🌼 پرسش:
سلام ازاينکه سوال تکراري ميپرسم خيلي عذرخواهي ميکنم من دروضعيت واقعا بحراني قراردارم من ازاحکام شرعي سوالي پرسيدم که اگرهمسرم اهل نمازوروزه و معادنباشداياگناهي برگردن من هست وبايدازاوجداشوم؟گفتندکه اگرواقعامعادراقبول نداردکافراست وبايدجداشويدمن ازهمسرم پرسيدم واوگفت که قبول نداردوواقعا ميدانم که قبول نداردبعدازاينکه گفتم توکافرهستي ومن نميتوانم باتوزندگي کنم گفت که شوخي کرده واين حرفاراادامه ندهم من کاملا حالت گيج کننده اي دارم هيچ دستاويزي بعدازخدا براي پاسخگويي ندارم همسرم رادوست دارم واونيزمرادوست داردوگفته است که ديگرنميگويدجلوي من که قبول نداردتمام کردن اين زندگي واقعا براي من دشواراست وهمش ميگويم اي کاش همسرم ميگفت که قبول دارد ميترسم دراخرت بخاطراينکه بايک کافرزندگي کردم عذابم کنند اصلا حال خوبي ندارم
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌼 پاسخ:
با سلام و احترام خدمت شما پرسشگر محترم
دغدغه شما برای حفظ دینداری و هدایت همسرتان امری قابل تحسین و تمجید است و امیدواریم در هدف مقدسی که دارید همواره سربلند و پیروز باشید.
احراز اینکه همسرتان قلبا معاد یا دیگر ضروریات دینی را نپذیرد و اعتقادی به آن نداشته باشد کار بسیار مشکلی است و مقصود کارشناس محترم احکام که پاسخ شما را فرموده اند نیز دقیقا همین است که احراز واقعی، مشکل است حتی همین که همسرتان به شما علاقه مند است و زندگی نسبتا خوبی با ایشان دارید نشان از عمل ایشان به دستورات دینی است که دقیقا همین مهم در روایات بسیار مورد سفارش است(محبت همسران)
بنابراین نه تنها همسر شما بلکه بسیاری از افرادی که اینگونه ادعا می کنند مخالف قطعی نیستند و در خیلی از موارد درگیر شبهاتی که دشمن ایجاد می کند می شوند که با اندکی تأمل و مطالعه یا صحبت با کارشناسان دینی برطرف می گردد.
به احتمال زیاد شبهات همسرتان در حدّ یک ادعاست ولی نیاز به پاسخگویی دقیق و قوی دارد و باید او را با اسلامشناسان واقعی مرتبط سازید تا بهطور مستقیم شبهه خود را مطرح سازد و پاسخ مناسبی دریافت نماید. نیازی به مداخله ی خودتان نیست و بهتر است در این موضوع با ایشان وارد بحث نشوید زیرا چه بسا کار به لجاجت کشیده شود.
در این فرض (تن دادن به مطالعه و پذیرش حق) وظیفه اخلاقی حکم میکند که نسبت به وی رئوف و مهربان بوده و در حد توان سعی نمایید تا وی را از این حالت خارج سازید. در این مدت باید از زدن هرگونه برچسب، تحقیر، سرزنش، شماتت و ... نسبت به وی اجتناب شود چرا که افراد از حرمت و کرامت ذاتی برخوردارند و افراد در هیچ صورتی مُجاز به بیاحترامی به همسرتان نیستند؛ بلکه باید سعی کرد از طریق راهکارهایی شبهات دینی او را رفع کرد.
پس با آرامش به ادامه زندگی پرداخته و سعی نمایید رابطه خود را با همسرتان تقویت نمایید و از این طریق نیز بر او تأثیر گذار شوید.
موفق باشید.
🌺
☘🌺
🌺☘🌺☘🌺☘
@pasokhgoo3
🌼 پرسش:
سلام عليکم
تازگيها سردرگم وافسرده شده ام نميدانم چم شده وحتي حال خود وفکر خود را هم نميدانم چيست. پدرم ميگويد تو کافر شده اي وبايد بميري وازاين حرف ها. ولي من ميگويم پدر ماکه خير نديديم ونميبينيم پس مرگ من چه سودي دارد؟تمام دنيامثل سراب شده برايم چکار کنم . لطفا کمکم کنيد
آيا فرد افسرده کافر است؟
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌼 پاسخ:
سلام بر شما
ممنون از اعتمادتون
بزرگوار از ديدگاه روان شناختي و عرفي افسردگي معناي متفاوتي دارد. سؤال شما مشخص نيست منظور شما از افسردگي چيست؟ آيا واقعا اختلال رواني است يا حالت غم و پژمردگي است.
نيز فرموديد تازگي ها اين امر هم نسبي و مبهم است. تازگي يعني چه مدتي است؟ چهار روزه؟ ده روزه؟ بيست روزه؟ دو ماهه؟ يك ساله؟
نيز نشانه ها و علائم را بيان نكرديد؟
آيا وسواس و كارها و فكرهاي خيلي تكراري داريد كه ديگران به شما تذكر بدهند؟
تا اين سؤالات مشخص نشود نمي توان سخني دقيق علمي گفت. براي اين منظور با بخش تلفني 096400 اين مركز يا بخش آنلاين اين مركز در ارتباط باشيد: javab.ir/09640/
در هر حال تمرين هاي خودياري زير را جزيي از زندگي خود كنيد:
1- ورزش هاي منظم هوازي: ورزشي كه نفس نفس بزنيد و عرقتان درآيد.
2- پرهيز از تنهايي و فرو رفتن در خيالات و بها دادن به آنها
3- پيوستن به جمع در منزل و مهماني و جمع هاي مذهبي و دوستان
4- اصلاح خطاهاي فكري با مشورت كردن با افراد باتجربه و عالم.
5- ارتباط با خداوند و درخواست سلامتي و رفع گرفتاري خودتان و ديگران،
6- قدم زدن در نور خورشيد به خصوص اگر منزلتان تنگ و تاريك است. نيز در فصل كم نور و كوتاه پاييز و زمستان نياز به نور بيشتر داريم تا خلق ما منفي نشود.
4- انجام آزمايش تيروئيد به خصوص اگر در خانواده سابقه مشكلات تيروئيدي داريد.
5- اگر 15 روز گذشته تقريبا هر روز گريه كرديد، خلقتان تنگ بوده و ز زندگي راضي نبويد و افكار منفي و مرگ پيوسته در ذهنتان بوده و حس شروع فعاليت هاي روزمره را نداريد و احساس بي ارزشي مي كنيد با روان پزشك مشورت كنيد. اگر دسترسي به روان پزشك در منطقه شما مشكل است لااقل نزد متخصص داخلي برويد.
سبز باشيد
🌺
☘🌺
🌺☘🌺☘🌺☘
@pasokhgoo3
🌼 پرسش:
باسلام
مراحل هدف گزاري چيست ؟
وقتي هدفي را در نظر داريم و ميخواهيم به آن هدف و کار برسيم ، آن هدف را چگونه بايد برنامه ريزي کنيم ؟
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌼 پاسخ:
با سلام و احترام خدمت شما پرسشگر گرامي!
اينكه بدانيد هدفتان در زندگي چيست، خود باعث رسيدن هر چه سريعتر شما به موفقيت مي شود. براي شناخت اهداف نياز به تمركز و تفكر است، چون اهداف، زندگي سازند. تصميمگيري، نقش بسيار موثري در رسيدن به هدف و موفقيت در آن دارد. مطالعه نيز امري بسيار مهم است چون مطالعه پل ارتباطي انسانهاست و از همه مهمتر مشاوره، اينكه ما به چه كساني مشورت كنيم نيز امر بسيار مهمي است. مشورت با انسانهاي خوشبين و خبره و مثبتانديش، گامي بزرگ در راه رسيدن به هدف و موفقيت در آن است.
يادتان باشد كه هدف سالم بايد مفيد و رفاه ساز باشد. با اصرار ديگران نباشد، رقابت و چشم هم چشمي نباشد. بنابراين بهتر است كه اهداف خود را روي كاغذ بنويسيد و از خود بيپرسيد:
آيا من به اين هدفها علاقمندم؟
آيا استعداد لازم را در اين زمينه دارم؟
آيا وقت و فرصت و امكانات كافي دارم؟
براي تصميمگيري در هدف و انتخاب مسير آينده تضاد نداشته باشيد، يكدله باشيد و دنبال كارهاي متعدد نباشيد. براي موفقيت بيشتر در هدف، پشتكار و اعتماد به نفس داشته باشيد. هدفي را انتخاب كنيد كه به آن بيشتر علاقمند بوده و اميد بيشتري به موفقيتش داريد.
وقتي ميخواهي براي زندگيات هدفي معين كني، هرگز نگو كه ميخواهي صاحب «چيزي» شوي؛ مثلاً نگو كه ميخواهي «يك ماشين داشته باشي»، «يك خانه داشته باشي»، «درآمد خوبي داشته باشي» و غيره. هيچ كدام از اينها براي شادماني و موفقيت تو «كافي» نخواهند بود. به جاي آن آرزو كن كه صاحب «مهارتي» شوي، مهارتي كه از طريق آن بتواني «چيزي درست كني» يا «خدمتي به ديگران ارائه كني».
به انگشتهايت نگاه كن. از آنها بپرس چه مهارتهايي دارند؟ چه چيزي ميتوانند درست كنند؟ چه چيزي به آنها ياد دادهاي؟ آيا تا به حال مثل موجودي سرگردان تنها غرايز خود را دنبال كردهاي؟ آيا تمام مهارتهاي تو محدود به مهارتهاي حيواني نظير خوردن و خوابيدن ميشوند؟ تا به حال چه چيزي با دستهاي خود ساختهاي؟ تا به حال به عنوان يك انسان چيزي به مجموعهي آثاري كه توسط انسانها خلق شده اضافه كردهاي؟ به عنوان يك انسان چه خدمتي به ديگران، طبيعت، يا حيوانات كردهاي؟ آيا در اثر تلاشهاي تو چيزي به دانش و آگاهي بشري اضافه شده است؟ آيا قرار است اضافه شود؟ آيا در اثر تلاشهاي تو مردم احساس امنيت بيشتري ميكنند؟ آيا در اثر تلاشهاي تو مردم گرسنه نميمانند؟ آيا در اثر تلاشهاي تو مردم اميدوارتر ميشوند؟ شادمانتر ميشوند؟ مهربانتر ميشوند؟ بخشندهتر ميشوند؟ آزادتر زندگي ميكنند؟ باسوادتر ميشوند؟ آيا در اثر تلاشهاي تو بچههاي كمتري ميميرند؟ آيا در اثر تلاشهاي تو پيرمردان و پيرزنان اميدوارتر زندگي ميكنند؟
اينها تنها بخشي از سؤالاتي است كه جواب آنها نشان ميدهد كه ميزان بلوغ تو به عنوان يك «انسان» كه تنها يك بار فرصت زندگي در كره زمين را پيدا كردهاي چقدر بوده است.
زندگينامه مردان موفق را بخوانيد. شما نيز ميتوانيد همچون آنان موفق باشيد و در زندگي خوش بدرخشيد. شما فردي كاملاً منحصر به فردي هستيد كه لياقت و توانايي ترقي و پيشرفت در عرصههاي مختلف زندگي را داريد.
اگر به تنهايي نميتوانيد اهداف زندگيتان را به درستي ترسيم كنيد با مراجعه به مراكز مشاوره اي و خدمات روانشناختي معتبر از مشاوران و روانشناسان باتجربه كمك بگيريد و با استعداديابي و ترسيم اهداف زندگي، مسير زندگي آيندهتان را مشخص كنيد.
همواره موفق و كامروا باشيد.
🌺
☘🌺
🌺☘🌺☘🌺☘
@pasokhgoo3
🌼 پرسش:
سلام دختري هستم که 9 ماه عقد کردم، همسرم شهر ديگه اي ساکن هست و خانواده من اصرار دارن بايد توي شهر خودم زندگي کنم و اقا بايد بياد محل سکونت ما براي تشکيل زندگي، تکليف من چيه؟ به حرف خانواده گوش کنم يا تابع همسرم و شرايط شغلش باشم؟ همسرم شغل آزاد داره
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌼 پاسخ:
سلام بر شما
ممنون از ارتباط و اعتمادتان
بزرگوار پاسخ شما را در قالب نكات و توصيه هاي زير بيان مي كنيم:
1- زن و مرد حقوق مشترك و حقوق اختصاصي دارند كه قانون و حقوق آنها را مشخص كرده است. توجه به اين حقوق مي تواند بسياري از اختلافات را حل كند.
2- اساساً خانواده و اجتماع هم به «حقوق واجب و قانوني» نيازمند است و هم به «حقوق مستحب و اخلاقي». براي داشتن زندگي فردي و اجتماعي شيرين و آرام و امن، حقوق مستحب و اخلاقي نقش مهمتري دارد. حقوق اخلاقي مانند انصاف و گذشت، ضامن اجرايي براي تحقق حقوق واجب نفقه و مسكن و تمكين خاص است.
3- مرد نفقه مي دهد و نفقه شامل مسكن، لباس و غذا و درمان متعارف است. او متناسب با استعداد و رغبت خود شغل انتخاب مي كند. قوانين حقوقي به او اين اجازه را داده محل زندگي را او انتخاب كند. زن هم بايد مطيع شوهرش باشد.
4- الزام كردن مرد از سوي خانواده همسرش سبب مقاومت و تنش مي شود. بهترين تدبير است كه از گفتگوي اخلاقي و ارائه پيشنهاد كمك بگيرند و اختيار را به عهده خودش بگذارند. اگر بين شما اختلاف نظري بود با هم گفتگو كنيد و براي رسيدن با مشاوره يا حداقل مشورت با فردي باتجريه و امين و مورد قبول هر دو كمك بگيرد.
5- براي رد كردن نظر خانواده با انها در نيفتيد و محترمانه نظرتان را بگوييد. طوري با همسرتان برنامه ريزي كنيد كه نگراني ها و دغدغه هاي آنها رفع شود.
مديريت زندگي مشترك شما و همسرتان با خودتان است. اهل مشورت باشيد ولي در آخر خودتان تصميم نهايي را بگيريد. با نرمش مانع رفتارهاي مداخله بشويد.
6- براي رفع مشكلات و كسب آرامش بيشتر از دعا و نماز كمك بگيريد
موفق باشيد
🌺
☘🌺
🌺☘🌺☘🌺☘
@pasokhgoo3
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
خدمتی دیگر از مرکز ملی پاسخگویی:
📱تولید نرم افزار اندرویدی «پرسش کرونا»
✅پرسش و پاسخ هایی با رویکرد
🔹قرآنی
🔸حدیثی
🔹کلامی
🔸تاریخی
🔹اخلاقی
🔸مشاوره و روانشناسی
🔹احکام شرعی
✅ارائه پاسخ ها به دو صورت اجمالی و تفصیلی
✅ذکر منابع پاسخ ها
✅ارائه پاسخ ها به دو صورت متنی و صوتی
✅امکان ارسال پرسش
✅دریافت از سایت مرکز ملی پاسخگویی
لینک مستقیم دریافت نرم افزار
http://dte.bz/porsesh-corona
لینک نرم افزار در کافه بازار:
https://cafebazaar.ir/app/com.pasokhgoo.corona
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
✅نرم افزار اندرویدی پاسخگو؛
درگاه ورودی پرسشگران مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
👈 امکانات این نرم افزار :
🔹 بخش گفتگوی زنده (گفتگو به صورت چت با کارشناسان بر خط مرکز)
🔸 ارسال سوال به صورت آفلاین
🔹نمایش کارشناسان آنلاین به تفکیک تخصص (مشاوره ، احکام ، اعتقادات و ...)
🔸 زمان بندی پاسخگویی در ایام هفته
🔹 آرشیو گفتگو های آنلاین و آفلاین
🔸 کانال های تخصصی پاسخگویی
✅دانلود از کافه بازار
cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
غريزه شهوت بسيار بسيار شديد است. چون قبل از سن تکليف ان را نگه داشتم، خودارضايي نکردم و...، اما الان خيلي بيشتر شده و منو اذيت ميکنه. انگار هرچي جلوگيري کردم بدتر شده. چکار کنم؟
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌼 پاسخ:
با سلام و سپاس از همراهي شما با اين مرکز، يگانه راه كنترل واقعي شهوت و نجات از تحريكاتي كه در اثر روابط در محيط هاي آلوده و نامناسب عارض انسان مي شود, ازدواج است, بايد تمام همت خود را در اين جهت اگر شرايط سني و ... را داريد به كار گيريد ولي اگر به هر دليل نمي توانيد ازدواج كنيد, چاره اي جز استفاده از روشهاي كنترلي و تقويت معنويت نيست.
البته حق داريد و ممکن است فشار زيادي را تحمل نماييد ولي به دستور قرآن در چنين شرايط بهترين روش کنترل غريزه از روش هاي ديگر است. بدون ترديد اگر خداوند غريزه جنسي را در انسان قرار داده قدرت و توان مقابله با گناه را نيز در وجود وي قرار داده است بنابراين هر انساني بايد با عزم و همتي سترگ به مبارزه با گناه برخيزد و همواره كوشش كند كه براي اولين بار كه ميل به گناه آمد با جديت تمام در برابر آن مقاومت كند آن گاه به تدريج مبارزه آسان خواهد شد.
راهکارهاي پيشنهادي براي کنترل شهوت و احساسات جنسي عبارتند از:
- سعى كنيد هميشه پيش از خواب مثانه خود را تخليه كنيد و شبهاى به خصوص غذايى سبك ميل كنيد.
- هرگز شكم خود را بيش از حد معمول پر نكنيد بلكه تا چند لقمه ديگر كه جاى داريد دست بكشيد.
- از پوشيدن لباسهاى تنگ و چسبان اجتناب ورزيد.
- هرگز فكر گناه را به ذهن خود راه ندهيد و از تصور و تخيل امور جنسى و شهوانى سخت پرهيز كنيد.
- از خواندن، شنيدن، نگاه كردن به امور و تصاوير شهوت آفرين دورى كنيد.
- از خوردن مواد غذايى محرك مانند: خرما، پياز، فلفل، تخم مرغ و غذاهاى چرب اجتناب و يا به حداقل اكتفا نماييد.
- از نگاه كردن و دستورزى به اندام جنسى خود پرهيز كنيد.
- هرگز به رو نخوابيد.
- هيچگاه تنها در يك مكان نباشيد تا فرصت و زمينه گناه از بين برود.
- براى تخليه انرژى زايد بدن به طور منظم و زياد ورزش كنيد.
- هيچگاه بيكار نباشيد و هميشه براى مشغول ساختن خود به فعاليتى مطلوب و مثبت برنامه داشته باشيد.
- روزه مستحبى بگيريد و اگر قادر نيستيد، روزه تربيتى بگيريد يعنى به كمترين مقدار غذا و كم حجم ترين نوع غذاها اكتفا كنيد و وعده غذايى خود را كم كنيد.
- هرگز به نامحرم نگاه نكنيد، حتى اگر به ارتباط كلامى با آنها مجبور باشيد.
- با جنس مخالف رفتار با وقار و عفيفانه داشته باشيد، هرگز با روى باز و نرمى با آنها برخورد نكنيد.
- هرگاه افكار جنسى به ذهن شما وارد شد ذهن خود را منصرف كنيد مثلاً خلوت را ترك كنيد يا با بستن يك كش به مچ دست خود و كشيدن و رها كردن آن به خود هشدار دهيد.
- به بدى گناه و عواقب آن بيانديشيد و تا زمانى كه به گناه آلوده نشده ايد بيشتر در فكر زيانهاى خطرات، آبروريزى و عقاب آن باشيد.
- كار و فعاليت هاي ورزشي نقش مهمي در تعديل شهوت دارد
- اوقات فراغت خود را با مطالعه، ورزش، زيارت، عبادت و معاشرت با دوستان بانشاط و معنوي و نزديكان و... پر كنيد.
- ذكر لاحول ولا قوة الا باللَّه را زياد برزبان جارى سازيد.
موفق باشيد.
☘
🌺
🌺☘🌺☘🌺☘
@pasokhgoo3
هدایت شده از مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی
💞✍️💞✍️💞
✅پرسش:
آياهراس اجتماعي عيب ونقص است يابيماري است؟و چگونه هراس اجتماعي درمهماني را درمان کنيم؟
🌺پاسخ:
در واقع افرادي دچار هراس اجتماعی هستند نبايد بعلت اين وضعيت خودشان را از جامعه و جمع های خانوادگی و مهمانی ها كنار بكشند و متفاوت با ديگران به اين زندگي نگاه نمايند. بلكه آنها هم مي تواند با همه ضعف ها به موفقيت برسند اگر به اين نكات توجه نمايد.
🌿راهكارهاي عملي درمان هراس اجتماعی
1- 📌ارتقا احساس ارزشمندي و اعتماد به نفس: هر چيزي كه بتواند به شما آرامش دهد و احساس ارزشمندي و اعتماد به نفس شما را تقويت كنيد براي رفع مشكل ياد شده مفيد است. مهم ترين آنها عبارتند از:
🌼ورزش مستمر هوازي، ارتباط با افراد شجاع، انس حضوري و غيرحضوري با افراد و اساتيدي كه فن بيان قوي دارند و استفاده از آثار آنها، توجه به تجارب مثبت ريز و درشت به ويژه در خصوص همين مشكل، رويارويي به جاي گريز و تسليم،
2- 📌توجه به فراواني و فراگيربودن: حتي اساتيد فن بيان و سخنرانان مشهور اعتراف مي كنند كه با اين ترس در نبرد بوده و هستند. پيوسته در نظر داشته باشيد كه اين هراس نامعقول است و دليلي براي هراس وجود ندارد.
3-📌 يادگيري فنون و مهارتهاي بياني: شركت در جلسات فن بيان و يا استفاده از سايتها و نرم افزارهاي اساتيد فن بيان براي رويارويي با هراس جمعي مفيد است.
4-📌 تجسم ذهني: براي رويارويي با هراس اجتماعي از تكنيك تجسم ذهني كمك بگيريد. ورزشكاران حرفه اي براي اين كه در ميدان مسابقات موفق عمل كنند جلساتي زير نظر روان شناسان به تمرين هاي تجسم ذهني مي پردازند.
☘️ با تصويرسازي مثبت و سازنده خود را در شرايط عيني تصور مي كنند كه به طور تدريجي مراحل ترس و هراس را طي مي كنند و شاهد موفقيت هاي خود هستند.
5- 📌شرطي سازي و شرطي زدايي: قدرت شرطي شدن زياد است. از شرطي شدن مي توان به صورت مثبت كمك بگيريم.
🔸معمولا هراس از جمع با شرطي شدن منفي همراه بوده است مثلا فرد در كودكي كم رو بوده و هنگام صحبت مسخره شده است يا معلمي دور از فرهنگ او را در جمع تنبيه كلامي و غيركلامي كرده است.
🔻 وقتي فردي هنگام سخن گفتن ديگران را مي خنداند اين قدرت تأثير يك شرطي سازي هم هست يعني تداعي سخنراني با امري خوشايند. بنابراين بايد از شرطي سازي مثبت كمك بگيريم.
6- 📌هجوم نه گريز: حضرت علي مي فرمايند: اگر از چيزي ترسيديد خودتان را در دل آن قرار دهيد. خود ترس، از چيزي كه مي ترسيم اثر مخربي تري دارد. برخي از سخنرانان مي گويند مي توانيم ازانرژي هيجان طبيعي هراس به نفع خود كمك بگيريم و پرشورتر و با حرارت تري سخن بگوييم يا لطيفه يا حكاياتي تعريف كنيم.
📚برای کسب اطلاعات بيشتر كتب زير را مطالعه كنيد:
-وقتي اضطراب حمله مي كند اثر ديويد برنز،
-آيين سخنراني اثر ديل كارنگي.
-سخن و سخنوري از نظر فن بيان و فن خطابه اثر محمدتقي فلسفي
🔵ارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان بله
https://ble.ir/pasokhgoo_ir_bot
🔴ارسال سوالات از طریق ربات پیام رسان گپ:
https://gap.im/pasokhgoo_ir_bot
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔹 @pasokhgoo1 👈
#مشاوره
اعضای گرامی؛
ارائه خدمات پاسخگویی و نیز مطالعه آرشیوی محتواها در سامانه جامع خدمات پاسخگویی متمرکز شده است.
خدمات این سامانه از دوطریق در دسترس شما قرار دارد:
📱اپ پاسخگو: cafebazaar.ir/app/ir.pasokhgoo.app
💻 وب پاسخگو: my.pasokhgoo.ir
این سامانه سه بخش دارد:
1. گفتگوی آنلاین(گفتگو)
2. ارسال پرسش آفلاین(پرسش)
3. کانال های تخصصی پرسمان
⬅ برای استفاده از محتوای کانال های تخصصی به منوی کانال های مرکز ملی در سامانه پاسخگو مراجعه کنید.
انشاءالله به زودی امکان گفتگوهای جمعی و نیز وبینارها و کنفرانس ها و سایر خدمات نیز در این سامانه قابل استفاده خواهد بود.