🔗 خاطرات انتخاباتی شهدا، شماره 3️⃣
✅ می گفت: «بسیجی، بسیجی که هست و حلقه به گوش امام و انقلاب. باید بریم سراغ اونایی که کاری با انقلاب ندارند.
اگه دست دو آدمی که شبیه ما فکر نمی کنند رو گرفتی و آوردی هنر کردی».
✅ یک وقت می دیدی با افرادی دمخور شده که یک بار هم رأی نداده اند؛ از لات و خلاف کار بگیر تا آدمی که اصلاً با نظام و انقلاب مخالف بود. می رفت چهره به چهره باهاشان حرف می زد و آخرسر طرف را می آورد توی راه.
خیلی ها با همین صحبت های مصطفی برای اولین بار رفتن پای صندوق رأی.
🔰 خاطره ای از شهید مصطفی صدرزاده به نقل از کتاب اثرانگشت.
🌐 http://btid.org
📎 #ایران_جان
📎 #ایران_قوی
📎 #ایران_عزیز
📎 #جان_ما_جان_ایران
📎 #انتخابات
https://eitaa.com/pbs84avini
🔻دعوت همسر شهید مدافع حرم مهدی طهماسبی به شرکت حداکثری در انتخابات
🔸در انتخابات شرکت کنید و رأی بدهید. طبق آیهی ۱۲۰ سورهی توبه مطمئن باشید هر کاری که کفار را خشمگین کند، عمل صالح است. البته غیر از مشارکت حداکثری، انتخاب اصلح هم مطرح است.
🔸 مشارکت حداکثری قلب امام زمان را خوشحال میکند خدا هم انشاءاللّه به شما کمک خواهد کرد و امیدواریم که از باب «إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّىٰ یُغَیِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِم» این تغییر ایجاد شود و اوضاعمان بهتر شود. عزیزانی هم که تأثیرگذارید، به صحنه بیایید و هر کدامتان به میزان تأثیرتان مردم را به شرکت در انتخابات دعوت کنید.
🔶 فاطمه صالحی همسر شهید مدافع حرم مهدی طهماسبی
🔹خبرگزاری بسیج استان قم🔹
👇تنها مرجع رسمی اخبار بسیج و سپاه استان قم👇
🆔https://eitaa.com/joinchat/865206465Cafebe35a6f
🔺#قم_سرآمد_شهادتوسرافرازی
🔻#قم_شهر_قیامواقامه
اراجیف ضد امنیتی #حسن_روحانی درباره انتخابات: در این شرایط مردم به هر کسی که
معتقدند او از شرایط فعلی راضی نیست و به شرایط فعلی حاکم معترض است و دنبال تغییر و تحول در جامعه امروز است، رأی دهند.
17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️💢⭕️
🔴 یک فنجان تحلیل (قسمت بیست و نهم)
👇👇
آیا حضور ما پای صندوق های رای مهم است؟
کارشناس برنامه: علی بیگدلی
#تاانتخابات
#یک_فنجان_تحلیل
#انتخاب_مردم
#دعوت
#امامت_امت
https://eitaa.com/pbs84avini