🔻مکن ای صبح طلوع
✅ شاید همه ما وقتی دهه اول محرم به اوج خود میرسد، دو دمۀ معروف شب عاشورا را هرولهکنان و برسرزنان زمزمه کرده باشیم:
امشبی را شه دین در حرمش مهمان است؛ مکن ای صبح طلوع
عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است؛ مکن ای صبح طلوع
اما کمتر کسی میداند که شور و حرارت این دو دمه از قلم و نفس کدام شاعر بر دلها نشسته است.
✅ حضرت آیتالله بهجت وقتی در مجلس روضه شنید که مداح این شعر را میخواند و بهجای «عصر فردا» میگوید «صبح فردا»، این نکته را به او تذکر داد که: «عصر فردا صحیح است». و در پاسخ به چشمهای پرسشگر مداح، میگفت: «شاعر این ابیات مرحوم پدرم است».
✅ کربلایی محمود بهجت فومنی مردی بود متدین، خوشنام و خوشذوق که طبع روانی در سرودن اشعار و مراثی اهلبیت علیهمالسلام داشت. کربلایی محمود اشعار و مراثی خود را با خطی خوش مینوشت و به مداحانی که از شهرهای اطراف میآمدند، میداد.
با اندکی جستوجو میان اشعار ایشان و دیدن صنایع ادبی، تمثیل، تضمین و اقتباس از آیات و روایات که بهشکلی هنرمندانه مورد استفاده قرار گرفته است، میتوان به قریحه ادبی بالای کربلایی محمود بهجت پی برد.
✅ کتاب «مکن ای صبح طلوع» مجموعه اشعار و مراثی کربلایی محمود بهجت درباره اهلبیت عصمت و طهارت علیهمالسلام است که به کوشش مرکز نشر آثار آیتالله بهجت به چاپ رسیده است؛ مراثی حضرت زهرا، امام حسن، امام حسین، مسلمبنعقیل، حر، علیاکبر، حضرت زینب علیهمالسلام و …
📚جهت تهیه این کتاب از فروشگاه اینترنتی بهجتآوا، اقدام نمایید :
www.bahjatava.com
🔹 کانال رسمی مرکز نشر آثار آیتالله بهجت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه به لحظه در عاشورا چه گذشت؟
@salehinrasad
🔹تبیین جهاد کبیر در نهضت امام حسین (ع) از نگاه حجت الاسلام والمسلمین تویسرکانی
🔸ماه محرم، ماه بازخوانی نهضت سید الشهدا(ع) است. هر سال مسلمان، شعیان، آزادگان جهان، در ماه محرم یک بار دیگر نهضت امام حسین (ع) را مورد بررسی قرار می دهند. حقایق ماه محرم و داستان کربلا تبیین می شود و با سخنرانی، با شعر، با روضه، با گریه، با مداحی، عزاداری به سبک های مختلف، حادثه و حماسه سید الشهدا(ع) زنده نگه داشته می شود و از دل همه این تلاش ها، درس ها و عبرت ها گرفته می شود. ما در این دقایق می خواهیم مراحل نهضت سید الشهدا(ع) را بررسی کنیم، هدف نهضت را عرض کنیم، نتیجه نهضت سید الشهدا(ع) را مطرح کنیم و درس ها و عبرت هایی که برای امروز ما، زندگی ما، زندگی فردی، خانوادگی، سیاسی، اجتماعی و مذهبی ما مورد نیاز است بگیریم.
🔸نهضت سید الشهدا و حماسه امام حسین(ع) هفت مرحله دارد. مرحله اول یا گام اول از نهضت امام حسین(ع) موضوع عدم اطاعت از ظالمان، مستکبران و طاغوت عصر بوده است. یعنی حرکت اول این نهضت از عدم اطاعت از یزید شروع می شود. بارها شنیدیم زمانی که معاویه از دنیا رفت، یزید به خلافت رسید و دستور بیعت گرفتن از امام حسین(ع) را صادر کرد و فرماندار مدینه با کمک دیگران مانند مروان بن حکم آمدند که دستور و فرمان یزید (لعنت الله علیه) را پیاده کنند. گام اول شروع شد، گام اول عدم اطاعت بود. سید الشهدا(ع) زیر بار حکومت و حاکمیت چنین طاغوتی نرفت، بیعت نکرد، اطاعت نکرد، تبعیت نکرد و تسلیم نشد. خود این تسلیم نشدن، خود این اطاعت نکردن، خود این تبیعت نکردن، از ظالم، از طاغوت، از کافر، از مستکبر، قرآن مجید اسم این عدم اطاعت را "جهاد کبیر" می گذارد. یعنی در حقیقت نهضت سید الشهدا(ع) با جهاد کبیر شروع شد. که در آیه 52 سوره فرقان می فرماید: " فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُمْ بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا " یعنی جهاد و نهضت امام حسین(ع) با عدم اطاعت از یزید، از ظالم شروع شد. این مرحله اول نهضت امام حسین(ع) بود.
#نشستهای_بصیرتی
🇮🇷 کانال رصد
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
51.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰آغاز به کار فعالیت khamenei.ir در پیامرسان #روبیکا
📌پخش مراسم عزاداری ایام محرم ۱۴۴۲ در حضور رهبر انقلاب اسلامی
https://rubika.ir/khamenei_ir
🗓 دوشنبه ١٠ شهریور ماه ١٣٩٩
#پرسش_و_پاسخ از آیتالله بهجت قدسسره
سؤال: آیا محبت اهلبیت علیهمالسلام و بغض دشمنان ایشان بهتنهایی و درصورتیکه به انجام عمل و عبادت منجر نشود، برای انسان مفید است؟
حضرت آیتالله بهجت قدسسره: محبت خداوند متعال و محبت انبیا و اوصیای آنها و اولیای خدا و بغض دشمنان خداوند متعال و اولیای ایشان، اصل همۀ طاعات است و عبادات فرع بر این دو [حب و بغض] هستند.
و این دو، یعنی حب و بغض، از واجبات عقلی و نقلی است، «وَ هَلِ الدِّینَ اِلَّا الْحُبِّ وَ الْبُغْضِ؟( آیا دین چیزی بهجز حب و بغض است؟!)
و مودت به ذویالقربی [اهلبیت پیامبر] نیز تنها اجر رسالت است که در قرآن کریم به تصریح بیان شده است.[١]
[١]. [قُلْ لا أَسْئَلُكُمْ عَلَیهِ أَجْراً إِلاَّ الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبى] (بگو: از شما [در برابر ابلاغ رسالتم] هیچ پاداشى جز مودّت نزدیكانم، (یعنى اهلبیتم) نمىخواهم.)؛ شوری، ٢٣.
🔻مناسبتها:
🔹 روز تجلیل از اسرا و مفقودان
🔹 روز بانکداری اسلامی (سالروز تصویب قانون عملیات بانكی بدون ربا)؛ ۱۳۶۲ش.
🔹 روز تشكیل قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتمالانبیا صلیاللهعلیهوآله
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
🏴🏴🏴🏴
@salehinrasad
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 #حسینیهانجمنبیانیهگامدوم
#موضوع:
🌷 فرستادگان حسین علیهالسلام به سوی تاریخ
#استاد:
حضرت آیتالله خامنهای
#مکان:
مشهد، مسجد کرامت
#زمان:
۴۷ سال پیش
شب عاشورا ۱۳۵۲/۱۱/۱۳
دریافت کیفیت بالا
▫️ aparat.com/v/QZKTd
🔳 @ANALYSTS
هدایت شده از KHAMENEI.IR
ابلاغ سلام مقام معظم رهبری به کارکنان پدافند هوایی
رییس دفتر فرماندهی معظم کل قوا، در تماس تلفنی با امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد، سلام و قدردانی حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا(مدظله العالی) را به فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش و آحاد فرماندهان، کارکنان و خانوادههای پدافند هوایی کشور ابلاغ کرد.
به گزارش روابط عمومی ارتش، سردار سرتیپ بسیجی محمد شیرازی رییس دفتر فرماندهی معظم کل قوا، طی تماس تلفنی با امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش،گفت: فرمانده معظم کل قوا فرمودند:
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
سلام مرا به کارکنان هوشیار پدافند هوایی کشور برسانید، امنیت کشور مرهون آمادگی و بیداری پدافند هوایی است. مردم متدین ما قدردان تلاش های بی وقفه شما هستند، این را پاس بدارید.
سردار شیرازی در این ارتباط تلفنی خواستار ابلاغ سلام محبت آمیز و قدردانی رهبر معظم انقلاب اسلامی به آحاد کارکنان، فرماندهان و خانواده پدافند هوایی شد.
@khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ فوق العاده جذاب♻️
تغییر نسبت جمعیت پیروان اسلام نسبت به ۶ دین برتر جهان از سال ۱۹۴۵ تا به امروز
✅ ببینید از بعد از جنگ دوم جهانی چگونه پارامتر مهم قدرت در حال جابجایی است.
✅ خودتان به راحتی می توانید آینده را پیش بینی کنید.....
🔴 کانال خارج بدون فیلتر
🏴🏴🏴🏴
@salehinrasad
🔴 #تحلیـل | «مصطفی ادیب» کیست؟
🔻 مصطفی ادیب نخست وزیر جدید لبنان دارای دکترای حقوق و علوم سیاسی است. ادیب استادیاد و مدرس حقوق بینالملل، قانون اساسی، جغرافیای سیاسی و روابط بینالملل در دانشگاههای مختلف لبنان و فرانسه بود.
🔹 رئیس جمعیت حقوق بینالملل و انجمن علوم سیاسی لبنان و عضو جمعیت فارغ التحصیلان دانشگاههای فرانسه و انجمن عربی علوم سیاسی و جمعیت بینالمللی قانون اساسی و مرکز دیدهبان برای صلح پایدار داخلی از دیگر سوابق نامزد تشکیل کابینه جدید لبنان است.
🔹 ادیب از زمانی که ریاست دفتر «نجیب میقاتی»، نخست وزیر پیشین لبنان در سال ۲۰۱۱ را به دست گرفت و پس از آن در سال ۲۰۱۳ به عنوان سفیر لبنان در برلین منصوب شد، تلاش کرد، روابط خود را با طرف های فرانسوی گسترش دهد و شبکه ای از ارتباطات را با دوایر و مراکز فرانسوی و جهان عرب ایجاد کند.
🔻 چند نکته در خصوص ادیب:
1⃣ فرانسوی تمام عیار:
🔹باید گفت، مصطفی ادیب یک فرانسوی تمام عیار است، طوری که کاخ الیزه او را از خود می داند، به ویژه آنکه دارای تابعیت و همسر فرانسوی و پدر همسرش از جمله افراد بسیار نزدیک به کاخ الیزه است.
2⃣ تایید و موافقت باشگاه نخست وزیران:
🔹 مطرح شدن گزینه مصطفی ادیب با تایید و موافقت باشگاه نخست وزیران لبنان (سعد الحریری، نجیب میقاتی، فؤاد السنیوره، تمام سلام) همراه بود و این به معنای همراهی و تایید اغلب جریان ها و جناح های اهل سنت با نخست وزیری ادیب است. با علم به اینکه وفاداری ادیب به میقاتی او را از داشتن روابط خاص و ویژه با سعد الحریری و همچنین تمام سلام باز دارد.
3⃣ تایید جریان های شیعی:
🔹 سکوت و عدم واکنش جریان های شیعی که در دو جنبش حزب الله و امل نمود پیدا می کند، به معنای تایید ضمنی گزینه مصطفی ادیب برای تصدی پست نخست وزیری و تشکیل کابینه است، به ویژه آنکه حزب الله سابقه خوشایندی از ادیب دارند، چراکه وی از جمله کسانی بود که طی مامور به کار بودن در سفارت لبنان در برلین تلاش بسیاری کرد، تا مانع درج حزب الله در فهرست تروریسم شود. همچنین نقش بسیار مهمی در مقابله با لابی سفارت آمریکا و اسرائیل در برلین در محکومیت حزب الله ایفا کرد
4⃣ مصطفی ادیب، حسان دیابی دیگر:
🔹 می توان گفت، گزینه مصطفی ادیب در بسیاری از شاخص ها و معیارها شبیه به گزینه «حسان دیاب» است. هر دو برخاسته از مراکز دانشگاهی هستند، با این تفاوت که ادیب دارای تجربه سیاسی کمتری در مقایسه با حسان دیاب است.
🇮🇷 کانال رصد
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
⭕️ رهبر معظم انقلاب در افتتاحیه سی و چهارمین اجلاس سالیانه آموزش و پرورش که فردا یازدهم شهریور آغاز میشود، سخنرانی خواهند کرد.
@salehinrasad
شب شام غریبان.mp3
12.08M
💢#مقاومت و #تسلیم_ناپذیری مطلوب #فطرت انسانهاست.
🔹حرکت در چارچوب #مشیت_پروردگار حکم #عقل است.
🔰پیروزی بر باطل با #رفاه_طلبی ممکن نیست.
📌حجت الاسلام والمسلمین دکتر وزیری فرد
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تا وقتی مبارزه هست، فرار میکنند!
🚨الزامات و شروط همراهی با ولی جامعه چیست؟!
▪️فرارسیدن شهادت امام زین العابدین تسلیت باد
@salehinrasad
اگر #تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند.
مطلبی که در نظرم هست عرض کنم، به مناسبت انتساب این ایام به امام چهارم "علیهالصّلاةوالسّلام" است ... آن بزرگوار، تقریباً سیوچهار سال بعد از حادثه کربلا، در محیط اسلامی آن روز زندگی کرد و این زندگی، از همه جهت یکی از زندگیهای پر از درس است که ای کاش کسانیکه از کیفیّات عالی این زندگی آگاهی دارند، آن را برای مردم، برای مسلمین و حتّی برای غیرمسلمانان تشریح میکردند، تا معلوم میشد که چگونه چهارمین امام بزرگوارِ ما، بعد از حادثه عاشورا که ضربه عظیمی بر پیکر اسلام ناب و راستین بود، توانست یک تنه بایستد و مانع از ویران شدن بنای دین شود. اگر تلاشهای امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام" نبود، شهادت امام حسین "علیهالصّلاةوالسّلام" ضایع شده بود و آثار آن نمیماند. سهم امام چهارم، سهم عظیمی است. در زندگی امام چهارم، چند رشته کار وجود دارد که یکی از آنها، همین رشته اخلاق است. یعنی تربیت و تهذیب اخلاق جامعه اسلامی.
امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست. چرا؟ چون طبق تحلیل آن امام بزرگوار، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند. اگر مردم آنطور پست نشده بودند، آنطور به خاک نچسبیده بودند، آنطور از آرمانها دور نشده بودند و رذایل بر آنها حاکم نمیبود، ممکن نبود حکومتها -ولو فاسد باشند؛ ولو بیدین و جائر باشند- بتوانند مردم را به ایجاد چنان فاجعه عظیمی؛ یعنی کشتن پسر پیغمبر و پسر فاطمه زهرا "سلاماللهعلیها" وادار کنند. مگر این شوخی است!؟ یک ملت، وقتی منشأ همه مفاسد خواهد شد که اخلاق او خراب شود. این را امام سجاد "علیهالصّلاةوالسّلام"، در چهره جامعه اسلامی تفحّص کرد، و کمر بست به اینکه این چهره را از این زشتی پاک کند و اخلاق را نیکو گرداند. لذا، دعای «مکارمالاخلاق» دعاست؛ اما درس است. «صحیفه سجادیه» دعاست؛ اما درس است.
من به شما جوانان #توصیه میکنم که بروید «صحیفه سجادیه» را بخوانید و در آن تدبّر کنید. خواندنِ بیتوجّه و بیتدبّر کافی نیست. با تدبّر خواهید دید که هر یک از دعاهای این «صحیفه سجادیه» و همین دعای «مکارمالاخلاق»، یک کتاب درس زندگی و درس اخلاق است.
رهبر انقلاب اسلامی
۷۲/۴/۲۳
به مناسبت شهادت امام سجاد "علیهالسلام"
@t_manzome_f_r
@salehinrasad
📜 #متن
#پاسخ_به_سوالات
استاد دکتر محمدحسین #رجبی_دوانی
ویژه ماه #محرم
🚦چرا امام حسین علیهالسلام وقتی در راه کوفه، خبردار شدند که عبیدالله بن زیاد لعنهالله بر این شهر مسلط شده است و مسلم و هانی به شهادت رسیدند، به مسیر خود به سمت کوفه ادامه دادند؟
📍مردم کوفه با نامههای فراوان و دعوتی که به عمل آورده بودند و بیعتی که با مسلم بن عقیل به نمایندگی از امام حسین علیهالسلام انجام داده بود موجب گردیدند که تکلیف جدیدی برای امام حسین سلاماللهعلیه پدید بیاید.
📍تکلیف اول و اصلی امام حسین علیهالسلام مقابله با بزرگترین منکر یعنی حاکمیت طاغوتی چون یزید بود، اگر چه آن حضرت تنها بود و هیچ یاری نمی داشت. اما وقتی مردم کوفه آن حضرت را بدین ترتیب دعوت کردند و بیعت هم نمودند لذا تکلیف جدیدی برای آن حضرت پدید آمد که باید به خواسته مردم پاسخ مثبت دهد، به سوی آنها برود و رهبری آنها را به دست بگیرد.
📍اگرچه در بین راه می شنوند که عبیدالله بر شهر حاکم شده است و نماینده امام به شهادت رسیدهاند و مردم مرعوب عبیدالله گردیدهاند، دلیل نمیشود که آن حضرت بخواهد از مسیری که پیش گرفته باز پس بنشیند، چرا که برای حضرت شایسته و پسندیده نبود که وقتی عهد و پیمان با مردم دارد و هنوز مردم به حضرت اعلام نکرده اند که ما از بیعت با شما انصراف داده ایم و دیگر به عهد خود پایبند نیستیم، یک جانبه عهد خود را بشکند.
📍لذا حضرت به راه خود ادامه میدهد چرا که حساب آن حضرت از حساب مسلم جدا بود. چنانچه امام علیه السلام بر میگشت، زیر سوال قرار می گرفت که اگر شما به سوی کوفه آمده بودید ما هرگز شما را رها نمیکردیم و شما را یاری میکردیم و عدم حضور شما باعث شد چنین وضعیتی بر سر اسلام و مردم کوفه استمرار یابد.
📍بنابراین کار امام علیهالسلام بسیار صحیح است و آن وجود مقدس باید به مسیر خود ادامه دهد، مگر آنکه یقین پیدا کنند که مردم کوفه از نظر خود بازگشتهاند. لذا حتی تا وقتی که امام علیهالسلام در کربلا فرود می آید و مستقر می شود هنوز امام علیهالسلام امید دارد که کوفیانی که با آن حضرت بیعت پیدا کردهاند خود را به امام حسین علیهالسلام برسانند و حق را یاری کند.
📍لذا در پاسخ فرستاده عمر سعد لعنهالله امام حسین علیه السلام همین نکته را گوش زد میکنند و می فرمایند من به دعوت این مردم به سوی کوفه آمده ام. اگر بدانم آنها از نظر خود باز گشتهاند و بیعتی که با من کردهاند را شکستهاند و نمیخواهند من به شهر آنها وارد شوم از همینجا باز میگردم.
🔸پس اشکال به مردم کوفه وارد است که وقتی شما بیعت کرده اید چرا در برابر عبیداللهبنزیاد کوتاه می آیید و از رساندن خود به یاری امام حسین علیهالسلام باز میمانید و برخی از شما هم چنان وحشت میکنید که به رغم نوشتن نامه ها به امام حسین علیهالسلام، به خواست عبیداللهبن زیاد لعنه الله به جنگ آن وجود مقدس می آیید.
🏴🏴🏴
http://eitta.com/salehinrasad
http://sapp.ir/salehinrasad
#حجت_الاسلام_عابدینی:
ما اگر داعیه داریم که دین ما جهانی است و منتظر منجی جهانی هستیم، قطعاً باید سختیهایی را که میخواهد ما را به سمت جهانی شدن بکشد، فرهنگی که بتواند برای ما در نظام جهانی مطلوبیت ایجاد کند باید سختیهایش را تحمل کنیم. اگر میگوییم: امام زمانی داریم که منتظرش هستیم، یکی از علائم انتظار این است که سختیهای زیادی را برای اینکه یک فرهنگ جهانی شود باید بکشیم. این نیاز به هزینه دارد. اینطور نیست که ما بنشینیم و پا روی پا بیاندازیم و شکم ما سیر باشد و جای ما گرم باشد، اشک بریزیم که چرا امام زمان نمیآید. یوسف(ع) میخواهد مقبول شود خدا یک سختی و قحطی میآورد تا دلها برای پذیرش این آماده شود. تا مردم مجبور شوند تدبیر و صدق را ببینند و بعد رو بیاورند. حالا اگر منجی جهانی میخواهد که پرچم توحید را برافراشته کند، چقدر سختی میخواهد تا همه دلها با همه گرایشها به این میل پیدا کنند. پس مؤمنین باید منتظر و آماده باشند. آیا برای این آمادگی داریم؟
#ظهور
#امام_زمان
#حضرت_یوسف
#سختی
http://eitta.com/salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 معاون امنیتی وزیر کشور: تمام کسانی که گفتند تا روز جمعه نمیدانستیم بنزین گران میشود، مستنداتش است که چه ساعت و چه روز و توسط چه کسی به آنها گفته شده است.
http://eitta.com/salehinrasad
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 از ملت عزیز بخاطر حسن رفتارشان در دهه عاشورا تشکر میکنم
🏴 عزاداری امسال در تاریخ کشور ماندگار شد
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با اجلاس آموزش و پرورش:
از ملت عزیز ایران تشکر میکنم به خاطر حسن رفتارشان در دههی عاشورا که واقعاً امسال را به عنوان یک پدیده در تاریخ کشور ماندگار کرد.
وجود محدودیتهای شدید ناشی از بیماری و انتشار بیماری و مراقبت از اینکه این انتشار انجام نگیرد، در عین حال حفظ شور حسینی و حفظ مجالس. این مجالس عظیمی که تشکیل شد و حرکت عظیم معنویای که مردم از خودشان نشان دادند.
همچنین از گویندگان محترم، مداحان و مرثیهخوانان محترم و عزیز من واقعاً صمیمانه تشکر میکنم. بنده کسی نیستم که تشکر کنم، به عنوان یک فرد مرید اهل بیت علیهمالسلام و مرید عاشورا، حقیقتاً متشکرم. ۹۹/۰۶/۱۱
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13990611_40482_1281k.mp3
11.5M
🎙 بشنوید | صوت کامل سخنرانی امروز رهبر انقلاب در اجلاس سالیانه رؤسا و مدیران آموزش و پرورش. ۹۹/۶/۱۱
💻 @khamenei_ir
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸لکه گیر قوی برای دل🔸
روضۀ امام حسین (ع) قدرت لکهگیری اش بسیار زیاد است. هر چیزی که لکهاش را نمیتوان با آب خالی یا با حلّالهای قویتر شست، چارهاش روضۀ امام حسین (ع) است. قدرت روضۀ امام حسین (ع) خیلی زیاد است و لکههای دل را برطرف میکند.
http://eitta.com/salehinrasad
زیارت عاشورا 38.pdf
4.94M
🚩 ۳۸ روز مانده تا اربعین
⬅️ توصیه حضرت آیت الله مصباح یزدی به چلهی #زیارت_عاشورا از عاشورا تا اربعین
✅ به همراه فایل pdf متن زیارت عاشورا
http://eitta.com/salehinrasad
امام سجاد(ع)، پناه ضعفا و بیچارگان
⚫ سالروز شهادت حضرت امام زین العابدین علیهالسلام تسلیت باد
🔹 زينالعابدين(ع) پيك محبت بود. اين هم عجيب است: راه که مىرفت، هرجا بىكسى را مىديد، هر جا غريبى را مىديد، فقير و مستمندى را مىديد، كسى را مىديد كه ديگران به او توجه ندارند، به او محبت مىكرد، او را نوازش مىكرد و به خانه خودش مىآورد.
🔹 روزى يك عده جُذامى را ديد. (همه از جذامى فرار مىكنند، و آن كه فرار مىكند از سرايت بيماريش مىترسد، ولى خوب اينها هم بنده خدا هستند.) از اينها دعوت كرد، آنها را به خانه خود آورد و از آنها پرستارى كرد. خانه زينالعابدين(ع) خانه مسكينان و يتيمان و بيچارگان بود.
📝 استاد شهید مطهری، سیری در سیره ائمه اطهار(ع)، ص۱۰۰
کانال بنیاد شهید مطهری
🏴🏴🏴
http://eitta.com/salehinrasad