فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اگر امام حسین (ع) از ما بپرسد با حسین زمان خود چه کردی؟
💭 توصیه ما به شما، حتما ببینید 👆
#مهدویت
#امام_زمان_خود
#بلا_مصیبت_درد
#غیبت_ظهور
کانال تخصصی «پاتوق اندیشه»
@patoghandisheh99
🗯️🔻🗯️🔻🗯️🔻🗯️🔻🗯️🔻
💭🔻💭🔻💭🔻💭🔻💭
◻️ پرسش : مگه امام خمینی نگفت "نه شرقی نه غربی"، چرا جمهوری اسلامی با روسیه و چین قرارداد میبنده!!
✍️پاسخ :
1️⃣ شرق و غرب جغرافیایی با شرق و غرب سیاسی و ایدئولوژیک فرق میکند؛ مراد امام شرق و غرب ایدئولوژیک است، نه جغرافیایی. بالاخره کشورها یا در شرق این عالم هستند یا در غرب این عالم! یعنی الان با عراق که در غرب ماست نباید رابطه برقرار کنیم؟ شعار نه شرقی نه غربی به معنای اول (غرب و شرق ایدئولوژیک) هنوز هم به قوت خود باقیست.
2️⃣ امام خمینی(ره): ما میخواهیم روابط دوستانه با همۀ کشورها داشته باشیم، مادام که آنها در امور داخلی ما مداخله نکنند.27 / 10 / 57
🌞امام خمینی(ره): ما با حفظ استقلال با تمام کشورها روابط دوستانه خواهیم داشت/صحیفه امام ،ج 5،ص 204 ـ 205.
3️⃣ امام این شعار را برای زمانی فرمودند که طیفی در کشور درصدد این بود که مدل حکومتی کمونیسم شوروی و چین را با تِز اسلامیت پیوند بزنند و گروهی دیگر از همان ابتدا سودای لیبرال دموکراسی غرب در سر داشتند و روح این شعار به معنای عدم قبولی مدلهای حکومتی آنها و عدم وابستگی به شرق و غرب بود و هست.
4️⃣ ما در زمان حضرت امام(ره) هم با شوروی مارکسیست روابط تجاری و سیاسی داشتیم و این روابط به معنای وابستگی نبود کمااینکه با کشورهایی مثل انگلیس و فرانسه و آلمان که غربی بودند هم رابطه بدون وابستگی داشتیم.
5️⃣ منظور از "نه شرقی نه غربی" عدم وابستگی به شرق و غرب است و نه به مفهوم عدم ارتباط با شرق و غرب و انزوا! نه شرقی نه غربی به مفهوم تاکید به استقلال کشور و نفی سلطهگری و سلطهپذیری است. رابطه داشتن به معنای استیلاء و تسلط نیست
☄️ این تصریح و تاکید ذیل اصول دوم و سوم قانون اساسی تحت عنوان «نفی هرگونه سلطهگری و سلطهپذیری و طرد کامل استعمار» مورد تصریح قرار گرفته، همچنان که در اصل 152 نیز تاکید شده است: 👇👇
🔺سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر اساس نفی هرگونه سلطهجویی و سلطهپذیری، حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور، دفاع از حقوق همه مسلمانان و عدم تعهد در برابر ابرقدرتهای سلطهگر و روابط صلحآمیز با دُوَل غیرمحارب استوار است»
5️⃣ شعار "نه شرقی نه غربی" برای دوران جهان دو قطبی بود؛ جهانی که تمام شده است. و این بلوک بندی با فروپاشی شوروی سابق که اردوگاه شرق بود از بین رفته است. امروز اثری از شوروی باقی نمانده است. آیا امروز جهان دو قطبی است؟! امروز چین و هند قطب نیستند؟! یعنی واقعا روسیه امروز همان شوروی سابق است و اتفاق مهمی مثل فروپاشی شوروی رخ نداده است؟! معنای «نه شرقی و نه غربی» این نیست که، با هیچ کشور شرقی یا غربی نباید متحد شد. معنای جمله این است که، روابط کشورت با سایرین به قول امام راحل، روابط گرگ و میشی نباشد. رابطه ارباب رعیتی نباشد.
6️⃣ امروز روابط کشورمان با روسیه، چین، ترکیه و... روابطی است توأم با "اقتدار" و بر اساس منطق "منافع ملی و احترام متقابل" برخلاف دوران قاجار و پهلوی و قدرت وسیطره روس و انگلیس و آمریکا بر حکام ایران و تعیین تکلیف کردن برای نظام سیاسی ما. مثلا در دوره پهلوی، آمریکاییها نخست وزیر برکنار یا منصوب میکردند. به عنوان نمونه دولت آمریکا با قاطعیت به محمدرضا اعلام کرد که هرچه سریعتر شرایط صدارت علی امینی را فراهم کند و الا خود را در سراشیبی سقوط خواهد دید. سرانجام امینی علیرغم میل باطنی شاه در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۴۰ش به صدارت منصوب شد. آیا در زمان کنونی رابطه داشتن ایران با این کشورها تاثیری درانتخاب رئیسجمهور یا انتخابات یا برنامه وبودجه و... ما دارند؟
7️⃣ چطور گروهی در زمان امضای برجام با آمریکا به خیابانها ریختند و جشن گرفتند ( که ماهیت پلید آمریکا در قرارداد برجام مدت کوتاهی مشخص شد و طبق خوی قلدر منشانه اش از برجام یکطرفه خارج شد.) ولی در زمان انعقاد قراداد با روسیه آسمون و رسمون را بهم بافته اند و اعتراض میکنند؟
#سیاسی
#جمهوری_اسلامی
#نه_شرقی_نه_غربی
#سلطه_جویی_سلطه_گری
کانال تخصصی «پاتوق اندیشه»
@patoghandisheh99
💭🔻💭🔻💭🔻💭🔻💭🔻
هدایت شده از A.زارعی
درمورد تاریخ سیزده بدر ؟ واینکه در اسلام چه جایگاهی دارد؟
✨⚱️✨⚱️✨⚱️✨⚱️✨
🌞 آیا آیین سیزده بدر مورد تایید اسلام است یا خیر؟ چه جایگاهی دارد؟
✍️پاسخ :
🔺از دو منظر می توان به مراسم سیزده بدر نگاه کرد؛👇👇👇
1️⃣نظر آیت الله مکارم شیرازی :
💭«سرچشمه مراسم خرافى سیزده بدر از نظر تاریخى به اصحاب الرس که در قرآن به آن اشاره شده بر مى گردد. به حالات اصحاب الرس در تفاسیر اشاره شده، و در یکى از شرح هاى نهج البلاغه نیز داستان مفصل آن را چنین یافتم؛
💠دوازده شهر یا آبادى بود که هر شهر و آبادى به یکى از ماه هاى سال خورشیدى نامیده شده بود . آیین مردم آن شهرها بت پرستى بود. درختان صنوبر را پرستش مى کردند. زیرا صنوبر منبع درآمد خوبى براى آنها بود. روز اول سال، همه مردم از تمام دوازده شهر یا روستا در شهر فروردین جمع مى شدند، و مراسم جشنى داشتند. فردا به شهر اردیبهشت مى رفتند، و در آنجا مراسمى داشتند. روز سوم به آبادى خرداد مى رفتند…، تا به آبادى اسفند که مى رسید، دوازده شهر تمام مى شد؛ روز سیزدهم دسته جمعى از آبادى ها خارج شده، به بیابان ها مى رفتند، و مراسم سیزده و جشن و پایکوبى و آلودگى به انواع مفاسد را در آنجا برگزار مى کردند. بنابراین سیزده بدر سنتى بوده که از بت پرستان باقى مانده است، همانطور که مراسم شب چهارشنبه سورى، که احترامى براى آتش قائل مى شوند، سنّتى از آتش پرستان است.
📚پاورقی قهرمان توحید ، ص84
📚مسائل جدید از دیدگاه مراجع ج1 ص155
2️⃣اما اگر مراسم سیزده بدر به عنوان خارج شدن از شهر و فضای آلوده آن و پناه بردن به دل طبیعت و استفاده از هوای پاکیزه آن و تفریح و استراحت سالم برای شروع مجدد به کار با انرژی و توان کافی باشد بدون آنکه اعتقاد به نحسی سیزده و رسم بت پرستی محرک این تفریح باشد امری ناشایست نخواهد بود .😊
✨به خصوص اگر این کار همراه با تفکر و اندیشه در حیات مجدد درختان و گیاهان باشد و در نتیجه انسان از حیات آنها درس زندگی بگیرد و به یاد عظمت و قدرت و علم نامحدود خالق آن بیفتد.
📚قهرمان توحید ، ص84
#اعتقادی
#سیزده_بدر
#خرافات_بت_پرستی
#اصحاب_الرس
کانال تخصصی «پاتوق اندیشه»
@patoghandisheh99
✨⚱️✨⚱️✨⚱️✨⚱️✨
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◻️۹ توصیه عالی از آیتالله کشمیری برای ماه مبارک رمضان
💭 توصیه ما به شما، حتما ببینید 👆👆
#اعتقادی
#ماه_رمضان
#تلاوت_قرآن
#آیت_الله_کشمیری
کانال تخصصی «پاتوق اندیشه»
@patoghandisheh99
✨⚱️✨⚱️✨⚱️✨⚱️✨