⭕️ بررسی چالشهای توسعه صنعتی در شهرک های صنعتی آران و بیدگل
🔹"دکتر فلسفی"، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی امروز بنا به دعوت "دکتر معینی"، نماینده مردم شریف کاشان، آران و بیدگل ضمن بازدید میدانی از شهرستان آران و بیدگل، جلسه ای با حضور نماینده این شهرستان، فرماندار، معاون فرماندار، رئیس اداره منابع طبیعی، رئیس اداره جهاد کشاورزی و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان کاشان، در فرمانداری آران و بیدگل داشت.
○در این نشست، مشکلات و چالشهای توسعه صنعتی در شهرکهای صنعتی آران و بیدگل، بهویژه در حوزه صنعت فرش، مورد بررسی قرار گرفت. مقرر گردید که مسائل مطرحشده بر اساس اولویتها از طریق نماینده مردم این شهرستان و نایبرئیس کمیسیون کشاورزی پیگیری شود.
○در ادامه جلسه از طریق تماس تلفنی با وزیر نیرو و معاونین وزیر جهاد کشاورزی، معضلات مربوط به شهرکهای صنعتی، منابع طبیعی، بخش کشاورزی، امور اراضی، تأمین آب باغات و مسائل مرتبط با گلخانهها مطرح و راهکارهای لازم برای حل این مشکلات مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.
@peymanfalsafi
📸#گزارش_تصویری| حضور و سخنرانی پیمان فلسفی در اولین جشنواره زعفران علوی
🔹نائب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ضمن حضور در اولین جشنواره زعفران علوی در شهرستان کاشان، در سخنرانی خود بر تدوین سند راهبردی زعفران، ایجاد تشکل و تعاونی زعفران کاران، تلاش به منظور تأمین تسهیلات سرمایه در گردش زعفران کاران، ضرورت پیگیری به منظور دریافت مجوز احداث استخر ذخیره آب برای توسعه اراضی زعفران کاری در روستای علوی، تأکید کرد.
@peymanfalsafi
📸 #گزارش_تصویری| حضور پیمان فلسفی در مراسم چهلم شهید سیدحسن نصرالله، رهبر حزبالله لبنان، سرلشکر نیلفروشان و گرامیداشت شهدای جبهه مقاومت در مدرسه عالی شهید مطهری تهران
@peymanfalsafi
⭕️ #توئیت_نگاشت| توئیت "پیمان فلسفی"، درباره یادگاری استاد انصاریان و اولویتهای شغلی از قانون تا عمل!
🌐 پیوند دسترسی
#دامداری
#کشاورزی
#انقلاب_کشاورزی
@peymanfalsafi
35.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش برنامه در استان از عملیات ریل گذاری پروژه متروی اسلامشهر
"فلسفی"،سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران:
🔹دولت محترم نیز با توجه به حجم اعتباری که مردم و شهرداری تأمین کردهاند، همکاری لازم را در این زمینه داشته باشد.
@peymanfalsafi
⭕️ قدردانی از پیگیری های مردمی "پیمان فلسفی"، نماینده مجلس
🔹خوشبختانه پس از حضور اخیر"پیمان فلسفی"، نماینده مجلس در شهرک واوان اسلامشهر و پیگیری مشکلات ساکنین چند مجتمع مسکونی در خصوص بهبود زیرساخت های سکونتی مورد تقاضای ساکنین؛ روشنایی خیابان نگار منتهی به این مجتمع مسکونی توسط مدیریت برق اسلامشهر به سرانجام رسید که موجبات خوشحالی و قدرشناسی شهروندان ساکن در این مجتمع گردید.
○گفتنی است سایر درخواست های ساکنین این مجتمع مسکونی از جمله اتصال گاز شهری، آب شهری، آسفالت محوطه و... که مورد تاکید این نماینده مجلس از دستگاه های خدمات رسان اسلامشهر بود تا حصول به نتیجه پیگیری خواهد شد.
@peymanfalsafi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امنیت غذایی در شرایط تحریم، اولویت اصلی اقتصاد مقاومتی
🔹"فلسفی"،نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، صبح امروز در افتتاحیه یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «امنیت غذایی؛ کشاورزی بهرهور و تجارت تحریمناپذیر» به اهمیت امنیت غذایی در شرایط تحریم تأکید کرد و گفت که وابستگی به واردات و تهدید منابع تولید، مشکلات اصلی این حوزه هستند.
○ وی خاطرنشان کرد که با وجود ۱۰ سال از مطرح شدن اقتصاد مقاومتی، توجه به این موضوع هنوز ضروری است و با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام(ص) و سخنان امام (ره) و رهبر انقلاب (دام ظله) درباره اهمیت کشاورزی تأکید کرد که باید این بخش به عنوان اساس اقتصاد کشور مورد توجه قرار گیرد.
🌐 مشروح خبر
@peymanfalsafi
33.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سهم قابل توجه کشاورزی در تولید ناخالص و اشتغال در کشور/جبران عقبماندگی کشاورزی، شرط اساسی برای آینده اقتصادی کشور
"فلسفی"، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، امروز در افتتاحیه یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، در مورد نقش بخش کشاورزی در اقتصاد گفت:
🔹این بخش ۸.۳ درصد از تولید ناخالص داخلی و ۱۴.۴ درصد از اشتغال کشور را تشکیل میدهد و بر لزوم جبران عقبماندگی تاریخی آن و نیاز به حمایتهای دولتی تأکید کرد.
○ وی به مشکلات ناشی از وابستگی به واردات و تهدید منابع تولید اشاره کرد و سیاستهای سرکوب قیمتی را به ضرر تولیدکنندگان دانست.
○"فلسفی"، همچنین به سهم ۳ درصدی بخش کشاورزی از بودجه عمومی و روند نزولی سرمایهگذاری در این بخش در ۷۰ سال اخیر پرداخت و خواستار توجه بیشتر بانکها به کشاورزی شد.
○وی اهمیت امنیت غذایی در شرایط تحریم را مورد تأکید قرار داد و نمونههای موفق کشورهای برزیل و هند را ذکر کرد.
○در پایان، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی اعلام کرد که مجلس در تصویب قوانین حمایتی از بخش کشاورزی فعال است.
🌐 مشروح خبر
@peymanfalsafi
⭕️ ۱۵ میلیارد دلار صرف واردات کالاهای اساسی نتیجه کم توجهی به کشاورزی
"پیمان فلسفی"، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت:
🔹رهبر معظم انقلاب در برنامه ششم توسعه به عقب ماندگی تاریخی بخش کشاورزی اشاره کردند که باید جبران شود. متأسفانه تا امروز آن گونه به این موضوع توجه نشده است.
○ در واقع با الگوی تأمین غذا ارزان قیمت برای جامعه شهری موجب سرکوب قیمتها درحوزه تولید کشاورزی شده است.
○ما در دستیابی به امنیت غذایی به دنبال افزایش قیمت ها نیستیم بلکه حمایتهای دولت باید به سمتی برود که کشاورز احساس نکند در حال ضرر است، یارانه این بخش باید موجب رضایت کشاورزان شود.
○اگر قیمت محصولات در بازار بالا است به واسطه دلالها بوده و سود به جیب آنها می رود.
○ وی با اشاره به تأمین پایدار غذا تأکید کرد، امروز با کمبود منابع پایه رو به رو هستیم و باید به سمت تولید بهره ور برویم، چرا باید ۱۴ تا ۱۵ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی هزینه شود در حالی که تراز تجاری کشور منفی ۱۱ میلیارد دلار است.
@peymanfalsafi
⭕️ ضرورت جبران عقب ماندگی تاریخی بخش کشاورزی
"فلسفی"، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی در افتتاحیه همایش اقتصاد مقاومتی:
🔹در حال حاضر شاهد واردات ۱۵ میلیارد دلاری در حوزه کشاورزی در عین تولید بیش از نیاز برخی محصولات غیر اساسی هستیم.
○نتایج بحثهایی که در این حوزه مطرح میشود باید نمود خود را در سفره مردم نشان دهد.
○ بر اساس آمارهای مرکز آمار ایران، در سال ۱۴۰۲ بخش کشاورزی سهم ۸٫۳ درصدی از تولید ناخالص داخلی و سهم ۱۴٫۴ از اشتغال داشته است.
○حمایتها قرار است کدام نقص را پوشش دهد. در ابتدا دولتها تلاش داشتند که شکاف عملکرد و سپس شکاف درآمد و سپس شکاف سود را پوشش دهند. دولتها باید شکاف رفاه کشاورزان را پوشش دهند.
○ این موضوع توسط مقام معظم رهبری در سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه نیز مورد توجه قرار دادند. در همان سیاستها به عقب ماندگی تاریخی این حوزه اشاره شد. بنده به رئیس سازمان برنامه و بودجه اشاره کردم که این عقب افتادگی را باید جبران کنیم اما اساساً این عقب ماندگی را قبول نداشتند.
@peymanfalsafi
⭕️ضرورت حمایت دولت از رفاه کشاورزان/ نیازی به افزایش قیمت نیست
"فلسفی"، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی در افتتاحیه همایش اقتصاد مقاومتی:
🔹هر فرد شاغل در خدمات و صنعت در فاصله ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ حدود برابر عایدی داشتهاند، شاهد عدم توسعه متوازن این حوزه هستیم.
○ضمن اینکه دغدغه اصلی تامین غذای ارزان برای خانوار شهری بوده است به همین دلیل شاهد سرکوب قیمتی حوزه کشاورزی بودهایم. قیمتها در بحث کشاورزی به زیان این بخش بوده است.
○ ما قائل به افزایش قیمتها نیستیم بلکه سیاستهای حمایتی دولت باید به گونهای باشد که کشاورزی احساس زیان نکند و بازگشت سرمایه او را راضی کند.
○ کشاورزان به ارزان ترین قیمت محصول خود را میفروشند اما واسطهها به گونهای عمل میکنند که محصول چند برابر قیمت به دست مصرف کننده میرسد. در نتیجه سودی نصیب کشاورزی نمیشود. پایداری تامین غذا اولین موضوعی است که باید به آن توجه شود.
@peymanfalsafi
⭕️ الگوی کشت؛ هیاهو و دیگر هیچ
"فلسفی"،نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:
🔹رسالت اصلی بخش کشاورزی بر اساس اسناد بالا دستی تامین امنیت غذایی است. وابستگی واردات امنیت غذایی را تحت تاثیر قرار داده است و در حال حاضر شاهد واردات ۱۵ میلیارد دلاری در حوزه کشاورزی هستیم. امکان تغییر این شرایط وجود دارد.
محصولات غیر اساسی مانند هندوانه، پیاز و سیب زمینی در برخی سالها بیش از نیاز تولید شده اما شاهد واردات گسترده غلات هستیم.
○صحبت از الگوی کشت میکنیم اما در کدام نقطه کشور رعایت میشود؟ گفته میشود اجرای این سیاستها ۴۰ تا ۵۰ همت بودجه نیاز دارد. در سال ۱۴۰۲ سهم کشاورزی به طور کلی ۳ درصد بوده است. در حالی که ۸٫۳ تولید ناخالص کشور در این حوزه بوده است. چرا نگاه به این حوزه تا این حد انقباضی است؟ از دهه ۳۰، سرمایهگذاری در کشاورزی در سال بیش از ۵ درصد نبوده است.
○در دنیا سه شاخص برای توسعه کشاورزی در نظر گرفته میشود. یک مورد سرمایهگذاری است و مورد دیگر تسهیلات نظام بانکی است. مدتها است که در حوزه سرمایه در گردش حوزه کشاورزی مشکل وجود دارد.
@peymanfalsafi
⭕️ امنیت غذایی در شرایط تحریم، اولویت اصلی اقتصاد مقاومتی
"فلسفی"،نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس:
🔹اتفاقا در شرایط تحریم باید به حوزه
کشاورزی بیشتر توجه شود. در بعد قانون گذاری نیز باید تلاشهای جدیتری صورت بگیرد. مصوباتی در مجلس مانند قانون ارتقا بهرهوری و حفاظت از خاک از گذشته وجود دارد. نظارت بر اجرای این قوانین مهم است چرا که دست ما از نظر قوانین و مقررات خالی نیست. از پیش از انقلاب نیز قوانینی وجود دارد. در حقیقت شاهد خلا قانونی جدی نیستیم و در کنار دولت قرار داریم و کمک خواهیم کرد.
○در تلاش هستیم تا بودجه ۱۴۰۴ با برنامه هفتم منطبق شود. عدد خودکفایی ۹۰ درصدی در امنیت غذایی در پایان برنامه هفتم محقق شود. رشد ۵٫۵ درصدی بخش کشاورزی باید در پایان برنامه هفتم محقق شود. محوریت بخش کشاورزی باید مورد توجه قرار بگیرد.
@peymanfalsafi
📸#گزارش_تصویری| جلسه دکتر فلسفی با پژوهشکده مطالعات فناوری
این جلسه، روز گذشته درباره فعالیت های پژوهشکده، گروه های پژوهشی و اندیشکده های مختلف آن با حضور خادمی، رئيس پژوهشکده و اسعد زاده، رئيس اندیشکده ماشین سازی برگزار شد و دکتر فلسفی، با قابلیت ها و ظرفیت های این مرکز آشنا شد.
@peymanfalsafi
⭕️ تسهیل فرآیند تأیید اسناد کالاهای وارداتی؛ جلسه مشترک بررسی مشکلات فعالان اقتصادی برگزار شد
🔹روز سه شنبه، ۲۲ آبان ماه، جلسه ای با حضور "دکتر فلسفی"، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، نمایندگان وزارت خارجه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فعالان اقتصادی به منظور بررسی مشکلات تأیید و تصدیق اسناد کالاهای وارداتی بویژه مواد غذایی، توسط وزارت خانه های فوق الذکر برگزار شد.
○در این نشست، فعالان اقتصادی گلایههایی را در این زمینه مطرح کردند و آئین نامه دولت در این زمینه و مشکلات اجرایی که در این خصوص وجود دارد مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم تسهیل فرآیند تأیید و تصدیق اسناد تأکید شد.
○در نهایت، مقرر شد که طی دو هفته آینده، مشکلات موجود حل شود و راهکارهای لازم برای تسهیل فعالیتهای فعالان اقتصادی توسط دولت ارائه گردد. این راهکارها بر اساس نظرات کمیته فنی، که با حضور تمامی ذینفعان تشکیل خواهد شد، تدوین و به مرحله اجرا در خواهد آمد.
○این اقدام به منظور حمایت از فعالان اقتصادی و بهبود شرایط واردات کالاهای مورد نیاز کشور انجام خواهد شد.
@peymanfalsafi
26.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مصاحبه"پيمان فلسفی"، نایبرئیس کمیسیون کشاورزی مجلس درباره وضعیت تولید و واردات برنج با شبکه خبر صدا و سیما
🔹با توجه به افزایش تولید و تأمین کسری، دیگر هیچ بهانه ای برای واردات برنج و یا افزایش قیمت برنج نداریم
#برنج
#تولید
#واردات
@peymanfalsafi