12.pdf
169.1K
نسخه pdf
عمروعاص کُت و شلوار پوشیده!
به قلم حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 ادرس کانال ما در ایتا و سروش:
http://eitaa.com/salehinrasad ایتا
http://sapp.ir/salehinrasad سروش
⭕️عملیات فوق سری ترور سردار سلیمانی چگونه به یک برد اطلاعاتی بزرگ تبدیل شد؟
✍️چند روز قبل بود که حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب، رئیس سازمان اطلاعات سپاه از طرح ترور سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در کرمان خبر داد.درباره اظهارات علنی این مقام ارشد اطلاعاتی کشور، ناگفتههای جالبی وجود دارد که قابل تامل است:
1️⃣ طراحی ترور سردار سلیمانی، ماحصل توافق و همکاری مستقیم سرویسهای اطلاعاتی عبری و عربی بوده است. یعنی اشتراک اطلاعات، طراحی و نوع عملیات و همچنین هدفگذاریهای سیاسی و امنیتی ترور تماما توافق مشترک و چند جانبه سرویسهای اطلاعاتی عربی و عبری بوده است. البته در درون این توافق یک پیام مهم نیز نهفته است؛ پیام راهبردی که میگوید، ناامیدی از توقف موفقیتهای منطقهای ایران به صورت همزمان و دریک سطح بالا هم در اسرائیل و هم برخی کشورهای عربی منطقه اتفاق افتاده و فرمان ترور مصداق اوج این ناامیدی هست.
2️⃣ از لابه لای سخنان رئیس سازمان اطلاعات سپاه میتوان به خوبی حدس زد که عامل اجرایی ترور سردار سلیمانی توسط عوامل نزدیکتر به سرویس اطلاعاتی برخی کشورهای عربی بوده و سرویس اطلاعاتی اسرائیل تلاش کرده از پوشش یک گروه تروریستی وهابی برای پوشش و شراکت در این ترور استفاده کند. دلیل اصرار به این پوشش نیز در دو محور میتوان جمعبندی کرد. دلیل اول همان است که گفته شده، یعنی قرار بوده ترور سردار سلیمانی به یک اختلاف داخلی و مذهبی در ایران ربط و تقلیل پیدا کند و عملا از میزان بزرگی و تبعات بین المللی شدن ابعاد شهادت فرمانده سپاه قدس بکاهند. دلیل دوم نیز ترس بسیار زیاد از انتقام سنگین و مستقیم ایران در برابر ترور سردار سلیمانی از رژیم های عامل ترور بوده است. طبیعی است که ایران هرنوع تحرک جانی علیه سردار سلیمانی را نه تحمل و نه لحظهای در گرفتن انتقام بسیار سخت و تاریخی، درنگ خواهد کرد.
3️⃣ اما طراحی برای ترور سردار سلیمانی در ایران ظاهرا از شناسایی و رصد رفت و آمد عمومی ایشان است. موضوعی که البته در حوزه اطلاعاتی یک شاهکار به حساب نمی آید. زیرا حضور همه ساله سردار سلیمانی در ایام محرم و فاطمیه در زادگاهشان مساله پنهانی نبوده و با علم به خطر همیشگی، ایشان هیچ زمانی شرکت در این مراسمات را از دست ندادهاند. اما نکته جالبتر این است که اتفاقا طراحی عملیات ترور سردار سلیمانی در ایران یک موفقیت اطلاعاتی برای سپاه قدس و سیستم امنیتی کشور محسوب می شود! دلیل آن این است که باوجود حضور متعدد سردار سلیمانی در کشورهای مختلف منطقه و حتی مناطق جنگی منطقه از عراق تا سوریه و کمتر و بیشتر از آن!، سرویسهای منطقهای و فرامنطقهای از رصد و طراحی عملیات علیه ایشان در خارج از ایران ناامید، عاجز و سالهاست شکست خورده هستند.
4️⃣ اما در ماجرای طراحی برای ترور سردار سلیمانی یک موفقیت بزرگتر اطلاعاتی نهفته است که رئیس سازمان اطلاعات سپاه به جزییات آن هیچ اشارهای نکرده ولی اصل ماجرا به نوعی بیان شده است. در سخنان طائب آمده است که تیم ترور سردار سلیمانی مدتها تحت اشراف اطلاعاتی بوده و این اشراف در تمامی مراحل خارج از کشور منجمله دیدارها، برنامهریزیها، آموزشها و ... نیز بوده است. برای درک این موضوع باید این مقدمه را دانست؛ عملیات طراحی برای ترور سردار سلیمانی با توجه به جایگاه ویژه ایشان در منطقه و میزان اهمیتی که وی برای مقامات امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی دارد، توسط عوامل رده پایین و حتی میانی اطلاعاتی مدیریت، طراحی و اجرایی نشده و بلکه یک طرح فوقسری در ردههای بالایی سرویس های اطلاعاتی بوده است. با توجه به اشراف سازمان اطلاعات سپاه بر مراحل مختلف این طراحی، قابل حدس زدن است که چند سال پهن بودن تور اطلاعاتی سپاه در خارج از کشور، چه دستاوردهای مهم امنیتی داشته و سرویس اطلاعاتی اسرائیل-موساد- چه آسیبهای بزرگی متحمل شده است.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 ادرس کانال ما در ایتا و سروش:
http://eitaa.com/salehinrasad ایتا
http://sapp.ir/salehinrasad سروش
🔴 شرق فرات زیر سایه جنگ!
✍🏻 #صابر_گلعنبری
🔹 این گونه به نظر میرسد که ترکیه در آستانه شروع عملیاتی دیگر در داخل مرزهای کشور سوریه و این بار در منطقه حساس شرق فرات است. در این میان، هم این گونه پیداست که آمریکا میان هم پیمان نوظهور خود یعنی نیروهای کردی در شمال و شرق سوریه و هم پیمان دیرینه خود یک نوع موضع به ظاهر بیطرفانه اما متمایل به ترکیه را اتخاذ کرده است.
🔺موضعی که دوباره بحث خیانت آمریکا به متحدان خود را در فضای رسانه ای پیش کشیده است این نکته در بیانیه امروز کاخ سفید و محتوای تماس تلفنی رجب طیب اردوغان با دونالد ترامپ هویدا بود. البته این بدان معنا نیست که این موضع آمریکا چراغ سبزی برای ترکیه جهت سیطره بر کل این منطقه باشد که هم این چراغ سبز و هم این سیطره کامل دور از ذهن و قابل تحقق نیست و آن چه قابل پیش بینی است ایجاد یک منطقه امن است.
🔹به احتمال زیاد ترکیه عملیات خود را از سمت تل ابیض شروع کند که در مرحله نخست کنترل این منطقه و شهر مد نظر است تا نقطه اتکا برای توسعه عملیات به بخشهای دیگر داخل سوریه باشد. حمله احتمالی ترکیه پس از آن صورت میگیرد که در چند ماه اخیر با هدف فشار بر آمریکا برای تامین خواستههای آنکارا و دست کشیدن از حمایت از نیروهای قسد (SDF) و پی.وای.دی و ایجاد یک منطقه امن با عمق ۳۰ کیلومتر در داخل خاک سوریه بارها تهدید به حمله کرده بود؛ اما با وجود حصول یک توافق اولیه با واشنگتن در دو ماه پیش برای احداث این منطقه بدون مشخص شدن جزئیات فنی آن، خواستههای ترکیه برآورده نشده و آمریکا هم زیر بار نرفته است.
🔺به نظر میرسد که آنکارا این شرایط زمانی را بهترین موقعیت برای چنین حملهای میداند و دردسرهای داخلی دونالد ترامپ و تحولات اخیر منطقه به ویژه در عرصه تنش میان آمریکا و ایران میتواند مشوق اردوغان برای آغاز این عملیات نظامی باشد؛ به این معنا که وقتی ترکیه مشاهده میکند هیبت آمریکا در مقابل پافشارهای ایران عملا زیر سوال رفته و شکسته شده و ابتکار عمل خاصی ندارد؛ همین مسئله مقامات آنکارا را جسورتر کرده و باعث میشود ملاحظات کمتری را نسبت به قبل راجع به واکنشهای احتمالی آمریکا در تصمیمگیریها درباره این حمله دخیل کنند.
🔹از سوی دیگر، طرفهای منطقهای دیگر همچون عربستان، امارات و مصر نیز که در خصومتی آشکار با ترکیه بوده و کمکهای مالی و نظامی به شرق فرات کرده یا میکنند، امروزه بیش از هر زمانی و هر کدام به نحوی دچار بحران بوده و مشغلههای خاص خود را دارند. در واقع، اگر ترکیه این بار تهدیدات خود را عملی کند، لابد نیم نگاهی به این تحولات داشته و همین انگیزهاش را بیشتر کرده است.به هر حال، باید منتظر ماند و دید حمله احتمالی ترکیه در چه سطحی خواهد بود؟ گسترده یا محدود؟ هر چند اولی بعید است.
🔺آنکارا به دلایل متعدد ژئوپلیتیکی و راهبردی میکوشد هر طور شده منطقه امنی داخل مرزهای سوریه ایجاد کند که عمق آن ۳۰ کیلومتر در امتداد ۴۶۰ کیلومتر نوار مرزی باشد؛ اما چنین عمقی در واقع مهمترین شهرهای مرزی غالبا کردنشین در سه استان حسکه، حلب و رقه را در بر میگیرد و از این منظر عملیاتی کردن منطقه امن در چنین گسترهای بسیار دشوار و حتی ناممکن به نظر میرسد. جدا از آن نیز، مانع دیگر پراکندگی پایگاههای آمریکا در این منطقه و همین خود مشکل بزرگی فراروی ترکیه است و بعید به نظر میرسد که آمریکا پایگاههای خود در کل منطقه را برچیند تا ترکیه بر کل آن سیطره پیدا کند.
🔹تخلیه برخی پایگاههای آمریکا در منطقه مرزی نزدیک به تل ابیض میتواند نشانه این باشد که حمله احتمالی ترکیه در محدوده خاصی است و گسترده نیست.البته این بار انگیزه حمله فراتر از دغدغههای همیشگی ترکیه درباره آینده شمال سوریه و تشکیل دولتی کردی در این منطقه است. یکی دیگر از مهمترین عوامل بحث حضور آوارگان سوری در خاک ترکیه است که به یک مشکل سیاسی و اجتماعی تبدیل شده و حزب حاکم عدالت و توسعه به نوعی تاوان آن را در انتخابات اخیر شهرداریها به ویژه در استانبول پس داد.
🔺حضور سه میلیون و 630 هزار و 575 آواره سوری در ترکیه در سایه مشکلات اقتصادی اخیر این کشور به مسئله بغرنجی تبدیل شده و دولت اردوغان با ایجاد یک منطقه امن وسیع در شمال سوریه به دنبال بازگرداندن تعداد قابل توجهی از این آوارگان است؛ تا از فشار داخلی ناشی از حضور آنها بکاهد.اسکان این آوارگان در منطقهای در شمال و شرق سوریه هم میتواند تا حدود زیادی ترکیه را از زیر فشارهای اقتصادی و سیاسی داخلی ناشی از حضور آن ها در داخل خاک خود بکاهد و هم یک منطقه حایل عربنشین میان منطقه کردی سوریه و منطقه کردی ترکیه ایجاد کند و این انگیزه هم جایگاه خاص خود را در لابه لای محاسبات ترکیه برای ایجاد منطقه امن دارد.
🇮🇷 ادرس کانال ما در ایتا و سروش:
@salehinrasad
💥 در مواجهه با تمدن غرب، کدام استراتژی را باید دنبال کنیم؟:
۱. انزوا (کنارهگیری از مدرنیته)؛
۲. مدرنیزاسیون (پذیرشِ کامل مدرنیته)؛
۳. مدرنیته اسلامی (ترکیبِ اسلام و مدرنیته)؛
۴. تمدن اسلامی (انحلال مدرنیته در تمدن نوین).
🔵 استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«سؤال این است که استراتژیِ انقلاب اسلامی درمقابلِ تمدّن غرب چه باید باشد؟ با این مدنیت مدرن که پیش روی ماست چه باید کرد؟
جوابهای متفاوتی به این پرسش داده شده است و رویکردهای مختلفی شکل گرفته است.
.
1⃣ رویکرد اول این است که ما باید بهطورکلی از این تمدن تبرّی بجوییم و سعی کنیم به هیچ وجه آلودهٔ به آن نشویم و انزوای کامل پیدا کنیم. این یک مدل است که طبیعتاً نمیتواند نسخهٔ اجتماعی باشد و نسخهٔ مقابلهٔ با آن دستگاه نیست. یعنی، اینکه آدم منزوی بشود و بهصورت همان زندگی کاملاً سنتیِ قدیم زندگی کند و از مظاهر تمدنی هم مطلقاً استفاده نکند، تقریباً نشدنی است؛ اگر هم بشود، یک الگوی عمومی نیست و برخورد فعال با واقعه نیست. نمونهاش مدلِ مقلدهای مرحوم میرزا صادق تبریزی است.
2⃣ رویکرد دوم این است که تمدّن غرب کلاً پدیدهٔ خیلی خوبی است و ما باید آن را بپذیریم و خودمان را با آن تطبیق دهیم، و حَتّی فرهنگ دینی و سنن مذهبی خودمان را به نفع آن تغییر دهیم. این پاسخِ روشنفکرهای سکولار است که تمامیتِ اندیشهٔ غربی را قبول کردهاند و معتقد به تمدّن غرب با همه لایههای آن هستند؛ یعنی از لایههای ایدئولوژیک تا فلسفی و تا لایههای علمی و صنعتی و ساختارهای اجتماعیِ آن را به رسمیت میشناسند؛ میگویند ما باید تمامیت این تمدّن را بپذیریم؛ نمیشود اقتصادش را پذیرفت ولی ایدئولوژی آن را نپذیرفت. اقتصادِ لیبرال با فرهنگِ لیبرال و با سیاستِ لیبرال هماهنگ است و اینها با لایههای عمیقترِ اندیشههای فلسفی و با لایههای عمیقتر ایدئولوژیکی یک مجموعه هستند؛ این مجموعه را بهتمامه باید بپذیریم و سعی کنیم که خودمان را با همهٔ لایههای آن وفق دهیم. من گاهی از این نظریه به «مدرنیزاسیون» و اصلاح تمام ابعاد حیات اجتماعی ازجمله قرائت دینی جامعه تعبیر میکنم؛ چون میگویند در چالش بین دینداری و دنیای مدرن ما باید قرائتِ دینی را در همهٔ عرصهها با دنیای مدرن وفق دهیم. که در دورهای سعی کردند این ادعا را در مقیاس منطق هم تئوریزه کنند. مثلاً نظریهٔ قبض و بسط میخواست پذیرش تمدّن غرب را در مقیاس منطق تئوریزه کند؛ این نظریه میگفت منطقاً معرفتی صحیح است که در دادوستدِ با علوم مدرن باشد؛ حَتّی میگفت معرفت دینی هم باید از علوم مدرن تبعیت کند. به عبارت دیگر، در تعاملِ درونیِ منظومهٔ معرفت، باید متغیر اصلیْ معرفتهای تجربی و علمی و عقلانی باشد و معرفت دینی تابع باشد.
3⃣ رویکرد سوّم که معمولاً حقیر آن را «مدرنیته اسلامی» یا اسلامی کردن مدرنیته تعبیر میکنم، میگوید لایهای از مدرنیته باید تغییر کند که آن اخلاق است؛ یعنی لایهٔ معنویت و اخلاق باید احیاء شود و به مناسباتِ دنیای مدرن ضمیمه گردد تا جامعهٔ اسلامی درست بشود. مدل آقای هاشمی همین بود و مدلِ برخی مسئولین کنونی هم همین است.
اما باید توجه کرد که مدرن شدن به این نیست که ما فقط محصولات مدرن را مصرف کنیم؛ باید انسانی که در این فضا زندگی میکند، انسان مدرن بشود؛ انسان مدرن کسی است که احساسش، عواطفش، عقلانیتش و مهارتهایش همه مدرن بشود؛ چون اصل مدرنیته روی دوش انسانهایی سوار است که مدرن شدهاند. لذا بهنظر من، تحول اساسی در دنیای مدرن، تحول انسانی است.
4⃣ رویکرد چهارم، رویکرد تمدّن اسلامی است؛ یعنی اگر «آرمانِ» ما عصر ظهور است، «افقِ» قابلدستیابیِ ما در قبل از ظهور، تمدنسازی اسلامی است.
این تمدّن چگونه ساخته میشود؟ رهبر معظم انقلاب میفرمایند اول باید انقلاب کنیم؛ این انقلاب، چون مبتنی بر یک ارزشها و دنبال تحقق یک ارزشهایی است، حتماً با جامعه جهانی درگیر خواهد شد. و این درگیری هم درگیریِ همهجانبهای است. در متن این درگیری باید شما به سمت تمدّن اسلامی حرکت کنید.
پس باید «انقلاب» کنیم و «نظام» بسازیم. این دو کار را انجام دادهایم. در ادامهٔ مسیر باید «دولت» بسازیم، و بعدش «جامعه» بسازیم و بعد «تمدّن» بسازیم. این پنج مرحلهای است که باید طی کنیم.
در این پنج گام باید با روش «استحاله» با تمدن مدرن مواجه شویم و تلاش کنیم تمدن مدرن را در تمدن اسلامی منحل کنیم (اقلاً در مقیاس منطقهای). ما در مرحلهٔ اصلِ انقلاب اسلامی این کار را کردیم. در مرحلهٔ تدوین قانون اساسی هم این کار را تجربه کردیم. در مرحلهٔ دولتسازی اسلامی هم باید همین کار را بکنیم.» (دی ۱۳۹۷)
☑️ @mirbaqeri
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب امروز در #دیدار_نخبگان: به برکت اسلام راه سومی را به دنیا پیشنهاد کردیم
نه راه سوسیالیستی در اقتصاد، نه راه لیبرال دموکراسی غرب. ۹۸/۷/۱۷
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب امروز در #دیدار_نخبگان: جامعه نخبگان میتواند در زمینه دیپلماسی عمومی نقش ایفا کند. ۹۸/۷/۱۷
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبرانقلاب امروز در #دیدار_نخبگان: نمیخواهیم دانشگاه ما تکرار و بازتولید فلان دانشگاه آمریکایی باشد. ۹۸/۷/۱۷
💻 @Khamenei_ir
basirat-dar-ruzegar-sokot_[www.ketabesabz.com].pdf
1.86M
👆👆
📘 کتاب بسیار زیبای
« #بصیرت_در_روزگار_سکوت »
✅زندگینامه و خاطرات آیت الله #سیدمحمدسعیدی
🌷📚
@salehinrasad
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #پیادهروی_اربعین را از یک سفر زیارتی-سیاحتی به صحنه مبارزه جهانی با #ظلم تبدیل کنیم
▪️زائران! جاماندگان! بیایید در این راهپیمایی عظیم منفعل نباشیم و همپیمان شویم بر دشمنی با ظالم و یاری مظلوم و نهراسیدن از هزینههای این عمل بزرگ.
#پیمان_جهانی_اربعین
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عبدالباری عطوان تحلیلگر جهان عرب: کجاست بولتون که می خواست در تهران جشن بگیرد.
💠 eitaa.com/salehinrasad
✔️ ناگفته ها را اینجا بخوانید☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓در صورت مواجهه با بیحجابی، رقص در انظار عمومی و یا سرو مشروب در رستورانها، چه باید کرد؟
✔️ مخصوص شهر تهران
💠 eitaa.com/salehinrasad
✔️ ناگفته ها را اینجا بخوانید☝️
#سخن_هفته
📝فقط جهادیها میتوانند
🔰#مشکلات_اقتصادی کشور، مشکلات چندان بغرنجی نیست، حتی راهحل این مشکلات نیز خیلی پیچیده نیست، پس سؤال این است که چرا بسیاری از این مشکلات همچنان لاینحل باقیمانده است؟ پاسخ را باید در چگونگی «رویکرد» و «مواجهه»ی #مسئولان با این مسائل دید. «همواره در اجتماعات، در جوامع، در کشورها مشکل پیش میآید. در مواجههی با مشکل، دو جور آدم داریم: یک جور آدم هست که وقتی با مشکل مواجه میشود احساس مسئولیت مضاعف پیدا میکند، جوششِ غیرت پیدا میکند. وقتی میبیند مشکل پیش آمد انگیزهی او مضاعف میشود، احساس مسئولیتش مضاعف میشود، احساس میکند تحرّک بیشتری باید انجام بدهد، وارد میدان بشود. یک جور آدم هم هست که وقتی با مشکل مواجه شد دچار یأس و ترس و منفیبافی و "نمیشود" و "#نمیتوانیم" و "چکار کنیم" و این چیزها میشود.»
🔶فرهنگ انقلاب اسلامی، فرهنگ از نوع اول است، فرهنگ «#ما_میتوانیم». «صد سال به ما ملت ایران تلقین کرده بودند که شما نمیتوانید؛ نمیتوانید کشورتان را اداره کنید... با این ترفند، صد سال ملت ایران در میدانهای سیاست، علم، اقتصاد و همهی میدانهای زندگی عقب افتاد. امام مطلب را برگرداند، این ابزار تسلط #ابرقدرتها را از دست آنها گرفت، به ملت ایران گفت «شما میتوانید»؛ شجاعت را به ما برگرداند، تصمیم و قاطعیت را به ما برگرداند، اعتماد به نفس را به ما برگرداند، ما ملت ایران احساس کردیم میتوانیم» و توانستیم. شاهد مدعای آن، کاری است که بچههای #جهادی_سازندگی در دههی اول انقلاب کردند.
💢بعد از دههی اول انقلاب هم هرجا که مدیران و مسئولان انقلابی و جهادی روی کار آمدند، پیشرفتهای خیرهکننده حاصل شده است. #پیشرفتهای_کشور در میدانهای هستهای، نانوتکنولوژی، هوافضا، پزشکی، نظامی و صنایع مادر (مانند سدسازی، راهسازی، سیلوسازی و...) همه و همه به برکت همین روحیهی جهادی بوده است. بنابراین مشکلات اقتصادی کشور نیز قابل حل است، و حل آن در اتخاذ رویکرد جهادی به موضوعات است. «ما در زمینهی دشمنیهایی که در بخش اقتصاد به کشور میشود علاج را در نگاه به تواناییهای داخلی جستجو کردیم و یافتیم، علاج این است، ما امکانات داخلیمان خیلی خوب است. همین حالا هم شما ملاحظه میکنید، قبلاً بعضیها پیشبینی میکردند که سال 98 چنین و چنان خواهد شد، حالا خود مسئولین کشور در مورد سال 98 اشاره میکنند که مثلاً یک مقداری رشد اقتصادی به صورت نسبی افزایش پیدا کرده، البته وضع مردم سخت است، معیشتها دشوار است، اما اگر چنانچه حرکت را قوی و منطقی و پیگیر و مجاهدانه انجام بدهند، قطعاً در وضع زندگی مردم و معیشت مردم اثر خواهد گذاشت به به تدریج.»
✅برای همین، #رهبر_انقلاب در دیدار با مجمع عالی فرماندهان سپاه، بار دیگر بر این موضوع تأکید کرده و فرمودند: «کار جهادی و روحیهِی جهادی در همهی فعالیتها را در همهی عرصههای گوناگون سرلوحه قرار بدهید. کار جهادی ضد تنبلی است، ضد بیتفاوتی است، ضد امروز به فردا انداختن است. «ما هرجا یک مدیریت انقلابی فعّالِ پُرتحرّک داشتیم، کار پیش رفته است؛ هرجا مدیریتهای ضعیف، بیحال، ناامید، غیرانقلابی، و بیتحرّک داشتیم؛ کارها یا متوقّف مانده است، یا انحراف پیدا کرده است... من بهطور قاطع عرض میکنم که اگر مدیریت در بخشهای مختلف کشور، متدین باشد، #انقلابی باشد و کارآمد باشد، همهی مشکلات کشور حل خواهد شد؛ ما مشکل غیرقابل حلّی در کشور نداریم.»
@Khattehezbollah
#نقشه
🔹کدام یک از قسمتهای سوریه توسط چه کسی کنترل میشود؟
ترکیه به کدام مناطق سوریه حمله کرد؟
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 ادرس کانال ما در ایتا و سروش:
http://eitaa.com/salehinrasad ایتا
http://sapp.ir/salehinrasad سروش
برگی از #نهج البلاغه
📌همه ضرر و زیانهای جامعه در اثر چهار صفت:
مِن مَواعِظ علی علیه السلام:
مَن استَطاعَ أَن یَمنع نفسَه مِن أَربعةِ اَشیاءٍ فهو خَلیقٌ بِأَن لایَنزلَ بِه مَکروهٌ أبداً قیل: وما هُنّ یا أمیرالمؤمنین! قال: العَجلةُ واللّجاجَة والعُجبُ والتَّوانی.
(تحف العقول صفحه 222)
🔹مقام معظم رهبری در شرح کلام امیرالمؤمنین علیه السلام :
هرکس این چهار صفت را از خود دورکند خواه فرد باشد، خواه مجموعه دستاندرکاران و رؤسای جامعه، هیچگاه حادثه و واقعه ناخوشایندی، متوجه او نخواهدشد:
1- عجله، بدون تأنّی و دقت، تصمیمگیری کند یا کاری را اجراء نماید (عجله غیر از سرعت در عمل است).
2- لجاجت، یکی از مسائل خطرناک و بلاهای دامنگیر، اصرار و پافشاری ناحق، در مسألهای است که چون این حرف را گفته و یا چنین موضعی اتخاذ کرده حاضر نیست عقبنشینی کند و لو خلاف آن ثابت شود.
3- مغرورشدن و خودشگفتی، که انسان نقصها و ضعفهای خود را ندیده و احیاناً مُحَسَّناتش(خوبیهایش) را بزرگ بشمرد.
4- کاهلی و سستی، کار امروز را به فردا افکندن و تأخیر انداختن.
بنده، در اثر تجربیاتی که در سالهای متمادی پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که این سخن علی (علیه السلام) واقعاً حکمت تمامی است و همه ضرر و زیانهایی که متوجه جامعه شده است در اثر این امور بوده. خداوند ان شاءاللّه ما را با مجاهدت خودمان و با توفیق خودش از این صفات دور بدارد.(78/10/27)
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 ادرس کانال ما در ایتا و سروش:
http://eitaa.com/salehinrasad ایتا
http://sapp.ir/salehinrasad سروش
لرزه بر اندام رژیم صهیونیستی بعد از رفتار ترامپ با کُردهای سوریه
نیویورکتایمز:
🔹اسرائیلیها نظارهگر رها شدن کردها توسط آمریکا هستند و نگران میپرسند: بعدی کیست؟
🔹وقتی چنین خیانتی میتواند برای کردها اتفاق بیفتد، اسرائیلیها میپرسند، چه چیزی مانع از آن خواهد شد که آمریکا یکی دیگر از متحدان سرسختش را رها نکند؟
🔹هراسهای اسرائیلیها البته ارتباطی به ترکیه ندارد و تماماً به ایران مربوط است.
@salehinrasad
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دانلود PDF کتاب
#فتح_خون، روایت محرم
📖اثر سید شهیدان اهل قلم
(سید مرتضی آوینی)
@salehinrasad
#تحلیل_زمانه
🔴 ۷ نکته که خوب است درباره اعتراضات اخیر #لبنان بدانید...
🔻درباره اعتراضات اخیر لبنان که در واکنش به افزایش مالیات توسط دولت در بیروت و چند شهر دیگر برافروخته شد، چند نکته قابل طرح است:
1⃣ لبنان به دلیل ساختار موزائیکی، همواره در معرض تنش های سیاسی و تزلزل در حاکمیت است. به همین دلیل روند شکل گیری دولت با کندی و مشکلات فراوانی بوده و بعد از روی کار آمدن دولت نیز چالش های داخلی همچنان تداوم دارد. این وضعیت به طور طبیعی موجب ناکارآمدی دولت شده و در نتیجه اعتراضات مردمی تبدیل به یک امر عادی و روتینی شده است.
2⃣ اقتصاد لبنان دارای مشکلات زیرساختی فراوان است. این کشور که سال ها گرفتار جنگ های داخلی و نیز حملات و اشغالگری رژیم صهیونیستی بوده، یکی از بالاترین نرخهای بدهی (۸۶ میلیارد دلار) بدهی در جهان را دارد. ارزش پول ملی سقوط کرده و نرخ بیکاری در میان افراد زیر ۳۵ سال در حدود ۳۷ درصد است.
3⃣ در همین راستا دبیر کل حزب الله در این خصوص تاکید کرد مشکلات اقتصادی لبنان از سال ها قبل انباشت شده و مربوط به این دولت و دوره نیست. در عین حال از نگاه سید حسن نصرالله لبنان یک کشور ورشکسته نیست و این که دولت گزینه ای جز اعمال مالیات ندارد درست نیست، زیرا گزینه های زیادی وجود دارد که می توان کشور، ملت و اقتصاد را نجات داد.
4⃣ اختلافات سیاسی تا حدی است که هیچ یک از مسئولان لبنانی مسئولیت مشکلات را برعهده نگرفته و فقط تقصیر سایرین می اندازند، موضوعی که مورد انتقاد سید حسن نصرالله قرار گرفته است. ولید جنبلاط و سمیر جعجع با این که در دولت حضور قوی دارند، در این وضعیت به فکر سهم خواهی و تصفیه حساب های سیاسی افتاده و خواستار برکناری نخست وزیر شده اند. این دو شخصیت فرصت طلب در عین حال انگشت اتهام را به سمت جریان آزاد ملی و حزب الله نشانه رفته اند. سعد حریری، نخست وزیر نیز دست به فرافکنی زده و شرکای خود را متهم به کارشکنی در مسیر اصلاحات کرد.
5⃣ اتهام علیه حزب الله جهت تحریک مردم با واکنش دبیر کل حزب الله مواجه شد. نصرالله در خصوص عدم دخالت حزب الله در تظاهرات اخیر گفت: به خیابان ها نیامدیم برای این که نگویند ایران از وسط بیروت برای آمریکا پیغام فرستاد. وی تاکید کرد اگر حزب الله به خیابان بیاید، تا تحقق کامل مطالبات عقب نشینی نخواهد کرد.
6⃣ نکته قابل توجه آن است که حزب الله، در کنار حمایت از اعتراضات برحق مردم لبنان، قائل به برکناری دولت فعلی نیست. به گفته نصرالله مشکل اصلی این نیست که چه کسی در راس حکومت است، مشکل اصلی در راه و روش اتخاذ شده است. لذا از کناره گیری دولت کنونی حمایت نمی کنیم و دلیل آن هم این است که امکان ندارد دولت جدید طی یک سال و چند سال آینده تشکیل شود.
7⃣ منشا اعتراضات و ناآرامی های لبنان کاملا داخلی است. آن گونه که نصرالله اعلام کرد هیچ حزب یا گروه یا سفارت خارجی در پس تظاهرات اخیر نیست، بلکه این تظاهرات خودجوش و فراتر از مسایل طایفه ای و مذهبی است. با این حال هم جریانات داخلی و هم دشمن خارجی در هر گونه ناآرامی به موج سواری پرداخته و به همین دلیل نصرالله به لبنانی هاهشدار می دهد که مراقب باشند اعتراضات مورد مصادره قرار نگیرد.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 ادرس کانال ما در ایتا و سروش:
http://eitaa.com/salehinrasad ایتا
http://sapp.ir/salehinrasad سروش
KayhanNews759797104121505556121364.pdf
19.95M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اف-35: افسانه آمریکایی بربادرفته
🔻 نگاهی به شرح آیه ۶۰ سوره انفال در بیانات رهبر انقلاب؛
🔰 دستیابی به قدرت بازدارنده دستور قرآن است
🔸 قسمت اول آیه ۶۰ سورهی مبارکهی انفال یکی از آیات کلیدی قرآن دربارهی لزوم توانایی مسلمانان در مقابله با دشمنان است: «وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُم...» این آیه تاکنون ۱۶ بار به طور مستقیم در بیانات حضرت آیتالله خامنهای به کار رفته است که اکثر آنها مربوط به دیدارهای نیروهای مسلح و آخرین آن مربوط به مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امامحسین(ع) در تاریخ ۱۳۹۸/۷/۲۱ است. این اولین بار است که معظمله تمام جوانب آیه را به طور مفصل در یک سخنرانی تبیین مینمایند.
🔹ملاک تقویت و پیشرفت در توانمندیهای مختلف کشور را نیز قرآن مشخص کرده است. پیشرفت باید تا جایی باشد که علاوه بر اینکه خودمان احساس مصونیت میکنیم، در دل دشمنان نیز هراسی ایجاد شود تا جرئت تجاوز و تعرض به کشور را به خود راه ندهد.
🔍 مطالعه متن کامل:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43799
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کلیپ دیده نشده از حضور سردار عزیز جعفری در مسیر راهپیمایی اربعین نجف اشرف به کربلا...
@salehinrasad
به این عکس خوب توجه کنید بسیار اموزنده
افسر عراقی در حال جمع کردن غذای ریخته شده در مرز خسروی👇👇