eitaa logo
دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی
1.2هزار دنبال‌کننده
196 عکس
4 ویدیو
286 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
قابل توجه دانشجویان مهمان از سایر دانشگاهها (تک درس و کامل ): به منظور ارسال نمرات میهمانی به دانشگاه مبدا، پس از نهایی شدن نمرات، با مراجعه به اداره آموزش دانشکده ( آقای خادمی فرد) نسبت به دریافت فرم تسویه حساب اقدام کنید. حتما قبل از مراجعه، از نهایی شدن نمرات اطمینان حاصل کنید.
در خصوص دروس اختیاری: در تمامی سرفصلهای مصوب رشته های مقطع کارشناسی و برخی از سرفصلهای رشته های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ، واحدهایی به عنوان اختیاری وجود دارند. این واحدهای اختیاری از بین چندین واحد ( مثلا ۲۰ واحد مندرج در سرفصل) به تشخیص گروه آموزشی انتخاب و به دانشجویان ارائه میشوند و ضروری است که توسط دانشجو اخذ و گذرانده شوند. برای مثال در سرفصل رشته های مقطع کارشناسی، حدود ۲۰ واحد به عنوان دروس اختیاری گنجانده شده است. از این ۲۰ واحد، دانشجویان موظفند که ۱۰ واحد را بگذرانند و جزو مجموع واحدهای مورد نیاز برای فراغت از تحصیل محسوب میشوند. در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز به همین نحو عمل میشود.
دانشجویانی که به نمرات آزمون جامع اعتراض دارند، لازم است تقاضای خود را به صورت مکتوب و با قید نام درس یا دروس مورد اعتراض، حداکثر تا تاریخ 1403/11/28به آدرس ایمیل ذیل ارسال نمایند: pededu@atu.ac.ir
🌻مهم 🌻 اطلاعیه نگارش پایان نامه ها و رساله های دوره دکتری 🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤🎤 کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که در مرحله نگارش پروپوزال و بارگذاری آن در سامانه گلستان هستند لازم است موارد مندرج در چک لیست پروپوزال کارشناسی ارشد و دکتری را که در سایت دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی قسمت معاونت آموزشی، بخش خدمات آموزشی و منوی فرم ها قرار دارد تکمیل کنند و پس از رعایت نکات ذکر شده در پروپوزال آن را امضا نمایند. همچنین لازم است چک لیست یاد شده به تایید استاد راهنما و مدیر گروه نیز برسد. توجه داشته باشید که فرمت جدید پروپوزال نیز در سایت دانشکده، منوی فرم ها قرار گرفته است و ضروری است پروپوزال در قالب آن تکمیل شود. کلیه پروپوزال هایی که قواعد نوشتار دانشگاهی مندرج در چک لیست را رعایت نکنند عودت داده می شوند. لذا برای صرفه جویی در زمان کلیه نکات چک لیست را رعایت فرمایید. معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
برنامه زمانبندي المپياد علمي دانشجويي.pdf
حجم: 301.7K
برنامه آزمون مرحله غیرمتمرکز سی امین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور تاریخ آزمون : روز جمعه 29 فروردین ماه - سال 1404
به استحضار می‌رساند با عنایت به تغییر تاریخ امتحانات و عدم نهایی شدن برخی از نمرات نیم‌سال اول سال تحصیلی 1404-1403؛ مهلت زمانی ثبت درخواست معرفی به استاد دانشجویان مقطع کارشناسی که تا روز سه‌شنبه 30 بهمن 1403 تعیین شده بود، تا روز چهارشنبه 15 اسفند ماه سال 1403 تمدید شد. بر این اساس دانشجویانی که صرفا برای حداکثر دو درس نظری قصد ارائه درخواست معرفی به استاد در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1404-1403 را دارند، پس از ثبت و نهایی شدن تمامی نمرات نیم‌سال فوق‌الذکر، درخواست خود را در سامانه آموزشی ارائه نمایند و می‌بایست نمره این دروس حداکثر تا تاریخ 1403/12/15 ثبت و نهایی شود. ضمنا شایان ذکر است تاریخ فراغت از تحصیل این دانشجویان 1403/11/30 ثبت خواهد شد.
با عنایت به ماده 51 آیین نامه یکپارچه دوره های تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی مصوب مورخ 1402/04/25 شورای عالی برنامه ریزی آموزشی وزارت عتف، به پیوست (فایل های فوق) شیوه‌نامه اجرائی آیین‌نامه فوق‌الاشاره برای مقاطع تحصیلی کارشناسی مصوب شورای دانشگاه مورخ 1403/01/29 و کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی مصوب شورای دانشگاه مورخ 1403/04/24 برای دستور اجرا و اعمال برای دانشجویان ورودی سال تحصیلی 1403-1402و بعد از آن ارسال می‌شود. مزید استحضار با توجه به نامه شماره 2/21/283428 مورخ 1403/10/16 معاون محترم آموزشی وزارت عتف، آن قسمت از ماده 11 آیین‌نامه یکپارچه مقررات آموزشی که متضمن احتساب نمرات مردودی دانشجویان در میانگین کل دوره است، خلاف قانون و خارج از حدود اختیار بوده و از تاریخ تصویب ابطال شده است. بر این اساس حسب مصوبه مورخ 1403/11/13 شورای آموزشی دانشگاه، تبصره های 2 و 3 ماده 16 شیوه‌نامه اجرائی دوره کارشناسی، ماده 11 و تبصره 1 ماده 11 شیوه‌نامه اجرائی دوره کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی در مورد محاسبه نمره های مردودی در میانگین کل و بلااثر نمودن نمره حداکثر یک درس مردودی از میانگین کل دوره ابطال اعلام می‌شود. از این رو نمره دروس مردودی در میانگین نیم‌سال محاسبه می شود، لیکن در صورت قبولی همان دروس در نیم‌سال‌های بعدی، نمره دروس مردودی در میانگین کل محاسبه نمی‌شود.
به اطلاع می رساند نخستین جشنواره «تولیدات نرم افزاری و دست ساخته های خلاقانه در حوزه اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز» توسط سازمان آموزش و پرورش استثنائی و با همکاری ستاد علوم شناختی برگزار خواهد شد. جهت در یافت اطلاعات بیشتر به کانال جشنواره مراجعه نمایید. لینک کانال جهت اطلاع رسانی: ble.ir/join/2nbUwtdPuC وب گاه جشنواره:https://Ekh-y