4_468051916576786804.mp3
4.02M
❣️ #زیارٺ_عاشـورا ❣️
#هر_روز_یڪ_زیارت_عاشورا_بخوانیم
به نیت ظهور و سلامتی 😍
#مولا_صاحب_الزمان_عجل الله تعالی فرجه الشریف
https://eitaa.com/pellake8
👌عصاره ی همه ی دعاها؛هرصبح بگو:
🤲اَلحَمدُلِلهِ عَلی کُلِّ نِعمَة ِِ
وَ أَسأَلُ اللهَ مِن کُلِّ خَیرِِ
وَ أَعُوذُ بِاللهِ مِن کُلِّ شَرّ ِِ
وَ أَستَغفِرُاللهَ مِن کُلِّ ذَنبِِ
@pellake8
🎇🎇🕊
🎇
🎇نامه سی وسوم
نهج البلاغه 👇
🔶به قثم بن عباس کارگزارامام علیه السلام درمکه👇
✍أَمَّا بَعْدُ، فَإِنَّ عَیْنِی ـ بِالْمَغْرِبِ ـ کَتَبَ إِلَیَّ یُعْلِمُنِی أَنَّهُ وُجِّهَ إِلَى الْمَوْسِمِ أُنَاسٌ مِنْ أَهْلِ الشَّامِ الْعُمْیِ الْقُلُوبِ، الصُّمِّ الاَْسْمَاعِ، الْکُمْهِ الاَْبْصَارِ، الَّذِینَ یَلْبِسُونَ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ، وَیُطِیعُونَ الْمَخْلُوقَ فِی مَعْصِیَةِ الْخَالِقِ، وَیَحْتَلِبُونَ الدُّنْیَا دَرَّهَا بِالدِّینِ، وَیَشْتَرُونَ عَاجِلَهَا بِآجِلِ الاَْبْرَارِ الْمُتَّقِینَ; وَلَنْ یَفُوزَ بِالْخَیْرِ إِلاَّ عَامِلُهُ، وَلاَ یُجْزَى جَزَاءَ الشَّرِّ إِلاَّ فَاعِلُهُ فَأَقِمْ عَلَى مَا فِی یَدَیْکَ قِیَامَ الْحَازِمِ الصَّلِیبِ، وَالنَّاصِحِ اللَّبِیبِ، التَّابِعِ لِسُلْطَانِهِ، الْمُطِیعِ لاِِمَامِهِ. وَإِیَّاکَ وَمَا یُعْتَذَرُ مِنْهُ، وَلاَ تَکُنْ عِنْدَ النَّعْمَاءِ بَطِراً، وَلاَ عِنْدَ الْبَأْسَاءِ فَشِلاً، وَالسَّلاَمُ
✍اما بعد (از حمد و ثناى الهى) مأمور اطلاعاتى من در شام برايم نوشته و مرا آگاه ساخته که گروهى از مردم شام به سوى موسم حج گسيل شده اند; گروهى کوردل، ناشنوا و نابينا! آنها کسانى هستند که حق را با باطل مشتبه مى سازند و از مخلوق در مسير معصيت خالق اطاعت مى کنند و با دين فروشى به متاع دنيا مى رسند و آخرت را که در انتظار نيکان و پاکان است به دنيا مى فروشند، در حالى که هيچ کس جز انجام دهنده کار نيک به پاداش آن نمى رسد و کسى جز فاعل شر، کيفر آن را نمى بيند. حال که چنين است براى حفظ آنچه در دست دارى قيام کن قيام شخصى دورانديش و محکم و نيرومند، قيام شخصى خير خواه و عاقل که از زمامدار خويش پيروى مى کند و مطيعِ فرمان امام خويش است. (مراقب باش) از انجام عملى که ناگزير شوى در برابر آن عذرخواهى کنى بپرهيز و هرگز به هنگام اقبال نعمت مغرور و سرمست مباش و نه در شدايد و مشکلات سست و ترسو. و السلام
🎇🎇🎇
✳️ امام حسين(ع)؛ شهيد فراموشكاری مردم
🔻 مهمترين علت شهادت امام حسين(ع) يا مهمترين علت گرويدن مردم به امويان، «جهالت» مردم بود. مقصود از جهالت اين نبود كه چون مردم «بیسواد» بودند، مرتكب چنين عملی شدند و اگر تحصيلكرده میبودند نمیكردند؛ نه! در اصطلاح دين، جهالت بيشتر در مقابل «عقل» گفته میشود و مقصود آن تنبّه عقلی است كه مردم بايد داشته باشند، و اين چندان ربطی به سواد و بیسوادی ندارد.
‼️ به عبارت ديگر امام حسين(ع) شهيد «فراموشكاری» مردم شد، زيرا اگر در تاريخ ۵۰، ۶۰ ساله خود فكر میكردند و قوه تنبه و استنتاج و عبرتگيری در آنها میبود و به تعبير سيدالشهداء(ع) كه فرمود: «ارجعوا الي عقولكم» اگر به عقل و تجربه ۵۰، ۶۰ساله خود رجوع میكردند و جنايتهای ابوسفيان و معاويه و زياد در كوفه و خاندان اموی را فراموش نمیكردند و گول ظاهر فعلی معاويه را، كه دمزدن از دين بهخاطر منافع شخصی است، نمیخوردند و عميق فكر میكردند، و حساب میكردند آيا حسين(ع) برای دين و دنيای آنها بهتر بود يا يزيد و معاويه و عبيدالله، هرگز چنين جنايتی واقع نمیشد. پس درحقيقت علت عمده اينكه مردمی نسبتا معتقد به اسلام اينطور با خاندان پيغمبر رفتار كردند، فقط و فقط فراموشكاری و گول ظاهر خوردن آنها بود، يعنی نتوانستند پشت پرده نفاق را ببينند. «ظواهر» شعائر اسلامی را محفوظ میديدند و توجه به «اصول» و معانی ازبينرفته نداشتند.
👤 #شهید_مطهری
📚 #حماسه_حسينی | ج ۲
📖 صص ۳۳-۳۲
✳️ گریهٔ عزمآفرین و حرکتدهنده
🔻 گریه بر امام حسین علیهالسلام، و همینطور گریه بر فراق امام زمان (عج) باید «عزمآفرین» و «حرکتدهنده» باشد، نه گریه از سر ناامیدی و عجز و ناتوانی. «منتظر ظهور» نباید ساکت و خموده فقط بر فراق امام زمان گریه کند، بلکه گریه باید در او ایجاد سوز و عطش و درنتیجه، ایجاد تحرک کند. چنین اشک و آهی است که مایهٔ تداوم نهضت امام حسین علیهالسلام و حیات نهضت عاشورا خواهد بود؛ همانگونه که امام سجاد و سایر ائمه علیهم السلام بعد از ایشان با گریه بر مظلومیت امام حسین علیهالسلام، نهضت عاشورا را زنده نگه داشتند.
🔺 احیای امر اهلبیت علیهمالسلام از طریق مجالس و ذکر مصیبت و گریه بر ایشان میسر است. به تعبیر امام خمینی(ره): گریه کردن بر شهید، زنده نگه داشتن نهضت است. این که در روایات هست که کسی که گریه کند یا بگریاند یا تباکی کند، برای این است که... این نهضت امام حسین علیهالسلام را دارد حفظ میکند.
👤 #استاد_محمدرضا_عابدینی
📚 برگرفته از کتاب #ادب_عاشقی
📖 ص ۹۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتوگو با دختری که ۹ سال قبل از رهبر انقلاب کلاه صورتی هدیه گرفته بود
دختر شهید مدافع حرم شهید قاضیخانی
https://eitaa.com/pellake8
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢مقام معظم رهبري:
📃حضرت عبدالله بن الحسن(علیهالسلام)...
🔴روایت رهبر انقلاب از ماجرای شهادت حضرت عبدالله بن الحسن(علیهالسلام)
#رهبری
🔳🔳🔳
🌅🌅🌅
🌅🌅
🌅
🌹هرروزدرمحضرقرآن
📗سوره محمد_جزء /۲۶👇
🌅بِسْمِ اللٍَهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمْ
وَالَّذِينَ اهْتَدَوْا زَادَهُمْ هُدًي وَآتَاهُمْ تَقْواهُمْ /۱۷
☀️وكسانى كه هدايت يافته اند، خداوند هدايتشان را بيفزايد و روح پرهيزگارى به آنان عطا كند
نکته های آیه👇.
✍در آيه قبل خوانديم كه گروهى با اينكه سخنان حق و آيات قرآن را از پيامبر مى شنيدند، امّا حاضر به پذيرش آن نبودند.
⬅️اين آيه مى فرمايد: گروهى با شنيدن همان آيات و سخنان، رشد يافته و وسعت روحى و معنوى پيدا مى كنند.
عباراتى مانند «زادهم هُدى» و «زدنى علماً»(۱) صرفاً فزونى هدايت يا علم را بيان نمى كند، بلكه بيانگر رشد و بالندگى روحى و فزونى ظرفيت آن كسى است كه از اين هدايت يا علم برخوردار مى شود.
⬅️چند چيز باعث ازدياد هدايت مؤمنان مى شود:👇
الف) آيات و معارفى كه خداوند نازل مى كند.
ب) سخنان و حكمت هاى پيامبر.
ج) صبر و تحمّل آنان در برابر استهزاى منافقان.(۲)
----------------
۱) طه/۱۱۴
۲) تفسير صافى.
پیام های آیه👇
◀️پذيرش هدايت از طرف انسان، زمينه ساز فزونى هدايت از طرف خداوند است. «اهتدوا زادهم»
◀️هدايت، مراحل و مراتبى دارد. «زادهم هدى»
◀️هدايت پذيرى، ظرفيّت روحى انسان را توسعه مى دهد. «زادهم» (و نفرمود: «زاد هدايتهم»)
◀️يك گام از طرف انسان، چند گام از طرف خدا را به دنبال دارد. «اهتدوا» از طرف انسان، «زادهم... و آتاهم» از طرف خدا.
◀️ هدايت واقعى آن است كه انسان را به تقوا برساند. «اهتدوا... آتاهم تقواهم»
-
◀️تقوا، هديه و پاداش الهى براى هدايت پذيران است. «آتاهم تقواهم»
ادامه دارد.....
---------تفسیرنور
حجة الاسلام حاج آقای قراٸتی
هـر روزیـک صفحـه قـرآن برای:
◾️سلامتی و تعجیل درفرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه
🌷هدیه به شهــدا
◾️هدیه به روح پدران ومادران ازدست رفته
◽️آمرزش گناهان
◾️سـلامتی تمـام مـریضها🤲
صفحه/۴۶
@pellake8