eitaa logo
روابط عمومی پلیس اردبیل
734 دنبال‌کننده
22.4هزار عکس
8.9هزار ویدیو
135 فایل
#پلیس_تراز_انقلاب_اسلامی #پلیس_اردبیل
مشاهده در ایتا
دانلود
علاوه‌بر جرم‌انگاری برای هنجارشکنان، همۀ ساحت‌های عفاف و حجاب را حتماً باید در قانون پیش‌بینی کنیم قالیباف، در جمع صاحب‌نظران و علمای حوزۀ علمیۀ خراسان: علاوه‌بر جرم‌انگاری برای هنجارشکنان، حتماً باید همۀ ساحت‌های عفاف و حجاب را در نوشتن قانون ببینیم. حتی بُعد اقتصادی آن را در صنعت پوشش و لباس هم باید ببینیم. اگر قانونی تصویب کنیم که قابلیت اجرا نداشته باشد، خود این به‌شکلی بدتر جامعه را به انفعال می‌کشاند. بخش مهمی از مسائل عفاف و حجاب نیز به‌طور قطع باید در آموزش و پرورش حل شود.
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقااااااا غدیر یه همچین چیزیه‌هاااا. حالا راحت از کنارش بگذرین تاااا سال بعد ببینیم عسن هستیم نیستیم، اگه باشیم باز توفیقش باشه نباشه... اونوقت آخرت هی پشت دست بخاییم(؟) که یاللحسرت! کاش غدیر سنگ‌تمام میذاشتم😔 ✓ دغدغه مند غدیر، طبق روایت پیامبراکرم مستجاب الدعوه است! ✓‏تبلیغ غدیر و خرج اموال برای امیرالمومنین علیه السلام واجب است./استاد کاشانی
🔺هيچ تصويری به اين واضحی و روشنی تفاوت تمدّن ايرانی_اسلامی با تمدّن غرب رو نشون نميده!  🛑شیطان در حال قوم لوط سازی جهان است. ـــــــــــــــــــــــ
🏴امشب دل اهل ولاشکسته درماتم ابن رضا نشسته 🏴یاثامن الحجج گلت فسرده درحجره دربسته جان سپرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹امروز تولد دختر شهید قنبری است، همون کسی که ماه منیر مولایی با همکاری جمعی از سلبریتی‌ها یتیمش کردن ♦️این فیلم قسمت هایی از مستند ماجرای شهادت شهید قنبری هست که امشب ساعت ۲۰:۳۰ برای اولین بار از شبکه افق پخش میشه
20.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشمنان خدا از تکرار شبهات قدیمی که هزار بار پاسخ دریافت کرده‌اند، خسته نمی‌شوند؛ همین شبهات در فضای لایتناهی مجازی و در اذهان عمومی، عموماً توسط عوام، متأثر از دغلکاری منافقان، هر روز، هر هفته، هر ماه و هر سال تکرار و تکثیر می‌شوند و ذهن جوانان و ناآگاهان را درگیر می‌کنند. ✅پس ما و شما هم از تکرار پاسخ‌های معقول و منطقی به مخاطبان این شبهات، دریغ نورزیم: ✍️پاسخ امام خمینی، امام خامنه‌ای، استاد مطهری و حتی مهندس مهدی بازرگان به شبهه «جدایی دین از سیاست» هربار شنیدنی‌تر می‌شود! ❗️امام خمینی: کسی که می‌گوید دین از سیاست جداست، تکذیب خدا و رسول کرده‌است. ‼️امام خامنه‌ای: یکی از سنگرهای دشمن علیه سرنوشت امت اسلامی، طرح «جدایی دین از سیاست» بود؛ درحالی‌که اصل تولد اسلام از همان ابتدا، با رویکرد سیاسی بود. 📚استاد مرتضی مطهری: در اسلام، دین از سیاست جدا نیست؛ از زمان سیدجمال‌الدین اسدآبادی تا همین مهندس مهدی بازرگان، نویسنده رساله «دین و سیاست»، بر اصل «جدایی ناپذیری دین از سیاست» تأکید شده‌است. 🎯آیه الله محسن اراکی: مطالبی که در طول دوران‌ها تبیین نشود، وقتی بیان می‌شود، می‌شود دینی جدید! اگر‌ بگوییم در اسلام، سیاست و اقتصاد نداریم، یعنی رسول‌خدا، دینی کاملا ناقص برای ما آورده‌است! می‌شود یک مسلمان چنین ادعایی بکند؟! 📌سکولارهای پرمدعایی که لباس روحانیت و سیادت را به تن کرده و ریشه سیاست رسول‌اکرم (ص) را با تیشه هواپرستی می‌زنند، از خدا بترسند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روحانی: اگر برجام نبود نمی‌توانستیم حتی یک بشکه نفت بفروشیم!/ دروغ‌هایی که در حافظه تاریخ ثبت شد ♦️این اظهارات حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق در فروردین سال ۹۵ را با دقت گوش کنید. وی ادعا می‌کند که اگر برجام نبود، ایران حتی یک بشکه نفت هم نمی‌توانست صادر کند و به مدد برجام الان صادرات نفت و میعانات گازی مجموعا حدود ۲ میلیون بشکه است. ♦️حال ۲۰ ماه بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم و با پیشبرد راهبرد بی‌اثر کردن تحریم از طریق بازارسازی نفت، طبق آمار مؤسسه کپلر صادرات نفت خام ایران به ۱.۶ میلیون بشکه در روز رسیده است. ♦️همچنین طبق مؤسسه مشاوره انرژی SVB، مجموع صادرات نفت و میعانات گازی ایران در ماه گذشته به ۱.۹۳ میلیون بشکه در روز رسیده و همه این اتفاقات بدون برجام رقم خورده است.
🔴 گزارش رسانه‌ی قوه قضاییه از کلاهبرداری ۷۷۰ میلیاردی علی کریمی از خواهرش! ♦️در جریان بازدید دادستان تهران از ندامتگاه زنان، خواهر یکی از فوتبالیست‌های معروف که در بند محکومان مالی زندان زنان تهران زندانی است با دادستان تهران ملاقات و درخواست‌هایی را مطرح کرد. ♦️لیلا کریمی خواهر علی کریمی، در ملاقات با دادستان گفت، چندین‌بار با مقامات قضایی مکاتبه داشته و شرایط نامساعدی که برادرش برای وی ایجاد کرده و منجر به زندانی شدن وی شده را توضیح داده. ♦️اسناد و مدارک این پرونده و همچنین اظهارات و مکاتبات خانم کریمی نشان می‌دهد دقیقا زمانی که علی کریمی، با انتشار پست‌ها و استوری‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی، خود را به عنوان حامی حقوق زنان معرفی می‌کرد و شعار تبلیغاتی «زن، زندگی، آزادی» را تکرار می‌کرد، در پشت پرده از خواهر خود سوءاستفاده مالی کرده و باعث نابودی زندگی وی شده ♦️ ۵۰ تا چک سفید از خواهرش گرفته و ۷۷۰ میلیاردش برگشت خورده! خواهرش رفته زندان خودش هم رفته اسرائیل مشغول آب پرتقال خوردنه...کم کم داره ابعاد جدیدی از ذات کثیف علی کریمی آشکار میشه
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مجری شبکه سه: اقتدار لازمه اجرای قانون است ♦️در فضای مجازی فیلمی از اقتدار یکی از فرمانده‌های نیروی انتظامی ویرال شد که من خیلی از دیدن آن لذت بردم و واکنش‌های زیادی را به همراه داشت. دم نیروی انتظامی بابت این اقتدار گرم. نباید با مجرم و ناهنجار در هیچ سطحی مماشات کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان و هیأت همراه، با اشاره به قرابت بی‌نظیر تاریخی، فرهنگی و علمی دو کشور ایران و ازبکستان گفتند: باید از این زمینه‌های مشترک برای گسترش روابط در بخش‌های مختلف استفاده شود. رهبر انقلاب اسلامی با اظهار خرسندی از تجدید حیات ارتباط دو کشور بعد از یک وقفه طولانی افزودند: متاسفانه سال‌های متمادی روابط ایران و ازبکستان بسیار محدود بود و امیدواریم این سفر و گفتگوهای انجام شده در تهران، سرآغاز یک آینده بهتر در روابط دوکشور باشد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: جمهوری اسلامی ایران توانایی این را دارد که ازبکستان را از طریق ترکمنستان و افغانستان، به راحتی به آب‌های آزاد متصل کند ضمن آنکه زمینه‌های همکاری فراتر از تجارت و حمل و نقل است و می‌توان با ابتکارات مختلف در بخش علم و فناوری و بخش‌های دیگر همکاری‌های بیشتری داشت. ایشان خاطرنشان کردند: البته گسترش روابط ایران و ازبکستان، مخالفانی هم دارد اما باید بدون اعتنا به این مخالفت‌ها و بر اساس مصلحت دو کشور، تصمیم گرفت و همکاری‌ها را تا آنجا که امکان دارد، گسترش داد. در این دیدار که حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «شوکت میرضیایف» دیدار خود با رهبر انقلاب را یک دیدار تاریخی خواند و گفت: ما هم از وقفه‌ای که در روابط دو کشور و کاهش همکاری‌ها وجود داشت متاسف بودیم و امیدواریم با گفتگوهایی که در تهران انجام شد، گام‌های بلندی را برداریم و همکاری‌ها در زمینه‌های تجاری، حمل و نقل، علم و فناوری و گردشگری به سطح شایسته و مطلوب خود برسد. رئیس جمهور ازبکستان با تجلیل از ایستادگی ملت ایران در برابر تحریم‌ها افزود: دستاوردهای ملت ایران به‌ویژه در حوزه علم و فناوری که بخش‌هایی از آن را در نمایشگاه برپا شده دیدم، نشان می‌دهد یک ملت تحت راهنمایی‌های خردمندانه رهبر خود و با اتحاد می‌تواند به‌رغم همه فشارها به اهداف بزرگ برسد.
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شناسایی و برخورد با ضاربین آمر به معروف. ♦️دستگیری شبکه سازمان یافته ای از مردان زن نما که با استفاده از راهپیمایی های خیابانی اقدام به ترویج ابتذال و بی‌بند و باری در سطح شهر می نمود.