فهرست برخی خسارت ها
لا به لای سخنان امروز روحانی
✍️ آقای روحانی امروز در مجلس گفت"متاسفانه از تورم تک رقمی عبور کردیم" اما نگفت که تورم در برخی اقلام از 50 تا 150 و 200 درصد است. هنر دولت، ایجاد رکود و تورم با هم و افزایش سه برابری نقدینگی بدون کار مولد و عمرانی بود. اینها همه حاصل تخلیه حباب توهمی برجام و اعتماد بلاوجه به آمریکا و اروپاست.
🔹رروحانی گفت "اگر مشکل مسکن حل شود، ايران یکی از ارزان ترين کشورهای جهان است". بی تردید همین گونه است. اما او توضیح نمی دهد با وجود ظرفیت حل مشکل مسکن، چرا این مشکل نه تنها حل نشد بلکه شدت یافت؟ سخن روحانی، حکم علیه خویش و وزیر بی کفایتی به نام عباس آخوندی است.
♦️بخش مسکن این ظرفیت را داشته که صدها هزار شغل ایجاد کند، چرخ 200 شاخه تولیدی و صنعتی را بچرخاند، نقدینگی سرگردان را در خدمت تولید قرار دهد، تحریم ها را عقیم کند، و موجب رونق اقتصای در کنار رفع مشکل مردم شود. اما نگاه لیبرال زده وزیر مستعفی، این فرصت بزرگ را تبدیل به خسارت کرد.
🔹اظهارات روحانی داغ دل مردم را تازه می کند. او چرا پنج سال، کسی را بر وزارت راه و شهرسازی گماشت که دو دهه قبل بی کفایتی خود را به اثبات رسانده بود؟! چرا حتی یک نمونه از مسکن ادعایی موسوم به #مسکن_اجتماعی ساخته و نمایش داده نشد؟ چرا فقط امسال شاهد حداقل تورم 82 درصدی در این بخش بودیم؟
♦️روحانی می گوید "از کاندیداهای وزارت پرسیدم روزی چند ساعت کار می کنید؟ حداقل باید 14 ساعت کار کنید، با 7-8 ساعت نمی توان مشکلی حل کرد". حرف خوبی است اما همین چند وقت قبل بود که عبدالله ناصری (مشاور خاتمی) تصریح کرد "روحانی در مقایسه با رؤسای جمهور قبل، وقت برای دولت نمیگذارد. او از ساعت 9:30 صبح تا 19 سر کار است! دوستان روحانی اعتراض دارند".
🔹ناصری مشاور خاتمی: "ناطق نوری در همین زمینه به روحانی اعتراض کرده و گفته؛ من که الان فقط یک حوزه علمیه در لواسان دارم از ساعت 6:30 صبح آنجا حاضر میشوم و شما باید کمی زودتر بروید و به سخن وزرایتان گوش کنید".
♦️روحانی گفت: "فکر نکنیم رشد نقدینگی امروز از آسمان نازل شده، این مشکل همیشه بوده است". نقدینگی در آغاز دولت یازدهم 430 هزار میلیارد تومان بود اما با پنج سال سوء مدیریت، از 1600 هزار میلیارد تومان گذشت. عجیب اینکه ادعا می شد مسکن مهر راباید متوقف کرد، چون موجب 40 هزارمیلیارد نقدینگی می شود! با 40 هزار میلیارد دو میلیون خانه ساخته شد و با نقدینگی 1600 هزار میلیاردی، فقظ تورم را از 8 درصد ادعایی به بالای پنجاه درصد رساندند
🔹روحانی گفت: "ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیار عدهای گذاشتیم برخی سواستفاده کردند. در جامعه ما عدهای، آدم سالم را فاسد میکنند". رانت 18میلیارد دلاری (150هزار میلیارد تومانی) را چه کسی جز دولت ایجاد کرد؟ چرا درباره معاملات و مالیات، سامانه های شفافیت ساز راه نینداختید تا رانت و احتکار تولید نشود؟! منافع چه کسانی از این عدم شفافیت و مسئولیت گریزی تامین شد؟
♦️آقای روحانی امروز یک حرف حساب را البته با با چند سال تاخیر گفت و جزو فهرست خسارت های حاصله در دولت ایشان است: "آمریکا به ما #خیانت کرد و نشان داد که با دولت ایران مخالف نیست با ایران مخالف است". اکنون سوال مهم این است؛ آیا روحانی می تواند خطا ها و خسارت های خود را بدون اصلاح مسیر و بازگشت به گفتمان انقلاب جبران کند؟
@IMANImohamad51
پیک صبا
📹 ببینید| رهبرانقلاب: خوب است #نسل_جوان_ما اینها را به روشنی بداند؛ بداند که ما از چه گذرگاههائی عبور کردهایم که حالا به اینجا رسیدهایم.
👈 در سال ۱۳۴۳... امام بزرگوار ما را تبعید کردند. چرا تبعید کردند؟ چون امام چند روز قبل از آن، در یک سخنرانی پرشور که در قم ایراد شد و بعد بلافاصله به وسیلهی نوار و نوشته در سراسر کشور پخش شد، یک حق ملی را مطالبه کردند. آن حق ملی، شکستن قانون ظالمانهی #کاپیتولاسیون بود...👆
📅 سالگرد سخنرانی تاریخی حضرت امام خمینی علیه کاپیتولاسیون
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️در این مراسم خیمهشب بازی شرکت نکنید!
🔹اتحادیه اروپا اعلام کرده است که مکانیسم پرداخت ویژه(SPV) این اتحادیه که بنا بود همزمان با آغاز تحریمهای آمریکا در چهارم نوامبر به بهرهبرداری برسد، آماده نشده و صرفا به صورت "نمادین" از آن رونمایی خواهد شد.
🔹 این رونمایی نمادین را چه کسی از اتحادیه اروپا خواسته است؟ آیا اتحادیه اروپا خود میخواهد پیامی مبنی بر عزمش برای ایجاد این ساز و کار مخابره کند؟ یا دولت آقای روحانی چنین درخواستی را داده است؟
🔹 اگر رونمایی نمادین، برنامه اتحادیه اروپاست، مخالفتی با آن وجود ندارد. بلکه بلافاصله پس از این رونمایی، دستگاه سیاست خارجی ما باید بیانیهای صادر کرده و اعلام نماید که وعده دادن کافی است و اگر تا پایان سال جاری میلادی این مکانیسم عملیاتی نشود، ایران تعهدات هستهای خود را تعدیل خواهد کرد. ثانیا این مکانیسم باید به صورت روشن تمام تعهدات برجامی اروپا را دربرگیرد و هرگونه محدودیت در مصارف منابع ارزی ایران، موجب تعدیل تعهدات هستهای خواهد شد.
🔹 اما اگر دولت آقای روحانی درخواست این رونمایی نمادین را داده است، خواسته یا ناخواسته موجبات تحقیر و استهزای کشور را فراهم کرده است. معنی ندارد در رابطه با وظیفهای که بر عهده اتحادیه اروپا بوده و در انجامش کوتاهی نموده، ما خواهان یک رونمایی نمادین شویم! این خیمهشب بازی چه حاصلی برای منافع ملی ما خواهد داشت جز اینکه ایران را محتاج اقدامات نمادین اما بیمحتوا جلوه داده و موحبات تحقیرها و بیمسئولیتیها و اقدامات نمادین دیگر به جای اقدامات واقعی را فراهم کرده و تعویقهای بعدی در اجرای تعهدات اروپاییها را توجیه خواهد کرد؟
🔹اگر اتحادیه اروپا قصد این خیمهشب بازی را دارد، هیچ مقام ایرانی حق شرکت در چنین برنامهای را ندارد. مردم ما بیش از این تحمل رفتارهای ذلیلانه را ندارند.
@jebraily
♻️ اگر انسان سیاسی نباشد، حقایق را درست نمی فهمد
رهبر معظم انقلاب:
🔹من معتقدم در همهی کارها، اگر انسان سیاسی نباشد، درست نمیتواند حقایق را بفهمد. سیاست یک عطر و بوی خاصّی است. مثل این است که شما گلی را میبرید پیش کسی که شامّه ندارد. همه چیز را از این گل میفهمد، اما یک چیز را نمیفهمد. شما نمیتوانید بفهمید که او این را نمیفهمد، او هم نمیتواند بفهمد که شما چیزی اضافه بر او دارید و میفهمید. او، غیرقابل توجیه است. چشمش هم کور نیست که بداند نمیبیند؛ نه.
🔹آدمهایی که شامّه ندارند، بعضیشان تا آخر عمر نمیفهمند که شامّه ندارند. یک چیزی ببینند، میگویند «بوی خوبی دارد»، اما درک درستی از این قضیه ندارند. سیاست، چنین چیزی است. یک حقیقت است که در یک پدیده به وجود میآید و آن را آدمی که بینش سیاسی دارد میبیند. اصلاً نمیشود آن را به کسی که بینش سیاسی ندارد، نشان داد.
🔹ما سرِ یک قضیهای با آقایی که مرد محترمی هم بود، بحث میکردیم. من دیدم واضحترین امور را به او میگویم و او ملتفت نیست. او تعجّب میکرد که من چرا این حرفها را میزنم؛ من هم تعجّب میکردم که او چرا نمیفهمد! ۱۳۷۲/۰۳/۳۱
@salehinrasad
هدایت شده از خبرگزاری فارس
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پیادهروی جاماندگان قافله اربعین در پایتخت
@Farsna
✍ نامه سرگشاده آیت الله یزدی خطاب به آیت الله العظمی شبیری زنجانی
🔻در پی انتشار تصاویر دیدار آیت الله شبیری زنجانی با خاتمی و عبدالله نوری در فضای مجازی؛ آیت الله محمد یزدی به آیت الله العظمی شبیری زنجانی نامه نوشت. متن این نامه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیت الله شبیری زنجانی «دامت برکاته»
سلام علیکم
🔹 با احترام؛ ضمن عرض ارادت و تسلیت ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)، پیرو انتشار تصاویری در فضای مجازی از حضرتعالی در کنار برخی افراد مسئله دار که برای نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری«دام ظله العالی» احترامی قائل نیستند؛ بدین وسیله به عرض میرساند، این موضوع ناراحتی و تعجب مقلدین و حوزیان را در پی داشته است.
🔹 لازم به ذکراست، اینجانب نیز در دو مرحله با حضرتعالی مکاتباتی در مورد برخی از مسائل دیگر داشته ام که جواب قانع کننده ای دریافت نکردم؛ لذا این نامه رابه ناچار به صورت سرگشاده خدمتتان ارسال کردم
🔹 چگونه میشود، حضرتعالی که فرصتی برای ملاقات با هیات رئیسه مجمع عمومی اساتید را ندارید، فرصت میکنید در منزل آقایی در تهران حاضر شوید و با این آقایان ملاقات داشته باشید!.
🔹 یادآور میشوم مقام و احترام شما در سایه احترام به نظام اسلامی حاکم، رهبری و شأن مرجعیت است، پس لازم است این احترام و شئون مرجعیت را رعایت فرموده و ترتیبی اتخاذ فرمائید این گونه مسائل دیگر تکرار نگردد.انشاءالله
محمد یزدی
@salehinrasad
✅برگ برنده ایران در برابر آمریکا
🔹یکی از راه هایی که ایران می تواند به راحتی تحریم های نفتی را دور بزند، استفاده از ظرفیت بنادري در کشور خاصا بندر چابهار است. وال استریت جورنال اخیرا در گزارشی نوشت: «بندر شهید بهشتی» یکی از برنامه های توسعه اقتصادی ایران است که دولت ترامپ قصد دارد آن را پیش از تحریم های ۱۳ آبان متوقف کند.
🔹تکمیل بندر چابهار که بخش کوچکی از آن نزدیک به یک سال پیش راه اندازی شد، موجب تقویت روابط اقتصادی ایران با کشورهای جنوب آسیا و آسیای مرکزی می شود، امکان صادرات نفت بیرون از خلیج فارس را فراهم کرده و کاربرد نظامی استراتژیک پیدا خواهد کرد.
🔹در بحث اهمیت بندر چابهار امکان صدور نفت ایران به کشورهای آسیای مرکزی و خاصا هند است که دومین خریدار نفت ایران است. مشارکت هند بخاطر همین مساله در توسعه چابهار است.
🔹دوم احداث این بندر وابستگی کامل افغانستان را به پاکستان در زمینه اقتصادی از بین خواهد برد. اکنون این قضیه چه نفعی برای ایران دارد?
ایران از طریق افغانستان می تواند علاوه بر تاثیرگذاری و نفوذ در کشور هدف، امکان فعالیت های اقتصادی خود را با توجه به عدم توان افغانستان در تولید مواد اولیه، امکان صادرات منابع ایران به کشورهای آسیای مرکزی و جنوب آسیا خاصا ژاپن و کره جنوبی که خریداران نفتی مهم ایران هستند را فراهم خواهد آورد.
#محمدرضا_فرهادی
@salehinrasad
#نکات_معارفی
✅هفت اصل مدیریت بحران از نگاه قیام عاشورا
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
🔷هفت اصل مدیریت بحران از نگاه قیام عاشورا
🔸مدیریت بحران یکی از آموزههای عاشورایی سیره حضرت زینب سلامالله علیها می باشد.
🔸خدامحوری، قرآن محوری، هدفمندی، شجاعت، آرامش، عقلانیت و ولایتمداری اساسیترین مؤلفههای مدیریت بحران از نگاه قیام عاشورا است.
🔸پس از ظهر عاشورا که مدیریت امور قیام بر عهده حضرت زینب سلامالله علیها و امام سجاد علیهالسلام قرار گرفت قیام به نحوی هدایت شد که تاریخ متکی بر آن الگوی مدیریت بحران سیره زینبی را روایت کرده است.
🔸خدامحوری اولین اصل مدیریت بحران می باشد.
🔸خدامحوری از آموزههای عاشورایی است که تاریخ در اولین اقدامات حضرت زینب سلامالله علیها پس از ظهر عاشورا روایت کرده است.
🔸قرآن محوری دومین اصل مدیریت بحران می باشد.
🔸از پیامبر اکرم (ص) نقلشده است که فتنهها همانند تکههای شب تار، یكی پس از دیگری روی میآورند، در چنین شرایطی به قرآن پناه ببرید.
🔸هدفمندی سومین اصل مدیریت بحران در بیان آموزههای عاشورامی باشد.
🔸هدفمندی میتواند یک مؤلفه اساسی برای مواجهه صحیح با مشکلات باشد.
🔸شجاعت و قاطعیت چهارمین اصل مدیریت بحران می باشد. در تاریخ عاشورا نمیتوان حتی یک فراز پیدا کرد که حضرت زینب سلامالله علیها در خطبههای خود یزید را بهعنوان حاکم، خلیفه و یا امیر خطاب کرده باشد این در حالی است که حضرت در ادبیات خود در محفل یزید از او بهعنوان «عدو الله و یا یابن طلقا» یادکرده است.
🔸تسکین و آرامش از دیگر لوازم مدیریت بحران می باشد، دولتمردان در شرایط بحران حق ندارند با بیان برخی از بهظاهر واقعیتها ترس و وحشت در قلوب مسلمانان ایجاد کنند.
🔸عقلانیت ششمین اصل از اصول مدیریت بحران عاشورایی می باشد.
🔸ولایتمداری هفتمین اصل مدیریت بحران در بیان آموزههای قیام عاشورا است، حقیقتی که حضرت زینب سلام الله علیها متکی بر آن عاشورا را جهانی کرد.
@salehinrasad
هدایت شده از حرز امام جواد علیه السلام ❤️
4_5904468932550460512.mp3
28.63M
🔉 #بشنوید
🔰سخنرانی استاد رحیمپور با موضوع علوم سیاسی و گناهان کبیره حکومتی(مدرنیته سیاسی؛ از مبانی تا نتایج) دانشگاه تهران_۱۳۹۴
چنددقیقه ای برای تفکر
#شبکه_۴
پخش:۹۷/۰۷/۱۸
@Ostad_Rahimpour_Azghadi