فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج متهم اصلی پرونده نزاع مسلحانه در مشهد شناسایی و دستگیر شده و ۲ قبضه اسلحه وینچستر نیز از آنان کشف شد.
روابط عمومی ف.انتظامی استان اردبيل
https://eitaa.com/police_ardebil
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ساماندهی و شناسایی اتباع"فاقدین مدرک و مجوز قانونی تردد" در پایانه مرزی شلمچه توسط کارکنان یگان ویژه پاسداران استان فارس
#اربعین
#عس_یگانهای_ویژه_پاسداران
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهدای ۲۰۰ جفت کفش در مناطق روستایی و محروم شهر یاسوج توسط کارکنان یگان ویژه پاسداران استان کهگیلویه و بویراحمد
#اربعین
#عس_یگانهای_ویژه_پاسداران
14.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توزیع ۳۸ هزار پرس شام و ۲۰ هزار پرس ناهار در بین زائرین اربعین توسط تیپ یکم با مشارکت آستان قدس رضوی در پایانه مرزی مهران
#اربعین
#عس_یگانهای_ویژه_پاسداران
34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدمات رسانی موکب الحسین (ع) شهدای فراجا در مرز خسروی استان کرمانشاه
#اربعین
#کرمانشاه_دروازه_کربلا
#تـولیدی_عس_کرمانشاه
🚔دستگیری عامل زورگیری در جوپار
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از شناسایی و دستگیری عامل زورگیری و سرقت طلاجات بانوی کرمانی در یکی از نقاط شهر جوپار خبر داد.
سرهنگ « پورامینایی» در تشریح این خبر گفت: در پی زورگیری دو سارق از خانمی جوان در یکی از محله های شهر جوپار و سرقت طلاجات با تهدید سلاح سرد، واحد گشت انتظامی به محل اعزام و ضمن بررسی موضوع عملیات دستگیری سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با پیجویی های تخصصی ماموران و بررسی های دقیق عامل اصلی این زورگیری شناسایی و طی یک عملیات ضربتی در منزلی واقع در یکی از نقاط شهر کرمان دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان با اشاره به شناسایی این متهم از سوی شاکیه و انجام اقدامات بعدی تصریح کرد: برای این متهم پرونده قضایی تشکیل شد و تلاش برای دستگیری دیگر همدست وی ادامه دارد.
💢 #دادستان | اردبیل در بند هیاهوی اگزوزها؛ دادستانی اردبیل وارد عمل شد!
▫️آلودگی صوتی ناشی از خودروها، لاییکشیهای بیمورد و حرکات خطرناک برخی از رانندگان، آرامش شهروندان اردبیلی را برهم زده و به یک معضل تبدیل شده است.
▫️«صدای گوش خراش اگزوزها آرامش را از ما گرفته!»، « برخی از شبها نمیتوانیم چشم روی هم بگذاریم»، «ای کاش مسئولان فکری به حال این خودروها بکنند»، اینها تنها گوشهای از درد دلهای شهروندان اردبیلی است. آنها خسته از این همه سر و صدا، خواهان برخورد با رانندگان این خودروها هستند.