eitaa logo
پذیرش حوزه الزهرا(سلام الله علیها)
44 دنبال‌کننده
29 عکس
10 ویدیو
29 فایل
آدرس: حصارک بالا خیابان کمالی دهقان روبروی مسجد جامع مجتمع فرهنگی مذهبی زینبیه (س) طبقه سوم ☎️02634589278 ☎️02634589276 @pazireshalzahra2 پاسخ به سوالات: @Amoozesh_alzahra
مشاهده در ایتا
دانلود
🟢آزمون ورودی مقطع سطح دو در تاریخ 31 تیر سال ١۴٠٣ برگزار خواهد شد. 🟡کارت ورود به جلسه آزمون، از تاریخ ٢٨ تا ٣١ تیر ماه ١۴٠٣ از طریق وبگاه به نشانی paziresh.whc.ir قابل دریافت می باشد. 🔻منابع آزمون ورودی شامل: ➖دین و زندگی یازدهم و دوازدهم رشته علوم انسانی ➖احکام یک ویژه دختران، رشته علوم و معارف اسلامی ➖عربی دهم تا دوازدهم، رشته علوم تجربی و ریاضی فیزیک 🔻 فایل منابع در ذیل تقدیم حضورتان می گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دشمن برای انحطاط و انحراف دختران و مادران این سرزمین نقشه کشیده است زیرا می داند صلاح و فساد جامعه در گرو صلاح و فساد مادران و بانوان است. حوزه‌ علمیه خواهران از بین بانوان واجد شرایط جهت تعلیم و تربیت در رشته های مختلف ثبت نام می کند. 💐﷽⁦💐 🔹آغاز پذیرش حوزه علمیه الزهرا(سلام الله علیها) 🔹سال تحصیلی 1404-1403 ✅مزایا : ❇️توفیق شاگردی مکتب اهل بیت علیهم السلام ❇️اعطای مدرک معتبر و رسمی سطح ۲ (کارشناسی- لیسانس) ❇️امکان ادامه تحصیل در مدارج بالاتر حوزوی و دانشگاهی ♨️ متقاضیان می‌توانند از تاریخ 14 فروردین ماه بصورت حضوری (روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ الی ۱۳ بجز ایام تعطیل)، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند. ❇️آدرس: حصارک بالا، میدان آزادی، خیابان دهقان، روبروی مسجد جامع ❇️جهت کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09213522521 در پیام رسان ایتا مراجعه فرمائید.
💢بهترین معامله در عمر طلبه💢 🔰 آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی (رحمه‌الله): « اشخاصی که خود را برای این کار [طلبگی] آماده می کنند، در واقع خودشان را به امام زمان(عج) می فروشند و امام زمان(عج) آنها را خریداری کرده است. باید قدر این نعمت را بدانند... باید بداند که بسیار سعادتمند بوده و این توفیقی است که از طرف خداوند متعال نصیب او شده و نصیب همه کس نمی شود. البته زحمات و مشکلات زیاد است، همیشه در راه تحصیل دین و معارف اهلبیت(علیهم‌السلام) کسب حدیث، قرآن و تفسیر، مشکلات بوده است، از قدیم علمایی که به مقاماتی نائل شده اند کسانی بوده‌اند که این زحمات را متحمل می شدند و به امور دنیوی توجه نمی کردند و فقط قصدشان نشر دین بوده است. در روایت آمده است که شخصی از امام صادق(ع) سؤال می کند: «رَجُلٌ راوِیَةٌ لِحدیثِکُم یَبُثُّ ذَلِکَ إلى النَّاسِ وَیُشَدِّدُهُ فِی قُلُوبِ شِیعَتِکُم وَلَعَلَّ عَابِداً مِنْ شِیعَتِکُم لَیْسَت لَهُ هَذِهِ الرِّوَایَةُ أَیُّهُما أَفْضَلُ؟ قَال: الرّاوِیَةُ لِحَدِیثِنَا یَبُثُّ فِی النَّاسِ وَیُشَدِّدُهُ فِی قُلُوبِ شِیعَتِنَا أَفْضَلُ مِنْ أَلْفِ عَابِدٍ » ____ ¹ [ترجمه: «کسی هست که سخن شما را بسیار نقل کرده و در میان مردم گسترش می دهد و با نقل آن دل های شیعیان شما را محکم می سازد و شاید عابدی از شیعیان شما اینجور نباشد و روایت زیاد نداشته باشد کدام یک برتر و بافضیلت‌تر است؟ حضرت فرمود: کسی که سخن ما را زیاد نقل می کند و در میان مردم پخش می کند و دلها را ثبات و ایمان می بخشد از هزار عابد برتر است.]»
نظام آموزشی مقطع عمومی(سطح۲) •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 صورت ملکوتی علم آموزی ✍️ این ارتباط ادامه دارد... فرصت تلمذ در پیشگاه ائمه معصومین علیهم السلام را از دست ندهید ...