eitaa logo
پلاک۸
124 دنبال‌کننده
500 عکس
256 ویدیو
6 فایل
ارتباط با ادمین @Pelake_8
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🐹در مورد ‌"همستر" یک: طوری در باب "بطالت عمر با همستر" خطاب به جوانان سخنوری می‌کنند که انگار بدون همستر آن جوانِ ایرانی قرار بوده بر سر شغلی مناسب و خوش‌پول برود، یا وقتش را می‌توانسته در کلاب، اسکی، رستوران یا تفریح و سفر مصرف کند. یا دست‌کم راهی بوده که آرزوهای ساده‌اش را در آن پیگیری کند. ‌ دو: جوانی که برای خریدن یک دنا پلاس باید هفت سال حقوقش را نخورَد، معلوم است که به همستر یا موش و خرگوش هم دخیل می‌بندد. اصلا به ستاره‌ها و فال هم پناه می‌برد. می‌خواهد بخشی از یک چیزی باشد. اصلا پناه بردن به هر نوع خرافه، در قشری که خیال می‌کند "فراموش شده" رایج‌تر است. ما یک ملتِ مجروح هستیم. تحلیل و تفسیر رفتارهای جمعی ما، بدون در نظر گرفتن خفگی‌ها و زخم‌ها و خونی که دائم می‌رود، کمکمان نمی‌کند. ‌عمیقا محتاج خودانتقادی هستیم، اما بدون شناخت واقعیت‌ها، به جایی نمی‌رسیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سه: این یادداشت چیزی له یا علیه همستر نیست. در این مورد به متخصصینش مراجعه کنید و آن‌ها را جدی بگیرید. ‌‌‌‌‌ چهار: آیا نمی‌شود بدون اهانت و نیش، به مردم هشدار بدهیم که مراقب باشند؟ "زمین‌خورده که زدن ندارد!". یعنی مقدور نیست همدلانه‌تر راهنمایی‌شان کنیم؟ هیچ درک نمی‌کنم چطور می‌توانند درباره‌ی مردم بینوا اینطور با تحقیر بنویسند؟ این میلِ شهوتناک برای فحش‌دادن به "ملت ایران" کی قرار است کمی فروکش کند؟ ‌‌‌‌‌‌‌ امیدها را در چاه همستر نریزند؟ توصیه درستی است. خُب، در کجا بریزند؟ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور: در دوره ریاست جمهوری آیت الله رئیسی هیچ کس به دلار حق مأموریت نمی‌گرفت. ایشان می گفت شرط سفر من این است اگر کسی نمی‌خواهد، نیاید؛ من از این پول‌ها نمی‌دهم؛ چرا دلاری که در کشور اینطور نوسان دارد به عنوان حق مأموریت بدهیم؟ اگر کسی می خواهد، معادل ریالی به او پول بدهید؛ بعد هم آن را تبدیل به قانون کردند که حق مأموریت‌ها ریالی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴فوری بر اساس شنیده ها آقایان پزشکیان ، قالیباف ، قاضی زاده . پورمحمدی ، زاکانی و جلیلی تایید صلاحیت شده اند.
حواستان باشد، مردم دارند نگاه می‌کنند ✍️حامد عسکری توی کارگردان‌های ایران عاشق ابراهیم حاتمی‌کیا هستم و توی فیلم‌های عمو ابراهیم عاشق آژانس شیشه‌اش و توی آژانس شیشه‌ای‌اش عاشق این دیالوگم که عباس وسط جر‌و‌بحث حاجی و سلحشور ‌می‌گوید‌: زشته به خدا مردم دارن نگاتون می‌کنن... وقتی این ستون را می‌خوانید جواب رد‌صلاحیت‌های کاندیداهای ریاست جمهور آمده و تکلیف مردم روشن است که قرار است کدام یک از این آدم‌ها چهارسال اقتصاد و فرهنگ و محیط زیست و دیپلماسی خارجی و داخلی و امنیتمان را سکانداری کند و برایش تصمیم بگیرد، چهارسال یعنی چیزی حوالی ۱۵۰۰ روز، 1500طلوع و غروب... ما مردم وظیفه‌مان رأی دادن است و ان‌شاءا... قطعا هم رأی خواهیم داد، این ستون را می‌نویسم و حس رابینسون کروزوئه را دارم که یک چیزی نوشت و توی بطری انداخت و پرت کرد توی اقیانوس به امیدی که به ساحلی برسد، یکی پیدایش کند و زبانش را بلد باشد و بخواندش. من این وجیزه را می‌نویسم و در اقیانوس مطالب روزانه مجازی می‌اندازم و باشد که یکی از آن مردان ببیند و بخواند، هرچند کارهای مهم‌تری دارند و این چند خط خواندن هم خیلی کاری از پیش نمی‌برد. غرض اینکه آقایان کاندیدای محترم، به لطف فضای مجازی این مردم فرق راست و دروغ را خیلی خوب می‌فهمند، فرق بازی و ادای ساده‌زیستی را با ادایش خوب می‌فهمند. به همه برای همیشه نمی‌شود دروغ گفت، توی مناظره‌ها مچ‌گیری نکنید، به هم نپرید، بگم بگم راه نیندازید، به قول عباس مردم دارند نگاهتان می‌کنند، اگر چیزی از هم می‌دانید و می‌دانستید و به ضرر ایران و مردمش بود قبلش باید رسانه‌ای می‌کردید. اگر رانتی و اختلاسی و اشرافی‌گری و تصمیم غلطی از رقیبتان دیدید دین و وجدان و اخلاق و عرف و انسانیت حکم می‌کند اول به خودش بگویید، دوم به نهادهای نظارتی و سوم با سند و مدرک و دلیل محکمه پسند به رسانه‌ها و مردم. اینکه آتوها را نگه دارید برای مناظره‌ها و تیغ و درفش تیز کنید برای چاک دادن گرده و سینه‌ هم ما را ناامید می‌کند. نه ما رعیت روم باستانیم و نه استودیوی مناظره‌ها بنای آکروپولیس که ما گرداگرد بنشینیم و مست از بوی خون و خاک جنگ اسپارتاکوسی شماها را نگاه کنیم و فریاد بکشش بکشش سر بدهیم. شهید رئیسی را یادتان هست، سه سال ریاست جمهوری‌اش عیب و ایراد کم نداشت ولی یک چیزش بی‌نقص بود و آن همان تقوای مناظره بود، مردی که به واسطه‌ سوابق قضایی‌اش سینه‌اش صندوقچه‌‌ اسرار بود و بدترین تهمت‌ها را شنید و سرخ شد و لب‌تر نکرد به گفتن حقایق. از همه‌تان سن‌و‌سالی گذشته. نسلی قرار است به شما رأی بدهند که خیلی‌هایشان خاتمی را هم یادشان نیست چه برسد به امام و رجایی و باهنر. جمهوری اسلامی را به شما قرار است بشناسند.  خلاصه که آقایان حواستون باشه مردم دارن نگاتون می‌کنن.
تعطیلی پنجشنبه هم منتفی شد/ لایحه افزایش روزهای تعطیل از دستور کار دولت و مجلس خارج می شود 🔹رییس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه اتاق های بازرگانی تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب لایحه افزایش تعطیلی که مخل کسب و کار بود را با رویکرد و نگاه ملی به کار گرفتند، گفت: بعد از عدم تایید تعطیلی شنبه از سوی شورای نگهبان، تعطیلی پنجشنبه ها هم منتفی شد. پ.ن:ما هیچ،ما نگاه.
🔴مهم 🔹دیوان عالی انتاریو کانادا، خطوط هوایی بین‌المللی اوکراین (UIA) را به دلیل «اهمال کاری» مسئول حادثه سقوط پرواز شماره ۷۵۲ دانست و حکم داد که این شرکت هواپیمایی از نظر قانونی مسئول پرداخت غرامت کامل به خانواده‌های قربانیان این سانحه است.
♨️ شعار انتخاباتی هر کاندیدا چیست؟ پزشکیان 👈 برای ایران پورمحمدی 👈 دولت قرار؛ عدالت ثروت، قدرت جلیلی 👈 یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه زاکانی 👈 دولت خدمت قاضی‌زاده 👈 دولت مردم و خانواده قالیباف 👈 خدمت و پیشرفت
چه کنیم در میان ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری فریب اخبار جعلی را نخوریم.
✍️این سلسله مطالب،تحلیل شخصی از وضعیت انتخاباتی کشور است.بعضاً از آماری استفاده شده که ممکن است از مراجع رسمی صادر نشده باشد ولی مبتنی بر پیمایش میدانی است. بدیهی است تحلیل،با نظر شخصی تفاوت دارد.من هم به مانند همه ایرانیان به یکی از داوطلبین رای خواهم داد ولی تا پیش از ۸تیر،تحلیل شخصی خود از اوضاع انتخابات را ارائه خواهم داد. با تایید ۶ نامزد انتخابات،از ابتدا هم مشخص بود آقایان زاکانی،پورمحمدی و قاضی زاده در مجموع چیزی در حدود ۱میلیون رای دارند.نداشتن پایگاه اجتماعی قوی،عدم اطمینان از حضور آنان تا پایان رقابت و حضور نامزدهای قوی تر از جمله دلایلی است که باعث میشود این ۳نفر دارای پتانسیل بالایی برای انتخاب از سمت مردم نباشند.
اما داستان ۳نفر دیگر متفاوت است. آقایان پزشکیان،جلیلی و قالیباف. پزشکیان و جلیلی هرکدام دارای یک سبد رای مشخص،قابل اتکاء و تاحدودی اعتقادی هستند.یعنی طرفداران هرکدام به جد معتقدند نامزد مورد حمایت آنها بهترین گزینه است. ولی یک تفاوت آشکار بین ۲گروه وجود دارد:شرکت در انتخابات! حامیان آقای جلیلی،غالباً طیف انقلابی هستند که شرکت در انتخابات را وظیفه شرعی و تکلیف میدانند ولی طرفداران آقای پزشکیان،بیشتر اصلاحطلبانی هستند که ممکن است تقید به حضور در صحنه نداشته باشند. یکی از تحلیلگران معتقد است مشارکت ۴۰درصدی باعث پیروزی جلیلی و مشارکت ۶۰درصدی منجر به پیروزی پزشکیان میگردد.فارغ از مبنای علمی یا آماری این تحلیل،ذهنیت اکثر تحلیلگران به این سمت متمایل است که حضور قشر خاکستری باعث پیروزی پزشکیان میشود.
اما حکایت آقای قالیباف اندکی متفاوت است. او طی سالهای گذشته طیف متفاوتی از عقاید سیاسی را اطراف خود دیده است.از جبهه پایداری تا اصلاحطلبان از او سهمی داشته اند.قالیباف هیچگاه تا این اندازه به ریاست جمهوری نزدیک نبوده است،اما حضور او تا پایان رقابتها ممکن است باعث رقم خوردن نتیجه ای متفاوت و عجیب شود. اما یک نکته در مورد قالیباف وجود دارد،او دارای سبد رای قطعی نیست،سبد او متغیر است.کسی به صورت اعتقادی به قالیباف رای نمیدهد،ممکن است تعداد رای او کاهش یا افزایش داشته باشد. شاید روزهای آینده،مناظرات و برنامه های تلوزیونی بیشتر صحنه را شفاف کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرا هم با خودت ببر . . .
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رفت حاجی به طواف حرم و باز امد ما به قربان تو رفتیم و همانجا ماندیم . . .