eitaa logo
منتظران مهدی_عج
103 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
2.6هزار ویدیو
223 فایل
جمعی مخلص از لشگریان خدا ارتباط با مدیر : p_mahdi58 نجف آباد.خ شهیدرجائی.خلیل الرحمن 03142623076****09193934083
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 باید کاری کنیم دانش‌آموز ما دارای هویت ملی بشود /در مدارس نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را می‌شناسند چند درصد رونالدو را 🔻 رهبر انقلاب: ما بایستی کاری کنیم که دانش‌آموز ما دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علم‌آموزی یا لااقل در حد علم‌آموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای کاظمی آشتیانی را آوردند شما بین بچه‌های مدرسه‌تان، مدارس‌تان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت می‌شناسند چند درصد، رونالدو را چند درصد می‌شناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمی‌شناسیم؟ این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشته‌ی علمی را، گذشته‌ی سیاسی را، گذشته‌ی بین‌المللی را بشناسند. ۱۴۰۱/۲/۲۱ 🏷 | 💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | ترتیبی بدهید که رتبه‌های بالای کنکور بیایند دنبال معلمی 🔺 گزیده بیانات امروز رهبر انقلاب در 💻 @Khamenei_ir
image_2022-05-12_11-06-39.png
115.4K
دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: در راستای مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها , نرخ حداکثری فروش انواع محصولات لبنی برای مصرف کننده در سراسر کشور اعلام شد. رضا باکری دبیر انجمن صنایع لبنی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: در راستای مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها , نرخ حداکثری فروش انواع محصولات لبنی برای مصرف کننده اعلام شد. وی افزود: قیمت‌ نهائی چهار قلم شیر، ماست و پنیر براساس شیرخام هرکیلو مبلغ 12000 تومان درب گاوداری است و صنایع لبنی نیز از امروز پنجشنبه 22 اردیبهشت ماه 1401 می توانند قیمت های جدید را بر روی محصولات خود درج کنند. دبیر انجمن صنایع لبنی ادامه داد: بر این اساس قیمت شیرنایلونی 900گرمی 1/5% چربی 150000 ریال، شیر بطری یک لیتری 1/5%چربی 180000 ریال، ماست 2/5کیلوئی1/5%چربی 495000 ریال، پنیر uf400 گرمی نسبتاً چرب 375000 ریال است.
1688771_560.jpg
108.4K
پیرو اطلاعیه شماره ۲ ستاد تنظیم بازار مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۱ درباره مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، نرخ حداکثری فروش انواع روغن خوراکی را برای مصرف کننده در سراسر کشور مطابق با جدول پیوست اعلام کرد. بر اساس این اطلاعیه قیمت مصرف کننده روغن مایع آفتاب گردان ۸۱۰ گرمی پخت و پز ۶۳ هزار تومان و قیمت مصرف کننده روغن مایع ۸۱۰گرمی سرخ کردنی ۶۲ هزار تومان است. به استناد این مصوبه از امروز مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۲۲ هرگونه اعلام قیمت بالاتر از قیمت‌های مصوب در تمامی شبکه‌های توزیع اعم از زنجیره‌ای، صنفی و مجازی، تخلف گران فروشی محسوب شده و گشت‌های مشترک نظارت و بازرسی اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی و سازمان تعزیرات با اندک خاطیان احتمالی برخورد قانونی خواهند داشت.
منتظران مهدی_عج
هموطنان عزیز هرگونه تخلف از قیمت های مصوب را به سامانه های تلفنی 124 صمت یا 135 تعزیرات اعلام نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اگر میخواهید بدانید کاپیتولاسیون چه بود این ویدئو را ببینید ♦️۲۳اردیبهشت سالروز لغو کاپیتولاسیون در ایران.
رزمایش گردان های «الی بیت المقدس» طی روزهای ۲۲و ۲۳ اردیبهشت ماه در سطح استان اصفهان برگزار شد. در این دوره، نیروهای تحت امر طی دو روز استقرار در مراکز نظامی و بازآموزی موازین عقیدتی و نظامی، به تقویت یگان رزم خود پرداختند. گزارش تصویری رزمایش شهرستان متعاقبا منتشر خواهد شد.
توجه❗ فقط ۱۰ روز دیگر فرصت برای ثبت نام کلاس های تابستانی پایگاه منتظران مهدی(عج) باقی مانده است. 📌زود تر اقدام کنید
🇮🇷بسیج لشکر مخلص خداست🇮🇷 حضرت امام خمینی-ره 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 مراتب سپاس و قدردانی خود از زحمات بیدریغ و خالصانه برادر سلمانزاده، فرماندهی محترم گردان الی بیت المقدس سردار شهید کاظمی، برادر امینی، فرماندهی حوزه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام و تمامی عزیزان تحت امر، همچنین بسیجیان مخلص حوزه امام حسین علیه السلام را در برگزاری موفق رزمایش مزیّن به نام سردار شهید حجازی، اعلام نموده، از درگاه خداوند متعال، خواستار سلامت، سعادت و عاقبت به خیری با شهادت برای همه بزرگواران هستیم. همچنین از همراهی و همکاری صمیمانه خانواده ایثارگر و گرانقدر تمامی عزیزان سپاسگزاری می نماییم. 🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 انتشار تصاویر قدیمی و جعلی به بهانه اصلاح قیمت اقلام اساسی در فضای مجازی! 🔸️با اصلاح نرخ برخی از اقلام اساسی از روز گذشته، در فضای مجازی تصاویری از سال های گذشته تحت عنوان هجوم مردم به فروشگاه ها برای غارت این اقلام منتشر شده است. تصاویری که حتی مربوط به سه سال گذشته است.