🔻نشانه های عدم وجود عزت نفس در کودکان
🔹برتر دانستن دیگران نسبت به خود (بهویژه گروه همسالان):
🔻زمانی که کودک به اندازه کافی عزت نفس ندارد و این ویژگی به مقدار مناسب در او شکل نگرفته، عموما دیگران را از خودش برتر میداند. این برتری میتواند شامل ویژگیهای ظاهری مانند چهره، اندامها و ... و همچنین ویژگیهای درونی مثل هوش و توانایی و ... باشد.
🔹افسردگی و تمایل به گوشهگیری و انزوا
🔻کودکانی که عزت نفس پایینی دارند، اغلب به افسردگی و انزوا روی میآورند و به دلیل عدم خودباوری، سعی میکنند در تنهایی خودشان غرق شوند.
🔹اضطراب زیاد برای انجام فعالیتها
🔻اضطراب زیاد در انجام فعالیتها یکی از نشانههای کمبود عزت نفس در کودکان است. البته باید این نکته را در نظر بگیرید که بروز اضطراب میتوانند به خاطر عوامل گوناگونی به وجود بیاید. بنابراین نمیتوان آن را فقط به کمبود عزت نفس در فرد نسبت داد.
ادامه دارد...
@pooshesh
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لحظاتی از آخرین دیدار روز گذشته (سهشنبه 9 مرداد) شهید اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب اسلامی😭😭😭
@pooshesh
🔻تاریخ عزاداری شیعه پس از عاشورا
1. عبیدالله بن حر جعفی، که گفته شده پس از شهادت امام حسین(ع) از منزل خود در قصر بنی مقاتل به کربلا رفت و درآنجا گریست و قصده ی بلندی در رثای امام حسین(ع) سرود. او را نخستین زیارت کننده قبر امام(ع) دانسته اند.
2. جابربن عبدالله انصاری، که بر اساس گفته لهوف در اربعین به کربلا رسیده است.
3. توابین که پس از شهادت امام حسین(ع) از یاری نکردن آن حضرت پشیمان گشته و توبه کردند و به قیام بر ضد دستگاه شام و جبران گذشته همت گماردند. آن ها بدین منظور، به کربلا رفتند و در آن جا به عزاداری پرداختند و آن جا برای خونخواهی امام(ع) هم قسم شدند.
4. عزاداری امامان معصوم:
امام باقر (ع) به منظور عزاداری بر جدشان، مجلس تشکیل می دادند و از کمیت خواستند تا اشعاری در این باره بخواند.
امام صادق(ع) نیز به تشکیل مجلس عزاداری می پرداختندوشیعیان را به عزاداری و مرثیه سرایی با حزن و اندوه و سوز امر می نمودند و خود در مصیبت جدشان می گریستند.
در همین زمینه، روایاتی از امام کاظم(ع) و امام رضا(ع) نقل شده است. بنابراین، آن چه از سیره اهل بیت بر می آید، تشکیل مجالس عزاداری و گرامی داشت عاشورا، به ویژه دهه محرم است. به یقین شیعیان هم این امر را تا حد امکان در آن شرایط خفقان به انجام می رساندند و هرگاه شرایط مهایا می شد آشکارا به عزاداری می پرداختند...
#تاریخ_عزاداری_شیعه_بعد_از_عاشورا
@pooshesh
🔴رهبر انقلاب: خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفۀ خود میدانیم
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
🔹رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
🔹شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
🔹اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
@pooshesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیه گرافی/همه خوبی از توست/سوره آل عمران
#آیه_گرافی
@pooshesh
شیعیان هر گاه شرایط پیش می آمد آشکارا به عزاداری می پرداختند
این شرایط در زمان بنی امیه به شدت سخت و دهشتناک بود امویان می کوشیدند تا یاد حسین (ع)و اهل بیت (ع)از ذهنها پاک شود از این رو ،به هیچ وجه اجازه عزاداری و رفت و آمد و زیارت قبر مطهر آن حضرت را نمی دادند
این موضوع پس از قیام زید ابن علی بن حسین (ع) در زمان هشام بن عبد الملک شدت
یافت.
اما در زمان عباسیان ،شرایط همواره در حال نوسان و تغییر بود و دائما دچار قبض و بسط بود در زمان سفاح اولین خلیفه عباسی ،شاهد فراهم شدن زمینه برای زیارت قبر مطهر هستیم ولی در زمان منصور ،شاهد منع زائران و تخریب مرقد مطهریم .پس از منصور و در زمان مهدی،مامون،معتصم،واثق،منتصر،و ناصرالدین بالله ،شیعیان از جهت عزاداری و زیارت قبر امام حسین علیه السلام آزادی داشتند ، ولی در زمان هارون و متوکل ،به شدت در آزار و اذیت بودند و دستور تخریب قبر مطهر و منع زایران شد شدید ترین این اذیت و آزارها در زمان متوکل بود و دستور کشت زمینهای اطراف قبر مطهر و زندانی کردن زایران را در سال 236صادر کرد با این حال ،کسانی از زمان قرن اول هجری تا زمان آل بویه ،به طور فردی و جمعی به کربلا رفته و در آنجا عزاداری می کردند
احمد معز الدوله ،یکی از سه برادران بویه ای ،پس از فتح بغداد در سال 334در زمان مستکفی با لله ،با توجه به روحیه تشیع خود ،به آبادانی مزار امامان معصوم ،یه ویژه امام حسین علیه السلام پرداخت زنان هم مثل همیشه در حالی که برای امام حسین علیه السلام نوحه می خواندند و بر صورت لطمه می زدند سنت عزاداری دهه اول محرم ،از آن زمان تا کنون به یادگار مانده است ...
@pooshesh
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴کلیپ تصویری: سه هدف امام سجاد علیهالسلام در دوران امامت
🔻دانلود کن/فقط یک دقیقه وقت بگذار
@pooshesh
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گفتوگوی کوتاه رهبر انقلاب با فرزندان شهید اسماعیل هنیه بعد از اقامه نماز بر پیکر شهید. ۱۴۰۳/۵/۱۱
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@pooshesh