آموزش غیر حضوری مدارس، تعطیلی دانشگاهها، ادارات و بانکهای استان تهران برای فردا دوشنبه ۲۶ آذرماه
🔹معاون استاندار تهران اعلام کرد؛ با توجه به تداوم برودت هوا، آموزش مدارس در تمام مقاطع تحصیلی به غیر مدارس استثایی غیرحضوری و دانشگاهها، ادارات و بانک های استان تهران نیز به استثنای دستگاههای خدماترسان و درمانی، فردا دوشنبه ۲۶ آذرماه تعطیل اعلام می شود.
@police_anti_shaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در دمشق و حلب سوریه حجاب برای تمام دانش اموزان دختر حتی زیر 9 سال که به سن تکلیف نرسیدهاند هم اجباری شد
🔹️این اجبار پوشش شامل اقلیت های دینی همچون مسیحی، کلیمی و دروزی هم میشود.
🇮🇷 ای جووونم سوریه آزاااااد ،این را اونهایی که پول عشق و حالشون در ترکیه رو عشق میکردن که در سوریه برای مثلاً آزادی خرج شده تحویل بگیرند
#WeWillWin
#قطعا_سننتصر
#قطعا_پیروزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Iranian special police "NOPO"
❇️امام علی علیه السلام:
💢شَرُّ الأوطانِ ما لَم یَأمَن فیهِ القُطّانُ
📝بدترین وطن، وطنی است که ساکنانش در آن ایمن نباشند.
🌷🌹🥀🌷🌹🥀🌷🌹🥀🌷
📌اینروزها و این هفتهها یادمان باشد
🗺مرزها و شهرها اگر امن است
👮♂فرزندانی از این دیار
💡با تحمل رنج دوری خانواده
پاسبان روز و شب این خاک هستند
وما نمیبینیم آنها را وقتی که دلیرانه تا پای جان
در برابر مزدور ، راهزن و دهها مورد خطر آفرین دیگر مقاوت میکنند.
🌾💐🌾💐🌾💐🌾💐🌾💐🌾
#خادمان_امین
#قطعا_سننتصر
#قطعا_پیروزیم
#WeWillWin
✅با ما همراه شوید.
#پلیس_ویژه
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
پلیس ویژه را در اینجا دنبال کنید👇
https://eitaa.com/policevizheh
⚠️🇮🇷 کانال «پلیس ویژه»⬆️🇮🇷⬆️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰پیام پلیس به اراذل و اوباش
#خادمان_امین
@police_anti_shaye
29.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دستگیری گروگانگیران توسط پلیسِ البرز که با لباس انتظامی اخاذی میکردند/ مردم فریب مجرمین مامور نما را نخورند
@police_anti_shaye
May 11
بانکهای تهران فردا تعطیل نیستند
🔹فردا چهارشنبه ۲۸ آذر ماه تمام بانکهای استان تهران از حالت کشیک خارج و دایر هستند.
@police_anti_shaye
وضعیت پاهای یه سرباز مرزبانی که در اثر شدت سرمای این چند روز یخ زده💔
@police_anti_shaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹زمستان این جاست و نام تو را صدا می زند
تا هم گام با من جاده ای برفی را طی کنیم
و جای پاهای مان در دل برف ها جا خوش کند
تو باشی، سردترین زمستان ها هم طعم تابستان می دهند.
#مرزبان
#مرزبانان_مظلوم_وطن
https://eitaa.com/police_anti_shaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پخش قسمت دوم برنامه لبه تیغ با حضور فرمانده کل انتظامی
🔹 جمعه ۳۰ آذر ماه / ساعت ۱۵:۳۰ از شبکه ۲ سیما
تولید معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا
@police_anti_shaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 مجموعه مستند «مدار ۳۶۱ درجه»
این قسمت : عروسکهای کاموایی
جمعه ساعت ۲۰ از شبکه مستند
تهیه شده در معاونت فرهنگی اجتماعی فراجا
@police_anti_shaye
🔴 تلاش برای شادمانی یکدیگر و جمع شدن همه اعضا خانواده در کنار هم چیزی جز فلسفه شب یلدا نیست.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در آستانه شب یلدا طی یادداشتی با تاکيد بر این که پلیس تلاش میکند که همواره شبهای پر فروغی برای شما رقم بزند، نوشت: با همکاری شما مردمان عزیز، شبِ یلدایِ دلپذیری خواهیم داشت.
شرح خبر 👇
https://news.police.ir/page/single-news?id=100035795
◽◽◽◽◽
70.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مستند "شوک" / این قسمت سرقت طلا در خیابان
🎬 تولید معاونت اجتماعی فراجا
جمعه ۳۰ آذر حوالی ساعت ۱۶:۴۵ از شبکه۳
@police_anti_shaye
💢سفره های شب یلدا در تمامی کلانتری های فرماندهی انتظامی شهرستان اسلامشهر برپا بود.
🔰با تدبیر سرهنگ محمدرضا علیزاده فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر، به جهت بزرگداشت شب یلدا، در تمامی کلانتری های این شهرستان مراسمهایی برگزار و با حضور سربازان و عوامل کادر این شب گرامی داشته شد.
#پلیس_غرب_تهران
#خادمان_امین
#شب_یلدا_اسلامشهر
واکنش پلیس قم به انتشار کلیپ قدیمی درگیری دو نوجوان
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم:
ادعای دستگیری دو دختر نوجوان توسط رسانههای خارج نشین در ۲۹ آذرماه سال ۱۴۰۳ کذب و نادرست بوده، چراكه این ویدئو مربوط به ۲۶ شهریور ماه سال ۱۴۰۲ یعنی ۱۵ ماه پیش است.
در ۲۶ شهریور ماه سال ۱۴۰۲ مأمورین پلیس به موضوع درگیری و نزاع ِچند دختر نوجوان ورود کرده که در این بین دو نفر دستگیر و جهت سیر مراحل قضایی به یگان انتظامی دلالت داده شدند.
@police_anti_shaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰بازسازی صحنه بر هم زدن نظم میدان خالقی صالح آباد شهرستان ری
🔹فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری اوباش محله صالح آباد که در شب یلدا اقدام به قدرت نمایی با قمه کرده بودند در کمتر از ۳ ساعت خبر داد.
@police_anti_shaye
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 قسمت ۲۴ مسابقه پلیسی سرنخ
امشب ساعت ۲۱:۰۰ از شبکه نسیم
📹 تولید معاونت اجتماعی فراجا
@police_anti_shaye
*تفکّر به سبک عنکبوت، مورچه و زنبور عسل*
■بیکن (۱۶۲۶- ۱۵۶۱) فیلسوف و سیاستمدار برجسته بریتانیایی چهار منبع خطا در تفکر بشری را با عنوان “چهار بت” طبقه بندی کرد:
▪︎بت های غار idols of the cave
▪︎بت های قبیله idols of the tribe
▪︎بت های بازاری idols of marketplace
▪︎بت های نمایشی idols of the theater
□بت های غار، سوگیری هایی هستند که از تجربه شخصی ناشی می شوند مثلاً اگر منزل و محل کار شما در منطقه ای از شهر واقع شده باشد که در آن منطقه پرخاشگری و بزهکاری فراوان است شما آمار پرخاشگری و بزهکاری را بیش از حد واقعی تخمین می زنید.
●بت های قبیله، سوگیری هایی هستند که از ماهیت انسان ناشی می شوند. مثلاً چون انسان، زمین زیر پای خود را ثابت ادراک می کند و خورشید را در آسمان در حال حرکت می بیند هزاران سال تصور می کرد که خورشید به دور زمین می گردد.
○بت های بازاری، سوگیری های ناشی از معنای سنتی کلمات هستند. مثلاً رواج ترکیب “قول مردانه” تلویحا این سوگیری را ایجاد می کند که مردان به تعهدات خود بیش از زنان پایبندند.
■بت های نمایشی، سوگیری ناشی از پذیرش کورکورانه فرامین مراجع قدرت یا اکثریت جامعه است. مثلاً وقتی بخش زیادی از جامعه مدل لباس خاصی را به تن می کنند شما هم به پوشیدن آن مدل لباس گرایش بیشتری پیدا می کنید.
●او علاوه بر اینکه با استفاده از چهار بت به زیبایی خطای تفکر ما را نشان میدهد، که ما چگونه از نظر فکری بت پرست می شویم، و آن بت ها ما را در بند اسارت و تعبد و تعصب نگه میدارند، او یک تمثیل دیگر هم به کار برده است و می گوید شیوه فکر کردن آدمها من را یاد عنکبوت یا یاد مورچه یا یاد زنبور عسل میاندازد:
۱. *استعاره عنکبوتی* شیوه غلط فکر کردن کسانی است که اطلاعات را سوگیرانه جمع آوری می کنند. به همین دلیل فرانسیس بیکن می گوید، ظرفیت تارهای عنکبوت به نوعی است که مگس را به دام می اندازد، و یک عنکبوت کوچک نمی تواند یک ملخ را به دام بیندازد، گویا دنیای عنکبوت از پدیده هایی تشکیل میشود که از دنیای واقعیت صید کرده است. ولی این صیدها را گنجایش تارهای سست و باریکش محدود کرده است. او می گوید بعضی از آدمها هم مطالعه می کنند، ولی به گونهای مطالعه میکنند که همیشه همان نتیجه گیری را که پیش از مطالعه داشتند تایید میشود، یعنی وقتی به سراغ مطالعه یک مطلبی می روند، چنان با سوگیری و تعصب به سمت تحقیق و مطالعه می روند، که فقط آراء و عقایدی را که اعتقادات آنها را تایید می کند پیدا می کنند. بیطرفانه تحقیق نمی کنند.
۲. بیکن شیوه دیگر غلط تفکر را شیوه *تفکر مورچه ای* میداند. مورچه ها مرتب دانه جمع می کنند، و دانه ها را ذخیره می کنند تا بعد مصرف کنند، روی دانه های جمع آوری کرده هیچ فرآوری انجام نمی دهند و دانه ها فقط با همان شکل اصلی انباشته می شوند. بیکن می گوید بعضی از مردم مثل بانک اطلاعات یا کتابخانه هستند. کلیه اطلاعات جدید را جمع آوری می کنند ولی آن اطلاعات را تحلیل جدید نمیکنند. نقد نمی کنند، چیدمان جدیدی به آن نمی دهند، به نتیجه گیری جدیدی نمی رسند، و خلاقیتی به خرج نمی دهند. در نتیجه اگر راجع به یک موضوعی مثل موضوع روزمره از آنها سئوال کنید، با وجودی که آنها کلی فلسفه خوانده اند، ولی نمی توانند راجع به یک موضوع یا یک انتخاب روزمره، از فلسفه استفاده بکنند، انگار که یک گنجه فلسفه در ذهنشان است، اما اگر بپرسید راجع به هگل صحبت بکن دو ساعت حرف میزنند، اما اگر فکر کنید که این دانستن تفکر هگلی، در سبک زندگی آنها تغییری ایجاد کرده است، می بینید با اینکه کانت و هگل و دکارت و یونگ خوانده، همان گونه ای زندگی میکنه که همسایهاش که هیچکدام را نخوانده زندگی میکند. یعنی این بانک اطلاعات در شیوه زندگی او و نحوه تصمیم گیری او هیچ تاثیری نگذاشته است.
۳. بیکن شیوه سوم درست مواجهه با اطلاعات را *شیوه زنبور عسل* میداند، یعنی شیوه کسی که اطلاعات را وقتی جمعآوری میکند تحلیل میکند، چیدمان جدیدی به آن میدهد، چکیدهای از آن در می آورد، شخصی سازی اش می کند و آن را در زندگی عملی و روزمره خودش می کشاند، مثل زنبور عسلی که گرده های گیاهان را جمع میکند ولی با فراوری که رویش انجام می دهد از آن گردهها عسل می سازد.
■امروزه ما با آدمهای زیادی مواجه هستیم که هر روز مثل مورچه ها با اطلاعات سروکار دارند، هر روز با کانالهای خبری زیادی از طریق ماهواره و تلگرام و تلویزیون، مغزشان بمباران می شود، راجع به خیلی چیزها اطلاعات دارند از طب سنتی تا تغییرات نرخ سکه و ارز و بازی های فوتبال تا اتفاقات سیاسی روزمرّه در دنیا.
@police_anti_shaye
اما روی این اطلاعات نقد و تحلیلی وجود ندارد تا منجر به تصمیم بشود یا منجر به ثروت آفرینی یا کارآفرینی بشود، علت این است که آنقدر خودشان را با بمباران اطلاعات مواجه میکنند که وقتی برای هضم اطلاعات و گفتگو راجع به اطلاعات ندارند و زمان اینکه یک اطلاعات را بروند منبع یابی بکنند و صحت و سقم آن را بسنجند هم ندارند، وقتی برای اینکه اطلاعات کاملی را درباره اطلاعات مختصری که از یک موضوع که در تلگرام دیده اند در بیاورند، ندارند.
□در نتیجه، کلی اطلاعات خام دارند که منجر به دانش knowledge نشده است، داده هایی دارند که تبدیل به معلومات نشده است. برای اینکه data تبدیل به knowledge بشود ما باید روی دیتا کار کنیم و فرآوری انجام بدهیم، در نتیجه ما بسیار آدمهای پر اطلاعات و اما بدون معلوماتی هستیم، به دلیل اینکه وقتی به سمت تحقیقی میرویم به مدل عنکبوت سوگیرانه به تحقیق می رویم، میرویم تا همان چیزهایی که به آن اعتقاد داریم تایید و دلایلی که به نفعش هست را جمع آوری بکنیم.
●قبلاً کتابی از پیتر دراکر را بنام «پنج پرسش مهمی که شما باید درباره سازمانتان به آنها پاسخ دهید» معرفی کردم. در آن کتاب نویسنده میگوید سازمانهای موفق سازمانهایی هستند که میدانند به کدام پیشنهادهای سودآور و جذاب باید نه بگویند. یک سازمان به همه پیشنهادهای سود آور و جذاب نباید بله بگوید. اولین چیز این است که باید برای خودش خط قرمز هایش را تعیین کند. ما هم باید یاد بگیریم که به بعضی از اطلاعات نه بگوییم. دیگه هر روز نباید همه اطلاعات از اخبار تلویزیون و کانالهای تلگرامی و ماهواره و منابع دیگر را دریافت کنیم، بدون اینکه وقت نقد و فراوری و خلق داشته باشیم. باید یاد بگیریم که اگر وقت نمی کنیم مطالعه عمیق و دقیق داشته باشیم روزنامه را نگیریم، خیلی از کانالهای خبری را تماشا نکنیم، و مغزمان را با هر اطلاعاتی پر نکنیم. البته کسی که در کار تجارت خارجی است لازم است که هر روز نرخ ارز و سکه را بداند یا کسی که در کار تجارت فوتبال است، لازم است که هر روز نتایج تمام فوتبال ها را بداند یا کسی که پزشک است لازم است هر روز در جریان آخرین داروهای به بازار آمده باشد، ولی کسی که پزشک است لازم نیست هر روز اخبار فیفا را بداند. این اطلاعات تخصصی برای غیر متخصص کاری و تجاری، اطلاعات پرت و زائد هست. اطلاعات زائد منجر به تغییر در سبک زندگی ما و یک عملی که خلاق و نقاد باشد یا کارآفرین یا ثروت آفرین باشد نمی شود. همانطور که یکسری کالاهای اضافی را باید از خانه بیرون کنیم، باید به یک سری از این مخزن های اطلاعاتی هم نه بگوییم. تا بتوانیم عمیقتر و فعالتر با اطلاعات مواجهه پیدا کنیم.
*منبع:* وبلاگ روان شناسی نگرش به نقل از دکتر محمدرضا سرگلزایی(خلاصه شده)
@police_anti_shaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقب هکرها در پیام رسان تلگرام باشید/ با عمل به موارد آموزشی پلیس، از هک شدن تلگرام تان، پیشگیری نمایید.
@police_anti_shaye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهروندان در مراکز تعویض پلاک چه می گویند ؟
@police_anti_shaye
🔴 سردار رادان در گردهمایی سراسری طرح جهاد علمی در محیط انتظام و امنیت:
🔹 یکی از آفتهای علمی، دلسرد شدن کسانی است که در عرصه علمی فعالیت دارند و نباید ارائههای آنان در هر زمینهای بلاتکلیف و معلق باقی بماند و درگیر بوروکراسی اداری شود.
شرح خبر 👇
https://news.police.ir/page/single-news?id=100035869
◽◽◽◽◽