شروع کلاسهای نیمسال دوم از روز شنبه 28 بهمن 1402 و پایان کلاسها چهارشنبه 23 خرداد 1403 خواهد بود.
قابل توجه دانشجویان گرامی: با توجه به مصوبه کمیسیون شماره 490 مورخ 1402/03/30 کلیه دانشجویانی که تمدید سنوات اعطایی آن ها در شوراهای ذیربط مورد موافقت قرار می گیرد، مشمول خدمات رفاهی دانشجویی (خوابگاه، وام، تغذیه و...) نخواهند شد.
کارشناسی.pdf
حجم:
225.6K
دروس ارایه شده مقطع کارشناسی در نیمسال دوم 1403-1402
کارشناسی ارشد.pdf
حجم:
201.7K
دروس ارایه شده مقطع کارشناسی ارشد در نیمسال دوم 1403-1402
دکتری.pdf
حجم:
166.5K
دروس ارایه شده مقطع دکتری در نیمسال دوم 1403-1402
دانشجویان ذیل بایستی به منظور انتخاب واحد در نیمسال دوم 1403-1402، حتما درخواست سنوات خود را از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان ارسال کنند:
1. مقطع کارشناسی ترم 9 و بالاتر
2. مقطع کارشناسی ارشد ترم 6 و بالاتر
3. مقطع دکتری ترم 10 و بالاتر
در صورت عدم ارسال درخواست، ترم دوم (4022) فعال نخواهد شد و امکان انتخاب واحد وجود نخواهد داشت.
به اطلاع می رساند فرآیند صدور و ارسال الکترونیکی دانشنامه در سامانه آموزشی گلستان طراحی و راه اندازی شده است. بنابراین از این به بعد دانشجویان محترم میتوانند در خواست خود را از طریق پیشخوان خدمت گلستان ثبت و پیگیری نمایند.
لازم به ذکر است راهنما و فلوچارت استفاده از این امکان الصاق شده است.
راهنماي دانشجويان براي خواست دانشنامه.pdf
حجم:
828.4K
راهنمای دانشجویان برای درخواست دانشنامه
630.pdf
حجم:
746.7K
صورتجلسه 630 شورای تحصیلات تکمیلی
دانشجویانی که تاکنون موفق به انتخاب واحد نشده اند فقط 26 و 27 بهمن فرصت دارند که نسبت به انتخاب واحدهای درسی یا اخذ آزمون جامع و تمدید پایان نامه و رساله اقدام کنند. بدیهی است دانشجویی که در زمان تعیین شده انتخاب واحد نکند، در زمان حذف و اضافه امکان انتخاب واحد ندارد.
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی:
تمامی دروس اصلی، تخصصی و اختیاری دانشجویان ترمهای بالاتر برای دانشجویان ترمهای پایین تر در سامانه گلستان قابل مشاهده است. همچنین دروس عمومی هر رشته (طبق چارت) برای دانشجویان سایر رشته ها نیز قابل مشاهده است.
دانشجویان به شرط رعایت پیش نیاز و عدم تداخل برنامه درسی و امتحانی، می توانند از دروس ترمهای بالاتر یا دروس عمومی سایر رشته ها نیز اخذ کنند مشروط به اینکه ظرفیت خالی وجود داشته باشد. ضمنا تاکید می شود دانشجویان حتما ابتدا دروس مربوط به چارت خود در هر ترم را اخذ کنند تا در ترمهای آتی دچار مشکل نشوند.
نکته: هر دانشجو در هر ترم، صرفا مجاز به انتخاب یک درس از دروس عمومی معارف اسلامی است مگر اینکه دانشجو ترم آخر باشد. اخذ همزمان درس اخلاق اسلامی و دانش خانواده و جمعیت در ترم سوم مجاز است.