#خبر_ویژه
🔴 اوج شعور یک تحلیلگر ‼️‼️
«عباس عبدی» در مطلبی با اشاره به ترور یک روحانی در همدان در ادعایی عجیب نوشت: «هرچند قصد ندارم که هر اتفاقی را به سرعت به پای بخشی از جناح اصولگرا بنویسم؛ ولی در این مورد خاص و به علل گوناگون مجبوریم که چنین اتهامی را متوجه آنان کنیم. به ویژه آنکه انحراف رفتاری این جماعت در حمایت ضمنی از فرهنگ الوات و بهکارگیری آنان در حذف دیگران و نیز همراهی آنان با مناسک دینی، موجب شکلگیری یک فساد عجیب و غریب رفتاری شد که اکنون اثرات خود را نشان میدهد...»
🔴 #پینوشت
این مطالب در حالی مطرح میشود که مقصر اصلی این اتفاق تلخ همان جماعتی هستند که به دنبال آزادیهای بیحد و حصر و ترویج بیبندوباری اخلاقی و تهییج دروغین احساسات و هیجانات مردم به هر بهانهای هستند.
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
🔴 پشت پرده ظاهر شدن ابوبکر البغدادی
🔻البغدادی که از زمان اعلام خلافت در مسجدجامع نوری شهر موصل در تیر۱۳۹۳، دیگر در انظار عمومی حاضر نشده بود،پس ازحدود۵ سال اختفاء، ویدئویی ۱۸ دقیقه ای از خود منتشرکرده که موجی از بحث های مختلف را در میان تحلیلگران دامن زده است، بویژه آنکه ژست ضد صلیبی او با توجه به حوادث تروریستی اخیر درسریلانکا مشکوک و قابل تامل است. اما به راستی پشت پرده ظاهر شدن دوباره ابوبکر البغدادی چیست؟
1️⃣ مؤسسة تراث علمی از موسسات داعشی منتقد البغدادی ۳ روز قبل جزوه ای با نام الخلافة الوهميه را به قلم ابي عیسی المصری از مفتی های منتقد البغدادی منتشر کرد. در این جزوه المصري با ارائه دلایلی خلافت البغدادی را زیر سوال برده و آن را مشروع نمی داند. یکی از ادله اصلی المصری عدم حضور رسانه ای البغدادی است. مصری مدعی می شود چگونه خلیفه ای که هیچ نشانه ای از او نیست می تواند خلافتش مشروع باشد؟ این اشکال دقیقا همان اشکالی بود که در سال ۲۰۱۴ م ابومحمد مقدسی و بسیاری دیگر از مفتی های سلفی جهادی بعد از اعلان خلافت از سوی ابومحمد عدنانی و خلیفه نامیدن البغدادی مطرح کردند. در آن زمان نیز بلافاصه مؤسسة فرقان خطبه البغدادی در مسجد موصل را منتشر کرد. به نظر می رسد اکنون نیز مؤسسة فرقان در واکنش به اختلافات درونی و ایجاد شبهه برای بسیاری از افراد داعش فیلم اخیر را منتشر کرده است
2⃣ افزون بر این، شکست سال گذشته داعش در شهر «رقه» به عنوان مهمترین پایگاه این گروه تروریستی در سوریه، شاید به اندازه ناکامی اخیر این گروه در روستای «باغوز» در مرز میان عراق و سوریه برای تشکیلات داعش سنگین و مهلک نبود. اگر ذره ای امید برای احیای به اصطلاح خلافت برای البغدادی باقی مانده بود، با شکست ماه گذشته این گروه در باغوز در برابر نیروهای دموکراتیک سوریه، نقش بر آب شد. از مهم ترین دلایل شکست داعش نیز امتناع برخی فرماندهان داعش از ادامه نبرد بود که حکایت از تشدید اختلافات سرکرده های داعش با البغدادی داشت.حالا او با انتشار ویدئو در پی روحیهبخشی به اعضا و هواداران داعش در سراسرجهان است. او در این ویدئو به بیعتکنندگان جدید در برخی کشورها تبریک میگوید تا توسعهی سازمان داعش را به نمایش بگذارد، یعنی در واقع میخواهد نیروهای خود را از کشورهای مختلف از عراق و مصر تا کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و نیز تا سرحدات اروپا یعنی فرانسه، بلژیک و در عین حال استرالیا و چچن جذب کند.
3⃣ داعش پس از شکست های متوالی، ناگزیر از رویای جاه طلبانه تشکیل خلافت کوتاه آمده و اکنون تلاش می کند حیات خود در اذهان عمومی را از طریق انجام عملیات های تروریستی اغراق شده در نقاط متنوع جهان تداوم بخشد. گویا دیگر انجام عملیات تروریستی در خاورمیانه از «برد تبلیغاتی» کافی برخوردارنیست وباید نقاط دیگری هدف قرار گیرد. در این ویدئو نیز او بر خلاف گذشته، دشمن اصلی مسلمانان را بزعم خود ، از شیعه به مسیحیت تغییر داده و ژست ضد صلیبی گرفته است، حالا تاکید اساسی البغدادی بر نبرد با صلیبیهاست به گونهای که نبرد با دشمنان نزدیک یعنی حکومت های ایران، عراق، سوریه و سایر حکومتهای نامشروع از دید داعش بر خلاف گذشته به حاشیه رفته است.
🔻 خلاصه آن که اگر اولین ظهور البغدادی سرآغازی برای "اعلام خلافت خودخوانده" داعش بود آفتابی شدن مجدد او به نظر سرآغازی برای مرحله جدیدی از مراحل این گروه تروریستی است؛ مرحلهای که اولویتهای جغرافیایی و ایدئولوژی داعش را تغییر داده و با هشدار درباره "درگیریهای طولانیمدت" رویکرد جدیتری در پیش گرفته است. این رویکرد تقریبا انحراف از رویکرد "ابومصعب الزرقاوی" و نزدیک شدن به رویکرد "اسامه بن لادن" موسس القاعده را نشان میدهد.
✍ #حامد_رحیم_پور
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
کسی درماه شعبان از امام رضا (ع) تقاضای دستورالعملي را کرد که در ماه شعبان انجام دهد.
حضرت به آن شخص میفرمایند:" در ماه شعبان به خدا عرضه دار و بگو :
اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ
خدایا اگر در این روزهای گذشته از شعبان مرا نیامرزیده ای ، در روزهای باقیمانده از آن بیامرز"
#بانشراحادیث_درثواب_آن_باماشریک_باشید
مهناز افشار؛ تتلوی اصلاحطلبان
حسین قدیانی: هنوز هم بر این باورم که آن فیلم کذا ضربهی بدی به آقای رئیسی زد در آستانهی انتخابات! یکجور کجفهمی از مقولهی جذب حداکثری بود! بله! حتی تلاش برای هدایت تتلو هم کاری است برای خود اما راهش نه آن آبروبری بود! آن ایام، روی هر سنی از مراسم اصولگرایان، تتلو را هم آن بالا میدیدی! البته بهزعم من فقط بحث جذب حداکثری نبود! اصولگرایان در یک تحلیل خام، این طمع را نیز داشتند که محبوبیت مجازی و زیرزمینی تتلو را منتقل به سبد رأی رئیسی کنند و به قشر خاکستری این پیام را بدهند؛ "ببینید! مایی که با حتی با تتلو هم رفاقت داریم، هرگز آن دیوی نیستیم که دیوار بکشیم در پیادهروها!" البته مقصود درستی بود ولی با راهی نادرست، بودار و ناامن! نه! تتلو درختی نبود که رئیسی روی آن یادگاری بنویسد! همین جا از ترس مغالطهی نظردهندگان، اشاره کنم به مطالب اخیرم در مدح شهید مجید قربانخانی! و اینکه حتی نانچیکوبهدستان یافتآباد را هم میتوان به صراط مستقیم شهادت کشاند اما آیا مسخره نیست که با همین نیت، متوقع باشیم که عنقریب جمعی از لاتوپوتها را ببرند دیدار بزرگان؟! پس با راه کج نمیتوان به هدف راست رسید! که آش، هم بینمکش بدمزه است؛ هم شورش! الغرض! همان سیلی که تتلو به اصولگرایان زد، ماههاست که مهناز افشار دارد به اصلاحطلبان میزند! با این فرق که در جریان انقلابی، همان موسم انتخابات هم ۴ تا حر بیتکلف پیدا شدند که متذکر زعمای قوم اصولگرا شوند اما اینجا حتی عباس عبدی هم که گاه آزادانه مینویسد، بنا میکند به نگارش قبیلهایترین تحلیل ممکن! و تو بخوان؛ بافتن، نه نوشتن! به توئیتها و پیجنوشتههای چند ماه اخیر افشار دقت کنید! نه! مخاطب طعنههای او و گرادادنهایش فقط مؤمنین و انقلابیها نبودهاند! او حتی تجویز میکند که فلان دارو برای بهمان بیماران، مفید هست یا نه! و موجب واکنش اطبا هم میشود! اگر تتلو تنها یک زیرزمینیخوان است، افشار اما در حد یک علامهی ذوالفنون(!) مشغول لگدپرانی به اصلاحات است! علاج کمکاری روحانی در واقعستان اگر دست اصلاحطلبان نیست، آیا از خرکاری افشار در مجازستان هم نمیتوانند جلوگیری یا اقلا اعلام برائت کنند؟! گیرم توئیت افشار بعد از قتل روحانی همدانی بوده! نشر کذب که بوده! تشویش اذهان که بوده! موارد متعدد قبل که بوده! نگرانم برای اصلاحطلبان که از موسیصدر به مهناز رسیدهاند! بیآنکه حتی یک حر داشته باشند! اگر تتلو به ما تنها یک سیلی زد، افشار بیافسار اما مرتب دارد چپ و راست میکند جماعت را! میفهمند آیا؟!
#حسین_قدیانی
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
شرکت های پرپول زیر مجموعه وزارت تعاون در تسخیر در دانه های اصلاح طلب
از بستگان محمد خاتمی و صفدر حسینی تا فرزندان و دامادهای مسعود پزشکیان و محمد وکیلی نمایندگان اصلاحطلب مجلس.
اقای شریعتمداری ادعای تان در مبارزه با رانت و ویژه خواری های صاحبان ژن های برتر چی شد؟!
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
🔴 #اتحاد نسخه تجویزی برای مقابله با آرایش دشمن
✍ #دکتر_مهدی_سعیدی
🔻رهبر انقلاب امروز در دیدار با معلمان فرمودند : " آرایش دشمن، آرایش جنگی است؛ در میدان های سیاسی، اقتصادی و فضای مجازی. علیالظاهر از لحاظ نظامی، آرایش جنگی ندارند که البته نظامیهای ما حواسشان جمع است. در مقابل این آرایش جنگی، ملت هم باید آرایش جنگی بگیرد و مهمترین کار، حفظ اتحاد و وحدت کلمه است. همه مراقب باشند بهخاطر اختلاف سلیقههای کوچک مقابل هم قرار نگیرند چون قدرت این ملت و آن چیزی که به این کشور اقتدار میبخشد، #اتحاد است. "
🔹در خصوص فرمایشات معظم له گفتنی است که در طول چهار دهه عمر انقلاب اسلامی، روزی نبوده که استکبار جهانی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی و ناکام گذاشتن ملت ايران برنامهای نداشته باشد. تحريک تجزيهطلبان، طرحريزی کودتا، تجهيز تروريستها، هدايت گروهکهای برانداز، پشتيباني از گروههاي سياسي معاند، جاسوسی و نفوذ، بلوای منافقين، تجاوز مستقيم به خاک کشور و... از جمله اقداماتي است که همگی طی کمتر از دو سال پس از پيروزی انقلاب اسلامی به طور همزمان اجرا شد، اما بی نتيجه ماند و در نهايت حمله نظامي رژيم بعثی عراق در دستور کار استکبار قرار گرفت!
🔹 پس از پايان جنگ تحميلي نيز حربههاي مختلف جنگ نرم و نيمهسخت اعم از تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگس، تحريم اقتصادی، تهديد نظامی، نفوذ و براندازی، کودتای رنگی به کار گرفته شده، اما يکی پس از ديگری ناکام ماندهاند! آخرين حربه دشمن در اين روزها را ميتوان #جنگ_هوشمندانه_ترکیبی ناميد. جنگ هوشمندانه بر مبنای به کارگيری توامان ابزارهای جنگ نرم و نيمهسخت طرحريزی ميشود و تلاش دارد با تنوع فشارها، مسئولان کشور را دچار اشتباه محاسباتي کرده و به انفعال، تغيير رفتار يا فروپاشی سوق دهد. در اين جنگ ابزار فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی و آشوبافکنی، سه ضلع مثلثی است که به طور همزمان کليد خورده است که هر يک با اهداف مشخصی دنبال میشود.
1⃣ #فشار_اقتصادی: هدف از فشار اقتصادی به ستوه آوردن ملت از طريق ابزارهاي اقتصادی است. اين بعد از جنگ که در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامي با عنوان «جنگ تمامعيار اقتصادی» ياد شده است، مدتهاست که کليد خورده و با ابزارهايي چون؛ تحريمهای بی سابقه، ممانعت از فروش نفت ایران؛ جلوگيری از همکاری اقتصادی ديگر کشورها و شرکتهای صنعتیـ تجاری، کاهش ارزش پول ملی و... دنبال می شود.
2⃣ #فشار_روانی :در بعد فشار روانی، دلسرد کردن ملت و ایجاد اختلاف و شکاف بین مسئولین هدفگذاری شده است. به واقع، با سناريوهای رسانهای و جنگ روانی و استفاده از ابزار فضای مجازی تلاش دارند با دامن زدن و بزرگنمایی اختلاف سلیقههای کوچک درون خانوادگی، مسئولین نظام را مقابل هم قرار بدهند و از طرفی برای دلسردی مردم به نحوی القا کنند که دستاوردهای جمهوری اسلامی نه تنها نقاط قوت نيستند؛ بلکه به عاملی برای چالش و ضربهپذيری کشور تبديل شدهاند که ضروری است مسئولان نظام براي حفظ حيات و امنيت کشور، از آن دست بکشند! به واقع با فريب افکار عمومی ابزار قدرت کشور را به مثابه نقطه آسيب ما تصويرسازی میکنند! به همين دلیل است که مدتهاست تلاش ميشود دستيابي به فناوری هستهای ، توان موشکی، موفقيتهای منطقهای و نظایر آن که به عواملی مؤثر در پيشرفت و توانمندسازي کشور بدل شده را اقداماتی غیر مفيد و پردردسر معرفي کنند که آرامش و امنيت کشور در گرو دست کشيدن از آنها خواهد بود!
3⃣ #فشار_عملی : بعد سوم و تکميلکننده جورچین دشمن فشار عملی و ناامنسازی داخلی از طريق ايجاد آشوب و بلوا در کشور است. در اين مسير نقشه دشمن بهرهبرداری از مطالبات مردمی است که خود را در قالب اعتراضاتی نشان دهد.
🔹 برای مواجهه با اين سناريوی چندجانبه دشمن بايد ضمن داشتن برخی ملاحظات به نکاتی توجه کرد که مهمترين آن همانطور که رهبر خبیر انقلاب فرمودند حفظ #اتحاد و وحدت ملی است.
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 ویژه
🔺 تذکر صبح امروز رهبر انقلاب به شعار یکی از حضار درباره سند ۲۰۳۰
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
"معلم" که باشی ، بخواهی یا نه ، "الگو" می شوی ! "مرجعِ" شاگردانت می شوی ! حرف زدنت ، راه رفتنت ، پوشش و حتی تکیه کلام هایت "بار" پیدا می کند ! "اثر" می گذارد !
معلم که باشی ، "سکوت" و "فریاد" ت را ترجمه می کنند !
معلم که باشی ، "حریت" و "آزادگی" ات را نقاشی می کنند !
معلمی شغل انبیاست ،
معلم که باشی حق نداری "چاپلوسی" کنی !
دیگران را "قضاوت" کنی !
برای زشتی ها و نادرستی ها "سرپوش" بسازی !
و قشنگی ها را کم رنگ جلوه دهی !
معلم که باشی باید "انسان" شوی و "انسانیت" تدریس کنی
عشق و محبت بگویی و از ظلم متنفر باشی !
معلم که باشی باید ریشه "جهل" و "جهالت" را بخشکانی ! و "عزت نفس" را برای شاگردانت به "ارمغان" بیاوری !
معلمی شغل انبیاست !
فتامل...
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
✔️از #کودتای_ونزوئلا بیشتر بدانیم...
🔴 تهران ۱۹۵۳، کاراکاس ۲۰۱۹
📝 #عیدالله_شهبازی
🔹کودتای سهشنبه، ۳۰ آوریل ۲۰۱۹ ونزوئلا، اگر به وقایع این روز محدود باشد و با طرحهای تکمیلی در روزهای آتی تداوم نیابد، طرحی شکستخورده است که احتمالاً بعنوان مفتضحترین طرح کودتایی تاریخ معاصر ثبت خواهد شد. هدایت این عملیات را دو چهره سرشناس نئوکان به دست داشتند: جان بولتون ۷۰ ساله مشاور امنیت ملی ترامپ و الیوت آبرامز ۷۱ ساله که ۲۵ ژانویه ۲۰۱۹ بعنوان نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ونزوئلا منصوب شد.
🔸عملیات کودتا از ساعت ۶:۲۵ صبح به وقت شرق آمریکا آغاز شد. خوان گوایدو، جوانی که تیم بولتون- آبرامز او را بعنوان «رئيس جمهور انتقالی» ونزوئلا برکشیدهاند، با انتشار ویدئویی سه دقیقهای از پایگاهی هوایی در کاراکاس خواستار قیام نظامیان علیه دولت نیکلاس مادورو شد و حوادث این روز را سرنوشتساز خواند. با شروع عملیات کودتا در کاراکاس، توئیتهای پیاپی مقامات دولت ترامپ و سناتورهایی چون مارکو روبیو فضایی تهاجمی و جنگطلبانه پدید آورد. کار بدانجا کشید که روبیو، سناتور فلوریدا، اقدام شبکه سیانان در «کودتا» خواندن حوادث ونزوئلا را «بیشرمانه» خواند. در این بمباران توئیتری حوادث ونزوئلا بعنوان صحنه نبرد «فرشته دمکراسی» و «اهریمن سوسیالیسم» تبلیغ میشد. در ساعت ۱۱:۲۵ صبح ریک اسکات، سناتور دیگر ایالت فلوریدا، خواستار مداخله نظامی آمریکا به نفع کودتاچیان شد.
🔻ساعت ۱۲:۳۰ بعد از ظهر ژنرال ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع و فرمانده ارشد نظامی ونزوئلا، در تلویزیون ظاهر شد و شکست طرح کودتایی اپوزیسیون «وحشی» و فاقد حس میهندوستی و ضد دمکراتیک این کشور را اعلام کرد. معهذا، تا ساعت ۴:۵۶ بعد از ظهر، که جان بولتون با بازنشر توئیتی از هجوم جمعیت عظیم هواداران گوایدو به خیابانها خبر داد، بنظر میرسد مقامات دولت ترامپ شکست قطعی کودتا را باور نمیکردند.
🔹چند دقیقه بعد توئیت ترامپ نشان داد که مقامات آمریکایی شکست کودتا را پذیرفتهاند. ترامپ در توئیت ۵:۰۹ بعد از ظهر خود خواستار متوقف شدن عملیات نیروهای نظامی و شبه نظامی کوبایی در ونزوئلا شد و به تهدید علیه دولت کوبا پرداخت. بولتون این خط را ادامه داد و سرانجام پمپئو، وزیر امور خارجه، روسیه را متهم به دخالت در تحولات ونزوئلا کرد. بدینسان بنظر میرسد که از حوالی ساعت ۵ بعد از ظهر دولت ترامپ شکست عملیات کودتا را باور کرده و با تبلیغ درباره نقش کوبا و روسیه در شکست کودتا میکوشد تحلیل اشتباه، مبتنی بر اغراق در تأثیر فشارهای اقتصادی بر مردم ونزوئلا و جلب همدلی آنان به سوی گوایدو، و ناتوانی مدهش عملیاتی خود را توجیه کند.
🔸مداخله نظامی در ونزوئلا، که خواست صریح مافیای فلوریدا- میامی بود، نیز بکلی مسکوت ماند و اوج تهدید ترامپ و تیم او به تنبیه کوبا و ونزوئلا از طریق تشدید فشارهای اقتصادی محدود شد.
💢 کودتای ۲۰۱۹ آمریکا در ونزوئلا را، اگر همین باشد که دیدیم و با پلنهای تکمیلی تداوم نیابد، شاید بتوان نماد پایان دورانی تاریخی دانست؛ دورانی که از دهه ۱۹۵۰ با کودتاهای پیاپی آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) آغاز شد و سرنوشت بخش مهمی از جهان را رقم زد. یکی از نخستین طرحهای کودتایی، که نقطه عطف در شروع این دوران تاریخی بشمار میرود، کودتای اوت ۱۹۵۳ (مرداد ۱۳۳۲) ایران بود. این کودتا، اگر همچنان نافرجام بماند، میتواند نقطه پایان بر حیات سیاسی جان بولتون و الیوت آبرامز نیز باشد و بر طرحهای دولت ترامپ در قبال ایران تأثیرات جدی بر جای گذارد.
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢نقش استراتژیک معلم در تمدن نوین اسلامی
💠معلمی یعنی آدم سازی...
🎙 سخنانی زیبا از امامین انقلاب و استاد حسن عباسی
👌حتما ببینید...
🌐 کانال خبری-تحلیلی پژواک را دنبال کنید؛
تلگرام؛ ایتا، سروش و اینستاگرام
🆔 👇 👇
@pejvakesokhan