✳️مهم
🔺🔺 مطابق با تقویم آموزشی نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲، پایان مهلت تاریخ دفاع پایان نامه کارشناسی ارشد ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ می باشد.
♦️ لازم به ذکر است، به منظور هماهنگی های لازم جهت برگزاری جلسه دفاع، باید درخواست های دفاع در پیشخوان خدمت، حداکثر تا یک هفته قبل از تاریخ مذکور، به کارتابل تحصیلات تکمیلی رسیده باشد.
مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور کاشان برگزار می کند:
✅دوره آموزشی آنلاین پروپوزال نویسی
✅آشنایی با فرایند اخذ پایان نامه تا بعد از دفاع
⏪ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد شیوه پژوهش محور
دکتر محمود صادقی علوی: استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه
سید مرتضی ابوالفضلی: مسئول تحصیلات تکمیلی دانشگاه
🌐 لینک ورود ازطریق مهمان :
vc01.isfahan.pnu.ac.ir/defa11
🔺زمان: چهارشنبه 1402/11/11 ساعت 13
کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کاشان
مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور کاشان برگزار می کند: ✅دوره آموزشی آنلاین پروپوزال نویسی ✅آشنا
با سلام و وقت بخیر
دانشجویان شیوه پژوهش محور که در ترم جاری پایان نامه اخذ کرده اند یا در ترم های بعد اخذ خواهند کرد حتما در این جلسه شرکت نمایند.
مرکز تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور کاشان برگزار می کند:
✅دوره آموزشی آنلاین پروپوزال نویسی
✅آشنایی با فرایند اخذ پایان نامه تا بعد از دفاع
⏪ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد شیوه پژوهش محور
دکتر محمود صادقی علوی: استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه
سید مرتضی ابوالفضلی: مسئول تحصیلات تکمیلی دانشگاه
🌐 لینک ورود ازطریق مهمان :
vc01.isfahan.pnu.ac.ir/defa11
🔺زمان: چهارشنبه 1402/11/11 ساعت 13
--------------------&&&فقه&&&-----------------
۱. سمانه فرهمند رشته فقه و مبانی . راهنما: دکتر دانش. مشاور: دکتر مومنی
۲. یوسف زارعی رشته فقه و مبانی راهنما: دکتر رئیسی مشاور: دکتر بنیادی
۳. حسین صالحی میشانی رشته فقه و مبانی راهنما: خانم دکتر خدادادی مشاور: دکتر عدنانی
۴. گلی نظری رشته فقه و مبانی راهنما: استاد مظفری . مشاور: دکتر آل علی
۵. نگین ملک محمدی رشته فقه و مبانی راهنما: دکتر توکلی پور. مشاور: دکتر سلامی.
۶. فاطمه سنجری. رشته فقه و مبانی راهنما: دکتر دانش. مشاور: دکتر آل علی
کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کاشان
--------------------&&&فقه&&&----------------- ۱. سمانه فرهمند رشته فقه و مبانی . راهنما: دکتر دان
با سلام
با توجه به اینکه جلسه شورای فقه و حقوق تا قبل از 15 اسفند تشکیل می شود لازم است دانشجویان فوق و سایر دانشجویانی که پروپوزالشان آماده شده است، فایل پروپوزال به همراه گواهی پیشینه پژوهش که از ایرانداک اخذ شده است را توسط استاد راهنما تا شنبه ۱۲ اسفند برای مدیر گروه ، آقای دکتر ارجمندفر از طریق ایتا ارسال کنند. پیگیری با خودتان هست؛ و گرنه کارتان به سال آینده موکول می شود. به اطلاع استاد راهنمایتان هم برسانید. موفق باشید.
‼️دانشجویانی که موضوع و پروپوزالشان در جلسه اخیر گروه فقه و مبانی تصویب شده است به موارد زیر توجه نمایند:
ثبت موضوع و اساتید راهنما و مشاور در سیستم گلستان :
⬅️ابتدا دانشجو در سیستم گلستان ، تب پیشخوان خدمت ، از قسمت "درخواست تصويب موضوع و اساتيد فعاليتهاي آموزشي-پژوهشي" طبق مصوبات شورا موضوع پایان نامه و استاد راهنما و مشاور را مشخص می نماید و درخواست می دهد(پیشینه پژوهش پیوست باشد ) و پس از تاییدمدیرگروه و اساتید و کارشناس دانشگاه، درخواست به دانشجو بر می گردد تا مدارک پروپوزال را بارگذاری کند ( نامه ایرانداک مبنی بر ثبت پروپوزال - گزارش همانندجویی پارسا در ایرانداک - فایل پروپوزال 👈 تکمیل و امضا شده ) و مجدد مراحل بالا تکرار می گردد.
🔆خواهشمنداست دانشجویان بعد از ثبت درخواست، از قسمت گردش کار پیشخوان خدمت (آیکن پاکت نامه) درخواست خود را پیگیری کنند و صبور باشند تا به ترتیب تاییدیه ها انجام شود .
✅قبل بارگذاری ، تمام صفحات پروپوزال تکمیل و به تایید اساتید و مدیرگروه برسد و طبق مصوبات جلسه شورا تکمیل شود .