پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
🔴شایعه:
آراء واقعی، پیش از دستبرد وزارت کشور!
🔻لازم به ذکر است که تصویر فوق عکسی از سامانه آنلاین اعلام آمار آرای انتخابات وزارت کشور است.
🔻 این سامانه از ساعت 14:30 از دسترس خارج شده است!!.
🔵پاسخ:
🔹مشاور وزیرکشور: تصویر منتشرشده درباره نتایج آرا جعلی است
🔹این تصویر هیچ ارتباطی با وزارت کشور ندارد و با هدف ایجاد اختلال در روند انتخابات منتشرشده است که مورد پیگرد قانونی قرار خواهدگرفت.
🖌فارس
📤پاسخگویان:
عضویت در کانالهای واتس آپ، تلگرام، ایتا، سروش:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2981
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13317
در وبلاگ:
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2360
در سروش:
https://sapp.ir/pasokhgooyan
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
💠 پاسخ به شبهه "کاهش مشارکت مردم در انتخابات"، در دو تحلیل مهم کوتاه و جامع
1⃣ حواستان پرت نشود:
نرخ مشارکت در انتخاباتهای ریاست جمهوری قبلی ۶۸ درصد و در این انتخابات ۴۸ درصد شده است.
همه از دلایل عدم مشارکت این ۲۰ درصد میپرسند و من از دلایل مشارکت آن ۴۸ درصد!
با عملکرد هدفمند روحانی و دولت غربگرا، اشرافی، کم کار و ضعیفش، نیامدن آن ۲۰ درصد عجیب نیست، پای صندوق آمدن این ۴۸ درصد عجیب است!
حواسمان را جمع کنیم. به سهم خودم در برابر این ۴۸ درصد تعظیم ميکنم و برای بازگشت آن ۲۰ درصد تلاش خواهم کرد.
🖋حمید رسایی
2⃣ اگر چشمت را ببندی شب نمیشود!:
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به پایان رسید. انتخاباتی که خیلیها و از مدتها پیش با انگیزههای مختلف در پی تضعیف آن به هر شکل ممکن بودند. دشمنان داخلی از یکسو با اهدافی خاص و متأسفانه برخی چهرههای سیاسی و جریانات داخلی نیز با انگیزههایی دیگر. اما انگیزه و هدف هرچه بود، اقدامات و عملیات آنها همسو و موازی بود؛ دلسرد کردن مردم از صندوق رای. در تحلیل فضای پیش و پساانتخاباتی و نتیجه این رخداد سیاسی توجه به برخی نکات ضروری بهنظر میرسد.
1- مشارکت 49 درصدی مردم در این رویداد سیاسی فراتر از نظرسنجیها و پیشبینیها بود. اگر چند هفته پیش کسی میگفت نیمی از واجدین شرایط در انتخابات شرکت خواهند کرد، از سوی دیگران به خوشبینی و حتی خوشخیالی متهم میشد. خوب است مراکز نظرسنجی و تحلیلگران سیاسی درباره چرایی اختلاف قابل توجه برآوردهای خود با آنچه در نهایت رخ داد، فکر کنند. چنین مشارکتی هرچند نسبت به دورههای پیشین کاهش داشت اما عددها را باید در بسترهای خود دید و بررسی کرد و اگر به عوامل زیر توجه کنیم، درک دقیقتری از میزان مشارکت خواهیم داشت:
الف) کدام تحلیلگر و ناظر عاقل و منصفی میتواند رابطه میان سفره مردم و صندوق آراء را نادیده بگیرد؟ دولت تدبیر و امید در دو انتخابات 92 و 96 دهها وعده ریز و درشت به مردم داد. تصویری رویایی از آینده ساخت که در آن نه تنها کسی به چندر غاز یارانه سر ماه نیاز ندارد بلکه همه سوار بالاترین مدل خودروهای خارجی هستند و از بوی نویی هواپیماهای خریداری شده لذت میبرند. این گوشهای از تصویری است که جناب روحانی با وعدههای خود برای مردم ساخت اما آنچه تحویل داد چه بود؟! مردم برای خرید مرغ دولتی و ارزان ساعتها در صف ایستادند! مگر میتوان به راحتی از اثرات مخرب فاصله میان وعدههای دولت و واقعیت با مشارکت در انتخابات گذشت. دولت از ابتدای سال جاری بارها وعده داد که قیمت اجناس امسال دیگر افزایش نمییابد. کاش حداقل این وعده را نمیدادند و سکوت پیشه میکردند تا درد افزایش چندباره و افسارگسیخته قیمتها، کمتر مردم را اذیت کند.
ب) افکار عمومی ایران سالهاست که تحت شدیدترین بمباران تبلیغاتی و عملیات روانی 24 ساعته، پیچیده و گسترده است. دشمنان کشور سوار بر موج مشکلات و دلخوریها، روزانه سیلی از پیامهای سیاه و تاریک را به سوی ذهن مردم روانه میکنند. دستاوردها و پیشرفتها را یا انکار و یا کوچک میکنند و مشکلات و موانع را بزرگ و لاینحل نشان میدهند. این بمباران بیوقفه، سنگین و بیسابقه علیه ملت ایران، در عرصهها و موضوعات مختلف و متنوع در جریان بوده و از مدتها پیش انتخابات و مشارکت مردم را هدف قرار داده بود. باعث تأسف اما واقعیت این است که بخشی از رسانهها و صاحبان تریبون در داخل نیز - گاه آگاهانه و گاه از روی ناآگاهی- کمک کار این بمباران روانی و جنگ ادراکی هستند. باید اعتراف کرد که جبهه خودی در برابر این جریان مهاجم، آنچنان که باید و شاید عمل نمیکند.
اگر میخواهید اهمیت این موضوع را درک کنید کافی است به یک سال پیش برگردیم. زمانی که آمریکاییها در انتخابات 2020 مدعی شدند ایران با استفاده از فضای مجازی دنبال دخالت و اثرگذاری بر انتخابات آنهاست و با همین ادعا صدها حساب کاربری را در شبکههای اجتماعی بستند. بهراستی میزان دسترسی، اثرگذاری و حجم تولید پیام ما برای جامعه آمریکا چقدر است و در مقابل وضعیت آنها نسبت به ما چگونه است؟ آنها حتی سرسوزنی از فعالیت را تحمل نمیکنند و به صراحت و با افتخار برخورد میکنند اما ما در این سوی میدان به ژستهای مضحک، افکار عمومی را زیر بمباران سنگین دشمن رها کردهایم. اگر کسی اثرات این جبهه تعیینکننده را بر رخدادی مانند انتخابات نبید و رد کند، فقط خود را فریب داده است. چرا هیچ نهاد و مرجعی یک کار تحقیقی و آماری درباره میزان پیامهای منفی تولید شده از سوی رسانههای تابلودار معاند درباره انتخابات سیزدهم انجام نداده تا مردم دقیقتر بدانند دور و برشان چه میگذرد؟
ج) همهگیری کرونا...
ادامه👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2361
📤پاسخگویان:
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2983
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13319
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
پاسخگویان @pasokhgooyan:
🔴متن شبهه:
۴۱ میلیون از ۵۹ میلیون به رییسی رای ندادند
رئیس کدام جمهور؟!
🔵پاسخ به شبهه:
کدام رییس جمهور است؟!
🔹 این نقد، نه به ریاست جمهوری آقای رئیسی، بلکه به اصل نظام های سیاسی ای که برپایه رأی اکثریت عمل می کنند وارد است.
🔹 در تمام نظام های مردم سالار، که ظاهراً رأی اکثریت ملاک و معیار است؛ گاهی اکثریّت موافقان یک شخص یا یک قانون، اکثریت آن جامعه را تشکیل نمی دهند.
برای نمونه:
👈 در سال 1996، 49 درصد مردم آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و از این میان تنها 49.2 درصد مردم به "بیل کلینتون" رأی دادند، بنابراین، می توان گفت کمتر از 25 درصد مردم آمریکا ،"کلینتون" را به عنوان رئیس جمهور خود انتخاب کردند.!!!!
https://b2n.ir/r58695
👈 یا در سال 1392، آقای روحانی توسط 36 درصد از کل کسانی که حق رأی داشتند انتخاب شد. در سال 1396 هم 41 درصد مردم به آقای روحانی رأی دادند.
https://b2n.ir/q51193
🔹 بنابراین اگر بخواهید به ریاست جمهوری آقای رئیسی ایراد بگیرید، باید به ریاست جمهوری آقای روحانی هم ایراد بگیرید زیرا او هم منتخب اکثریت مردم نبود. لذا این ایراد اساساً به اشخاص وارد نیست بلکه به اصل این سیستم وارد است که در ایران و همه کشورهای دارای نظام سیاسی مبتنی بر رأی اکثریت وجود دارد.
رأی های اختصاص یافته به آقای رئیسی را از جهاتی می توان با ارزش تر از رأی های اختصاص یافته به برخی رئیس جمهور های دیگر دانست:
❌ آقای رئیسی با رقیب هراسی رأی جمع نکرد.
❌ با تخریب و توهین به رقیب خود رأی جمع نکرد.
❌ با فریب افکار عمومی و جنگ روانی رأی جمع نکرد.
❌ با دوگانه سازی جنگ و صلح، فلاکت و رفاه، آزادی و اسارت و ... رأی جمع نکرد.
❌ با وعده کنسرت و وزشگاه و رفع فیلتر و رفع حصر رأی جمع نکرد.
🔹 او با وعده عدالت خواهی و فساد ستیزی رأی مردم را به خود جلب کرد و این نشان از بلوغ فکری مردم ایران دارد که با تجربیات سالیان گذشته، دیگر هیچ چیزی را بر عدالت خواهی و فساد ستیزی ترجیح نمی دهند.
🔹 با تمام وجود برای این منتخب ملّت دعا می کنیم تا بتواند در تحقق عدالت و ریشه کنی فساد در جامعه موفق عمل کند و بار دیگر دیوار اعتماد عمومی را که با بی تدبیری ها و کم کاری های پیشینیان تَرَک برداشت، مستحکم تر از قبل ترمیم و بازسازی کند.
🖌کانال جامع پاسخ به شبهات و شایعات
📤پاسخگویان:
عضویت در کانالهای واتس آپ، تلگرام، ایتا، سروش:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2985
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13321
در وبلاگ:
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2362
در سروش:
https://sapp.ir/pasokhgooyan
🔴متن شبهه:
🔻نظام کاملا اسلامی شد.
بالاخره جناب آقای رئیسی، پست ریاست جمهوری را با درصد بالایی از شرکت کنندگان در انتخابات به دست آورد.
🔻وفتی رهبر، رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس شورای نگهبان، رئیس مجلس خبرگان رهبری، وزیر اطلاعات، رئیس اطلاعات سپاه و... همه روحانی هستند، چرا چهار سال دیگر که دخترم و پسرم از من میپرسد "آیا این اسلام است؟" نگویم "بله!"
🔻دختر عزیزم، پسر خوبم، همین اسلام است. همین نظام اسلامی است.
عزیزانم دیگر نه لیبرالها کارهای هستند، نه غربزدهها، نه خائنها، نه منحرفین.
حالا چهار سال اسلام ناب و نظام پاک حاکمیتیاش را و اشراف روحانیون وارسته بر تقدیرات مردم کشور را به تماشا بنشینید... و از زندگی لذت ببرید.
🔻هر کس هم به شما گفت؛ نه! اسلام چیز دیگریست بدانید به شما دروغ گفته.
... و خواهیم دید آنچه از صدر اسلام میشنیدیم داستان نبوده، رؤیا نبوده، حکایت نبوده.
🔻اگر امروز با آمدن آیتالله رئیسی و سایر آیتاللههای حاکم، بگویند این نظام اسلامی نیست، دیگر دروغی بیش نیست.
دیگر حقهبازی است، دیگر شیره مالیدن به سر مردم است.... (خلاصه شده)
🔵پاسخ به شبهه:
1️⃣ اگر کسی به آقای خامنه ای(سال60) رفسنجانی(سال68)، خاتمی(سال76)، روحانی(سال92) یا رئیسی(سال 1400)، صرفاً بخاطر روحانی بودن رأی داده است، کاملاً اشتباه کرده.
🔹رئیس جمهور باید شخصی باشد که مدیر و مدبّر بوده، توان اداره امور اجرایی کشور را داشته و دارای حُسن سابقه در مسئولیتهای کلان باشد. او همچنین باید در انجام مسئولیت خود، عدالت و تقوا و شایسته سالاری را رعایت کند و از هر گونه رانت خواری و لابی گری و انحصار گرایی بپرهیزد.
🔸چنین شخصی با این ویژگی ها، می تواند شخص عمامه به سری باشد و یا شخصی کت و شلواری. می تواند عالم دین باشد یا عالم سیاست یا عالم اقتصاد یا پزشک یا مهندس یا ...
2️⃣ تا کنون هیچ کس ادعا نکرده که اگر تمام مسئولین بلند پایه یک حکومتی، عالمان دین و روحانیون باشند، آن حکومت، حکومتی دینی خواهد بود.
🔸حکومت دینی (اسلامی)، حکومتی است که مشروعیت الهی داشته باشد.
🔸 مشروعیت الهی نیز به واسطه تحقق دو امر در حکومت ها به وجود می آید:
1. هنگامی که احکام، قوانین، مقررات و موازین حکومت بر اساس دین اسلام تنظیم شده باشد.
2. هنگامی که هر مسئولیّتی در حکومت به دست افراد باصلاحیت در نسبت با مسئولیت خودشان تعلق بگیرد.
🔹روحانی بودن در ریاست جمهوری، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام، دبیری شورای نگهبان(شورای نگهبان رئیس ندارد، بلکه دبیر دارد.) و وزارت خانه ها، به هیچ وجه ارتباطی با اسلامی بودن حکومت ندارد، بلکه صرفاً بخاطر اینکه مردم یا رهبر یا رئیس جمهور، صلاحیت لازم برای مسئولیت را در یک شخص روحانی دیده اند، مسئولیت را به او سپرده اند.
🔹اما درباره جایگاه ولی فقیه، اعضای خبرگان رهبری و رئیس قوه قضائیه، می پذیریم که باید عالمان دین(مجتهدان) در این منصب ها قرار بگیرند. تاکید می کنیم بر عالمان دین، نه عمامه به سر ها. ممکن است روزی یک شخص کت و شلواری که عالم دین(مجتهد) است در مسئولیت های فوق قرار بگیرد.
دلیل آن هم این است که چون در حکومت اسلامی، قوانین و مقررات اسلامی حاکم بر جامعه هستند، و این قوانین و مقررات از دل متون دینی باید استخراج شود، لازم است در رأس حکومت شخصی قرار بگیرد که توانایی استخراج احکام دین از متون دینی را داشته باشد و بتواند در مسائل جدیدی که حکومت با آن مواجه می شود، نظر دین را کشف کرده و جامعه را بر اساس آن هدایت کند.
3️⃣ حکومت اسلامی، حکومتی است که عیناً مطابق دستورات دین مبین اسلام اداره شود. در دین اسلام، ظلم و فساد و تبعیض جایگاهی ندارد. اگر حاکمان و مسئولین حکومتی در عین ادعای اسلامی بودن، دچار ظلم و فساد شدند، نمی توان گفت که این ظلم و فساد جزئی از حکومت اسلامی است، بلکه این انحراف از اسلام است.
اگر مسئولان دچار ظلم و فساد شدند، به این معنا نیست که اسلام با ظلم و فساد سر سازش دارد، بلکه به معنای این است که مسئولین از اسلام فاصله گرفته اند.
🔹ما تا جایی تابع مسئولین حکومت اسلامی هستیم، که بر طبق موازین اسلام حرکت کنند اما اگر پای خود را کج گذاشتند دیگر نزد امّت اسلامی جایگاه و احترامی نخواهند داشت.
🔷خلاصه: این ادعا که با در رأس قرار گرفتن روحانیون در حکومت، حکومت اسلامی می شود، ادعایی غلط است.
🖌کانال جامع پاسخ به شبهات و شایعات
📤پاسخگویان:
عضویت در کانالهای واتس آپ، تلگرام، ایتا، سروش:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2986
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13322
در وبلاگ:
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2363
در سروش:
https://sapp.ir/pasokhgooyan
💠 متن زیر را با دقت بخوانیم که فریب سیاستبازی اصلاحاتچیان دروغگو را نخوریم!
این روزها برخی از مدعیان اصلاحات و مخصوصاً سردمداران این جریان چنانکه گویی سابقه آنها از خاطره مردم محو شده است، تابلو عوض کرده و علیه مشکلات و پلشتیهایی شعار میدهند که خود پدید آوردهاند!.
این جماعت بیآنکه به روی مبارک! خود بیاورند و از بلاها و مشکلات فراوانی که به ملت تحمیل کردهاند، احساس شرمندگی کنند، اصرار دارند درصد کمتر مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را به حساب فاصله گرفتن بخشی از ملت با نظام بنویسند! در این باره گفتنی است:
1⃣درصد کمتر مشارکت در انتخابات اخیر علتهای چندگانهای داشته است که در جای خود قابل پرداختن است ولی آنچه بیتردید میتوان گفت اینکه مشکلات فراوان معیشتی و فشارهای کمرشکنی که طی ۸ سال گذشته از سوی دولت به مردم تحمیل شده است، یکی از اصلیترین علتها در کاهش درصد مشارکت بوده است. مشکلاتی که در طول عمر ۴۲ ساله انقلاب نه فقط کم سابقه، بلکه به گواهی اسناد و آمار، بیسابقه بوده است.
گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم. چوب حراج به بیتالمال و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید. کاهش دهها برابری و نزدیک به سقوط ارزش پول ملی. سرازیر کردن ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا به حلقوم مفسدان و رانتخواران. افزایش ۸ برابری قیمت مسکن. تنزل ۶ رتبهای اقتصاد کشور از هجدهمین رتبه در اقتصاد دنیا. شکستن رکوردهای تورم، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی. تاسیسات هستهای کشور را به مرز نابودی کشاندند و پیشرفت هستهای را متوقف کردند. قرار بود در مذاکرات هستهای تحریمها را لغو کنند ولی نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه به علت نابلدی، نفوذ عوامل دشمن و گرایش به سازش، صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه کردند. نقدینگی را که میتوانست و باید روانه عرصه تولید شده و باعث کسب و کار شود، از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان
به ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش دادند و تولید و کسب و کار را با رکود شدید و بیسابقه (و نه کمسابقه) روبهرو کردند. کشور را از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و گوشت مرغ به واردات این اقلام ضروری و معیشتی مردم کشاندند. با دیپلماسی انفعالی، راه را برای باجخواهی دشمنان باز کردند و امنیت و اقتدار کشور را به مخاطره انداختند و...
2⃣دولت کنونی، که اینهمه مشکلات و پلشتی را بیتوجه به هشدارهای مکرر کارشناسان و صاحبنظران به ملت تحمیل کرده است، دستپخت کیست؟! یکی از سران اصلی جبهه اصلاحات که افتخار میکرد با توصیه خود، مردم را به حمایت از دولت کنونی ترغیب کرده است، اخیراً با صدور بیانیهای پرسیده است «عدم شرکت (بی سابقه) بالای پنجاه درصد از مردم و وجود بالاترین درصد رأیهای باطله اگر نشانه دلسردی و نومیدی مردم و فاصله آنان با حکومت نیست، نشان چیست»؟ که باید پرسید مگر مشکلاتی که مردم با آن روبهرو بودهاند محصول دولت تحت حمایت شما نیست؟! دلسردی مورد ادعای جنابعالی نشانه بیاعتمادی مردم به شما و حزب و گروهتان است. دلیل میخواهید؟
چه دلیل و سندی گویاتر از اینکه تمام توان و ظرفیت خود را برای حمایت از نامزد مورد نظرتان به کار گرفتید ولی با کمترین استقبال مردم نیز روبهرو نشدید! آیا این واقعیت ملموس نشانه آن نیست که مردم از شما و حزب و دارو دستهتان به تنگ آمدهاند؟! و اگر اینگونه نیست
پس - به قول خودتان- « نشانه چیست»؟!
3⃣و اما، درصد کمتر مشارکت در انتخابات اخیر علاوهبر مشکلات کمرشکنی که طی ۸ سال اخیر از سوی دولت به مردم تحمیل شده است، علتهای دیگری نیز دارد که به آن پرداخته و بازهم خواهیم پرداخت. برشمردن مستند این علتها به وضوح نشان میدهد که انتخابات ۱۴۰۰ و نتیجه آن یعنی انتخاب فرزند فرهیخته، پا به رکاب و آزمون داده انقلاب، یکی از بزرگترین دستاوردها بوده است و مردم با وجود موانعی که به آن اشاره خواهد شد، حماسهای ماندگار آفریدهاند.
🖌حسین شریعتمداری
📤پاسخگویان:
عضویت در کانالهای واتس آپ، تلگرام، ایتا، سروش:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2987
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13323
در وبلاگ:
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2364
در سروش:
https://sapp.ir/pasokhgooyan
💠 مشارکت پایین در انتخابات ریاست جمهوری ایران در چه زمانهایی و به چه دلیلی بوده است؟
🔹از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، سه بار در انتخابات ریاست جمهوری، مشارکت پایین بوده است. البته در هر سه، یک وجه مشترک وجود داشته است که در انتخابات ۱۴۰۰ هم همین اتفاق مشابه افتاده است:
1⃣ سال ۱۳۶۰ بعد از دولت بازرگان از نهضت آزادی و بنیصدر از جبهه ملی.
2⃣ سال ۱۳۷۲ پایان دولت نخست هاشمی رفسنجانی.
3⃣ سال ۱۴۰۰ پایان دولت دوم روحانی.
🔹وجه مشترک هر سه برههی مذکور، خسته شدن مردم از نظام به دلیل پیامدهای ناگزیر سیاستورزی لیبرالی بوده است؛ نهضت آزادی بازرگان و جبهه ملی بنیصدر آشکارا مبانی لیبرالیستی داشتند. حزب کارگزاران سازندگی آقای هاشمی رسما اعلام کرد: «ما لیبرال دموکرات مسلمان هستیم!» حزب اعتدال و توسعه آقایان روحانی و نوبخت و واعظی و نهاوندیان لیبرال بود و در سند رسمی نوشتند که میخواهند مکتب نئوکینزی را پیاده کنند.
🔹تجربه نشان داده وقتی جریان لیبرال در قدرت باشد، به دلیل ویژگیهای ذاتی که لیبرالیسم دارد، به مردم و به ویژه اقشار ضعیف فشار جدی وارد میکند. به اصطلاح میگویند: «اشکال ندارد زیر چرخهای توسعه تعدادی هم له شوند.» اساساً لیبرالیسم ظاهری فریبنده و دلربا دارد؛ مردم وقتی به لیبرالها رأی میدهند، فریفته آن ظاهر فریبا شدهاند، اما وقتی لیبرالها مشغول به کار میشوند، باطن خشن آن بروز پیدا میکند. اینجاست که مردم از آنان دلزده میشوند و این پدیده خود را در پایین آمدن آمار مشارکت نشان میدهد. این واقعیت، حاصل تجربهای است که در ایران پس از انقلاب در سه برههای که عرض شد خود را اثبات کرده است. هر بار مردم گروهی از لیبرالها را تجربه کردهاند، همین چرخه تکرار شده است.
✅بنابراین آمار پایین مشارکت، طبیعی است و ماحصل یک چرخه تکراری است که برای سومین بار نظام جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب آن را تجربه کرده است. تنها راه نجات این است که حاکمیت به خوبی جراحی شود و نه فقط از لیبرالها که از لیبرالیسم زدوده شود. در واقع پیامد مشترک هر سه برههی مذکور، عبور ملت از لیبرالها بوده است. اما متاسفانه همیشه، لیبرالها رفتهاند، ولیکن لیبرالیسم به عنوان یک مکتب فکری و نوعی سلیقه و سبک حاکمیتی همچنان در تار و پود حکومت باقی مانده است. دوره ریاست جمهوری آقای رئیسی، باید دوران تصفیه کشور از لیبرالیسم باشد در تمام سطوح و ابعاد آن تا مردم طعمی از حکومت اسلامی را بچشند. انشاءالله.
پناه میبریم به خدا از شرّ لیبرالها
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#کار_درست
🖌حسام الدین حائری زاده
📤پاسخگویان:
عضویت در کانالهای واتس آپ، تلگرام، ایتا، سروش:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2988
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13324
در وبلاگ:
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2365
در سروش:
https://sapp.ir/pasokhgooyan
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
🔴شایعه:
پلیور زمستانی پزشک رهبرانقلاب حین زدن واکسن در تابستان!!
🔵پاسخ:
اینکه رسانههای معاند تمام تلاش خود را میکنند تا مبحث واکسن ایرانی را زیر سوال ببرند چیز عجیبی نیست! اما اینکه برنامه تزریق واکسن که بصورت لایو و زنده با حضور اصحاب رسانه را منکر میشوند جای تامل دارد.
🔹این کلیپ ادعای بیجای این رسانه ها را پاسخ میدهد.
#واکسن_ایرانی
#واکسن
#باافتخار_ایرانی
🖌کانال ویکےشبهہ
📤پاسخگویان:
عضویت در کانالهای واتس آپ، تلگرام، ایتا، سروش:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2990
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13326
در وبلاگ:
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2366
در سروش:
https://sapp.ir/pasokhgooyan
💠 برداشتهای نادرست از احکام
🔴۱_ دست کشیدن به صورت در نماز:
🔴۲_ روش پرداخت زکات:
🔴۳_ صدقه به سادات:
🔴۴_ واجبات تخییری:
🔴۵_ ماشین پدر فوت شده:
🔴۶_ عطسه صبر:
🔴۷_ رنگ کردن مو:
🔴۸_ تمارض در ورزش و مسابقات فوتبال:
🔴۹_ حکمت یا علت احکام شرعی:
🔴۱۰_ صدقه به غیر مسلمان:
🔴۱۱_ غسل مس میت:
🔴۱۲_ نجاست گوشت و برنج و غذای خام:
🔴۱۳_ بهانه ها در برابر احکام:
🔴۱۴_ لزوم خواندن ذکر در نماز میت:
🔴۱۵_ آب روی دسته شیر آب:
🔴۱۶_ غیبت فرد راضی:
🔴۱۷_ کم دقتی در جواب سلام:
🔴۱۸_ خوردن و آشامیدن جنب:
🔴۱۹_ آداب خاص عقیقه:
🔴۲۰_ جنابت و نماز:
🔴۲۱_ غیبت با اشاره:
🔴۲۲_ شرم و حیا در احکام شرعی:
🔴۲۳_ کم یا زیاد حرام:
🔴۲۴_ مهره مار:
🔴۲۵_ روایات غیر موثق کتاب گنج های معنوی:
🔴۲۶_ نماز بدون چادر:
🔴۲۷_ دروغ مصلحتی یا منفعتی؟!:
🔴۲۸_ شکستن قسم:
🔴۲۹_ قسم خوردن:
🔴۳۰_ اسراف در خوردن:
💠 لینک متن پاسخ:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2367
📤پاسخگویان:
عضویت در کانالهای واتس آپ، تلگرام، ایتا، سروش:👇
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/1708
در ایتا:
https://eitaa.com/pasokhgooyan/2991
در تلگرام:
https://t.me/pasokhgoyan/13327
در وبلاگ:
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/2367
در سروش:
https://sapp.ir/pasokhgooyan