⭕️فوری/ روابط عمومی کل سپاه خبر داد
شهادت اسماعیل هنیه و یکی از محافظان وی در تهران
روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای ازشهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی ، در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران خبر داد.
روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای اعلام کرد : آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند .
متن اطلاعیه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، بامداد امروز( چهارشنبه) محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس ، در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.
علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️فوری/ روابط عمومی کل سپاه خبر داد شهادت اسماعیل هنیه و یکی از محافظان وی در تهران روابط عمومی کل
⭕️بیانیه حماس در پی شهادت اسماعیل هنیه
جنبش مقاومت اسلامی حماس در سوگ فرزندان ملت بزرگ ما فلسطین، ملت عربی و اسلامی و همه آزادگان جهان است:
برادر رهبر شهید مجاهد اسماعیل هنیه ،رهبر نهضت که پس از شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید ایران بر اثر یورش خائنانه صهیونیست ها به محل سکونتش در تهران جان باخت.
همه به سوی خدا و به سوی او باز خواهیم گشت. جهاد، پیروزی یا شهادت است.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️شبکه العربیه سعودی گزارش داد: هنیه و محافظش حوالی ساعت ۲ بامداد (به وقت تهران) بر اثر اصابت موشک به بدنش شهید شدند.
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️آخرین تصاویر از شهید اسماعیل هنیه در تهران
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️ظاهرا این تصویر خیلی صهیونیستها رو سوزونده بود..
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
⭕️واکنش وزیر میراث اسرائیل به شهادت اسماعیل هنیه: مرگ هنیه جهان را کمی بهتر میکند و این راه درستی برای پاکسازی جهان است
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه