Part14_خار و میخک.mp3
14.78M
📗کتاب صوتی
#خار_و_میخک
اثر یحیی سنوار
قسمت 4⃣1⃣
@audio_ketab
✳ فرهنگ خوب «طلبکار نبودن از خدا»
🔻 ببینید این فرهنگ درست است، این طرز تفکر درست است؛ طلبکار نبودن از خدا؛ طلبکار نبودن از آفرینش. نه اینکه دنبال مال و نان نباید رفت، باید رفت اما آنچه گیر آمد، این را انسان از خدا بداند و از خدا متشکر باشد.
🔸 کسانی که این روحیه را دارند که معتقدند این مال خدا بود، میتوانست به ما ندهد، و ما هم هیچ طلبکاری از خدا نداشته باشیم، [اما] حالا داده؛ وقتی انسان این روحیه را دارد و این احساس را از اموال و نعم دنیوی دارد، موجب میشود که اولاً به این نعمتها خیلی دلبسته نشود؛ ثانیاً در انفاق این نعمتها تردید نکند و [اگر] یک وقت لازم شد، در راه خدا اینها را خرج کند. خب خدا به من داده بود، حالا هم برای جبهه لازم است، برای پشت جبهه لازم است، برای فقرا لازم است، برای انفاقات گوناگون لازم است، من میدهم. در مورد همۀ داشتههای انسان در دنیا، این روحیه بایستی بر انسان مسلمان حاکم باشد.
👤 #رهبر_انقلاب
📚 از کتاب #تفسیر_سوره_حشر
📖 صفحات ۱۱۸ و ۱۱۹
#⃣ #سلوک
✳️ جنگ و دفاع از ناموس و وطن براش همه چیز شده بود
🔻 یادمه یه وقتایی از دروازه غار و شوش بچههایی میومدن آزاد تمرین کنن. دلش نمیومد بهشون ایرادای فنی رو نگه. خیلی راحت هر چی رو بلد بود یادشون میداد. حالا ممکن بود اون طرف، رقیبِ شاگرد خودش باشه.
شماها باید بعد مصاحبه با من سراغ «محمد بنا» هم برین؛ اینا با همدیگه همدوره بودن. اون خیلی بهتر میتونه اخلاقای «شهید منافیزاده» رو تو میدون رقابت بگه. مثلاً برای یه کشتیگیر کم نیست که جواز حضور تو مسابقهٔ جهانی رو بگیره.
-مسابقه جهانی؟
آره باباجون. مسابقهٔ جهانی. حالا شاید به عقل الان ما اینجور بیاد که مگه میشه کسی مسابقهٔ جهانی رو ول کنه و نره؟!
-بله حاج آقا، دقیقاً همین سؤال الان تو ذهن من اومد.
آره بابا اصغر آقا مسابقه داشت؛ اما اون موقع میگفتن برای اینکه بره جبهه، مسابقه رو از قصد باخته. تازه بهش پیشنهاد ریاست فدراسیون رو هم میدن، قبول نمیکنه. جنگ و دفاع از ناموس و وطن براش همه چیز شده بود.
📚 از کتاب #دوبنده_خاکی | روایتی از زندگی کشتیگیر شهید اصغر منافیزاده
📖 ص ۱۲۳
✍ نفیسه زارعی
❤️ #مثل_شهدا_زندگی_کنیم
بسمه تعالی
سوریه = درس و عبرت !
وقتی فاش گردید که چند تصویر ساختگی و دروغین، با کمک هوش مصنوعی و با دسیسه شیطانی ، فضای ذهنی و روانی یک ملت نه، بلکه یک ارتش را دچار چالش و بحران تردید و شبهه از طرفی و تزلزل و سستی در انجام وظایف دفاع از کیان کشور و ملت سوریه از جهتی دیگر نمود؛ تا جایی که ستون خیمه جامعه یعنی بشار اسد که در ماه های آخر دوران حاکمیتش، تنها به امید ارتشش در برابر تهدیدات رژیم پلید صهیونیستی و نیرنگ و حیله برخی کشورهای به ظاهر دوست اما بواقع منافق و بیگانه پرست، مقاومت می کرد ولی با مأیوس شدن از ارتش و قوای نظامی کشورش؛ کم آورد و حتی در برابر هشدارها و مشاوره های منطقی و صادقانه جبهه مقاومت بویژه مستشاران ایران اسلامی نیز توان تصمیم گیری مناسب و شایسته ای را در خود نمی دید و آخرالامر بامید آسیب کمتری به کشورش تصمیم به ترک مردم گرفت و ثمره ۵۰ سال ایستادگی و اقتدار را که می توانست ختم به خیر گردیده و بسان پدرش حافظ اسد عاقبت بخیر بشود ولی متاسفانه عاقبت به شر شد، تا جایی که نه تنها کشور و ملتش را دم تیغ گرگ ها و کرکس های در کمین نشسته ی آمریکایی و اسرائیلی و عمله های داعشی آن داد که مقبره پدرش را نیز به شعله های آتش تروریستها و پیاده نظام آمریکائی و اسرائیلی سپرد و حال نه تنها در حسرت دوران همراهی با جبهه همیشه زنده و مقتدر مقاومت که در حسرت آبرو و عزت خانوادگی و البته آینده ای تاریک در غربت و آوارگی باید بسوزد و بسازد و تا پایان نامعلوم عمر با وجدان خویش بجنگد و روز و شبی آشفته را سپری نماید....
واقعا دلم به حال بشار اسد سوخت!
و البته نسبت به مردم بویژه جوانان غیور سوریه که توسط نیروهای نظامی کشور خود تحقیر شدند بیشتر و بیشتر سوخت که بجای هزینه ی اندک مقاومت و ایستادگی تن دادند به هزینه های سنگینی به مثابه نابودی همه زیر ساخت های نظامی و حیاتی توسط عامل اصلی و اتاق فکر جنایت و تجاوز به حریم یک ملت متمدن و ریشه دار یعنی آمریکا و اسرائیل.
آنچه باعث درس و عبرتی برای همه ی ملت ها، بویژه ملت بزرگ ایران اسلامی گردید شیوه و حیلت شیطانی بود که با القاء و ادعای دروغین انقلاب علیه رژیم بشار اسد جریان یافت!
چقدر سریع یک ملت و کشور اسیر نقشه های شوم فراعنه سلطه گر گردید و تمام ظرفیت تمدنی خود را در اوج سرافکندگی بر باد داد.
آری!
بی بصیرتی و ناآگاهی عمومی نسبت به دشمن و توطئه ها و نقشه های شوم و شیطانی آنان می تواند عامل منحصر به فرد درونی یک کشور و ملت باشد تا علیرغم پیشینه ای عظیم، در آستانه سقوط و البته طمع بیگانگان قرار گیرد.
وَدَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِكُمْ وَأَمْتِعَتِكُمْ فَيَمِيلُونَ عَلَيْكُمْ مَيْلَةً وَاحِدَةً. کافران آرزو و انتظار دارند که شما از اسلحه و اسباب و داشته های خود غفلت کنید تا ناگهان یکباره بر شما حمله ور شوند. آیه ۱۰۲ نساء
درباره تحلیلهای نابخردانه و دشمن شادکن
جعفر درونه:
🔹این روزها بسیاری از شهرهای کشورمان با پدیده آلودگی هوا دست به گریبان هستند. در چنین شرایطی مردم عزیزمان آلودگی دیگری را هم تجربه کرده و میکنند. آلودگی تحلیلهای نابخردانهای که به زور رسانه به خورد مردم داده میشود. متأسفانه با جماعتی مواجه هستیم که از اگزوزهای ماشین رسانهای آنها جز دود سیاهنمایی و قلب واقعیت به نفع هواهای نفسانی استنشاق نمیشود.
🔹پس از بروز حوادث سوریه شاهد تکرار چنان تحلیلهایی شدهایم. تحلیل هایی که با آیندهنگری های نوک دماغی پایان «مقاومت» و «شکست» آن را تئوریزه و درصدد بودند تا آن را بی نتیجه وانمود سازند.
🔹در نادانی این دسته از تحلیلگران همین بس که بیش از چهل سال است هرگاه جمهوری اسلامی دچار چالشهایی در سیاست داخلی و خارجی شده است بارها و بارها از تمام شدن جمهوری اسلامی سخن گفته و فروپاشی آن را محتوم قلمداد کردهاند اما ناباورانه مشاهده میکنند که انقلاب در مسیر پیشرفت و پیشروندگی از موانع سرعتگیر عبور کرده است و راه خود را بدون چرخش در آرمانها و شعارهای اساسی خود طی میکند.
در یک نگاه کلی میتوان علل چنین تحلیلهای نادرستی را به شرح زیر برشمرد:
🔹۱- عدم باور به ماهیت و چیستی انقلاب اسلامی و رویشهای مبارک آن از جمله «دفاع مقدس»، «مکتب» مقاومت و ...
🔹۲- عدم درک ماهیت دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی
🔹۳- عدم شناخت صحیح از ماهیت وفاداران و حامیان انقلاب اسلامی
🔹۴- ضعف در آیندهنگری
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆👆👆
فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین👆
🔸اعترافات عجیب نشریه تایمز
درباره رهبر معظم انقلاب
🔺توصیه می شود حتما ببینید و منتشر کنید. تا کسانی که شعار مرگ بر دیکتاتور می دهند بفهمند چقدر نادان و نمک نشناسند. و چگونه آلت دست دشمن شده اند.
شهید رئیسی خستگی نمیشناخت
«سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سابق:
🔹سه سال تلاش کرد تا ناترازیها و بحران قطعی آزاردهنده برق، آب و گاز به جا مانده از دههی از دست رفتهی ۹۰ را مدیریت کند. او به عنوان یک مدیر مسئولیتپذیر و بدون آه و ناله کردن یا بهدست گرفتن کاسه چهکنم، بدون ربط دادن مشکلات به fatf و برجام نافرجام.
🔹مسئولانه پای مدیریت مشکلات بجا مانده ایستاد. از شهریور ۴۰۰ که دولت را تحویل گرفت، کشور دچار ناترازیهای شدید بود. مردم هنوز خاموشیهای ۹۹ و ۴۰۰ را بخاطر دارند و متوجه مشابهت شرایط فعلی با اواخر دهه ۹۰ میشوند.
🔹شهید عزیزمان همیشه به مدیران دولت میگفت مردم با علم به وجود مشکلات به ما رأی دادهاند که مشکل را حل کنیم نه اینکه فقط مشکلات را برای آنان بازگو و یا دل آنها را خالی کنیم. بله، دولت سیزدهم هم با ناترازیها مواجه بود اما ناترازیها مدیریت میشد.
🔹در عین اینکه تلاش میشد با توسعه زیرساختها بتوان در نهایت بر ناترازیها فائق آمد. در شرایط فعلی همه دلسوزان کشور وظیفه دارند با احساس مسئولیت، دولتمردان را برای صرفهجویی، مدیریت ناترازیها و رفع دغدغههای مردم یاری و مساعدت کنند تا انشاءالله با همدلی و همکاری موانع برطرف شود