) 🔰 بی
✨ عالمی که از اسرار تاریخ ایران آگاه بود و منذرِ تاریخ شد 🔻
👈 به مناسبت سالگرد استاد علی ابوالحسنی (منذر)
💥 11 سال پیش، در چنین روزهایی، عالمی دقیق النظر و مورخی ژرف اندیش رخ در نقاب خاک کشید، که به باور بسیاری از صاحبنظران از نمونههای نادر تاریخ پژوهی در میان روحانیون بود.
💥مرحوم استاد علی ابوالحسنی (مُنذِر) از سلسله جنبانان مواجهه با انحرافات فکری و سیاسی در دوران معاصر بود که در مقابل جریانات انحرافی چون وهابیت، بهاییت، غربزدگی، باستانزدگی و تاریخ نگاری سکولار ایستاد و «مکتب بازنگری تاریخ معاصر» را بنا نهاد.
💥 «غیرت دینی»، «جریان شناسی»، «جامعیّت علمی» و «اجتهاد در تاریخ پژوهی» او را به یکی از «سرمایههای بزرگ تاریخنگاری ایران» تبدیل کرد و توانست در طول عمر کوتاه و پربارش، قریب به 50 کتاب و بیش از 300 مقاله را در رشته های تاریخ، ادبیات، فرهنگ اسلامی و مقامات و شعائر اهل بیت (ع) سامان دهد.
💥افشای چهره حقیقی استعمار و عوامل آن در ایران، خشم فرق ضاله و جریانات انحرافی را برانگیخت و بارها وی را در معرض تخریب و ترور قرار دادند اما تا آخرین نفس ثابت قدم ماند.
💥او در پی سالیان طولانی تحقیق و جست وجو، صاحب تئوری ویژهای در نگرش به تاریخ اسلام و ایران شده بود که رابطه ایران و تشیع را به مثابه ظرف و مظروف میدانست و ارزش ظرف را در گروی بقای مظروف قلمداد میکرد. وی نهضتها و تحولات معاصر را در همین بستر تحلیل میکرد و آثار وی نیز در همین چارچوب قابل ارزیابی است.
╭━━━⊰◇⊱━━━╮
💦¦→با ما همراه باشید در کوثر اندیشه
@maaref_jz
╰━━━⊰◇⊱━━━╯