پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
🔴سلسله جلسات ولایت فقیه
سوال:
ولی فقیه که معصوم نیست، پس چرا این همه اختیارات دارد؟
🔵پاسخ استاد احسان عبادی از اساتید مهدویت کشور
📤پاسخگویان https://t.me/pasokhgoyan/11388 https://eitaa.com/pasokhgooyan/682
🔴حمایت گسترده مردم و مسئولان عراق از ایران در مقابل تحریمهای آمریکا
🔸تنها چند ساعت پس از اظهارات قابل تأمل نخستوزیر عراق درخصوص پایبندی به تحریمهای ضدایرانی، شخصیتهای مختلف سیاسی، احزاب و جریانهای مقاومت و ملت عراق با نکوهش این اظهارنظر، ضمن یادآوری همسایگی و نیز کمکهای ایران به عراق در دوران تهاجم داعش، تاکید کردند که عراق باید در چنین شرایطی از ایران حمایت کند.
«حیدر العبادی» نخستوزیر عراق هفته گذشته در پاسخ به این سؤال که آیا این کشور از تحریمهای آمریکا علیه ایران پیروی خواهد کرد یا خیر گفت: اساساً ما مخالف تحریم در منطقه هستیم. محاصره و تحریم، نظامها را تضعیف نمیکند بلکه جوامع را نابود میکند... ما تحریم را خطایی راهبردی و نادرست میدانیم، اما برای حفظ منافع مردم خود به آن پایبند خواهیم بود. از آن حمایت نمیکنیم اما به آن پایبندیم.
تنها چند ساعت پس از این اظهارات بود که در فضای سیاسی این کشور موجی به راه افتاد که به تحلیل چرایی این موضعگیری میپرداخت و بسیاری نیز با نکوهش این اظهارات، ضمن یادآوری همسایگی و نیز کمکهای ایران به عراق در دوران تهاجم داعش، تصریح کردند که عراق باید در چنین شرایطی از ایران حمایت کند.
شخصیتهای مختلف سیاسی از جمله فواد معصوم رئیسجمهور، سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی، نوری مالکی معاون رئیسجمهور، همام حمودی رهبر مجلس اعلی، مقتدی صدر رهبر جریان صدر و ائتلاف سائرون و بسیاری از سازمانها، نهادها و احزاب از جمله حزب فضیلت، جنبش اراده، جنبش کتائب سیدالشهدا، عصائب اهل الحق، مقاومت اسلامی نجبا و سازمان بدر نیز با محکوم کردن اقدام یکجانبه آمریکا در خروج از برجام و تحریم ایران، بر عدم پیروی عراق از این تحریمها تاکید کردند.
بیانیه وزارت خارجه
وزارت خارجه عراق نیز در بیانیهای با ستایش اقدامات و موضع ایران در قبال عراق، از جامعه جهانی خواست تا با فشار به آمریکا، مانع تحریمهای ضدایرانی شوند.
به نوشته پایگاه خبری السومریه نیوز، در این بیانیه آمده است...
✅دامه مطلب:
http://kayhan.ir/fa/news/139451
📤پاسخگویان
https://eitaa.com/pasokhgooyan/684
https://t.me/pasokhgoyan/11390
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
🔴 اگر این کلیپ را از دست بدهید هرگز مفهوم خیانت را نخواهید فهمید😱
ببینید✅ و تا میتوانید انتشار دهید📢
#اسلام_آمریکایی
#انتخابات
📤پاسخگویان https://eitaa.com/pasokhgooyan/687 https://t.me/pasokhgoyan/11391
🔴رهبر انقلاب اسلامی: مجازات مفسدان اقتصادی سریع وعادلانه انجام شود
▫️رئیس قوه قضائیه در نامهای به رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به جنگ اقتصادی دشمنان علیه ملت ایران و انجام برخی جرائم از سوی عدهای از اخلال گران و مفسدان اقتصادی در این شرایط همسو با اهداف دشمنان، درخواست کرد اجازه اقدامات ویژه در برخورد قاطع و سریع در چارچوب قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور و قانون مجازات اسلامی داده شود.
🔹در این نامه پیشنهاد شده است که هرگونه تعلیق و تخفیف مجازات اخلال گران و مفسدان اقتصادی ممنوع باشد.
🔸رهبر انقلاب اسلامی با این پیشنهاد موافقت و تأکید کردند: مجازات مفسدان اقتصادی سریع و عادلانه انجام گیرد و در مورد اتقان احکام دادگاهها دقت لازم توصیه شود.
متن درخواست رئیس قوه قضائیه و پاسخ رهبر انقلاب اسلامی:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (ادام الله ظله الوارف) رهبر معظم انقلاب اسلامی
سلام علیکم
با احترام، نظر به شرایط ویژه اقتصادی کنونی که نوعی جنگ اقتصادی محسوب میشود و متأسفانه عده ای از اخلال گران و مفسدان اقتصادی هم در راستای اهداف دشمن موجبات آن را فراهم و مرتکب جرایمی می شوند که ضرورت برخورد قاطع و سریع با آنان را می طلبد، در صورت صلاحدید به رئیس قوه قضائیه اجازه فرمائید در چارچوب قانون مجازات اخلال گران در نظام اقتصادی کشور مصوب ۱۹ / ۹/ ۱۳۶۹ با اصلاحات و الحاقات بعدی و ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ با رعایت موارد ذیل اقدام نماید.
۱- حسب مفاد تبصره ۶ ماده ۲ قانون مذکور شعبی از دادگاه انقلاب اسلامی را با ترکیب سه نفر قاضی با حداقل ۲۰ سال سابقه قضائی (یک نفر رئیس و دو مستشار) تشکیل دهد. رسمیت دادگاه با حضور دو نفر از اعضاء خواهد بود.
۲- محل استقرار این شعب در تهران می باشد و کلیه پرونده های مرتبط، توسط معاون اول قوه قضائیه به آن شعب ارجاع می شود و با تشخیص رئیس قوه قضائیه حسب ضرورت در مراکز استانها نیز قابل تشکیل است.
۳- به تشخیص رئیس دادگاه جلسات علنی و قابل انتشار در رسانه ها می باشد.
٤- کلیه مواعد قانونی لازم الرعایه مندرج در آیین دادرسی از قبیل ابلاغ و اعتراض حداکثر ۵ روز تعیین می شود.
۵- مفاد تبصره ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی کیفری در خصوص وکیل، در دادگاه نیز مجری خواهد بود.ه
۶- هر گاه ضمن رسیدگی در دادگاه نقص تحقیقاتی احراز شود دادگاه میتواند رأسا نیز نسبت به تکمیل تحقیقات اقدام نماید.
۷- کلیه اتهامات اشخاص حقیقی و حقوقی و کشوری و لشکری مرتبط با پرونده ارجاعی اعم از مباشر، شرکاء و معاونین در یک شعبه رسیدگی می شود.
۸- هرگونه تعلیق و تخفیف نسبت به مجازات اخلال گران و مفسدان اقتصادی ممنوع است.
۹- در کلیه موارد رسیدگی به جرائم مذکور در صورت وجود دلایل کافی به تشخیص قاضی دادسرا و یا دادگاه حسب مورد قرار بازداشت موقت تا ختم رسیدگی و صدور حکم قطعی صادر می شود. این قرار غیر قابل اعتراض در مراجع دیگر خواهد بود. هر گونه تغییری در قرار، توسط دادگاه رسیدگی کننده صورت می پذیرد.
۱۰- آرای صادره از این دادگاه به جز اعدام، قطعی و لازم الاجرا می باشد. احکام اعدام با مهلت حداکثر ۱۰ روز قابل تجدیدنظرخواهی در دیوان عالی کشور می باشد.
۱۱- آیین نامه اجرایی این مصوبه توسط رئیس قوه قضائیه تهیه و تصویب می شود.
۱۲- این مصوبه برای مدت دوسال از تاریخ تصویب معتبر می باشد.
والامر الیکم و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
صادق آملی لاریجانی
بسمه تعالی
با پیشنهاد موافقت میشود. مقصود آن است که مجازات مفسدان اقتصادی سریع و عادلانه انجام گیرد. در مورد اتقان احکام دادگاهها دقت لازم را توصیه فرمائید.
والسلام علیکم و رحمة الله
سیدعلی خامنه ای
۲۰ / ۵ / ۹۷
📤پاسخگویان https://t.me/pasokhgoyan/11394 https://eitaa.com/pasokhgooyan/689 http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/475
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹آمریکا،حال هم پیشنهاد مذاکره داده؛ اینکه مسئلهی جدیدی نیست، از اول انقلاب بوده است. چرا مذاکره نمیکنیم؟
🔹 آمریکاییها فرمول مذاکراتیشان این است:
🔹 چون آمریکاییها متکی هستند به قدرت و پول، مذاکره را داد و ستد میدانند.
🔹 آمریکا وقتی با یک طرفی میخواهد مذاکره کند، اهداف اصلی را مشخص میکند و از این اهداف یک قدم هم عقب نمینشیند.
🔹 آنها از طرف مقابلِ مذاکره مطالبهی امتیاز نقد میکنند و اگرچنانچه طرف مقابل از دادن امتیاز امتناع کند، هیاهو و جنجال میکنند تا کم بیاورد.
🔹خود آمریکا در مقابل آنچه نقد میگیرد، چیز نقدی نمیدهد؛ فقط وعدهی قرص و محکم میدهد و با وعده، دلِ طرف مقابل را خوش میکند.
🔹مرحلهی آخر هم وقتی کار از کار گذشت و نقدها را گرفت، زیر همین وعدهها میزند؛این روش مذاکرهی آمریکایی است. حالا با این دولت متقلب باید مذاکره کرد؟
🔹برجام نمونهی واضح همین مسئله بود. تازه بنده خیلی سختگیری میکردم. البته خطوط قرمزی هم که مشخص کردیم رعایت نشد.
🔹جمهوری اسلامی هر وقت به آن اقتداری برسد که فشار و هوچیگری آمریکا رویش تأثیری نگذارد، میتواند با آمریکا مذاکره کند. امروز چنین چیزی نیست. بنابراین امام مذاکره با آمریکا را ممنوع کرد و من هم ممنوع میکنم.
🔹هر وقت به آن اقتداری برسد که فشار و هوچیگری آمریکا رویش تأثیری نگذارد، میتواند با آمریکا مذاکره کند. ۹۷/۵/۲۲
✅رهبر انقلاب خطاب به ملت: جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد
حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز:
🔹آمریکا در ادبیاتش در نیمسال اخیر وقیحتر و بی ادبتر شده. قبلاً هم در حرفشان ادب دیپلماتیک را کمتر رعایت میکردند اما اخیراً در مواجهه با همهی کشورها بیادبتر شدهاند.
🔹نمونهاش اینکه در هفتهی گذشته سعودیها دو جنایت انجام دادند: حمله به بیمارستان و حمله به ۴۰-۵۰ کودک بیگناه. بچهی ۸-۹ساله در خانه دارید؟ این مصیبت چقدر بزرگ است. دل آدم میلرزد.
🔹 خب وجدان دنیا تکان خورد اما آمریکا چه کرد؟ بهجای اینکه این جنایت را محکوم کند گفت ما با سعودیها رابطهی استراتژیک داریم. این بیحیایی نیست؟ همین کاری که رئیسجمهور آمریکا کرد که ۲-۳هزار بچه را از مادرهایشان چون مهاجر بودند جدا کرد و در قفس گذاشت؛ این جنایت در تاریخ سابقه دارد؟
🔹آمریکاییها اخیراً دربارهی ما هم بیشرمانه حرف میزنند. غیر از تحریم دو چیز دیگر را مطرح میکنند: یکی مسئلهی جنگ و یکی مذاکره. شبح جنگ را مطرح میکنند تا ترسوها را بترسانند.
🔹در مسئلهی مذاکره هم یک بازی پیشپاافتاده میکنند. یکی میگوید مذاکره با پیششرط یکی میگوید مذاکره بدون پیششرط.
🔸دو کلمه در این باره به مردم بگویم: جنگ نخواهد شد و مذاکره نخواهیم کرد. این خلاصهی حرف بود که همهی مردم ایران بدانند. ۹۷/۵/۲۲
✅رهبر انقلاب: دشمن بعد از شکست در جبهههای مختلف، متمرکز شده روی اقتصاد/ بنده بگویم در این جبهه هم دشمن شکست خواهد خورد
حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز:
🔹امروز آمریکا بر جنگ اقتصادی متمرکز است چون از جنگ نظامی مأیوس است.
🔹در دههی هفتاد جنگ فرهنگی علیه ما شروع شد؛ حالا ببینید متولدین دههی هفتاد میروند مدافع حرم میشوند و سر میدهند. در آن سالها این نهالها و حججیها روییدند.
🔹آنها یک جنگ فرهنگی راه انداختند که دفاع مقدس فراموش شود. جمهوری اسلامی فناوری نرم راهیان نور را راه انداخت.
🔹جمهوری اسلامی این است؛ مدافع حرم تربیت میکند، راهیان نور راه میاندازد، معتکفین در مساجد را بهعنوان یک نماد عالی تضرع و قداست به وجود میآورد.
🔹پس ما در جنگ فرهنگی پیروز شدیم و دشمن شکست خورد. در جنگ نظامی هم پیروز شدیم. در جنگ امنیتی-سیاسی سال ۸۸ هم ملت ایران بر توطئهی دشمن فائق آمد و پیروز شد.
🔸حالا دشمن بعد از شکستی که در جبههی فرهنگی، امنیتی، نظامی و سیاسی خورده، متمرکز شده روی اقتصاد. بنده بگویم در این جبهه هم دشمن شکست خواهد خورد. دشمن، ضعیف و ناتوان و شکستخورده است، به شرط اینکه من و شما بیدار باشیم و به وظایف خودمان عمل کنیم. ۹۷/۵/۲۲
📤پاسخگویان https://eitaa.com/pasokhgooyan/690 https://t.me/pasokhgoyan/11395
🔴رهبر انقلاب: مردم زیر فشار مشکلات معیشتی هستند/ مشکل ارز و سکه بخاطر بیتدبیریها و بیتوجهیها بود/ کارشناسان و بسیاری از مسئولین معتقدند مشکل درونی است
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اقشار مختلف مردم:
🔹آحاد مردم مشکلات معیشتی امروز را احساس میکنند. یک بخشی از مردم واقعاً زیر فشارند و این گرانی مواد غذایی و مسکن و... روی مردم فشار میآورد.
🔹کاهش ارزش پول ملی از مشکلات کنونی اقتصاد کشور است.
🔹وقتی قیمت ریال اینجور پایین میآید، آن کارمند روزمزد است که برایش چیزی نمیماند.
🔹کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین بر این مسئله متفقند که عامل این مسئله خارجی نیست، درونی است. نه اینکه تحریمها اثر نداشته باشد اما عمدهی تأثیر مربوط به عملکردهاست. اگر عملکردها بهتر و باتدبیرتر و بهنگامتر و قویتر باشد، تحریمها اثر زیادی نمیگذارد و میشود ایستاد.
🔹مثلاً در همین قضیهی ارز و سکه بر اثر برخی بیتدبیریها و بیتوجهیها ارز کشور رفت دست کسانی که از آن سوءاستفاده کردند. این مشکل، مربوط به نحوهی مدیریت و سیاستگذاری اجرایی است. وقتی ارز و سکه را بهصورت غلط توزیع میکنند، این توزیع دو طرف دارد: یکی که آن را میگیرد و یکی که آن را میدهد. ما همهاش داریم دنبال آن کسی میگردیم که میگیرد، درحالیکه تقصیر عمده متوجه کسی است که آن را داد؛ نمیگوییم خیانت، اما خطای بزرگی کرده است. ۹۷/۵/۲۲
✅رهبر انقلاب:در کشور هیچ بن بستی وجود ندارد
حضرت آیتالله خامنهای:
🔹در همین زمینه اقتصادی هیچ بنبستی وجود ندارد. مشکلات کشور، مشکلات اقتصاد، شناخته شده است و راهحلها هم شناخته شده است.
🔹دشمن کمین گرفته است و به مجردی که این مشکل را در داخل مشاهده کردند، فورا مثل مگسی که روی زخم مینشیند، روی مشکل مینشیند و از این بنا میکند به سواستفاده کردن!
🔹القا میکند که نظام اسلامی نتوانست.
🔹من نمیدانم شما چقدر با تبلیغات جهانی ارتباط دارید، حالا که دیگر فضای مجازی در اختیار همه است؛ به طور دائم از صد طرف تبلیغات علیه نظام اسلامی و جمهوری اسلامی و همهی دستگاههای کشور شروع میشود، بخاطر خطایی که زیدی، امری، بکری انجام دادند. دشمن از این سواستفاده میکند. ۹۷/۵/۲۲
✅رهبر انقلاب:بناست با مفسد بدون هیچ ملاحظهای برخورد قاطع صورت گیرد
حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز:
🔹نامهی اخیر به رئیس قوهی قضائیه، یک گام مهم مثبتی برای مقابله با فساد و مفسد اقتصادی است. مفسد باید مجازات شود.
🔹وقتی با فساد و مفسد مقابله صورت گیرد، جیغودادهایی بلند میشود.
🔹من چندین سال پیش نامه نوشتم به سران سه قوه و نوشتم که فساد یک اژدهای هفتسر است که باید بهطور کامل با آن مقابله شود. این را بدانید بناست با مفسد بدون هیچ ملاحظهای برخورد قاطع صورت گیرد.
🔸(شعار حاضران: مفسد اقتصادی اعدام باید گردد)
🔹اجازه بدهید، شما مگر دادگاهید؟ فضاسازی نکنید، بعضیها ممکن است اعدامی باشند و بعضی ممکن است حبسی باشند. بنده نوشتهام مقابله باید عادلانه و بادقت انجام شود.
🔹بنده از قدیم با فساد و مفسدین مبارزه میکردم و الان هم عقیدهام همین است.
🔹اما بعضی افراطی حرف میزنند و میگویند همه فاسدند و از تعبیر فساد سیستمی استفاده میکنند؛ اینجوری نیست. درست است فساد کمش هم زیاد است. اما افراط و تفریط در همهی زمینهها غلط است.
🔹دستگاههای نظارتی با قدرت و چشم باز باید در میدان باشند؛ هم مجلس، هم قوهی قضائیه، هم آحاد مردم مؤمن باید احساس وظیفه کنند و نقش ایفا کنند. راههای فساد را باید بست.
🔹در همین قضیهی ارز و سکه، اگر مقابله با فساد بود، راه فساد بسته میشد. ۹۷/۵/۲۲
✅رهبر انقلاب:آمریکا نقدها را گرفت و زیر وعدههایش زد؛ چرا باید با این دولت متقلب مذاکره کرد؟
🔴 کمی هم آمریکایی باشید!
🔸۱- «برای احترام به مردم آمریکا و برای آن که مطمئن باشند هرگز منافع شخصی خود را به منافع کشورم ترجیح نمیدهم، بعد از انتخاب به عنوان رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، مزرعه بادامزمینی خود را که ارثیه پدری و میراث خانوادگی بود فروختم. این اقدام را بر اساس یک سنت جاری در آمریکا که به قانون تبدیل شده است انجام دادم. قانون«تعارض منافع -CONFLICT OF INTEREST- که به رؤسای جمهور و مقامات عالیرتبه آمریکا اجازه نمیدهد همزمان با مسئولیت در دولت، به کارهای تجاری و یا هر شغل درآمدزای دیگری اشتغال داشته باشند». بخشی از یادداشت جیمی کارتر، رئیسجمهور اسبق آمریکا است که در آن با گلایهای توأم با تعجب پرسیده است چرا ترامپ به این قانون تن نداده و کماکان به فعالیت تجاری خود ادامه میدهد!
رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا نیز که قبل از انتصاب به این مقام دولتی، مدیریت اَبر شرکت نفتی«آکسون موبیل» را برعهده داشت همزمان با پیشنهاد دونالد ترامپ برای تصدی این پست، کلیه روابط تجاری خود با آکسون موبیل را قطع کرد. این شرکت نفتی در اطلاعیهای اعلام کرد «با رکس تیلرسون، مدیر کل سابق آکسون موبیل و نامزد پیشنهادی ترامپ برای وزارت خارجه آمریکا توافق شده است تا در صورت تائید نامزدی وی از سوی کنگره آمریکا، تمامی روابط مالی و تجاری او با آکسون موبیل قطع شود». در این اطلاعیه آمده بود «قطع روابط مالی و تجاری تیلرسون به منظور پیشگیری از تداخل احتمالی منافع او با منافع ملی صورت گرفته است». گفتنی است قرار بود تیلرسون بیش از ۶۰۰ هزار سهمی را که در مالکیت خود داشت بفروشد و از ۴ میلیون دلار پاداش نقدی نیز محروم شود.
اینکه مقامات آمریکایی در عمل تا چه اندازه به قانون«تعارض منافع» پایبند هستند، موضوع این نوشته نیست ولی آنچه اهمیت دارد اینکه قانون یاد شده در سیستم حقوقی آمریکا وجود دارد و مقامات آمریکایی ملزم به رعایت آن هستند. ماهیت استکباری حاکمیت در آمریکا نیز از اهمیت اجرای این قانون نمیکاهد، چرا که قانون تعارض منافع یکی از لوازم ضروری و نیاز حیاتی برای تداوم حاکمیت است و ضرورت آن برای نظامهای حکومتی عدالتخواه و استکباری یکسان است! دقیقا مانند بنزین که برای حرکت خودرو ضروری است و فرقی نمیکند که از این خودرو برای کمک به محرومان و خدمت به خلق خدا بهره میگیرند و یا آن را در راهی ناصواب به کار گرفته و برای سرقت و جنایت از آن استفاده میکنند!
۲- اکنون تصور کنید که اگر همین قانون در جمهوری اسلامی به اجرا در میآمد و مراکز اطلاعاتی و نظارتی بر اجرای دقیق آن نظارت میکردند، آیا بخش قابل توجهی از ناهنجاریهای اقتصادی فرصت بروز پیدا میکرد؟! پاسخ بدون کمترین تردیدی منفی است. وقتی فلان وزیر صاحب دهها شرکت خصوصی است، و یا فلان مسئول در دولت و یا سایر مراکز نظام در کنار مسئولیت خود به این یا آن کار تجاری مشغول است و با بهرهگیری از «رانت موقعیت شغلی» و «رانت اطلاعاتی» در کار واردات و صادرات فعال است و... چگونه میتوان انتظار بهبود شرایط را داشت؟! یکی با دستکاری سایت وزارت صنعت، هزاران دستگاه خودروی لوکس وارد میکند، دیگری در بانک مرکزی 160 میلیون دلار و 51 میلیون یورو به فردی که هنوز هویتش را فاش نکردهاند پرداخت میکند! در فاصله فقط چند هفته ۳۵ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی چپاول میشود! عدهای با ثبت شرکتهای صوری در برخی کشورها، برای خرید خارجی با ارز دولتی سندسازی میکنند! آن دیگری 10500 گوشی تلفن همراه به نام کسی که مدتها قبل از دنیا رفته است وارد میکند! فلان مدیر، به تروریستهای اقتصادی اجازه میدهد با کارت بازرگانی یک خانم روستایی و فقیر، ۶۰۰ دستگاه اتومبیل لوکس و گرانقیمت بنز و پورشه وارد کند! و...
باز هم تصور کنید که اگر در کشور ما نیز مانند برخی دیگر از کشورها، ممنوعیت مسئولان و فرزندان آنها از فعالیتهای اقتصادی به قانون تبدیل میشد و دستگاههای اطلاعاتی و نظارتی با حساسیت بر اجرای آن نظارت میکردند، اینگونه اتفاقات پلشت رخ میداد..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140196
🖌حسین شریعتمداری
📤پاسخگویان
https://eitaa.com/pasokhgooyan/692
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/477 https://t.me/pasokhgoyan/11397
❓اگر در دوران باستان، زنان آنگونه که انتظار داریم مورد احترام و تکریم بوده اند که می توانستند به بالاترین مدارج اجتماعی و سیاسی برسند، پس چرا ما نمونه های دیگری نمی بینیم؟
آیا جز این نیست که در دوران ساسانی به زن به چشم یک موجود اهریمنی(6) و نیز یک شیء کم اهمیت نگاه می شد(7) و مرد می توانست در برخی شرایط حتی همسرش را به مرد دیگری قرض دهد؟(8)
❓آیا هیچ مکتب یا تمدن انسانی را سراغ داریم که همچون اسلام، زنانی چون زهرای اطهر و زینب کبری (س) را که الگوی اخلاق، ایثارگری و پاکدامنی بوده اند، به جامعه ی بشریت عرضه کرده باشند؟
📚پی نوشت ها:
1. ترجمه ی رشید یاسمی، جاپ 1385، ص 356 و 357
2. تاریخ بلعمی، ج 2، چاپ 1378، ص 845
3. تاریخ ایران بعد از اسلام، چاپ 1383، ص 194
4. همان، ص 191
5. تاریخ مردم ایران، ج اول، چاپ 1377، ص 529
6. بندهش، تحقیق مهرداد بهار، چاپ 1390، ص 83 و 84
7. کریستیان بارتلمه، زن در حقوق ساسانی، ترجمه دکتر ناصرالدین صاحب الزمانی، ص 40
8. تورج دریایی، شاهنشاهی ساسانی، ترجمه ی مرتضی ثاقب فر، ص 172
🖌عزیزیان
📤پاسخگویان
https://eitaa.com/pasokhgooyan/693
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/478
https://t.me/pasokhgoyan/11398
🔴متن شبهه:
زمانی که عربها داشتند زنها رو سنگسار می کردند و با لبخند یک دختر شش ساله تحریک می شدند، پوران دخت و آزرمی دخت در زمان ساسانی بر تخت سلطنت نشستند و بر پهنه بزرگی از آسیا و بخشی از اروپا تصمیم میگرفتند.
منبع: ایران در زمان ساسانیان
🔵پاسخ به شبهه:
🔮آن دسته از باستانگرایان افراطی که همیشه با اسلام سر ستیز داشته و برای رسیدن به مقصود خود، دست به تحقیر و تخریب اعراب (بخوانید اسلام) می زنند، چاره ای جز بزک کردن بیهوده ی دوران پیش از اسلام نمی بینند و ما اگر بخواهیم تنها یک دلیل بر پستی و حقارت آنها بیاوریم، همین قیاس مع الفارق بالا کفایت می کند.
آنها مدام تلاش می کنند هرچند شده با مطالب دروغ و تحلیل های آبکی، کل دوران پیش از اسلام را تطهیر و آن همه رنج، بی عدالتی و ستمی را که ایرانیان از سوی پادشاهان ستم پیشه متحمل می شدند، کتمان کنند؛ اما باز هم نمی توان واقعیات تاریخی را عوض کرد.
بله ما در دوره هایی صاحب تمدن و فرهنگ درخشانی بوده ایم اما فراموش هم نکنیم که 👇
1⃣همین اسلام بود که به ایرانیان عزت و افتخار بخشید و اعراب جاهلی را نیز از صفات پست اخلاقی نجات داد.
2⃣همین اسلام بود که حقوق زنان و دختران را به رسمیت شناخت و با قوانین متعالی، برای زنان ارزش و قداست به ارمغان آورد.
3⃣همین اسلام بود که دختران را مبارک دانست و سفارش به نیکی با همسران کرد.
🔮اما در مقام پاسخ باید گفت برخلاف این ادعا، "آرتور کریستین سن" در کتاب "ایران در زمان ساسانیان"، تنها اشاره ی کوتاهی به پادشاهی بوران دخت و آزرمی دخت کرده و هیچ قیاسی هم بین ایرانیان و اعراب نداشته است.(1)
🔮نیز باید توجه داشت این دو زن جزو حدوداً 10 پادشاه ناتوانی بوده اند که در خلال 4 سال پایانی دولت ساسانی، لباس سلطنت به تن کرده اما خیلی زود حکومت را به دیگری واگذار کرده اند. در واقع انتخاب عنوان "انقراض دولت ساسانی" برای بخش پایانی این کتاب که ذکری از این دو تن رفته، خود نشان از اوضاع بسیار آشفته ی ایران در اواخر دوران ساسانی دارد.
یعنی این دو زن زمانی بخت جلوس بر تخت شاهی پیدا کرده بودند که مملکت اوضاع آشفته ای را تجربه می کرد و رهبری حکومت، هر روز بین بزرگان و درباریان دست به دست می شد!
4⃣برخلاف تصویری خیالی که باستانگرایان از اوضاع آشفته ی اواخر دوران ساسانی به ذهن مخاطبان خود القا و پادشاهی زنان در آن دوران را نماد احترام به زنان قلمداد می کنند، منابع تاریخی چیز دیگری می گویند.
🔮ابوعلی بلعمی در کتاب خود معضل "بی مردی" را دلیل روی آوردن بزرگان به زنان دربار دانسته و نوشته است: "همه ی پادشاهی شهربراز چهل روز بود و از پس او از اهل ملک کس نیافتند مگر دختران پرویز را. پس لشکر عجم گرد آمدند و بوراندخت را که خواهر مهتر بود به ملک بنشاندند."(2)
🔮استاد عبدالحسین زرینکوب هم هنگام ذکر ضعف و سستی در اواخر دوران ساسانی، با اشاره به گزارشات مختلف و متناقض در خصوص مدت سلطنت این دو زن، می نویسد: "پریشانی احوال در آن زمان تا به جایی بوده که گاه به ضبط و ثبت تاریخ جلوس و مرگ این پادشاهان نیز نمی پرداخته اند."(3)
🔮اما مرحوم زرینکوب در تحلیلی در چرایی واگذاری سلطنت به زنان ساسانی، سخن از دسیسه ی بزرگان به میان آورده می نویسد: "از اینکه بوران و آزرمی دخت به پادشاهی رسیده اند، نیک برمی آید که در آن روزگاران زنان حرم نیز پادشاهی را چون بازیچه ای می دیده اند و برای نیل بدان در دسیسه ها و توطئه های سرداران و بزرگان مداخله می کرده اند."(4)
✅ حال چند پرسش:
❓پست شمردن دیگر اقوام به ویژه اعراب، چه نسبتی با خرد و فرهنگ و انسانیتی دارد که همیشه از آن دم می زنند؟ و اصلاً شکوه و عظمتی که بخواهد با تحقیر دیگر قومیت ها حاصل شود، چه سودی برای ما خواهد داشت؟
❓آیا باستانگرایان دین ستیز، به همان اندازه که به تحریف تاریخ و انتشار دروغ و داستان پردازی دست می زنند، جرأت انتشار اسناد جنایت ها، کشتارها، ستم پیشگی ها و هوسبازی
های شاهان دوران باستان را هم دارند؟
🔮مرحوم زرینکوب در کتاب دیگرش به صراحت از عدم استقلال و ناتوانی این دو پادشاه در کنترل اوضاع ایران سخن رانده است: "سلطنت بوران هم چندان دوام نیافت و او که وزارت خویش و در واقع فرماندهی سپاه را به پس فرخ داد، موفق نشد به آشفتگی ها پایان دهد...در هر حال در این ایام، فرمانروایی واقعی در دست موبدان و نجبا بود که زنان و کودکان را همچون بازیچه ای بر صحنه می آوردند و خود از پشت پرده آنها را به میل خود به حرکت در می آوردند...آزرمی دخت هم که درین ایام بر تخت نشست، مثل خواهرش بوران از خود تقریباً هیچ قدرت و اراده ای نداشت."(5)
🔮اکنون با توصیف بالا، بهتر می توان درک کرد منظور از "تصمیم گیری پوران دخت و آزرمی دخت بر پهنه ی بزرگی از آسیا و بخشی از اروپا"، دقیقاً یعنی چه؟!
🔴 عارف: اصلاحات شامل سروش تا گوگوش هم می شود
محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس می گوید که همچنان به دنبال جذب افرادی مانند سروش و گوگوش است.
امیدنامه نوشت: محمدرضا عارف در دیدار مدیر و شماری از اعضای انجمن اندیشه و قلم گفته است: «باور من این است که ما در اصل گفتمان انقلاب با یکدیگر اختلاف نظری نداریم، گفتمان مقابل را هم تخطئه نمیکنیم اما مزیت گفتمان اصلاحات «جذب حداکثری» است؛ این مثال مردمی درباره اصلاحات که از «سروش تا گوگوش» را شامل میشود، صحیح است و ما نمیتوانیم کسی را حذف کنیم»!
کیهان در این زمینه نوشت: عبدالکریم سروش پس از خروج از کشور، مدتی عضو اتاق فکر سبز در لندن بود اما نهایتا منکر رسالت پیامبر اعظم(ص) شد و وحی الهی را «نعوذبالله» رویاهای شاعرانه توصیف کرده است.
گوگوش نیز خواننده رژیم طاغوت است که با کمک سلطنتطلبان آمریکایی، شبکه ضددینی و ضداخلاقی منو تو را راهاندازی کرد و به تازگی، ترانهای مبتذل علیه 40 سالگی انقلاب اسلامی خواند. او بازیچه سلطنتطلبان و دیگر گروهکهای براندازی در مواقع دعوت به اغتشاشافکنی بوده است.
🖌فارس
📤پاسخگویان
https://eitaa.com/pasokhgooyan/695
https://t.me/pasokhgoyan/11400
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/479
🔴 بیانیه جمعی از شرکتکنندگان تجمع مدرسه فیضیه قم:
☑️ از بزرگان حوزوی و واکنش مراجع عظیم الشان تشکر میکنیم
➖ نسبت به حواشی نامربوط معترضیم
➖ دست از مطالبهگری برنخواهیم داشت
🔹 طلاب و روحانیون با تمامی وجود در عرصه #جنگ_اقتصادی ورود نموده و با اقدامات مختلف، تلاش برای همیاری اقشار مختلف در راستای کم شدن فشار بر مردم و بیدارکردن کسانی که در خواب غفلت فرو رفتهاند، تلاش میکنند تا زمینه پیروزی در این جبهه پیچیده را فراهم آورند.
❗️متاسفانه برخی از ورود روحانیت برای مطالبه دغدغههای مردم وحشتزده شدهاند و به جای تغییردر سیاستهای اقتصادی خود، سعی در #حاشیهسازی برای این مطالبات به حق نمودند.
🔹 ما طلاب و روحانیون حوزه علمیه، ضمن تشکر از بزرگان حوزوی و حساسیت و واکنش برخی مراجع عظیم الشان و اساتید حوزههای علمیه در راستای اصولی و بدون حاشیه بودن اقدامات حوزوی، اعتراض خود را نسبت به حواشی نامربوط تجمع فوق ابراز میداریم.
⚠️ ترفندهای آشنای #جنگروانی در #دروغپراکنی و #حاشیهسازی، اقدام جدید و ناآشنایی نیست. آیا نباید برای مردم این سوال طرح شود که چگونه یک پلاکارد (که در عرض چند دقیقه جمعآوری شد و در همانجا از سوی سخنرانان نسبت به آن واکنش نشان داده شد) و یا عکسهای دستکاری شده از حضور نظامیان! در تجمع، اینگونه از نماینده مجلس تا مسئولان دولتی را برای هجمه به طلاب و روحانیت به خط میکند، ولی پرشدن انبارهای محتکران از مایحتاج ضروری مردم خم به ابروی چنین افرادی نمیآورد؟
☑️ ما با حمایت از دولت مستقر و تاکید بر استقرار و #پاسخگویی دولتمردان در مواجهه با مشکلات مردم اعلام میکنیم از مطالبهی حقوق اساسی ملت ایران دست بردار نخواهیم بود.
♻️ متن کامل بیانیه:
http://hawzahnews.com/detail/News/459362
🖌حوزه
📤پاسخگویان
https://eitaa.com/pasokhgooyan/696
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/480
https://t.me/pasokhgoyan/11401
🎥 فیلم کامل سخنرانی رحیمپور در تجمع طلاب قم در مورد عدالت و سکولاریسم در حوزه...
دیدن فیلم در کانال:
🖌مستضعفین تیوی
📤پاسخگویان
https://eitaa.com/pasokhgooyan/697
https://t.me/pasokhgoyan/11402
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/481
نیز به عبداللَّه بن زبیر فرمود: «به خداوند سوگند! اگر یک وجب خارج از مکّه کشته شوم، براى من دوست داشتنىتر است تا آن که به اندازه یک وجب در داخل مکّه کشته شوم. به خداوند سوگند! اگر به لانهاى از لانه جانوران پناه برم، مرا از آن بیرون خواهند کشید تا آن چه را از من مىخواهند، به دست آورند» (7)
نیز به برادرش محمد حنفیه، به صراحت از قصد ترور یزید در محدوده حرم امن الهى نسبت به جان خود سخن به میان آورد .(8) بالاخره در بعضى از متون به صراحت سخن از این مطلب به میان آمده که یزید، عدهاى را همراه با سلاحهاى فراوان براى ترور امام در مکّه فرستاد. (9)
2- شکسته نشدن حرمت حَرَم
در ادامه برخى از عبارات پیش گفته، تذکّر این نکته از سوى امام وجود داشت که نمىخواهد حرمت حرم امن الهى، با ریخته شدن خون او در آن شکسته شود؛ گرچه در این میان گناه بزرگ از آن قاتلان و جنایتکاران اموى باشد.
حضرت این مطلب را در برخورد با عبداللَّه بن زبیر و به گونه تعریضآمیز نسبت به او - که بعدها در مکّه موضع گرفته و لشکریان یزید حرمت حرم را خواهند شکست - به صراحت بیان مىدارد. ایشان در جواب ابن زبیر مىفرماید:.«پدرم (على) براى من نقل کرد که در مکّه قوچى است که به وسیله او حرمت شهر شکسته مىشود و من دوست ندارم که مصداق آن قوچ باشم».(10)
پی نوشت ها:
1. وقعه الطف ،ص147.
2 . وسائل الشیعه، ج 1، ص 246، کتاب حج، باب 7، ابواب العمرة ج 2 و 3.
3 . شیخ مفید ، الارشاد ج 2 ص 68 .
4و5. الکافی ج : 4 ص :536.
6.ابن کثیر، البدایة و النهایة، ج 8، ص 159.
7.وقعة الطف، ص 152.
8.سید بن طاووس، لهوف، ص 82..
9.همان،ص82.
10 . ابن اثیر، الکامل فى التاریخ، ج 2، ص 546.
🖌مرکز ملی پاسخگویی
📤پاسخگویان
https://t.me/pasokhgoyan/11403
https://eitaa.com/pasokhgooyan/698
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/482
🔴پاسخ به یک شبهه:
« آیا واقعا امام حسین حج اش را نیمه تمام گذاشت؟! »
🔵پاسخ:
این سخن مشهور که "امام حسین(ع) حجّ خود را نیمه تمام گذاشت" ، سخن نادرستى است؛ زیرا امام (ع) در روز هشتم ذى حجه «یوم الترویه» از مکّه خارج شد! در حالى که اعمال حجّ - که با احرام در مکّه و وقوف در عرفات شروع میشود - از شب نهم ذى حجه آغاز میشود!
بنابراین، امام(ع) اصولاً وارد اعمال حج نشده بود، تا آن را نیمه تمام گذارد.
از طرف دیگر؛ از امام صادق(ع) نقل شده است:
"امام حسین(ع) قبل از روز هشتم ذی الحجه از مکه خارج شد، در حالی که قبلا در ماه حج با احرام عمره، به قصد انجام عمره وارد مکه شده بود و عمره انجام داده بود."
از این روایت بر نمی آید که حضرت حج خود را تبدیل به عمره کرده باشد.
🔴 چرا امام حسین در روز عرفه حج را رها نمود و به طرف کوفه رفت؟
🔵پاسخ:
از جمله اتهامات اهل سنت به شیعیان در خصوص تصمیم امام حسین است .آنان می گویند رها نمودن در وسط کار خلاف شرع است .چرا امام حسین روز عرفه و قبل از عید قربان مکه را ترک گفت؟
این سخن مشهور که امام حسین(ع) حجّ خود را نیمه تمام گذاشت، سخن نادرستى است؛ زیرا امام(ع) در روز هشتم ذى حجه «یوم الترویه» از مکّه خارج شد(1).در حالىکه اعمال حجّ - که با احرام در مکّه و وقوف در عرفات شروع مىشود - از شب نهم ذى حجه آغاز مىشود. بنابراین، امام(ع) اصولاً وارد اعمال حج نشده بود، تا آن را نیمه تمام گذارد.
بله، مسلماً حضرت در هنگام ورود به مکّه، عمره مفرده انجام داد. چه بسا در طول اقامت چند ماهه خود در مکّه و احتمالاً در فاصلههاى مختلف، اقدام به انجام اعمال عمره کرده بود. اما انجام اعمال عمره مفرده، به معناى ورود در اعمال حجّ نمىشود. در برخى از روایات تنها از انجام عمره مفرده از سوى امام(ع) سخن به میان آمده است.(2)
گرچه معروف و مشهور است و در برخی کتاب ها مانند الارشاد شیخ مفید آمده که حضرت حج خود را تبدیل به عمره کرد . طواف و سعی انجام داد و از احرام بیرون آمد چون نمی توانست حج خود را تکمیل کند. (3) ولی به نظر بعید می آید که حضرت به احرام حج محرم شده باشد، چون کسی که می خواهد اعمال حج را انجام دهد ، روز هشتم یا روز نهم ذی الحجه محرم می شود . جهتی برای محرم شدن زودتر از موعد مقرر نیست.
برای تایید این مطلب روایاتی درکافی نقل شده که به برخی اشاره می کنیم:
عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع أَنَّهُ سُئِلَ عَنْ رَجُلٍ خَرَجَ فِی أَشْهُرِ الْحَجِّ مُعْتَمِراً ثُمَّ رَجَعَ إِلَى بِلَادِهِ قَالَ لَا بَأْسَ وَ إِنْ حَجَّ فِی عَامِهِ ذَلِکَ وَ أَفْرَدَ الْحَجَّ فَلَیْسَ عَلَیْهِ دَمٌ فَإِنَّ الْحُسَیْنَ بْنَ عَلِیٍّ ع خَرَجَ قَبْلَ التَّرْوِیَةِ بِیَوْمٍ إِلَى الْعِرَاقِ وَ قَدْ کَانَ دَخَلَ مُعْتَمِراً .(4)
از امام صادق نقل شده : امام حسین(ع) قبل از روز هشتم ذی الحجه از مکه خارج شد، در حالی که قبلا در ماه حج با احرام عمره ، به قصد انجام عمره وارد مکه شده بود و عمره انجام داده بود.
از این روایت بر نمی آید که حضرت حج خود را تبدیل به عمره کرده باشد.
در روایت دیگر امام صادق فرمود :قَدِ اعْتَمَرَ الْحُسَیْنُ بْنُ عَلِیٍّ ع فِی ذِی الْحِجَّةِ ثُمَّ رَاحَ یَوْمَ التَّرْوِیَةِ إِلَى الْعِرَاقِ وَ النَّاسُ یَرُوحُونَ إِلَى مِنًى وَ لَا بَأْسَ بِالْعُمْرَةِ فِی ذِی الْحِجَّةِ لِمَنْ لَا یُرِیدُ الْحَجَّ ؛(5)
امام حسین در ماه ذی الحجه عمره انجام داد . سپس در روز ترویه (هشتم) به سوی عراق حرکت کرد . کسی که نمی خواهد حج انجام دهد ،می تواند عمره انجام دهد .
بله، مسلماً حضرت در هنگام ورود به مکّه، عمره مفرده انجام داده ؛ چه بسا در طول اقامت چند ماهه خود در مکّه و احتمالاً در فاصلههاى مختلف، اقدام به انجام اعمال عمره کرده بود. اما انجام اعمال عمره مفرده، به معناى شروع اعمال حجّ نیست. شاید وقتی که خبر دار شد نیروهای مخفی یزید قصد ترور حضرت را در حرم دارند و تصمیم گرفت به سوی عراق حرکت کند، برای انجام یک عمره دیگر محرم شد و آن را تکمیل کرد و از احرام خارج شد .در روز ترویه یعنی هشتم ذی الحجه به سوی عراق از مکه خارج شد .
با وجود آن که یکى از علل انتخاب مکّه، داشتن فرصت مناسب براى تبلیغ دیدگاه خود بود؛ چرا در این شرایط زمانى ویژه - که اوج حضور حاجیان از سرتاسر نقاط مختلف در مکّه، عرفات و منا است و بهترین فرصت تبلیغى براى آن حضرت فراهم آمده است - ناگهان مکّه را ترک کرد؟
مىتوانیم علل این تصمیم ناگهانى را چنین ذکر کنیم:
1- احتمال خطر جانى
از برخى عبارات امام - که در مقابل دیدگاه شخصیتهاى مختلفى که با بیرون رفتن حضرت از مکّه و حرکت به سوى کوفه مخالف بودند، ابراز شده - بر مىآید که امام ماندن بیش تر در مکّه را مساوى با بروز خطر جانى براى خود مىدانست؛ چنان که در جواب ابن عباس مىفرماید: «کشته شدن در مکانى دیگر براى من دوست داشتنىتر از کشته شدن در مکّه است»(6)
بنابراین دولت جمهوری اسلامی حق پیوستن به کنوانسیونهایی که موجب تسلط بیگانگان بر اطلاعات اقتصادی کشور میشوند را ندارد و ورودِ خلافِ قانون توسط مجلس یا دولت، نقض شئون این دو نهاد است و در صورت پافشاری مشروعیت آنها را دچار ابهام میشود.
در صورت پذیرش FATF تمام کسانی که توسط سازمان ملل یا سازمانهای دیگر در لیست سیاه وارد شوند بایستی به صورت هم زمان در لیست سیاه بانکهای ایرانی نیز قرار گیرند و پس از آن امکان استفاده از خدمات بانکی را در داخل کشور ندارند. این امر موجب میشود که نهادهای داخلی به دو دسته تحریمشده و تحریمنشده تقسیم شوند که خود تضعیفکننده اجتماع مدنی و ایجادکننده شکاف اجتماعی است و در بلند مدت ارزشها و ضد ارزشها را تغییر خواهد داد. آیا دولت، اتاق بازرگانی و دیگر کاسبان واردات پاسخگوی تبعات اجتماعی تضعیف چهره و جایگاه قهرمانان بزرگ ملی همانند قاسم سلیمانی میباشند؟
از مسئولین کشور من جمله ریاست مجلس و نمایندگان محترم مردم، انتظار میرود با در نظر گرفتن تجربه بدعهدی دشمنان در برجام، به فکر رفع تحریمها با تن دادن به زیادهخواهیهای FATF نباشد. همانگونه که این روزها بر همگان عیان شده است، مسائل هستهای، تروریسم، موشکی ودیگر مسائل همه بهانههای دشمنان برای انقلابیزدایی و جلوگیری از حرکت انقلاب اسلامی ایران است.
عمیقا معتقدیم که هرکس تاریخ نمیداند محکوم به شکست است و هر کس که از تاریخ عبرت نمیگیرد شایسته خواری و زبونی است.
به همین جهت، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران یادآور میشود که هرگونه تبعات اقتصادی و اجتماعی و امنیتی اجرای مطالبات FATF برعهده دولت، مجلس شورای اسلامی و ریاست مجلس است.»
🖌فارس 📤پاسخگویان https://eitaa.com/pasokhgooyan/699 https://t.me/pasokhgoyan/11405 http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/484
🔴 بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه تهران:
تبعات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی پیوستن به FATF برعهده دولت و مجلس است
خبرگزاری فارس: تبعات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی پیوستن به FATF برعهده دولت و مجلس است
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران ضمن هشدار درباره آثار ناشی از پیوستن به معاهده FATF اعلام کرد: هرگونه تبعات اقتصادی و اجتماعی و امنیتی اجرای مطالبات FATF برعهده دولت، مجلس شورای اسلامی و ریاست مجلس است.
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران طی بیانیهای ضمن هشدار درباره آثار ناشی از پیوستن به معاهده FATF اعلام کرد: هرگونه تبعات اقتصادی و اجتماعی و امنیتی اجرای مطالبات FATF برعهده دولت، مجلس شورای اسلامی و ریاست مجلس است.
متن این بیانیه در ادامه آمده است:
« پیگیری و رصد اتفاقات اخیر کشور نشان میدهد که متاسفانه مسئولین کشور بیتوجه به مسائل معیشتی مردم، که ریشه در داخل دارد، درصدد تصویب کنوانسیونهای خارجی هستند و انتشار بیانیههایی در جهت مدح پیوستن به این کنوانسیونها از سوی نهادهای کاسب و وارداتچی بدون پرداختن به آسیبهای ناشی از آن، نشاندهنده بیتدبیری و منفعتطلبی است.
بسیج دانشجویی دانشگاه تهران بر خود لازم میبیند تا برای چندمین بار نسبت به آثار ناشی از پیوستن به FATF تذکراتی را اعلام دارد.
بر خلاف آن چه که مکررا در رسانهها گفته میشود، ملاک تقسیمبندی و رتبهبندی FATF، توانمندی و شفافیت سیستم بانکی و نظارت دقیق بر تراکنشهای مالی نیست؛ بلکه ملاحظات سیاسی حاکم بر نظام قدرت است.
مستحضر هستید که نظام بانکی ایران به مراتب پیشرفتهتر از کشورهایی مانند سومالی، یمن، عراق و لیبی است، با این وجه هیچ کدام از آنها در لیست سیاه FATF قرار ندارند و تنها دو کشوری که در برابر زورگوییهای سلطهگران علیالخصوص آمریکا ایستادگی میکنند، در این لیست قرار دارند.
تصویب الحاق به FATF و کنوانسیونهای وابسته به آن، ریلگذاری برای تسلیمسازی کشور در جنگ اقتصادی است. برخلاف برخی ادعاها در داخل کشور، آمریکا نه تنها از اجرای دستورات FATF توسط ایران ناراحت نمیشود، بلکه این اقدام را تکمیلکننده پازل تحریمهای بانکی و هوشمندتر شدن تحریمها میداند.
شاهد این مدعا، سخنان «سیگال مندلکر» معاون خزانهداری - اتاق جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران- است که با تشریح جزئیات درخواستهای FATF از ایران، نسبت به طولانی شدن روند تصویب لوایح استعماری در مجلس ایران از جمله کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (TF) معترض شده است.
چگونه میتوان به معاهداتی مانند FATF که ماحصل اتاقهای فکر چند قدرتِ خودخواهِ منفعتطلب هستند و اساسا برای استعمار، استثمار و استحمار دیگر کشورها با هدف تأمین منافع و مصالح جهارنخوران به وجود آمدهاند، با حسنظن نگریست؟ آن هم زمانی که «مارشال بیلینگسلیا» معاون وزارت خزانهداری آمریکا که دستی توانا در توطئهآفرینی و ایجاد موانع برای فعالیتهای اقتصادی ایران دارد، به ریاست FATF منصوب شده باشد.
پافشاری مشکوک و القای تصویب FATF به جامعه از سوی جریانی خاص در حالی صورت میگیرد که آنها حل شدن مشکلات موجود در روابط بانکی ایران و حتی عدم شفافیت را به عضویت در FATF موکول میکنند.
این در حالی است که جریان مذکور در سال 94 مشابه همین ادعا را درخصوص برجام مطرح میکردند و تاکید داشتند که تمامی تحریمهای مالی و بانکی در روز اجرای برجام - دی ماه 94- به طور کامل لغو خواهد شد. به طور جدی مورد سوال است که نمایندگان مدافع تصویب FATF تا به امروز چه قدمهایی در جهت حل مشکلات بانکی و شفافیت انجام دادهاند؟ طرفداران تصویبFATF ، اگر مرد عمل هستند و دغدغه مشکلات بانکی و شفافیت را دارند، ابتدا موارد ذیل را شفاف سازند، سپس پیگیر معاهدات و لوایحی باشند که از عمق اهداف آنها آگاه نیستند.
آمار حضور و غیاب نمایندگان مجلس به تفکیک جلسات
فیشهای حقوقی مدیران
هدایای دریافتی و سفرهای خارجی مسئولین
فهرست ابربدهکاران بانکی
فهرست گیرندگان تسهیلات بالای یک میلیارد
فهرست دریافتکنندگان ارز دولتی
فهرست خریداران بیش از هزار سکه
بر اساس اصل 152 قانون اساسی که خواستار نفی هرگونه سلطهجویی و سلطهپذیری و حفظ استقلال همه جانبه کشور است، مجلس شورای اسلامی حق ورود و بررسی مواردی که امکان سلطه بر منابع اطلاعاتی کشور را برای دیگران فراهم میکند، ندارد و در صورت نیاز باید مستقلاً در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند. علاوه بر این، اصل 153 قانون اساسی بیان میکند هرگونه قراردادی که موجب سلطه بیگانه بر منابع طبیعی و اقتصادی، فرهنگ، ارتش و دیگر شؤون کشور گردد ممنوع است.
مخاطبی با نام «یک رزمنده ۵۵ساله جنگ» نوشته است: «با احترام. جناب کیانیان. این انقلاب و چهل سال گذشته حداقل برای حضرتعالی نان داشت که فضا را برای راهیابی شما عزیزان آماده کرد. درست مشکلات زیاد است. بفرمائید. مشکل حضرت عالی چیست. بدون شک، یک کیلو گوشت یا اجاره سر ماه ۷۰۰ هزار تومانی با حقوق یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی.کفش و لباس بچه، تهیه دارو بدون پول........ یا مشکلت ماشین آنچنانی، خونه ۵۰۰متری، شلوار مارکدار!! گرانی مسافرت ۲۰ روزه به فلان کشور. لطفا بفرمائید مشکلی که هر روز بدتر از دیروز برای حضرت عالی پیش میاد برشمارید تا من و امثال من بدانیم برای چی ناراحتی. اگر مشکلت این چیزهاست لطفآ از طرف ۵۰ درصد مردم صحبت نکنید. با احترام و طلب مغفرت برای استاد دری و معذرت احترام به حضار و هنرمندان. همه کسانی که برایشان سخنرانی کردید،کفش و لباس و هزینه یک سال خانواده من هست که تو همین چهل سال به این جا رسیدند. من یک مغازهدار معمولی هستم نه وابسته به حزبی یا جایی این عرض کردم این متن از یک آدم بی جیره مواجب دولتی هست انشالله موفق موید باشید»
چرا دشمن شادمان میکنید؟
محمد نوشته است: «این چه حرف زشتی بوده که جناب کیانیان گفته. واقعاً انتظارش رو نداشتم که چشم اش را به این همه عزت و سربلندی و استقلال وطن ببندد و اینگونه سخنان دشمن شادی رو بگه»
فیاض نوشته است: «واقعاً همینه. والا اگه اعتقاد ندارید به جمهوری اسلامی، پس چرا موندین. جمهوری اسلامی که به امثال شما کلی امتیاز داده، چرا قدردان نیستید...»
منتخب شما چه گلی به سر کشور زده است
مخاطبی نوشته است: «آقای کیانیان! شما و دوستانتان چه گلی بر سر فرهنگ این مملکت زدید؟ جز فیلم های ... جز از بین بردن حیا و کم اهمیت جلوه دادن خانواده و فرهنگ بزن و برقص و بریم خوش باشیم!؟ شما بهتر بود نتیجه این انتخاب و حمایتهای بی دریغتان در انتخابات از این شخص را جوابگو باشید حالا طلبکار هم شدید؟»
کاربر دیگری نوشته است: «یک چیزی را در این چهل سال خیلی دیدیم و آن اینکه دست جمهوری اسلامی نمک ندارد. کسانی که بیشترین بهرهها را از جمهوری اسلامی بردند و بیش از همه خوان سفره نفت خوردند جلوتر از همه با این حاکمیت دشمنی دارند. از تریلیاردهای بالاشهری بگیر تا امثال شجریان و فرهادی و کیانیان ووو... در واقع اگر انقلاب نمیشد، این افراد اصلاً در درخشش و سر و صدای هنرمندان طاغوتی سابق دیده نمیشدند. صدها نفر اخراج و بیکار شدند در عوض به این حضرات مرتب پر و بال داده شد. اما شاهدیم که چگونه نمک خوردند و نمک دان شکستند.»
یک مخاطب هم نوشته است: «سلبریتیهای عزیز! شما که در انتخابتان شکست فاحشی را به کشور تحمیل کردید به جای خجالت کشیدن و عبرت گرفتن دارید فرار به جلو میکنید بدانید یک لحظه این انقلاب شیطان شکن به هزاران سال عمر فرصت طلبانه امثال شما شرف وارزش دارد. من به دولت تدبیر و امید رای دادم. ولی نه به این خاطر که قبولش داشتم. بلکه چون گزینه دیگهای نبود ولی رای شما به این دولت، فقط برای این بود که براتون هواپیمای نو بخره تا برید خارج و بتونید در فستیوالها شرکت کنید.»
شما سلبریتیها منفعت طلبید
ایلیا گفته است: «یه نکتهای که معمولاً مغفول میشه اینه که شاید یه نفر هنرمند یا ورزشکار خوبی باشه؛ اما قرار نیست انسان خوبی هم باشه. الگوسازی به این سبک، بیراهه رفتن و اشتباهه»
شخص دیگری نوشته است: «شما سلبریتیها فقط منفعت طلبید و بس. پس شما هم منفعت طلبید. سه گروه سینما، سیاست، فوتبال، دارن ثروت کشور رو می بلعن. تازه طلبکار هم هستن.»
پای آرمانهایمان ایستادهایم
مخاطبی هم نوشته است: «ما ولی تو این چهل سال با وجود مشکلاتی که وجود داشته خیر دیدیم، ولو اینکه ممکنه منتقد برخی مسائل هم باشیم. حالا چون شما معروفی، حرفی که میزنی پخش میشه ولی ما که غریبیم ساده از کنارش رد میشن.
من و خیلی های دیگه با تمام مشکلات پای آرمان هامون ایستادیم، شما نمیخوای مجبورت نکردن ولی حرفی که میزنی صرفا از طرف خودت باشه. اهمیت ویژه ای صحبت های امثال شما نداره»
مخاطب دیگری نوشته است: «همه آنهایی که در گذشته اصلاً به حساب نمیآمدهاند امروز سیاسی شدهاند و خودشان هم نمیدانند چه میگویند این هم از عجایب روزگاره»
🖌فارس
📤پاسخگویان
https://t.me/pasokhgoyan/11407
https://eitaa.com/pasokhgooyan/702
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/485
🔴 واکنش مخاطبان فارس به اظهارات رضا کیانیان
زندگی شما شبیه ما نیست/ خوب شد به توصیههای انتخاباتی شما گوش نکردیم!
خبرگزاری فارس: زندگی شما شبیه ما نیست/ خوب شد به توصیههای انتخاباتی شما گوش نکردیم!
کاربران خبرگزاری فارس با درج نظرات خود در یادداشت دیروز گروه فرهنگ و هنر، نسبت به صحبتهای روز دوشنبه رضا کیانیان واکنش نشان دادند و دغدغههای او را با مشکلات مردم ناهمگون دانستند.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، روز گذشته (سهشنبه ۳۰ مردادماه) یادداشتی با عنوان«رسم گلایه این نیست آقای کیانیان!» در خبرگزاری فارس منتشر شد. این یادداشت به سرعت در کانون توجه مخاطبان قرار گرفت و واکنش جمعی از کاربران را برانگیخت تا نظرات خود را درباره اظهارات این بازیگر سینما در خبرگزاری به ثبت برسانند.
رضا کیانیان روز دوشنبه ۲۹ مردادماه در مراسم تشییع پیکر مرحوم سید ضیاءالدین دری گفته بود: در ۴۰ سال بعد از انقلاب، هیچگونه خیری ندیدهایم و هر سال اوضاع کشورمان بدتر شده است.
✅در ادامه برخی از این کامنتها را میخوانیم.
آقای کیانیان! امثال شما در انتخابات ۹۶ گمراهمان کردند
یکی از کاربران فارس نوشته است: «اون زمان که با اشارهای به خط میشین و کورکورانه «تکرار» میکردین که جیک جیک مستونتون بود !»
شخص دیگری نوشته است: «سلبریتیها به دلیل افتضاح «تَکرار» زیر فشار افکار عمومیاند، ژست طلبکار گرفتن تا زمین بازی رو عوض کنن...»
شخصی نوشته است: «آقای کیانیان عزیز من از بازی شما لذت میبرم؛ اما پیش وجدانم راحتم که در انتخابات پیشین که منجر به انتخاب روحانی و این گروه شد به حرف و فعالیتهای انتخاباتی شما برای حمایت به ایشان توجهای نکردم»
مخاطب دیگری نوشته است: «تا زمانی که سلبریتیهایی مثل کیانیان به آرای مردم در انتخابات جهتدهی کنند، مشکلات کشور حل نخواهد شد. اگر در این ۴۰ سال مشکلی داشتهایم، شما و امثال شما مقصرید آقای کیانیان! پس جای شاکی ننشینید؛ چون خودتان متهمید. وقتی سواد و فهم سیاسی ندارید، بیخود در مسائل سیاسی اظهار نظر میکنید که اینگونه کشور با سیاستهای بنفش دچار مشکل شود.»
کاربری به نام «بهنام» نوشته است: «همین جماعت اگه از دولت به اصطلاح تدبیر حمایت نمیکردند، الان وضع این نبود. اینها باید قبل از اینکه به انقلاب بتازند، در منش و روش خودشون تامل کنند»
شخصی نوشته است: «چرا از دولتی که خودشون ازش حمایت کردن انتقاد نمیکنن؟ فقط از ۴۰ سال بعد انقلاب صحبت میکنن. جای بسی تاسفه.»
شخصی با عنوان «العبد» نوشته است: «آقای به اصطلاح محترم امثال شما و همکاران شما دولت فعلی رو سر کار آوردید حالا تیرت به سنگ خورده داری اینطوری حرف میزنی ناراحتی بسلامت برو جایی که آزاد باشی و بهت ظلم نشه شما که همیشه در رفاه بودید و پولهای کلان از همین سینمای دفاع مقدس گرفتی ...الآن وقت این حرفها نیست الآن باید متحد بود اگر بنا به حرف باشه ما خیلی حرفها داریم بزنیم ولی سکوت کردیم ...تا یکی ازتون کم میشه یه شو تو تشیع جنازه راه میاندازید. تشیع جنازه یا شد تبلیغات ضدانقلاب ...»
دری را امثال شما بایکوت کردند
یکی از نظردهندگان با عنوان «حسین یک» در کامنتی نوشته است: «جالبه این سخنرانی رو در تشییع مرحوم درّی افاضه فرمودند، یعنی همان کسی که توسط همین آقای کیانیان و تیمش بایکوت شد! اما با زرنگی تریبون رو به دست گرفت و اجازه نداد انقلابیها مافیای سینما رو نقد کنن که امثال دری را خانهنشین کرده بود! دست پیش رو گرفت پس نیفته در حالی که سالها امثال کیانیان از قِبل سینما نانی خوردهاند و شهرتی دست و پا کردهاند! و امثال دری ِ انقلابی خانهنشین شدن توسط همین کیانیان و باندش»
شخص دیگری بدون نام و عنوان نوشته است: «درست میفرمایند اگر جنگهای جدایی طلبی گوشه و کنار مملکت در فردای پیروزی انقلاب نبود ـ نفوذیهای لیبرال در دولت بازرگان نبود ـ اگر جنگ و ترورهای فرقه رجوی و کمونیستها نبود، اگر تحمیل ۸ سال جنگ بعثیها و شیوخ نبود اگر دولت حراف و ناکارآمد تدبیری نبود و اگرسلبریتیهای حامی ناکارآمدان نبود و..... حالا ایران گلستان بود»
آیا زندگی شما شبیه به زندگی و سختیهای مردم است؟
البته برخی از مدیران مسئول دیگر در این باره هنوز واکنش نشان ندادهاند که این سوال را در اذهان عمومی ایجاد میکند که روزنامهنگاران و مدیرمسئولانی که عموما در مطالب منتشرشده در رسانه خود، در پی شفافیت هستند چرا خودشان به طور شفاف تیراژ روزنامههایشان را منتشر نمیکنند تا زمینه انتشار شایعات اینچنینی از بین برود.
* برگشتی به آن بخش از نشریات مکتوب میگویند که فروش نمیرود و به دفتر روزنامه برگردانده شده و کاغذ باطله میشود.
📤پاسخگویان
https://eitaa.com/pasokhgooyan/704
https://t.me/pasokhgoyan/11408
http://pasokhgooyan.blogfa.com/post/486
🔴شایعه تا واقعیت:
روزنامهها چه زمانی درباره شمارگان خود شفافسازی میکنند؟
شمارگان روزنامههای ایران ازشایعه تا واقعیت
خبرگزاری فارس: شمارگان روزنامههای ایران ازشایعه تا واقعیت
درپی گزارش یکی از سایتهای خبری درباره شمارگان روزنامهها، برخی مدیران مسئول تنها آمار منتشر شده را تکذیب و برخی دیگر در این باره سکوت کردند تا این سؤال همچنان بیپاسخ بماند که چگونه رسانههایی که خودشان درپی شفافسازی هستند از اعلام عمومی تیراژشان سر باز میزنند.
گروه شایعه تا واقعیت: چند روز پیش یکی از سایتهای خبری با انتشار گزارشی، آماری از تیراژ روزنامهها منتشر کرد که واکنشهای متعددی در فضای رسانهای کشور به همراه داشت اما اغلب روزنامههایی که نامشان در گزارش سایت انصافنیوز آمده بود، این آمار را تکذیب کردند.
* شایعه: تیراژ روزنامهی شرق به ۷۸۰۰ نسخه رسیده است
سایت انصاف نیوز درباره روزنامه اصلاحطلب شرق نوشت: تیراژ روزنامهی شرق به ۷۸۰۰ نسخه رسیده است که ۵۰ درصد آن برمیگردد.
اما در همین رابطه مهدی رحمانیان، مدیر مسوول روزنامهی شرق با رد آمار منتشر شده در گزارش انصافنیوز گفت: تیراژ روزنامه ما ۲۰ هزار و ۸۰۰ نسخه بوده که الان با این شرایط کاغذ و روزنامه به ۱۸هزار نسخه رسیده است.
اگر ما زیر ۱۰ هزار نسخه تیراژ داشته باشیم اصلا هزینههایمان را نمیتوانیم تامین کنیم.
* شایعه: روزنامه خراسان حدود ۳۰۰ نسخه منتشر میشود
پس از انتشار این گزارش، روزنامه خراسان به سرعت به مطلب منتشر شده سایت لصاف نیوز واکنش نشان داد.
روزنامه خراسان ضمن تکذیب این خبر اعلام کرد که تیراژ مربوط به مشترکین روزنامه خراسان به تنهایی نزدیک به ۲۰هزار نسخه است.
این روزنامه درباره برگشتیهای خود هم نوشت: روزنامه خراسان جزو ۴روزنامه پرتیراژ کشور است که نه ۴۵درصد بلکه تنها حدود۳.۵درصد برگشتی دارد.
* شایعه: روزنامهی اطلاعات حدود ۳۰۰۰ نسخه منتشر میکند
این سایت خبری، تیراژ روزنامه اطلاعات را که زمانی یکی از پرتیراژترین روزنامههای کشور بوده ۳۰۰۰ نسخه اعلام کرد که با این واکنش روابط عمومی روزنامه اطلاعات روبرو شد: «آمار سایت انصاف نیوز، با هیچ تعریفی از انصاف سازگار نیست. تیراژ روزنامه اطلاعات، البته متغیر است و فقط در همین حد به اطلاع میرسانیم که مجموع تیراژ کاغذی و دیجیتال روزنامه اطلاعات در هر شماره، بیش از ۳۰ برابر عددی است که شما اعلام کردهاید.»
* شایعه: ۷۰ درصد از ۶۰۰۰ نسخه آرمان برگشت میخورد
انصاف نیوز آمار تیراژ روزنامه اصلاحطلب آرمان را ۶۰۰۰ نسخه اعلام کرد و مدعی شد که ۶۰ تا ۷۰ درصد آن برگشتی است.
اما حسین عبداللهی، مدیر مسوول روزنامه آرمان امروز در گفتوگویی عنوان کرد: با این شرایط اقتصادی اگر تیراژ روزنامهای کمتر از ۹ هزار نسخه باشد، هیچ توجیه اقتصادی وجود ندارد.
* شایعه: ۶۰ تا ۷۰ درصد از ۷۰۰۰ نسخه روزنامه روی دکه برگشتی دارد
سایت مذکور همچنین مدعی شده بود که روزنامه جوان حدود ۷۰۰۰ نسخه تیراژ دارد که ۲۵۰۰نسخه از آن به موسسات ارسال میشود و ۶۰ تا ۷۰ درصد روی دکه هم برگشتی دارد.
اما عبدالله گنجی، مدیرمسوول روزنامه جوان نیز ضمن رد آمار منتشر شده در گزارش، عنوان کرد، نمیتوانم تیراژ روزنامه را توضیح بدهم، اما پنج برابر رقمی است که اخیرا یکی از رسانهها اعلام کرد.
* شایعه: تیراژ ۱۰۰۰ تایی ابتکار
محمد علی وکیلی، مدیرمسوول روزنامه ابتکار هم در خصوص تیراژ ادعایی انصاف نیوز که نوشته بود این روزنامه ۱۰۰۰ نسخه با ۵۰% برگشتی دارد، عنوان کرد: تیراژ این روزنامه ۴۰۰۰ نسخه در روز و تعداد نسخههای برگشتی ۲۰درصد است.
* شایعه: جمهوری ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ نسخه تیراژ دارد
مسیح مهاجری، مدیرمسوول روزنامه «جمهوری اسلامی» در واکنش به گزارش انصاف نیوز که تیراژ روزنامه آنها را حدود ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ نسخه اعلام کرده بود، نوشت: «اگر انصاف اینست پس وای به بیانصافی. از تیراژ روزنامههای دیگر خبر نداریم ولی آنچه از جمهوری اسلامی نوشتهاید کاملا خلاف واقع است. تیراژ روزنامهی جمهوری اسلامی فقط در یکی از استانها اینقدر است که شما نوشتهاید، آنوقت چطور کل تیراژش میتواند اینقدر باشد؟»
* شایعه:دنیای اقتصاد ۲۹هزار نسخهای است
انصافنیوز همچنین درباره روزنامه اقتصادی نوشت دنیای اقتصاد که برترین برند مطبوعات اقتصادی است، حدود ۲۹هزار نسخه با حدود ۵۰% برگشت منتشر میشود. اما علیرضا بختیاری، مدیرمسوول روزنامه دنیای اقتصاد، تیراژ این روزنامه را حدود ۵۰ تا ۵۵ هزار نسخه اعلام کرد و گفت که کمتر از ۱۰ درصد برگشتی دارد.
* شایعه: سیاست روز زیر ۱۰۰ نسخه منتشر میشود
محمدعلی پیرعلی، مدیر مسوول روزنامه سیاست روز که انصاف نیوز تیراژ آنها را زیر ۱۰۰۰ نسخه اعلام کرده نیز عنوان کرد: تیراژ روزنامه سیاست روز حدود ۴۰۰۰ نسخه است که پیشتر این رقم ۸۰۰۰ نسخه بود.
پاسخگویان(کانال مرجع و جامع)
🔴هک پیامرسان واتس اپ از طریق ویروسی با نام Martinelli که اولین بار در سال ۲۰۱۷ و در بین کاربران اسپانیایی منتشر گشته است صحت نداشته و شایعه میباشد.
📤پاسخگویان https://t.me/pasokhgoyan/11412 https://eitaa.com/pasokhgooyan/707