#امام_حسین_علیه_السلام
#محرم
#کمک_مومنانه
توزیع سبد معیشتی شامل( مرغ داغ و مرغ روز و برنج روغن گوشت پنیر لپه قند چای شکر و....
مواد شوینده شامپو صابون پودر دستی مایع ظرفشویی مایع دستشوئی و... )بین ۱۰۰ خانوار نیازمند ایتام و درگیر کرونا
🏴🌹✨🍃
گروه خواهران جهادی پایگاه حضرت جعفر بن موسی الکاظم(علیهم السلام)
@pj_emamzadeh
#یاحسین_مظلوم❤️
#صلی_الله_علیکم_یااهل_البیت_النبوهً
🏴🌹🏴
مراسم عزداری دهه دوم محرم الحرام در مسجد امام رضا(ع) شهرک خورشید هشتم.
🏴🌹🏴
توسط خواهران جهادی پایگاه حضرت جعفربن موسی الکاظم(علیهم السلام)
@pj_emamzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسعلی دلواری را اجنبی ها شهید نکردند بلکه از پشت با تیر غلامحسین تنگکی، عامل نفوذی انگلیس از پا درآمد و همزمان بعضیها به عزای امام حسین (ع) نشسته بودند!
۱۲ شهریور سالروز شهادت رئیسعلی دلواری
#منافقین
#نفوذی
#اسفل_السافلین
#مناجات_شهید
"خدایا؛ من از روشنی روز فرار کردم و به سیاهی شب پناه آوردم، به این امید که در پناه تو باشم و با تو درد دل کنم... مرا از تاریکی شب چه باک و ترس که سیاهی را در درون سینه ام دارم و در تاریکی شب می نشینم که در تاریکی، سیاهی قلبم را پاک کنی... خدایا؛ تو با بندگانت نسیه معامله می کنی و گفتی: ای بنده، تو عبادت کن، پاداشش نزد من است در قیامت. اما شیطان همیشه نقد معامله کرده با بندگانت و می گوید: گناه کن و در عین حال مزه اش را به تو می چشانم...! پس خدا؛ برای خلاصی از این هوسها، تو مزه عبادتت را به من بچشان که بالاترین و شیرین ترین مزه هاست..."
#کتاب_زندگی_به_سبک_شهدا
#ناصرکاوه 👈قسمتی از مناجات طلبه #شهیدمحمودرضااستادنظری
⚠️ ۲۰۳۰ یعنی در کلاس درستان سرباز برای غرب درست کنید
«دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و تربیت انسانهایی که مثل او فکر کند و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود.
الان هم شنیدهام #سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید.» ۹۹/۶/۱۱