پاسخگویی سِـدْرَةُالْمُنْتَهـے
#مسئله_اجتماعی #مسئله_سیاسی
اجازه بدید،بعد از ظهر مفصل پاسخ میدم الان یه ذره سرم شلوغه
هدایت شده از ═✧سِـدْرَةُ الْمُنْتَهـے✧═
📚لیست مباحث اعتقادی
الف)#خدا_شناسی ✨🌈
۱.خداشناسی:بحثاول:صفاتخدا در وجود انسانها
۲.خداشناسی:بحثدوم:درصورتی که با وجود تحقیقات،در وجود یا عدموجود خدا شک داریم،چیکار کنیم؟!
۳.خداشناسی:بحثسوم:راههای اثبات وجود خداوند
۴.خداشناسی:بحثچهارم:اثبات علمی وجود خداوند
ب) #معرفی_ادیان_و_مذاهب 📄
۱.معرفیادیانومذاهب:بحثاول: تثلیث در مسیحیت به چه معناست؟
۲.معرفیادیانومذاهب:بحثدوم:آیا مسیح(ع) به صلیب کشیدهشد؟
ج) #دین_رحمت 📜
۱.دینرحمت:بحثاول:چرا باید حتما دین داشتهباشیم؟
۲.دینرحمت:بحثدوم:چرا اسلام کاملترین دین الهیه؟
د) #خاندان_عصمت 📿
۱.خاندانعصمت:بحثاول:مگه چه اهمیتی داره چه کسی خلیفه باشه؟
۲.خاندانعصمت:بحثدوم:چرا طبق ادعای اهل تشیع،حضرت علی(ع)تنها فرد لایق برای ولایت و وصایت و خلافت است؟
چهار موضوع اعتقادی داریم که هر هفته،برای هر موضوع یک روز وقت میزاریم و چند مبحث ازشون رو باز میکنیم.حتما بخونید.
و چون مباحث هر موضوع،به هم پیوستهاست؛لطفا هر موضوع رو از مبحث اول شروع کنید.
و لطفا نظراتتون رو درباره مباحث به ما بگید.وقت و انرژی زیادی برای تحقیق و مطالعه و البته تایپشون گذاشته میشه اما وقتی نظر نمیدید ما نمیدونیم چقدر مطالب تاثیرگذار بوده یا مورد پسند شما واقع شده.
پس حتما حتما نظراتتون رو بگید.👇🏻
https://daigo.ir/pm/4rC5K9
پاسخگویی سِـدْرَةُالْمُنْتَهـے
#سایر_موارد
دوست عزیز،سلام؛
شخصیت کسی که ازش سوال میپرسید؛زیاد مهم نباید باشه.
بنده در پاسخ به سوالتون، یا اطلاعات در اختیارتون قرار میدم که همگی منبع معتبر دارن و منابع هم ذکر میشه؛یا تحلیل ارائه میدم خدمتتون که اونا هم طبق منطق و عقل هستن و این شما هستید که باید منبع اطلاعاتی که من یا هرکس دیگه بهتون ارائه میده رو بررسی کنید و از صحتش مطمئن بشید و بعد تحلیلهایی که ارائه میشه رو با عقل و منطق بررسی کنید و ببینید آیا با تکیه به منطق استدلالی،تحلیلها مورد پذیرش عقل هستن یا نه؟!
پاسخگویی سِـدْرَةُالْمُنْتَهـے
#مسئله_اجتماعی #مسئله_سیاسی
دوست عزیز،سلام؛
خب من اگه درست متوجه شده باشم، منظور شما اینه که در شرایط فعلی اجبار حجاب برای مردم از طرف دولت و حکومت،درسته یا نه؟!
اگر مضمون سوال این باشه،من اینطور پاسخ میدم:
ببینید؛اول یه مسئلهای رو حل کنیم؛ما چیزی به اسم "حجاب اجباری" نداریم.
حجاب یعنی پوشش و رفتار کاملا اسلامی.یعنی دست خانمها تا مچ باید پوشیده باشه،از سر و گردن فقط گردی صورت پیدا باشه،لباسها اصلا تنگ و بدننما نباشن و درکل نوع پوشش باعث جلب توجه هیچ نامحرمی،نباشه.حجاب در رفتار هم یعنی در ملاء عام و معرض دید نامحرم،رفتاری کاملا با حیا و متانت و وقار و فاقد هرگونه ناز و جلبتوجه در کلام،رفتار،حرکت و... داشته باشی.
آیا توی قانون کشور ما،همچین پوشش و رفتاری،قانونه؟!یعنی هرکس کمی بالای مچ دستش مشخص باشه، مجازات داره؟! اگه بدون تعصب به این قضیه نگاه کنیم؛متوجه میشیم که اصلا اینطور نیست.اوایل انقلاب قانون،واقعا حجاب اجباری بود چون نوع پوشش اکثر مردم،حجاب کامل اسلامی بود اما هرچه جلوتر میایم، میبینیم که قانون همونه و تغییر نکرده اما چون عرف عوض شده، حدود قانون هم تغییر کرده.
متن قانون اساسی درباره پوشش در انظار عموم:
بدحجابی و تظاهر به عمل حرام از منظر قانون ایران: در ماده 638 قانون مجازات اسلامی آمده است:
هرگاه کسی علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد؛ اما عفت عمومی را جریحهدار نماید، تنها به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
تبصره- زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر میشوند، به حبس از 10 روز تا 2 ماه و یا 50 تا 500 هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
وکیل کیفری در ادامه توضیح میدهد:
مقصود قانونگذار از مجازات مرتکبان اینگونه اعمال (مانند بدحجابی)، علاوه بر قبح اجتماعی رفتار آنان و معصیتشان از قوانین شرعی، حفظ عصمت و عفت عمومی است. بر این اساس، هر عملی که شرم و حیای یک جامعه را خدشهدار سازد، منافی عفت نامیده میشود. به عبارت بهتر، هر عملی که در نظر اکثریت شهروندان یک جامعه با توجه به افکار و اعتقادات مذهبی، اخلاقی و آداب و رسوم اجتماعی آنان قبیح و شرمآور باشد، منافی عفت است و تشخیص آن برعهده قاضی محکمه میباشد.
طبق متن قانون و پیوست اون میبینید که قانون پوشش،طبق عرف جامعه تعریف شده.
پس ما چیزی به اسم حجاب اجباری نداریم.قانون "پوشش اجباری" هست.
حالا برمیگردیم به سوال اصلی یعنی اینکه آیا اجبار پوشش در این شرایط صحیحه یا نه.
باید بگم که ببینید اولا گفتیم قانون طبق عرفه و هنوز عرف جامعه بیحجابی و نیمهبرهنگی و برهنگی رو منافی عفت میدونه.اینو میشه از مقایسه تعداد افرادی که توی تجمعات دفاع از حجاب و مبارزه با حجاب شرکت کردن،فهمید.با وجود اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ و سر و صدایی که راه افتاد،باز هم افرادی که در تجمعات مذهبی مثل راهپیمایی روز قدس،راهپیمایی ۲۲ بهمن،نماز عید فطر،مراسم سالگرد رحلت امام(ره)، تشییع شهدای امنیت و گمنام، تجمعات دفاع از حجاب؛تجمعات محکوم کردن اغتشاشات و .... تعدادشون بسیار بسیار بسیار بیشتر از افرادی بود که اغتشاش کردن و کشور رو بهم ریختن.این افراد حتی نتونستن توی یکی از تجمعاتشون بیشتر از ۱۰۰ نفر ۲۰۰ نفر،جمع بشن.(تصاویر گویای همه چیز هستن.کافیه عکساشو سرچ کنید.)
پس اکثریت جامعه هنوز مذهبیان و عرف جامعه هم هنوز بیحجابی و برهنگی رو منافی عفت و شرمآور میدونه.پس قانون همچنان نباید تغییر کنه.
از طرفی اگر منطقی فکر کنیم،عقل به ما حکم میکنه که پوشش باید در جامعه اجبار باشه وگرنه اگر اجبار نباشه،جامعه به فساد کشیده میشه. (منظور از پوشش اجباری هم پوشش منتاسب با عرف برای همه مردان و زنان هست.)
ما میدونیم که اگر در پوشش آزادی کامل برقرار بشه،سرنوشت ما هم مثل غرب خواهد شد.غربیا صد سال پیش،انقلاب جنسی کردن و پوشش آزادتری رو توی جوامع غرب،تبدیل به عرف کردن و حالا بعد از حدود ۱۰۰ سال دارن نتیجهشو میبینن.
آمار تجاوز،آمار فرزندان بدون پدر،آمار سقط جنینهای ناشی از روابط نامشروع،آمار افسردگی،آمار قتلهای خانگی و....
همه این آمارها بالاترینشون توی کشورهای غربی و پایینترینشون توی کشورهای اسلامیه.(کشورهای واقعا اسلامی)