باسلام قابل توجه دوستان عزیز برنامه بزرگداشت شهدای شیراز ومیلاد عبدالعظیم حسنی فردا یکشنبه ساعت 9/30 در پایگاه برگزار میشود لطفا با حضورخود مارا خوشحال کنید باتشکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار سلامی: امروز روز پایان اغتشاشات است دیگر به خیابانها نیایید
🔹ما به جوانانمان آن عدهی قلیل که گول خوردهاند باز هم میگوییم شرارت را کنار بگذارید، امروز روز پایان اغتشاشات است دیگر به خیابان نیایید، از جان این ملت چه میخواهید؟
🔹فکر نکنید بایدن، لاپید یا بنسلمان باید به شما تلفن بزند بگوید به خیابانها بریزید اینها با رسانههایشان این کار را میکنند.
@Farsna
کشتهسازی دیگر ضدانقلاب اینبار در رشت
🔸رسانههای ضد انقلاب مدعی شدهاند، دختر پرستاری به نام مائده جوانفر در اغتشاشات کشته شده است.
🔹دادستان عمومی و انقلاب گیلان: «مائده جوانفر پرستار شاغل در گیلان بوده که در اثر تصادف در اتوبان رشت به قزوین جان خود را از دست داده است.
🔹فوت او هیچ ارتباطی با تجمعات و اغتشاشات اخیر ندارد و شایعه کشتهشدن او مانور دشمن برای انحراف اذهان عمومی و فضاسازی منفی است».
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار فرمانده کل سپاه به رسانههای سعودی: رنگ آرامش را نخواهید دید
🔹به آمریکا، اسراییل و رژیمسعودی میگوییم زیاد آرام نباشید، نمیتوانید برای یک ملت اضطراب بیافرینید و خود در آرامش باشید؛ آرامشتان را میگیریم.
@Farsna
.
♻️ ریشه «فحاشی» در تجمعات از کجاست؟
🔰 حمید رسایی: از صحنههایی که این روزها برای انسان محترمی آزار دهنده است، دیدن تصاویر تجمعات چند ده نفره جماعتی به اسم دانشجو است که رکیکترین الفاظ را در شعارهای خود قرار دادهاند و فحشهای زشتی را در محیط دانشگاهی که چند هزار دانشجو دارد، فریاد میزنند و الفاظی را به زبان میآورند که حتی در بیفرهنگترین مکانها و از بیادبترین افراد شنیده نمیشود.
اما سئوال این است که چرا این جماعت، چنین افتصاحی را به جان خریدهاند؟ چرا این خشونت کلامی و پرخاشگری زننده را به عنوان شناسنامه خود انتخاب کردهاند؟ از این خشونت کلامی دنبال چه هستند؟
برخی آن را در راستای پروژه صهیونیستی حیازدایی و نابودی کامل اخلاق و معنویت دانستهاند. عدهای معتقدند که این کار در راستای پروژه تغییر تصور مردم از نخبهها و دلزدگی نسبت به محیط علم و دانشگاه و گرفتن مرجعیت فکری از این نهاد دنبا میشود. برخی خرس خالهها هم در این بین معتقدند که وجود فحاشی در دانشگاهها نشانه سقوط اخلاقی جامعه و عدم موفقیت جمهوری اسلامی در حوزه دینداری جامعه است در حالی که تعداد افراد فحاش در دانشگاه ۱۰هزار نفره، حدودا ۵۰ تا ۱۰۰ نفر هستند. و اما در چند رسانه پرمخاطب و همسو با اغتشاشگران در توجیه این رفتار قبیح، توجیه عجیبی نوشتهاند که در اعتراضات اخیر، فحاشی و رکگویی به رسانه دانشجویان تبدیل شده تا حاکمیت و مردم به آنها و مطالباتشان توجه کنند!
برای پاسخ به این سئوال، برخی منابع روانشناختی را مرور کردم. روانشناسان معتقدند هر آنچه که از انسان سر میزند، یک رفتار است. کلام انسان هم چیزی است که از او سر میزند و زیرمجموعه رفتار اوست. همه رفتارها هم معطوف به یک هدف است و هدف تک تک رفتارهای آدمی، ارضای یک یا چند نیاز از نیازهای درونی خودش است.
در منابع روانشناختی به طور کلی، چهار دلیل برای فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک توسط برخی افراد ذکر کردهاند:
1⃣ روانشناسان اولین دلیل فحاشی را ناکامی فرد در زندگی شخصی یا اجتماعیاش میدانند. برخی انسانها هرگاه در راه رسیدن به هدفشان ناکام میمانند و نمیتوانند به چیزی که میخواستند، برسند، توازن فکریشان بهم میخورد و دست به رفتار خشونتآمیز از جمله خشونت کلامی و فحاشی میزنند.
2⃣ دومین دلیل که روانشناسان برای فحاشی ذکر کردهاند، یادگیری و آموزشهای غیرمستقیم است. وقتی بچهها، کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در محیطهایی زندگی میکنند که فحاشی، بد و بیراه گفتن، لغزشهای زبانی و کلا استفاده از زبان خشونت آمیز در آن محیط خانوادگی یا اجتماعی، یک عادت و امری معمولی است، طبعا آنها متأثر از فضای همان محیط رشد کرده و تربیت میشوند و از آن پس، به صورت ناخواسته، واکنشها به حوادث اطرافشان را با استفاده از واژههای رکیکی که همواره در خانه یا اطراف خود شنیدهاند یا با آنها مورد خطاب قرار گرفتهاند، بروز میدهند.
از یاد نبریم که خشونت کلامی توسط زبان انجام میگیرد و زبان، تنها عضوی از بدن است که آموختههای مغز و ذهن را عملیاتی و تبدیل به صوت میکند. چنین افرادی وقتی در محیطی رشد میکنند که مملو از واژگان رکیک، تحقیرآمیز و خشونت کلامی است، در محاورات روزمره خود، همان واژگان را مورد استفاده قرار میدهند.
3⃣ سومین دلیل روانشناختی فحاشی از نظر روانشناسان، آسیبهای روانی در افراد است. وقتی کسی از آسیبهای روانی رنج میبرد، در مواقعی که دچار هیجانات روحی میشود، واکنشهای خود به اتفاقات اطرافش را با خشونتهای کلامی يا خشونتهای رفتاری نشان میدهد. بدون شک کسی که مطالبات خودش را با الفاظ رکیک بیان میکند، آسیب روانی دارد.
4⃣ چهارمین دلیل فحاشی از نگاه صاحبنظران، عدم مهارتهای گفتگو با دیگران است. وقتی فردی نمیتوانند آنچه در دل دارد را به زبان روشن بیان کند یا در برابر سئوالات و مطالباتی که قرار میگیرد، احساس ضعف و ناتوانی میکند، متوسل به خشونت کلامی میشود و ناتوانی خود در پاسخ را با فحاشی جبران میکند. طبعا در این فرض، هر چقدر ناتوانتر، فحشها هم رکیکتر میشود.
اهل علم در این حوزه به یک قاعده جالب در نگاه انسانهایی که فحاشی میکنند، اشاره کردهاند و آن این است که ادمهای پرخاشگر و فحاش، استراتژیشان این است که با فحاشی و پرخاشگری، کنترل خودت را از دست بده تا بتوانی کنترل دیگران را به دست بگیری!
به نظرم ریشه فحاشی و رکیکگویی در دانشگاهها به این چهار دلیل برمیگردد: احساس شکست، فقدان قدرت گفتگو و پاسخگویی، عدم تربیت و مشکلات روحی و روانی.
البته یک هدف سیاسی را هم دنبال میکنند و آن عصبانی کردن طرف مقابل و ایجاد درگیری و تهیه خوراک برای روایتسازی رسانههای معاند است.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
⬛️ تلاش آمریکا برای حفظ سازمانِ ترور در منطقه
◾️بهاییها در #جنایت_داعش در شیراز نقش داشتهاند
▪️سوتی وحشتناک اکانت "مهدی حاجتی" که بازی را لو داد...
.
در روزهای گذشته کشور شاهد یک #عملیات_تروریستی در شیراز بوده است.
عملیاتی که #داعش آن را رسماً بر عهده گرفته است.
مرور چند نکته در خصوص آنچه در نبودِ داعش در حال رخ دادن است، ضروری ست.
◾️نکته اول: داعش در حال حاضر چیزی به نام "مرکز خلافت" ندارد و فعالیت خود را بر "خلافت مجازی" متمرکز کرده است.
◾️نکته دوم: عمده تمرکز داعش در ماههای اخیر بر حفظ و احیای شبکه، جذب در مجازی، انجام عملیات تروریستی در منطقه بوده است.
این گروه در حال حاضر طبق ادعای طالبان ۳۵۰۰ عضو دارد که چند ماه قبل از فرار آمریکا از افغانستان؛ به شکل مشکوکی تابعیت افغانستانی به آنها داده شده است.
در واقع از چند ماه قبل تلاش شده برای آنها در خاک افغانستان #هویتسازی شود.
عمدهی این افراد در بخشهای شمالی افغانستان استقرار دارند.
عملیاتِ مشهد، عملیات علیه شیعیان و اهلِ سنتِ افغانستان، بخشی از اقدامات تروریستی این گروه بوده است.
سه برابر همین تعداد نیروها در منطقه ای به وسعت خاورمیانه و نقاطی به غیر از افغانستان همچنان در عضویت داعش هستند.
◾️از نوع رفتار آمریکا در قبال داعشیهای اردوگاه الهول و داعشیهای افغانستان (که بخشی از آنها در تاجیکستان عملیات داشتهاند) این طور به ذهن میرسد که ایالات متحده مستقیم و غیر مستقیم در تلاش است تا یک #سازمان_ترور را از دلِ این جریان در آورده و در منطقه حفظ کند.
البته این گروهها نمی توانند به یکباره بر نقطهای به نام ایران و جایی به نام #شاهچراغ متمرکز شده باشند.
قطعا و یقیغنا یک سرویس در هدایت آنها به این نقطه ایفای نقش داشته است.
اخیرا دو توئیت از سوی مهدی حاجتی عضو سابق شورای شهر شیراز که ارتباطش با #بهائیها در زمان حضورش در شورای شهر به شدت مورد توجه نهادهای اطلاعاتی داخلی بوده و به رسانهها هم کشیده شده بود، مورد توجه قرار گرفته است.
او در یک توئیت میگوید: ما حالا به یک #خرابکاری_شرافتمندانه نیاز داریم.
اما این جمله یعنی چه؟
یعنی: یک با شرف برود، جنایتی رقم بزند ، این گردن حکومت انداخته شود و ادامه ی بازی...
◾️سوال دیگر: حاجتی این جمله ی کاملا امنیتی را از کجا آورده؟
خودش به یکباره فهمیده باید با ادبیات اطلاعاتی-امنیتی حرف بزند یا جایی چنین بحثی بوده؟
#مهدی_حاجتی توئیتی دیگر دارد که از این ابهام گره گشایی میکند. متن این توئیت اینگونه آغاز میشود:
" دیروز در یک نشست رو به مقامات آمریکایی گفتم ..."
در کدام نشست؟ نشستِ عضوِ سابق شورای شهر شیراز با مقامات آمریکایی؟ آیا مقامات سیاسی آمریکا بیکارند با یک عضو شورای شهر جلسه بگذارند؟
قطعا در بین آنها کسی بیکار نیست.
پس چه کسی در آمریکا کارش جلسه گذاشتن با ایرانیهایی ست که کشورشان درگیر #آشوب شده؟
◾️پر واضح است که وقتِ کارمندانِ سازمان سیا است که برای چنین جلساتی بازِ باز است....
حالا مشخص میشود که ادبیاتِ اطلاعاتی-امنیتی مهدی حاجتی از کجا آمده است.
بله قرار بوده یک خرابکاری_گ شرافتمندانه گردنِ #حکومت انداخته شود.
حاجتی اطلاعاتی را از یک عضو سازمان بهایت گرفته است. مختصات کامل از سوی وی به کارمندان سیا منتقل شده است. طرح ریزی عملیات صورت گرفته و داعش آمده آن را اجرا کرده است...
ایران در حیات خلوت و جلسات خصوصی که نه، در اتاق های خواب، دقیقا آنجایی که با زنان خود همبستر میشوند بین آنهاست.
میشنود و هنگامی که کلام از دهان میرود که به گوش منتقل شود، در ایران به ثبت میرسد...
نمی دانم پاسخ ایران قرار است این بازی را به کدام ایستگاه برساند اما تصور میکنم یک "مرگِ سرد در سرزمین حجاز" پاسخ ایران به ابن الحرام بازی این روزها باشد...
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
◾️فیلم ها دلخراش / این دو فیلم از تلفن همراه یک آشوبگر در پاکدشت استخراج شده است / در ثانیه 23 تا 28 در حالی که محمد بروغنی (فردی که فیلم از گوشی وی ثبت شده) هم گام با نیروی مدافعِ امنیتِ غرق در خون قدم میزند ، دو ضربه ی چاقو بر بدن وی وارد میکند...
تصاویر گویای گویاست
داعش و جوکر کجا بود؟
اینها خودِ خودِ مردم اند...
@mrtahlilgar1
المنتقم هو اسم من أسماء الله الحسنى
پس از جنایت #شاهچراغ؛ #جنایت_اکباتان و ... اگر در اطراف شما کماکان افرادی هستند که در ساعت ۹ تا ۹:۳۰ شعار می دهند در زمره معاندین؛ اشرار و نوکران بی جیره مواجب عربستان سعودی هستند ؛ فارغ از گرایشات سیاسی گر اندکی به امنیت ملی و آینده ایران علاقه مندید پلاک منزل آنها را به شماره های سامانه های مردمی ۱۱۴ و ۱۱۳ و ۱۱۰ معرفی کنید.
#نشر_حداکثری
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
چرا فضای برخی دانشگاه ها شبیه چاله میدان شده؟
برای همه کسانی که در سالهای گذشته عرصه سیاسی ایران را رصد کرده اند، اتفاقات این روزها از یک جهت عجیب است و آن هم «خشونت کلامی» و «فحش های رکیک» کسانی است که به اسم دانشجو، در برخی دانشگاه های مختلف دست به آشوب زده اند. برای فهم این مساله حتما دلایل مختلفی وجود دارد که باید به همه آنها توجه کرد، از جمله گسترش موسیقی های زیرزمینی و فضای بی بند و بار شبکه های اجتماعی در سالهای اخیر؛ اما به نظر می رسد برای تحلیل درست تر این امر در دانشگاه ها باید دلیل مهم دیگری را هم جستجو کرد.
یکی از این دلایل «گسترش بی ضابطه دانشگاه های مختلف» در چند دهه اخیر بوده. در سالهای اول انقلاب به علت کم بودن دانشگاه ها ورود به دانشگاه بسیار سخت تر از امروز بود و به همین خاطر عمده کسانی که وارد دانشگاه ها می شدند باید مسیر سختی را می گذراندند اما به تدریج با تاسیس انواع دانشگاه ها، این روند برعکس شد و ورود به دانشگاه به جایی رسید که اگر امروز در سال 1401 شما برای بسیاری از رشته ها فقط در کنکور فقط شرکت کنید و برگه امتحان خود را «سفید» تحویل دهید، در یکی از دانشگاه های کشور پذیرفته می شوید! پس با این روند بسیاری از کسانی که وارد دانشگاه ها می شوند نه تنها نخبگی خاصی ندارند بلکه بدون هیچ رقابت خاصی و صرفا به خاطر زیاد بودن صندلی های مراکز آموزش عالی توانسته اند وارد دانشگاه شوند. در چنین شرایطی، شنیدن حرفهای چاله میدانی در برخی دانشگاه ها نیز مساله عجیبی نیست زیرا اساسا مسیر «ورود نخبگان» به دانشگاه به مسیر ورود «هرکس» به دانشگاه تبدیل شده است.
البته ممکن است برخی بگویند پس چرا در برخی از دانشگاه های اصلی و درجه یک کشور مثل شریف و خواجه نصیر و بهشتی نیز همان فضای لمپنیسم دیده می شود؟ مگر غیر از این است که کسانی که وارد این دانشگاه ها می شوند در کنکور جزو رتبه های برتر بوده اند و دلیل قبولی شان در دانشگاه صرفا به خاطر زیاد بودن صندلی دانشگاه ها نبوده است؟
پاسخ روشن است؛ در چند دهه گذشته «صنعت کنکور» باعث گسترش و ترویج انواع و اقسام کلاس های خصوصی با هزینه های بسیار گزاف و لاکچری شده که عمده مشتریان آن نیز «طبقات مرفه» هستند. کسانی که صرفا به خاطر داشتن پول زیاد، می توانند از این امکانات استفاده کنند و به پشتوانه همین کلاسها و موسسات مختلف، به نوعی دوپینگ کرده و در کنکور نیز از بسیاری دیگر از اقشار جامعه جلو بزنند. لذا طبیعی است که در میان این قشر نیز بخش قابل توجهی از دانشجویان نه صرفا به خاطر فرهیختگی و نخبگی شان بلکه به پشتوانه پول و سرمایه پدران شان وارد دانشگاه ها می شوند و به همین خاطر باز هم بسیاری از آنها قبل از نخبگی یا استعداد خود، به خاطر رانت موسسات آموزشی و کلاسهای خصوصی در کنکور از دیگران سبقت می گیرند و به همین خاطر وقتی وارد دانشگاه می شوند در بزنگاه ها، نشان می دهند که فاقد حداقل آداب اجتماعی و شعور زیستن در یک محیط نخبگانی هستند.
در واقع وقتی از چند دهه قبل تعداد دانشگاه ها به صورت افراط گونه افزایش یافت تا جایی که «هرکسی» بدون حداقل رقابت بتواند وارد دانشگاه شود و از طرف دیگر صنعت مافیایی کنکور به گسترش موسسات خصوصی با هزینه های بسیار گزاف دامن زد تا جایی که مشتری آنها تنها بخش مرفه جامعه باشند، «توازن در ورودی دانشگاه ها» به هم ریخت، اتفاقی که در شرایط فعلی خود را به خوبی نشان میدهد که برخی از ورودی های دانشگاه ها همانند برخی الواط و اوباش در خیابان هر آنچه می خواهند می گویند و هر آنچه می خواهند انجام می دهند.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
◾روزنامه های اصلاح طلب عکس دو خبرنگار بازداشتی این روزنامه ها که اسمشان در بیانیه سازمان های اطلاعاتی ایران آمده را تیتر کرده و گفته اند : خبرنگارها جاسوس نیستند آنها را آزاد کنید
کاربران شبکه های اجتماعی هم تصویری از رئیس جمهور اصلاحات در حلقه ی زنان منتشر کرده اند
5 نفر از زنانی که در تصویر می بینید برای همه آشنا هستند.
از معصومه علینژاد قمی کلا تا مرجان آل آقا و نفیسه کوه نورد...
بله ، الحق شما و کسانی که با شما کار میکنند پاک ترین و علیه السلام ترین انسان های روی زمین هستید. این افرادی که در عکس می بینید و اکنون کارمند بی بی سی و سعودی اینترنشنال هستند فتوشاپ اند...
@mrtahlilgar1