افشین واقعی در سریال «خانه امن» که بود؟ سرباز گمنامی که توسط موساد سر بریده شد!
🔹شهید «سید علی حسینی» سرباز گمنام امام زمان (عج)، فرزند شهید «سید ابوالقاسم حسینی» شهید دوران جنگ تحمیلی است
🔹او متولد یکم بهمن ماه ۱۳۴۱ و از سربازان گمنام امام زمان (عج) بود که پس از نفوذ به لایههای حساس در سرویس جاسوسی اسرائیل شناسایی و توسط موساد سر بریده شد
🔹وی در تاریخ بیست و سوم دی ماه ۱۳۹۲ به شهادت رسید و مزار او در قطعه ۲۶ بهشت زهرای تهران است.
🌠🍁
🍁
✅ شهادت حاج قاسم و تشدید روند فروپاشی اسرائیل
🔻پس از جنایات تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن قهرمان ملی؛سردار سلیمانی، یکی از راهبردهایی که رهبری در انتقام سخت عنوان کردند، "بیرون راندن آمریکا از منطقه غرب آسیا"بود. به نظر می رسد اسرائیل بهتر و بیشتر از همه معنا و مفهوم این راهبرد را فهمیده باشد.
🔹همه میدانند اسرائیل به پشتوانه حضور آمریکا در منطقه به حیات جنایت بار خود ادامه میدهد و خروج آمریکا از منطقه، مساوی با تشدید روند فروپاشی اسرائیل خواهد بود، حتی زودتر از موعدی که رهبری چند سال پیش تعیین کردند که اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.
🔸به یاد آوریم که شهید سلیمانی خطاب به آمریکا گفت: برای مقابله با شما ایران و ارتش و سپاه ایران لازم نیست، من حریف شما هستم و خون او امروز گریبان آمریکا را گرفته است.
🔺خداوند وعده کرده که خود خون خواه اولیای خویش و شهداست و قطعاً خونهای مقدس حاج قاسم و ابومهدی مهندس اثراتش را خواهند گذاشت که فروپاشی اسرائیل یکی از آنهاست.
#نشستهای_بصیرت
#روشنگری
♦️آیتالله رئیسی: عاملان جنایت ترور سردار سلیمانی دیگر در کره زمین امنیت نخواهند داشت
🔹دشمنان انتقامی سخت را خواهند دید. زمان و مکانش را مقاومت تعیین خواهد کرد. زندگی بعد از این برای دشمنان سخت خواهد بود. رئیسجمهور آمریکا از اجرای عدالت مصون نخواهد بود.
🔹اخراج آمریکاییها از منطقه از جلوههای انتقام سخت خواهد بود. هرگز از خون هیچکدام از شهدا نخواهیم گذشت.
💠🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(12)
💠 قانون اساسی و توسعه سیاسی
🔸🌺🔹
🔻مقولۀ توسعۀ سیاسی را می توان در سراسر #قانون_اساسی ملاحظه کرد، به ویژه در نحوه و کیفیت #مشارکت سیاسی مردم. در قانون اساسی اصول متعدّدی وجود دارد که بر مشارکت همه جانبۀ مردم در امور سیاسی جامعۀ اسلامی تصریح و تأکید کرده است. علاوه بر آن، مقدمۀ این قانون نیز بر مشارکت عمومی تأکید ورزیده است.
🔹اصل ششم تصریح می کند که در جمهوری اسلامی ایران، امور کشور باید به اتّکای آرای عمومی و از راه #انتخابات اداره شود. در اصل یکصد و هفتم دربارۀ تعیین #رهبر آمده است: «پس از مرجع عالی قدر تقلید و رهبر کبیر انقلاب جهانی اسلام و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله العظمی امام خمینی که از طرف اکثریت قاطع مردم به مرجعیت و رهبری شناخته و پذیرفته شدند، تعیین رهبر به عهدۀ خبرگان منتخب مردم است.
🔸#خبرگان_رهبری دربارۀ همۀ فقهای واجد شرایط مذکور در اصل پنجم و یکصد و نهم بررسی و مشورت می کنند، هر گاه یکی از آنان را اعلم به احکام و موضوعات فقهی یا مسائل سیاس و اجتماعی یا دارای مقبولیت عامه یا واجد برجستگی خاص در یکی از صفات مذکور در اصل یکی از آنان را به عنوان رهبر انتخاب و معرفی می نمایند.
🔹رهبر منتخب خبرگان، ولایت امر و همۀ مسئولیت های ناشی از آن را بر عهده خواهد داشت. رهبر در برابر قوانین با سایر افراد کشور مساوی است». با عنایت به ارکان سه گانۀ مذکور می توان اذعان کرد نقشی که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برای سه رکن نظام مردم سالاری دینی قائل شده، نقشی همگون و هم بافت است.
🔸بنابراین، نظام جمهوری اسلامی ایران، ترکیبی از #مشروعیت_الهی و مردمی است که در آن، مشروعیت مردمی در خدمت شریعت الهی قرار گرفته و چنین دولتی نمونۀ بارز دولت توانمند، مردم سالار و توسعه گرایی است که در صدر فرایند توسعۀ سیاسی قرار دارد.
🌺توسعۀ سیاسی و مردم سالاری دینی / دکتر محمدرحیم عیوضی
🏴🏴انا لله و انا الیه راجعون🏴🏴
روح ملکوتی فقیه، مفسر، فیلسوف و استاد اخلاق و تهذیب،
مجاهد انقلابی و یاور رهبری
*حضرت آیت الله علامه*
محمدتقی مصباح یزدی
در شب شهادت سردار سلیمانی
به ملکوت اعلی پیوست.
🏴🏴 🏴🏴
این مصیبت بزرگ را به محضر امام عصر ارواحنا فداه
رهبر معظم و فرزانه انقلاب
حوزات مبارکه علمیه
و عموم ملت شریف
تسلیت عرض می نماید.
🏴🏴امشب #عمار به مالک رسید
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی
🔰 بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهد بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علّو درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
✅یادداشت روز
💢 چه کسانی محاسبات غلط به آمریکا میدهند؟
✍️ فرهاد مهدوی
🔸🌹🔹
🔻«گاهی اوقات به رسانههای داخلی میگویم اینقدر آمریکاشناس نباشید، چون آنها ایرانشناس نیستند. وقتی درباره قوانین مجلس ما صحبت میکنند، فکر میکنند قوانین مجلس ما قوانین مدرسه است. مثلاً امروز صادر میشود و فردا میشود اجرا نکرد، ولی زمانی درباره قوانین خود صحبت میکنند، انگار وحی منزل است»؛ این جمله زیبا از خطیبزاده، سخنگوی وزارت خارجه است که بهطور مستقیم اشاره به این دارد که سیستم محاسباتی دشمن در مورد ملت و دولت ایران تحلیل درستی نیست.
💠گزارههای خبری:
🔸1- مقام معظم رهبری در سالهای گذشته بارها تأکید کردهاند که دشمن دچار خطای محاسباتی است و بر اساس این خطاها تصمیمهای غلط اتخاذ میکند. ایشان در سال ۱۳۹۰ در جمع نمایندگان خبرگان رهبری فرمودند: «وقتی محاسبات انسان بر مبنای توهّم بود، پیداست که در برنامهریزیای که بر اساس این محاسبات انجام میدهد، شکست خواهد خورد».
🔹 2- دشمن فکر میکرد که با به شهادت رساندن حاج قاسم، مسیر مقاومت متوقف میشود، اما پس از یک سال، تیری کوویل، پژوهشگر مرکز تحقیقات فرانسه برای مطالعات بینالمللی و استراتژیک، در مصاحبه با یورونیوز گفت: «من فکر میکنم شبکه منطقهای که نیروهای قدس در شکلگیری آن نقش داشتهاند امروز مهمترین جنبه سیاستهای منطقهای ایران است». این پژوهشگر فرانسوی تأکید کرد: «من هیچ تغییری در سیاستهای ایران در منطقه نمیبینم. ایران همچنان بازیگر شماره یک در تحولات سوریه است».
🔸 3- آمریکا به دنبال انفعال ایران بود؛ اما اکنون خودشان دچار سردرگمی هستند که چگونه ایران را به کرنش وادار کنند. در این زمینه نیویورکتایمز مینویسد: «برخی تحلیلگران از خروج ناو هواپیمابر نیمیتز از منطقه خلیجفارس استقبال کردهاند، اما از سوی دیگر منتقدان این تصمیم را حامل پیامی نادرست میدانند. ازنظر منتقدان، خروج ناو نیمیتز مثال دیگری است برای بیتجربگی و سردرگمی در تصمیمگیری در رأس وزارت دفاع آمریکا؛ روندی که به باور منتقدان از ماه نوامبر، زمانی که دونالد ترامپ، مارک اسپر، وزیر دفاع پیشین و چندین مشاور ارشد او را کنار گذاشت و این وزارتخانه را به میلر و وفاداران به خود سپرد، آغاز شده است».
🔺نکته پایانی: با توجه به اینکه دشمن اطلاعات اندکی از روحیه و قدرت انقلاب اسلامی دارد، برخی از مسئولان باید مراقب باشند که در زمین آمریکا بازی نکنند و پازل آمریکا را با خواهشهای کودکانه برای مذاکره پر نکنند، اگر در درون کشور نگاه درونزا و تکیه بر امکانات داخلی وجود داشته باشد، نهتنها دشمن جرئت دست زدن به اقدامات خطرناک را نخواهد داشت، بلکه امکان عملی کردن تحریم و تهدید را هم نمییابد.
#نشستهای_بصیرتی
#
🌠🍁
🍁
💠 #امام_خامنهای (مدظله العالی): دنیاطلبان برای اینکه به مقاصد خودشان برسند، در جامعه فتنه ایجاد میکنند؛ جنگها، تبلیغات دروغین، سیاستبازیهای ناجوانمردانه؛ اینها ناشی از همین دنیاطلبیهاست. ۱۳۸۷/۰۶/۲۹
🔸⚫️🔹
💢#عکس_نوشت
🌀«مدیون لطف مادر این خانواده ایم»
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#فتنه
🍁
🌠🍁
2.pdf
135.5K
🌠🍁
🍁
💠#امام_خامنهای (مدظله العالی): در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند. ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
🔸⚫️🔹
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: 9 دی، آب روی آتش فتنه
🔸🌹🔹
🔻آشتی ملی کلید واژه ای است که حامیان فتنه روی آن مانور زیادی می دهند.
🔹کمترین کار برای مجازات فتنه گران حصر خانگی آنها بود
🔺فتنه گران در روز #عاشورا هتک حرمت کردند، طلبکار هم هستند!
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
سخنواره 6.pdf
194.5K
🌠🍁
🍁
💠#امام_خامنهای (مدظله العالی):در مسئلهی انتخابات و غیر انتخابات، همه باید تسلیم رأی قانون باشند؛ در مقابل قانون تمکین کنند. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱
🔸⚫️🔹
🌀#سخنواره
🌐نسخه pdf
✅موضوع: بصیرت فاطمی، مقاومت علوی
💠«#بسیج، دهه بصیرت و #مکتب_شهید_سلیمانی»
📛 ویژه سرشبکه ها و ادمین کانال ها
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
💠#امام_خامنهای (مدظله العالی): در شرائط فتنه، کار دشوارتر است؛ تشخیص دشوارتر است. البته خدای متعال حجت را همیشه تمام میکند. ۱۳۸۸/۱۰/۱۹
🔸⚫️🔹
🌀#کلیپ
✅موضوع: #وحدت از نظر سپهبد شهيد حاج قاسم سلیمانی
🔸🌹🔹
🔻#وحدت، پیرامون اصول یک امر حقیقی است
🔹مهمترین مولفه ای که در وحدت باید اتفاق بیفتد، وحدت حول دشمن است
🔺شناخت دشمن صرفا یک امر سیاسی نیست، بلکه تحقیقی و تجربی است
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
🌀#کلیپ
✅موضوع: عمارهای زمانه ما
🔸🌺🔹
💠این تصاویر را همه آنهایی که در 22 خردادماه 1388 به پای صندوق های رای آمده بودند به خاطر دارند!
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🍁
🌠🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
💢#موشنگرافیک
🌐موضوع: مشکل از لباس رییس جمهور نیست‼️
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
❌آیا لباس #رئیسجمهور #مشکلات را حل می کند، یا #اراده و فکر او ؟
👌واقعيت آن است که «حل مشکلات کشور» نسبتي با نظامي يا غيرنظامي بودن رئیسجمهور آينده کشور ندارد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
23.pdf
236.6K
🌠🍁
🍁
💢#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: اصول نظری و عملی سیاست در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی
✍️علی یاسمی
🔸🌹🔹
🔻ولایت، عقلانیت و مقاومت؛ سه عنصر بنیادی مکتب سیاسی حاج قاسم
🔹اعتقاد راسخ به عدم جدایی دین از سیاست
🔺در نگاه حاج قاسم خدمت به خلق خدا، عبادت خواهد بود
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#ولایت
#سردار_دلها
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 وقتی جنگ به قسمت شهری کشیده شد، برخی به ناچار وارد منازل مردم شدند.
ایستاد به سخنرانی برای نیروها:« اگر به شهر شما حمله شود، دوست دارید وارد خانهتان شوند؟ خیلی باید مراقبت کنید از# حقالناس؛ حتی اگر وسیله ای به اشتباه جابجا شده، بگذارید سرجایش. خدا از شما امتحان می گیرد، از امتحان سربلند بیرون بیایید.»
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار
#مرد_میدان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
💢#موشنگرافیک
🌐موضوع: چرا #دولت_اسلامی هنوز در کشور ما شکل نگرفته است !؟
🔸🌺🔹
✅نظریه پردازی و تولید فکر
🌀مرادمان از دولت اسلامی چیست؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#معیار
🌠🍁
🍁
✅یادداشت روز
💢 خسارت بدون جنگ
✍️ مصطفی برزکار
🔸🌹🔹
🔻پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا از یکسو و در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان از سوی دیگر، باعث شده که بازهم بحث مذاکره با آمریکا از سوی برخی گروهها و عناصر سیاسی مطرح شود؛ این در حالی است که دشمن نوعی منازعه، با مختصات جدید را علیه ایران اسلامی در پیش گرفته است.
💠گزارههای تحلیلی:
1️⃣تجربههای قرن بیستم، این را به آمریکا، رژیم صهیونیستی و متحدان آنها در منطقه فهماند که الگوی جنگ کلاسیک دارای مشکلات و آسیبهای بسیاری است؛ ازجمله، هزینههای مالی سنگین، تلفات جانی و نفرتافزایی. بر همین اساس مدل جدیدی از منازعه توسط آمریکا و متحدانش در قرن 21 تعریف و عملیاتی شده که در هدف با جنگهای گذشته مشترک بوده، اما در روش متفاوت است. ویژگی اصلی این منازعه آن است که خسارت میزند، اما افکار عمومی وضعیت را جنگی نمیبیند.
2️⃣در این مدل منازعه، خسارت و لطمه به منافع، منابع انسانی و داراییهای کشور مقابل وجود دارد، اما به صورت گزینشی؛ یعنی بهجای انبوهکشی، گزیدهکشی؛ بهجای انتخاب اهداف انبوه، ستون فقرات اقتصادی موردحمله و هدف قرار میگیرد و بهجای تجاوز از مرزهای هوایی، زمینی و هوایی، حریمهای امنیتی مورد هدف قرار میگیرد.
3️⃣واقعیت آن است که منازعه اکنون علیه ایران شروع شده؛ چراکه سردار سلیمانی ترور میشود و آمریکا رسماً آن را بر عهده میگیرد، انفجار نطنز و اقدام به ترور شهید محسن فخریزاده را رژیم صهیونیستی بر عهده میگیرد. درحالیکه در گذشته 5 دانشمند دیگر را رژیم صهیونیستی به گواه مستندات به شهادت رسانده، اما تاکنون آن را بر عهده نگرفته است؛ اما اکنون برای ترور شهید فخریزاده، حتی مستند بازسازی صحنه ترور میسازد.
🔺نکته راهبردی: در چنین شرایطی، منطق حفظ منافع ملی، ضرورت ایجاد موازنه و عقبراندن دشمن در این منازعه و تخاصم را ایجاب میکند؛ بنابراین شعار مذاکره در این شرایط عین خیانت است، آنهم وقتی که دشمن منازعهای را تدارک دیده و اجرایی نموده است. اگر شرایط کنونی بهخوبی برای مردم تبیین گردد، هراس افکار عمومی کشور از جنگ همهجانبه آمریکا با ایران (که مطابق سند p2c موسسه رند، دیگر چنین امکانی برای آمریکا وجود ندارد) جای خود را به تقویت نیروهای مسلح خواهد داد و این منطق تقویت خواهد شد که کشوری که در حال دشمنی و ضربه زدن به اهداف و منافع ملت ایران است، قابلمذاکره نیست.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار
#نفوذ
🔴سوال 👇👇👇
آیا رهبری نمیتواند مشکلات اقتصادی کشور را با حکم حکومتی حل کند؟!!!
🔺نمیتواند جلوی دزدیها و اختلاس در کشور را بگیرد؟!! ، مگه رهبر همه کاره کشور نیست ؟!!!!
🔺مگه حکم حکومتی نداره ؟!!!!
اگه اطلاع از اوضاع اقتصادی کشور و مردم نداره که وامصیبتا. اگه اطلاع داره و کاری نمیکنه که نباشه بهتره!!!
✅#پاسخ 👇👇👇
🔹 اینها پرسشهای برخی از مردم است
و دلیل اصلی این پرسشها عدم اطلاع و آگاهی از قانون اساسی، شرح وظایف مسئولین و مدیریت کشور است. اگر این مسائل و شرح مسئولیتها روشن برای مردم توضیح داده شود، دچار این سردرگمی نمیشوند. لذا توصیه میشود حتما قانون اساسی و شرح وظایف را بخوانید.
🔸 اینکه بگوییم رهبر انقلاب
از مشکلات اقتصادی کشور و مردم اطلاعی ندارند کاملا اشتباه است. رهبر از منابع مختلف و متعدد تمام اخبار مهم اقتصادی کشور ، وضعیت قیمتها، تورم، بیکاری، گرانی و همه چیز را بهتر از من و شما میداند، و این حرف که اطلاع ندارند کاملا رد میشود.
🔹 حالا می رسیم به قسمتهای دیگر سؤال :
اینکه تصور شود رهبر همه کاره کشور هست یک تصور اشتباه است. چرا؟!!
🔺قانون اساسی را بخوانید .
بیش از هشتاد درصد تمام امکانات کشور دست رییس جمهور است، در واقع باید بگوییم رییس جمهور همه کاره کشور در موضوع اقتصادی است.
🔺بانک مرکزی، گمرک،
واردات صادرات، نفت و گاز، صنایع و معادن، نرخ ارز، نرخ بنزین، قیمت مواد غذایی، سازمان تعزیرات، تمام وزارتخانهها، تمام سازمانها و ادارات، استانداری، فرمانداری ، و.... همه و همه در اختیار شخص رییس جمهور است.
🔺 حتی قیمت نان و تخم مرغ
و پنیری که سر سفره همه ما و شخص رهبر و خانواده ایشان هم گذاشته میشود را دولت و مجلس مشخص میکند!!!!!
🔸 همه کاره کشور دولت
و مجلس شورای اسلامی است. قیمت مواد غذایی، خدمات و دستمزدها کجا تعیین میشود؟! در مجلس و در اتاق اصناف که زیر مجموعه وزارت صنعت معدن تجارت است. آنجا هرسال مشخص میشود که قیمت گوشت چقدر باشد، قیمت مواد غذایی چقدر باشد ، دستمزد کارگر چقدر باشد و......
🔹 خب میگن رهبر دخالت کند،
حکم حکومتی بدهد و جلوی اینها را بگیرد!!!! پس برای چه انتخابات مجلس و ریاست جمهوری برگزار میشود؟!!
🔺 اگر قرار باشد رهبر
از صبح تا شب بنشیند و برای قیمت مرغ و گوشت و پنیر و هزاران اتفاقی که در کشور میافتد حکم حکومتی بدهد، پس رییس جمهور برای چه داشته باشیم ؟!!!
🔺 پس نماینده مجلس چه کاره است
و حقوق میگیرد؟!!!! اصلا حکم حکومتی برای این موارد نیست. اگر اینطور باشد که دولت و مجلس میگویند آقا ما رفتیم، کشور را رهبر اداره کند خداحافظ!!!!!!
🔺 اصلا قانون اساسی کشور زیر سؤال میرود و رهبر به دیکتاتوری محکوم میشود و...
🔸 جلوی دزدیها و اختلاسها رو چه کسی باید بگیرد؟!!!
مرحله اول، بازرسیها و حراست ادارات و سازمانهای دولتی. هر جا دزدی و اختلاس شده به خاطر کمکاری و ضعف نظارت بازرسیها و حراست است.
🔺مرحله بعد وظیفه مجلس شورای اسلامی است.
وظیفه کمیسیونهای تخصصی است، میتوانند تحقیق و تفحص کنند ، دست مجلس کاملا باز است. میتوانند جلوی بسیاری از این دزدیها و اختلاسها را با اصلاح قانون بگیرند.
🔺 دیوان محاسبات کشور
وظیفهاش همین نظارت روی بودجه دولت است. اگر درست کار کنند، وزارتخانهها مجبور میشوند بودجه خودشان را شفافسازی کنند که چقدر گرفتند و کجا خرج کردند.
🔺 مرحله آخر قوه قضاییه
و دادگاه است. جایی که دیگر دزدی انجام شده، اختلاس صورت گرفته، حالا باید محاکمه بشوند!!!!
🔹 رهبر یک نفر است ،
آیا میتواند همه این کارها را انجام دهد؟!!! اصلا در قانون اساسی کشور چنین وظیفهای مربوط به رهبر است؟!!!! دیواری کوتاهتر از رهبر پیدا نکردند که همه مشکلات اقتصادی کشور را به ایشان ربط میدهند؟!!!!