✳️پژوهش را جدی بگیرید!
🔻تحقیق، منبع تغذیه آموزش است. ما اگر تحقیق را جدی نگیریم، باز سالهای متمادی بایستی چشم به منابع خارجی بدوزیم و منتظر بمانیم که یک نفر در یک گوشهی دنیا تحقیقی بکند و ما از او یا از آثار تألیفی بر اساس تحقیق او استفاده کنیم و اینجا آموزش بدهیم.
🔻این نمیشود؛ این وابستگی است؛ این همان ترجمهگرائی و عدم استقلال شخصیت علمی برای یک کشور است.
📚بیانات معظم له در دیدار اساتید و رؤسای دانشگاهها ـ ۱۳۸۶/۰۷/۰۹
#معاونت_پژوهش
#پذیرش
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
📚طلبهها درس بخوانند لله، فی الله و بالله
طلبهها را نصیحت کنید. طلبهها را به تفکر، تأمل، ذکر موت و پرهیز از درس خواندن و تلاش کردن برای رسیدن به مقامات عالی برای جلب توجه مردم به سمت خود، هدایت کنید. طلبهها درس بخوانند لله، فی الله و بالله؛ این آن وقت میشود حوزهی با برکت.
🔸رهبر معظم انقلاب - ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
#پذیرش
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
✍معرفی رشته های تخصصی
🔸رشته کلام اسلامی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای باقی زاده در معرفی رشته کلام فرمودند:
تحصیل در رشته کلام اسلامی از دو جهت دارای جایگاه بالایی است:
۱. کلام به معنی اصول دین و عقاید ماست که ابتدا باید در این رشته عقاید خود و سپس عقاید دیگران را درست کنیم.
۲. بیشترین سوالات و شبهات رایج در جامعه و در بین جوانان، سوالات و شبهات کلامی جدید است.
مانند همین مسئله کرونا و سوالات مربوط به آن مانند رابطه علم و دین در مقابله با آن.
ایشان در پایان فرمودند:
با متخصص شدن در رشته کلام بیشتر می توان منشا اثر در تبلیغ دین باشیم، چه از طریق پژوهش در دین و چه تحقیق و چه از طریق تبلیغ در این امور و موارد دیگر.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
recording-20200514-013030.mp3
4.11M
▶️ مشروح سخنان استاد محترم جناب آقای باقی زاده در خصوص آشنایی با رشته تخصصی کلام اسلامی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#پذیرش
#معرفی_رشته_ها
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
#بزرگان حوزه
محمدهادی معرفت (۱۳۰۹-۱۳۸۵ش) از عالمان شیعه و محققان تفسیر، علوم قرآنی و فقه و اصول بود. در کربلا متولد شد و خاندانش از نوادگان شیخ عبدالعالی میسی هستند. تحصیلات حوزوی را در حوزه های علمیه کربلا، نجف و قم گذراند و سپس در کنار فقه واصول، توان خود را در تفسیر و علوم قرآن گذارد. کتابهایی از وی در این عرصه باقی مانده، که مجموعه ده جلدی التمهیدو صیانة القرآن من التحریف و التفسیر و المفسرون از جمله آنهاست. محمدهادی معرفت در دی ۱۳۸۵ش درگذشت و درحرم حضرت معصومه به خاک سپرده شد.
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
#بزرگان حوزه
سید علی قاضی طَباطَبایی (۱۲۸۲-۱۳۶۶ق)، عارف، و استاداخلاق حوزه علمیه نجف در قرن چهاردهم قمری بود. وی استاد اخلاق و عرفان بسیاری از علما و فقها بود.
از شاگردان وی، میتوان به سید محمدحسین طباطبائی، سید هاشم موسوی حداد و محمد تقی بهجت اشاره کرد.
در طریقت عرفانی او انجام مستحبات، رفتن به زیارت قبور، توسل به امام حسین(ع) و انتخاب استاد جایگاه مهمی داشت. رساله سیر و سلوک بحرالعلوم را بهترین کتاب عرفانی میدانست و روش احراق را توصیه میکرد. از وی کراماتی نیز نقل شده است.
شهرت قاضی طباطبایی بیشتر بهدلیل بعد عرفانی شخصیت اوست؛ اما او در علوم دیگر مانند حدیث، فقه و تفسیر نیز صاحب نظر بود.
#پذیرش
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
1_338634727.m4a
9.4M
💢طلبگی، سربازی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
💠اگر کسانی از علما در عصر غیبت نباشند که مردم را به سمت ولی الله الاعظم، ارواحنافداه، دعوت و هدایت کنند و از دین خدا دفاع نمایند و مردم را از دام های ابلیس نجات دهند، کسی از مردم نمی ماند مگر اینکه همه، کافر خواهند شد.
🔹نجات و هدایت انسان ها ، ترویج یاد خدا در جامعه، گسترش چتر اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی، در گرو فعالیت عالمان حقیقی است.
🔹طلبگی، قدم گذاشتن در مسیر یاری حضرت ولی عصر ارواحنا است.
🔹امام اگر امت نداشته باشد نمی تواند مردم را به سعادت حقیقی شان برساند.
🔹منتظر حقیقی، ولی خدا را به مردم می شناساند و مردم را به یاری او فرامی خواند...... و یکی از راههای این دعوت قرار گرفتن در مسیر طلبگی ست.
✅طلبگی، تلاش برای کسب لوازم این دعوت است.
🖌 عظیمی #معاونت_فرهنگی
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
💠موسسه آموزش عالی زینبیه (سلام الله علیها) با تربیت طلاب متخصص در چهار رشته ی کلام اسلامی، فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآنی و اخلاق اسلامی، در راستای اعتلای سطح علمی بانوان و ترویج فرهنگ اسلام و عملی سازی آموزه های این دین مبین در بین اقشار مختلف مردم، گامی موثر بر می دارد.
💢معاونت فرهنگی موسسه آموزش عالی زینبیه در راستای اهداف تعریف شده از سوی معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و رهنمودهای مقام معظم رهبری برنامه ریزی های لازم را انجام داده و در زمینه های مختلف، ارتقای علمی و فرهنگی طلاب و دانش آموختگان را مد نظر دارد.
🖌 عظیمی #معاونت_فرهنگی
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
🔺برخی از زمینه های فعالیت معاونت فرهنگی عبارتند از:
1⃣برنامه های تربیتی و اخلاقی:
از آنجایی که رشد اخلاقی و ترقی معنوی و تهذیب نفس از جمله اولویت های حوزه ها می باشد لذا عملی سازی این امر از جمله وظایف مهم این معاونت می باشد که در این زمینه تشکیل کلاس های اخلاقی هفتگی برای طلاب و کادر و اساتید و بهره گیری از اساتید از جمله مواردی ست که در برنامه ریزی ها مورد اهمیت قرار می گیرد.
2⃣ سازمان دهی و ارتقاء علمی- مهارتی فارغ التحصیلان:
با توجه به اینکه طلاب فارغ التحصیل، پتانسیل های تبلیغی محسوب می شوند و از جمله سرمایه های حوزه ها می باشند؛ تلاش می گردد، با سامان دهی مناسب و تشکیل حلقات و انجمن ها نهایت بهره گیری را از استعدادهای
آنان صورت گیرد.
از این رو، ارتقاء سطح علمی و مهارتی آنان درجهت تبلیغ در فضاهای گوناگون و تولید محتوا ضروری می نماید.
به همین جهت این معاونت، با برگزاری نشست ها و کارگاه های مهارتی- تبلیغی در این امر کوشش می نماید.
3⃣مشاوره
از موارد دیگری که مورد توجه ویژه، قرار می گیرد، تلاش در جهت رفع، مشکلات خانوادگی و تحصیلی و روحی و ... طلاب می باشد.
قطعاً طلبه ای که فارغ از اینگونه مشکلات باشد حضوری موثر در حوزه علمیه و کسب علم و دانش و انجام فعالیت های پژوهشی و فرهنگی خواهد داشت؛ و بالتبع در جامعه نیز فردی موفق خواهد بود. بدین رو معاونت فرهنگی با به کارگیری مشاورین مجرب سعی در رفع مسائل و مشکلات طلاب دارد.
🖌عظیمی #معاونت_فرهنگی
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
✍مقام معظم رهبری:
🔷 دراین میان، جامعهی روحانیت و حوزههای علمیه نقش اول را دارند و مسؤولند که اسلام را درست تبیین کنند و هرجا که احتیاج به متصدیان لایق و مؤمن و عارف و آشنا به رموز اسلامی است، آنجا را پُر کنند و مردم را ارشاد و حکومت را نصیحت نمایند و با قدرت معنوی خود، مسیر مشکلات را هموار سازند.
🗓۱۳۶۸/۰۴/۲۰
#پذیرش
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
مهمترین عامل در کسب خودکفایی و بازسازی کشور، توسعه مراکز علمی و تحقیقاتی و تمرکز و هدایت امکانات و تشویق کامل و همه جانبه مخترعین و مکتشفین و نیروهای متعهد و متخصصی است که از لاک نگرش انحصاری علم به غرب و شرق به در آمده و نشان داده اند که می توانند کشور را روی پای خود نگه دارند.
ان شاالله این استعدادها در پیچ و خم کوچه های اداره ها خسته و ناتوان نشوند.
صحیفه امام خمینی، ج 21، ص 158
#پذیرش
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه
﷽
با عنایت خداوند متعال و به همت مدیر و معاون پژوهش در راستای افزایش توان علمی- پژوهشی اساتید، طلاب و دانش آموختگان سطح سه در تابستان 1398 دورههای کارگاهی با موضوعات متنوع و مورد نیاز گروه های نخبه، و با دعوت از اساتید برتر کشوردر موسسه آموزش عالی حوزوی زینبیه برگزار گردید.
✍حاتمی_معاونت پژوهش
#پذیرش
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_زینبیه