⚫️«سپر شمال نتانیاهو»؛ آمادهباش کامل مقاومت /1
▪️همانگونه که انتظار میرفت، ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نخستوزیر این رژیم به بروکسل برای دیدار با وزیر امور خارجه امریکا راهی مرزهای شمالی فلسطین اشغالی شد تا بهزعم بنیامین نتانیاهو با تونلهایی که مقاومت اسلامی لبنان برای دسترسی به شهرکهای منطقه جلیل در عمق زمین حفاری کرده بود مقابله کرده و آنها را منهدم!! کند. تقریبا از شش ماه پیش برای ما مشخص بود که رژیم صهیونیستی دنبال ماجراجوییهای تازه در لبنان است، دلیل آن نیز افزایش پروازهای پهپادی و جاسوسهای این رژیم در جنوب لبنان و همچنین موضعگیری مقامات آن، به ویژه شخص نتانیاهو در این مورد بود. در اینکه مقاومت اسلامی لبنان برای مقابله با دشمن صهیونیستی که به هیچ قاعده اخلاقی در هر جنگ و درگیری پایبند نیست باید آمادگی لازم را داشته باشد، شکی نیست، اما در این مساله که چرا در این شرایط نخستوزیر رژیم صهیونیستی خود را وارد این بازی خطرناک کرده، خود سوالی است که باید به آن پاسخ داد.
▪️در آخرین درگیری میان مقاومت اسلامی فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، درخواست عجیب و غریب رژیم صهیونیستی از مصر برای دخالت در این موضوع پذیرش آتشبس نشان داد که آنها طرحهای دیگری در سر دارند و غزه اولویت نخست آنها نیست. این برای نخستین بار تقریبا بود که مقاومت با شلیک سنگین و پرحجم موشک، خمپاره و راکتهای خود رژیم صهیونیستی را وادار به پذیرش آتشبس کرده بود، اما این برای کسانی که شناخت کاملی از رفتار و روحیات صهیونیستها دارند، اندکی عجیب بود، چرا که بهنظر میرسید که فردی کینهتوز مانند نتانیاهو در شرایط عادی به هیچ عنوان حاضر به پذیرش چنین امری نیست و اینکه او خود درخواست آتشبس را داده است به یک مساله مهمتر باز میگشت. نتانیاهو که برنامه بزرگتری در سر داشت نمیخواست با افزایش تنشها در باریکه غزه که معمولا جز دردسر برای دهها شهرک صهیونیستنشین اطراف آن دستاورد خاصی ندارد، ارتش را درگیر کند.
▪️از تابستان سال گذشته ارتش عبری رزمایشهای مختلفی را در بلندهای الجلیل در شمال فلسطین اشغالی برگزار کرد. نهادهای اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی تلاش کردند تا با کمک گرفتن از جاسوسهای خود در جنوب لبنان ردی از این تونلها را پیدا کند. اما در طول دهها کیلومتر مرز مشترک میان لبنان و فلسطین اشغالی پیدا کردن یک تعداد مشخصی تونل واقعا کار سختی است و بهنظر من نخستوزیر این رژیم زودتر از آن چیزی که انتظارش میرفت دست به انتشار خبر کشف و انهدام صرفا یک تونل زد!! این مساله البته به شرایط داخلی نتانیاهو و مسائل و مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم میکند، باز میگردد. به گفته برخی از رسانههای رژیم صهیونیستی، آنچه در شمال فلسطین میگذرد عملیات سپر شمال نیست، بلکه «سپر نتانیاهو» است، به باور آنها نخستوزیر این رژیم دنبال این است که با علم کردن یک بحران، از بحرانهای مالی، قضایی و انتخاباتی به سلامت عبور کند.
▪️نتانیاهو پس از خروج لیبرمن از کابینهاش عملا با خطر سقوط دولت مواجه است و انتظار میرود که به زودی در سرزمینهای اشغالی انتخاب پیش از موعد برگزار شود، احزاب مخالفت نتانیاهو تقریبا همه برای زمین زدن او همپیمان هستند، افکار عمومی داخلی نیز به دلیل مشکلات و نارساییهای اقتصادی و همچنین ماجراجوییهای او که هر آن امکان دارد یک جنگ دامنهدار را به آنها تحمیل کنند، از او راضی نیستند. چند روز پیش هم بود که دستور قضایی برای رسیدگی به مسائل مالی نتانیاهو و همسرش صادر شد و اینها همه دست به دست هم داده تا او به فکر فرار به جلو باشد، این فرار به جلو خطرات احتمالی بسیاری داشته و دارد و همه خوب میدانند که هر گونه اشتباه محاسباتی در مرز با لبنان میتواند جرقه یک جنگ تمام عیار باشد. به همین دلیل نیز نتانیاهو برای آنکه این عملیات به قول معروف «تف سربالا» نباشد به یک تلاش دیپلماتیک گسترده دست زد.
▪️شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی گزارش داد، وزارت خارجه این رژیم به سفرای اسرائیل در سراسر جهان ابلاغ کرده به مقامات کشورهایی که هستند توضیح دهند که عملیات ارتش اسرائیل در مرزهای شمالی علیه تونلهای حزب الله لبنان است که اسرائیل را تهدید میکنند و آن قصد تنش نظامی ندارد! از سوی دیگر صهیونیستها چند روز است که به عینه مشاهده کردهاند که رزمندگان مقاومت در آمادگی 100درصدی برای مقابله با ورود یک وجبی به خاک لبنان هستند و این بیشتر باعث وحشت آنها شده است. بهنظر میرسد که تونلها بهانهای برای یک عملیات گستردهتر باشد و آن نیز چیزی جز حمله به زیرساختهای لبنان و به ادعای نتانیاهو انبارهای موشکی حزبالله نیست.
K.J
@syriankhabar
⚫️«سپر شمال نتانیاهو»؛ آمادهباش کامل مقاومت/2
▪️آنچه در شمال فلسطین اشغالی میگذرد تار مویی با شروع یک جنگ تمام عیار فاصله دارد و نتانیاهو با این اقدامات دیپلماتیک میخواهد بگوید که شروعکننده جنگ نبوده است!! در این مورد کافی است که به موضعگیری عضو شورای سیاسی حزبالله در مورد اقدامات این رژیم نگاه کنیم. به گفته حسن حبالله: «اسرائیل میداند دورهای که حمله میکرده و ابتکار عمل و انجام حملات در اختیارش بود، گذشته است و مقاومت امروز میتواند با هرگونه حملات اسرائیل مقابله کرده و خسارتهایی را به این رژیم وارد کند. مقاومت میتواند رژیم اشغالگر را مانند جنگ غزه، جنگ لبنان و جنگهای پیش از آن هدف قرار دهد. رژیم اشغالگر پس از جنگ 33 روزه جرأت نمیکند علیه مقاومت دست به اقدامات خصمانه بزند زیرا میداند مقاومت قادر است آنها را مورد هدف قرار دهد. مقاومت زنجیره تکامل یافتهای است و نمیتوان مقاومت غزه و لبنان را جدا کرد، دشمن یکی است و مقاومت هم هر چند در جبهههای مختلف باشد یکی است. غیر ممکن است که حزبالله به رژیم اشغالگر اجازه دهد، جبههای از جبهههای مقاومت را مورد حمله قرار دهد.»
▪️این پیام بسیار پرمعنا است، نخست آنکه توسط عضو شورای سیاسی حزبالله صادر شده است، دیگر آنکه هشدار میدهد که ممکن است اقدامات رژیم صهیونیستی منجر به جنگ شود، اما اینبار او حمله نمیکند! سوم مقاومت میتواند عمق سرزمینهای اشغالی را هدف قرار دهد، چهارم اگر نتانیاهو فکر کرده که در غزه آتشبس برقرار شده و در صورت حمله به لبنان مقاومت فلسطین ساکت مینشیند سخت در اشتباه است، هر حملهای میتواند زنجیره محور مقاومت را به حرکت در بیاورد و این شامل سوریه نیز میشود، این تصمیمی است که فرماندهی محور گرفته و بدون شک عملیاتی خواهد شد. این برداشتهایی که ما داریم، بدون شک مقامات رژیم صهیونیستی نیز داشته و دارند، آنها نمیدانند که چگونه باید با این مساله برخورد کنند چرا که باوجود شناسایی یک تونل (که البته شک هم دارم که واقعی باشد و فیلمی که نشان داده شد گنگ بود) نمیشود گفت رژیم صهیونیستی توانسته همه چیز را کشف کند.
▪️در طول روزهای گذشته رژیم صهیونیستی جنگ تبلیغاتی و رسانهای سنگینی را علیه مقاومت اسلامی، دولت و مردم لبنان به راه انداخته است، هدف از این حمله همهجانبه همان سیاست «فرار رو بهجلوی» نتانیاهو است تا بتواند تبعات هر یک از اقداماتش را بر دوش دولت لبنان انداخته و از آن فرار کند. در سرزمینهای اشغالی اما برای آنکه صهیونیستها دچار ترس و وحشت احتمالی نشوند به رسانهها و به ویژه مسوولان ارشد دستور داده شده که در این مورد حرّافی نکنند اما این دستور صرفا به این منظور است که نتانیاهو از زیر فشار مخالفانش که میگویند «سپر شمال» با اهداف سیاسی همراه است، فرار کند. با این اوصاف بهنظر میرسد که اگر جنگی علیه لبنان شروع شود، بیش از همه ولیعهد آدمکش سعودی از آن استقبال خواهد کرد، او دنبال راه فراری است تا شاید ماجرای کشتن خاشقجی به فراموشی سپرده شود. اینکه صهیونیستها چگونه میخواهند بقیه تونلها را پیدا کنند، ما هم منتظر میمانیم و تماشا میکنیم، اما این را هم میدانیم که مقاومت با هوشیاری کامل مسائل را زیر نظر دارد و با کسی و طرفی نیز شوخی نداشته و ندارد. هر رفتار اشتباهی میتواند جرقه یک جنگ سخت باشد که آخرش هم معلوم نیست، چه خواهد شد.
K.J
@syriankhabar
هدایت شده از بانک پاورپوینت رایگان
روند پژوهی 40سالگی.pptx
15.12M
✳️ پاورپوینت بررسی ظرفیت ها وپیشرفت های چهل ساله انقلاب اسلامی درحوزه #علمی #پزشکی #نظامی #کشاورزی #توسعه_انسانی #صنعت_ومعدن #آموزشی #انرژی #فناوری #اقتصادی #ورزشی و #قدرت_جهانی
📚کانال بانک پاورپوینت👇
@bankpowerpoint
✳️برای دوستان خودفورواردکنید.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔻 اولویت اروپا؛ برجام یا برنامه موشکی؟
از ادعای آمریکا درباره آزمایش موشکی بالستیک ایران چیزی نگذشته بود که فرانسه و انگلیس آن را ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت دانسته و خواستار نشست این شورا برای بررسی این مساله شدند.
این در حالی است که چنین سرعت عملی از طرف اروپا پس از خروج آمریکا از برجام و نقض قطعنامه پیشگفته مشاهده نشد. حدود ۷ ماه از این اقدام ترامپ و وعدههای اتحادیه اروپا برای بهرهمندسازی ایران از منافع این توافق و مقابله با تحریمهای واشنگتن میگذرد؛ اما عملا اقدام خاصی از جانب اروپا صورت نگرفته است و بعد از ماهها وعده کلامی، سرانجام از تصمیمش برای یک اقدام عملی و آن هم راهاندازی کانال مالی SPV خبر داده که هنوز هم رنگ واقعیت به خود نگرفته است و اگر هم بگیرد، مشخص نیست تا چه اندازه کارایی داشته باشد.
در این مدت، اروپا در دفاع از قطعنامه 2231 شورای امنیت و اعتراض به خروج آمریکا از برجام خواستار برگزاری نشست این شورا برای بررسی این موضوع نشد؛ اما در بحث موشکی میبینیم به محض این که آمریکا از آزمایش موشکی بالستیک ایران خبر داد، اروپا جلوتر از واشنگتن خواستار برگزاری نشست شورای امنیت شده است.
واقعیت این است که اروپا تنها در یک مساله با ایران اشتراک نظر دارد و آن هم برجام است که در این زمینه هم انگیزه خاص خود را دارد و در مسائل متعدد دیگری چون مسائل منطقهای، موشکی، بحث اسرائیل و غیره با آمریکا همنظر است و با ایران اختلافنظر جدی دارد. در این میان، همان یک اشتراکنظر هم عملا قربانی این اختلافنظرها شده است و کاری بر مقتضای آن صورت نمیگیرد.
نباید اختلافنظرهای رهبران اروپا با برخی روسای جمهور آمریکا از جمله شخص دونالد ترامپ در برخی مسائل را به معنای شکاف ساختاری در سیاستهای این دو همپیمان دانست. اروپا با وجود ملاحظاتی که درباره رفتارهای بینالمللی آمریکا دارد، اما همواره یک شریک راهبردی برای این کشور بوده است و عملا سیاستهای کلان آن تعارضی جدی با سیاستهای آمریکا ندارد. از جنگ جهانی دوم به بعد سیاست خارجی اروپا اگر تابعی از سیاست خارجی آمریکا نبوده همسو با آن بوده است.
منافع سیاسی، اقتصادی و امنیتی اروپا با آمریکا کاملا گره خورده است و با ایران در تعارض است؛ بنابراین نباید از اروپاییها انتظار شق القمر داشت. آنها نمیخواهند یا نمیتوانند همزمان در مقابل آمریکا و در کنار ایران بایستند و در قامت مدافع آن ظاهر شوند.
اروپا نمیخواهد برجام از هم بپاشد، اما در عین حال هم نمیخواهد یا نمیتواند کمکی به تحصیل منافع ایران از این قراداد بکند؛ آنها معتقد هستند که اگر در بحث تحریمها کمکی جدی به ایران بکنند که اثرات آنها را خنثی کند یا به صورت جدی کاهش دهد، از یک طرف اهرم فشار را بر ایران در مسائل اختلافی کلان از دست می دهند و از طرف دیگر هم ایران بدون دغدغهای به راه خود ادامه میدهد.
به نظر میرسد تاخیر اروپا در عمل به وعدههایش میتواند جدا از فشارهای سنگین آمریکا و بحث منافع اقتصادی مشترک به این دلیل هم باشد که اروپاییها منتظر هستند تا تحریمها اثرگذاری خود را داشته باشد؛ به این امید که ایران را وادار به نشستن پشت میز مذاکره و گفتگو درباره مسائل اختلافی حاد بکند. اینجاست که مواضع اعمالی اروپاییها کاملا همسو و در راستای سیاستهای اعلانی و اعمالی آمریکاست.
این که گفته میشود، اروپا اراده سیاسی برای حفظ برجام دارد، درست است اما این به معنای وجود همین اراده برای بهرهمند کردن ایران از منافع اقتصادیاش از "برجام محفوظ" نیست؛ بلکه این اراده بر این است که برجام با عمل کامل ایران به تعهداتش حفظ شود، بدون این که از منافع اقتصادی کلان آن بهرهمند گردد.
این وضعیت، منافع اقتصادی برجام را به صفر رسانده و به منافع سیاسی تقلیل یافته است. در این شرایط سیاست این است که ایران باید هم تحریمها را تحمل کند و هم در برجام بماند و راه پس و پیشی نداشته باشد.
خروج از برجام هم بسیار پرهزینه است و آن منافع سیاسی را هم به صفر میرساند و اروپا را در کنار آمریکا قرار داده و یک اجماع جهانی علیه ایران ایجاد میکند.
لب کلام این که اولویت اروپا امروز در تعامل با ایران کمک عملی به برجام نیست، بلکه طرح جدی مسائل موشکی و منطقهای و فشار در این باره است و سرعت عمل آنها در رجوع به شورای امنیت در بحث آزمایشهای موشکی موید این مدعاست.
در واقع تعلل اروپا در عملیاتیکردن وعدههایش و تمرکز بر مسائل اختلافی چون برنامه موشکی حامل این پیام به ایران است که اگر به دنبال تحصیل منافع برجام هستید، باید این قضایا حل و فصل شود.
@salehinrasad
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
روز دانشجو قدیری ابیانه رامسر_1397-9-14-17-53.aac
41.9M
📣 🎵 صوت سخنرانی دکتر قدیری ابیانه به مناسبت روز دانشجو
⏰۸۴ دقیقه
📥۴۰ مگ
✔ رسالت دانشجو دانشمند شدن است.
✔ دانشجو بیش از اینکه مطالبهگر باشد باید پاسخگو باشد.
✔ بیش از حقوق دانشجو باید از وظایف دانشجو سخن گفت.
✔ دانشجو باید خود را "راهحل" بداند و نه "صورت مسئله".
✔ دانشجو باید با کسب مهارت در رشته تحصیلی خود، کارآفرین باشد و نه کارجو
✔ دانشجو باید امکان آفرین باشد نه متقاضی امکانات
✔ دانشجو باید واقعبین و آرمانگرا باشد.
✔ تحقق چشمانداز ۱۴۰۴ و چشم انداز ۵۰ ساله باید توسط دانشجویان امروز محقق گردد.
✔ دانشجو باید بهترین تفریح را علمآموزی و کار بداند.
✔ دانشجو باید به فکر این باشد که دست دیگران را بگیرد نه اینکه دنبال این باشد دستش را بگیرند.
✔ خودباوری، امید، تلاش، همت و داشتن آرمان لازمه حرکت و پیشرفت است.
📆۱۴ آذر
🎓دانشگاه آزاد اسلامی رامسر
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
◼️انگلیسی ها در چابهار، تلاش برای فراری دادن سرمایه گذاران هندی
▪️عوامل تروریستی وابسته به انگلیس پشت پرده حمله به مقرر فرماندهی انتظامی شهرستان چابهار باید باشند. در حالیکه در طول ماه های گذشته خبرهای متعددی از فعالیت سازمان اطلاعاتی و امنیتی انگلیس در بلوچستان پاکستان با کمک عوامل سعودی و اماراتی در جریان بود، آنها حالا پا را فراتر گذاشته و با هدایت عوامل انتحاری به داخل خاک ایران سعی میکنند تا حس ناامنی را به شهروندان کشورمان منتقل کنند.
▪️اما مهمترین عاملی که به نظر می رسد پشت این حادثه تروریستی است، تلاش ها برای جلوگیری سرمایهگذاری هندیها در این بندر راهبردی گردند. انگلیسی ها در طول چند سال گذشته تلاش های بسیاری کردند تا مانع از حضور هندی ها در چابهار و سرمایهگذاری در آن در راستای توسعه و ایجاد یک لنگرگاه امن برای صادرات محصولات هندی به کشورهای آسیای مرکزی، قفقاز، افغانستان و حتی ترکیه گردند، اما شرایط بر اساس خواسته های جاسوسان انگلیسی پیش نرفت و آنها حالا سعی می کنند تا با انجام عملیات های تروریستی با کمک کردن به گروه های تکفیری که از دلارهای سعودی و اماراتی تغذیه می کنند این بندر را ناامن کرده و به زبان دیگر هندی ها را از آنجا فراری دهند.
@salehinrasad
✳️چرا پاکستان در حادثه چابهار نقش ندارد؟
▫️ما در گزارشی بالا در مورد عملیات تروریستی در چابهار تاکید کردیم که این عملیات تروریستی بیش از همه ناظر به ایجاد ناامنی اقتصادی در مهمترین بندر ایران در ساحل دریای مکران است و سازمان جاسوسی انگلیس با کمک دلارهای سعودی و اماراتی نقش اصلی را در این حادثه را دارند. برخی از دوستان پس از این اعلام نظر که دیگر کارشناسان حوزه سیاسی و امنیتی نیز بر آن صحه گذاشتند بر این باور بودند که آنچه در چابهار گذشت بیش از آنکه توطئهای انگلیسی باشد، از طرف پاکستانیها برنامه ریزی و هدایت شده است.
▫️به نظر میرسد آنها این موضوع را از این روی میگویند که دولت اسلام آباد توسعه چابهار توسط رقیب تاریخی خود، یعنی هند را نقطه مقابل و خطر عمده ای برای توسعه بندر گوادر خود میبیند که چینیها وظیفه توسعه آن را بر عهده گرفته و تاکنون سرمایهگذاری هنگفتی در آن صورت دادهاند. این بیشتر یک نظریه است تا اینکه مستندات متقن و شواهد درستی از آن در دست باشد. همانگونه که تاکید کردیم پاکستانیها در این عملیات تروریستی هیچ نقشی نمیتوانند داشته باشند اما طراحان آن عامدانه دست به چنین کاری زده تا روابط تهران و اسلامآباد را که در طول دو سال گذشته به سمت روابطی راهبردی و عمیق پیشرفته است، مختل کنند.
▫️ جهت اطلاع آن دسته از دوستانی که نمیدانند باید عرض کنم که پاکستانیها به هیچ عنوان خطر و ریسک همچنین اقدام خطرناکی را قبول نخواهند کرد. هیچ انسان عاقلی در پاکستان نمی تواند این حماقت را بپذیرد چرا که تبعات آن بسیار زیاد است و خود پاکستانیها در همین زمینه آسیب پذیر هستند و میدانند که طرف ایرانی اگر در هر موردی اغماض و چشم پوشی کند در این یک مورد حاضر نیست کوتاه بیاید. این مسئله علاوه بر آن است که تهران و اسلام آباد در یک رابطه راهبردی برای حل و فصل مسائل منطقهای به سر میبرند و همکاریهای دو طرف در حال نتیجه دادن است.
▫️دیگر آنکه پاکستانیها میدانند طرف هندی در چابهار سرگرم سرمایهگذاری است و نمیخواهند روابط خود را با همسایهای که در حال تنش زایی با آن هستند افزایش دهند. همه شواهد و مدارک و مستندات به ما میگوید سعودیها اماراتیها با همکاری سازمان جاسوسی انگلیس همان سیاستی را که پیش از این در سوریه اجرا کرده بودند در ایران نیز در حال پیش برد آن هستند. سال ها پیش گروهکهای تروریستی مورد حمایت عربستان، امارات، قطر و ترکیه در صورتی پول و کمکهای دیگر را دریافت میکردند که دست به عملیات بزنند حالا نیز آنها این گروههای تروریستی را وادار کردند تا در ایران دست به عملیات عینی بزنند تا مزد آن را بگیرند، در غیر اینصورت خبری از پول به کمک نخواهد بود.
▫️نمی توانم ابعاد همکاری های ایران و پاکستان را اینجا مورد اشاره قرار دهم اما باید گفت پاکستانیها سیاست شان در قبال گروهک های تروریستی فعال در ایران تغییر کرده است. آنها به این نتیجه رسیدند که وجود گروهکهای تروریستی در خاک شان برای امنیت داخلی شان نیز خطرناک بوده و باید آن ها را جمع کنند. به باور مقامات اسلامآباد تروریستی برای این کشور هزینه ساز بوده، چراکه ابزار دست طرفهای غربی و عربی برای دخالت در پاکستان و ایجاد دردسر مضاعف با همسایگان شده است. تلاش پاکستان برای برخورد با این گروهکها و انهدام آنها با مخالفت شدید و صریح انگلیسی مواجه شده و آنها در طول هفتههای گذشته فشار بی امانی را بر پاکستانیها وارد کرده تا از این سیاست خود دست شسته و اجازه فعالیت این گروهکها را بدهند.
@salehinrasad