باسلام ابتدا عرض کنم که مقایسه و تشبیه شرایط فعلی نظام جمهوری اسلامی با شرایط و زمان خلافت حضرت علی ع شاید به نظر عده ای قیاس مع الفارق باشد ولی برخی نکته ها و اتفاقات و حوادث خیلی شباهت پیدا می کند مثلا فشارهای اقتصادی و گرانی های عجیب و مرموز و اسرار الود دلار و ارز و طلا و قرب و منزلت عجیب سلبریتی ها از فوتبالیست و ورزشکار گرفته تا هنرپیشه گان متعدد و سکوت خواص و بزرگانی حتی در کسوت آیت الللله العظما و ....
امروز خیلی عجیب این فراز از خطبه نهج البلاغه را خواندم که چقدر عجیب شبیه به شرایط امروز کشور ماست !! مخصوصا که عماریاسر انقلاب هم از جمع یاران رهبر رخت بربسته است
خواهش می کنم فقط ۵ دقیقه یا کمتر وقت بگذارید و تفسیر این بخش خطبه ۱۲۹ نهج البلاغه دقیق بخوانید و به مظلومیت و حقانیت نظام اسلامی تامل کنید
أَیْنَ أَخْیَارُکُمْ وَصُلَحَاؤُکُمْ ! وَأَیْنَ أَحْرَارُکُمْ وَسُمَحَاؤُکُمْ ! وَأَیْنَ الْمُتَوَرِّعُونَ فِی مَکَاسِبِهِمْ، وَالْمُتَنَزِّهُونَ فِی مَذَاهِبِهمْ ! أَلَیْسَ قَدْ ظَعَنُوا جَمِیعاً عَنْ هذِهِ الدُّنْیَا الدَّنِیَّةِ، وَالْعَاجِلَةِ الْمُنَغِّصَةِ، وَهَلْ خُلِقْتُمْ إلاَّ فِی حُثَالَة لاَ تَلْتَقِی إلاَّ بِذَمِّهِمُ الشَّفَتَانِ، اسْتِصْغَاراً لِقَدْرِهِمْ، وَذَهَاباً عَنْ ذِکْرِهِمْ ! (فَإنَّا للهِ وَإنَّا إلَیْهِ رَاجِعُونَ !) (ظَهَرَ الْفَسَادُ)، فَلاَ مُنْکِرٌ مُغَیِّرٌ، وَلاَ زَاجرٌ مُزْدَجِرٌ. أَفَبِهذَا تُرِیدُونَ أَنْ تُجَاوِرُوا اللهَ فِی دَارِ قُدْسِهِ، وَتَکُونُوا أَعَزَّ أَوْلِیَائِهِ عِنْدَهُ ؟ هَیْهَاتَ ! لاَ یُخْدَعُ اللهُ عَنْ جَنَّتِهِ، وَلاَ تُنَالُ مَرْضَاتُهُ إلاَّ بِطَاعَتِهِ. لَعَنَ اللهُ الاْمِرِینَ بِالْمَعْرُوفِ التّارِکِینَ لَهُ، وَالنَّاهِینَ عَنِ الْمُنْکَرِ الْعَامِلِینَ بِهِ !
شرح و تفسیر
کجا رفتند آزادمردان ؟ !
امام (علیه السلام) در این بخش از خطبه براى روشن ساختن وضع فساد زمان، و پشت کردن به نیکى ها و روى آوردن به بدى ها، تعبیرات زیبا و گویایى به کار مى برد، مى فرماید : «کجایند خوبان شما ؟ صالحان، آزادمردان وسخاوتمندان شما ؟ کجا هستند آنها که در کسب و کارشان تقوا و ورع داشتند و آنها که در عقیده و رفتار خود از بدى ها دورى مى جستند ؟» (أَیْنَ أَخْیَارُکُمْ وَصُلَحَاؤُکُمْ ! وَأَیْنَ أَحْرَارُکُمْ وَسُمَحَاؤُکُمْ(1) ! وَأَیْنَ الْمُتَوَرِّعُونَ(2) فِی مَکَاسِبِهِمْ، وَالْمُتَنَزِّهُونَ فِی مَذَاهِبِهمْ ؟)
امام (علیه السلام) در این بیان از شش گروه جستجو مى کند، و فقدان آنها را در جامعه آن روز، دلیل بر انحطاط و فساد مى شمرد : نیکان و صالحان، آزادگان و سخاوتمندان، تقوا پیشگان در کسب و پرهیزگاران در عقیده و عمل. به یقین هر زمان جوامع بشرى از این گروه هاى ممتاز و برتر جامعه، خالى شود چیزى جز فساد و تباهى نمایان نخواهد شد.
منظور از «تقوا پیشگان در کسب» کسانى هستند که نه کم فروشى مى کنند نه غش و تقلب، نه دروغ مى گویند نه قسم به ناحق مى خورند نه ربا و به عهد و پیمانشان پاى بندند.
کسى که جامعه نسبتاً صالحى را مشاهده کرد که گروهى از اخیار و صالحان، آزادگان و سخاوتمندان به صورت الگوهایى پر ارزش، در جاى جاى جامعه مى زیسته اند، هنگامى که جاى آنها را خالى مى بیند، بلکه افراد ناصالح و اسیران هواى نفس و ناپرهیزگاران را مشاهده مى کند به شدت ناراحت مى شود و مى گوید : آن عزیزان کجا رفتند ؟ و چرا جاى آنها خالى است ؟
سپس در ادامه این سخن مى افزاید : «مگر همه آنها از این دنیاى پست بى ارزش و زندگى زودگذر و پر از درد و رنج، کوچ نکردند ؟» (أَلَیْسَ قَدْ ظَعَنُوا(3)جَمِیعاً عَنْ هذِهِ الدُّنْیَا الدَّنِیَّةِ، وَالْعَاجِلَةِ الْمُنَغِّصَةِ(4)).
«آیا جز این است که شما در میان گروهى بى ارزش ـ که لبها جز به نکوهش آنها حرکت نمى کند تا قدر و مقام آنها را کوچک بشمرد و براى همیشه آنها را به فراموشى بسیارد ـ آفریده شده اید ؟ إنّا للهِ وإنّا إلَیْهِ راجِعُوْنَ» (وَهَلْ خُلِقْتُمْ(5) إلاَّ فِی حُثَالَة(6) لاَ تَلْتَقِی إلاَّ بِذَمِّهِمُ الشَّفَتَانِ، اسْتِصْغَاراً لِقَدْرِهِمْ، وَذَهَاباً عَنْ ذِکْرِهِمْ ! «فَإنَّا للهِ وَإنَّا إلَیْهِ رَاجِعُونَ !»)
اشاره به این که شما در عصر و زمانى پا به عرصه وجود گذارده اید، که نیکان و پاکان از جامعه رخت بر بسته اند، و افرادى بى ارزش و بى شخصیت و سزاوار هرگونه مذمت و نکوهش، جاى آن انسانهاى پر ارزش را گرفته اند و این مصیبتى است بزرگ که سزاوار است انسان به خاطر آن، شعار مصیبت زدگان إنّا للهِ وَإنّا إلَیْهِ رَاجِعُونَ را تکرار کند.
این شرایط ناگوار، و ظهور انسانهاى بى مقدار، از زمانى آغاز شد که خلافت اسلامى از محور اصلى منحرف گشت، و در زمان «عثمان» به اوج خود رسید، پستهاى کلیدى حکومت اسلامى به دنیاپرستان هوس باز، و ناپرهیزگاران بى ارزش سپرده شد، و به قدرى آنها در جامعه اسلامى نفوذ کردند که تغییر همه آنها در عصر حکومت على (علیه السلام) کارى بس مشکل و دشوار بود، و تمام جنگهایى که بر ضد آن وجود مبارک به راه انداختند به واسطه این گروه رهبرى مى شد.
سپس امام (علیه السلام) به وظیفه اصحاب و یاران خود، در برابر چنان شرایط و اوضاعى اشاره مى کند، مى فرماید : «فساد آشکار شده (و همه جا را فرا گرفته) نه انکارکننده اى دیده مى شود که براى تغییر آن برخیزد و نه نهى کننده اى که خود نهى را پذیرفته باشد (سکوت در برابر این نامردمان شما را فراگرفته و بزرگترین وظیفه شرعى خود یعنى امر به معروف و نهى از منکر را به فراموشى سپرده اید) آیا با این حال مى خواهید در سراى قدس پروردگار و جایگاه رحمتش منزل گزینید و عزیزترین اولیا خدا نزد او باشید ؟ !» (
ظَهَرَ الْفَسَادُ، فَلاَ مُنْکِرٌ مُغَیِّرٌ، وَلاَ زَاجرٌ مُزْدَجِرٌ. أَفَبِهذَا تُرِیدُونَ أَنْ تُجَاوِرُوا اللهَ فِی دَارِ قُدْسِهِ، وَتَکُونُوا أَعَزَّ أَوْلِیَائِهِ عِنْدَهُ ؟)
بدیهى است این استفهام، استفهام انکارى است، و منظور این است : با این وضعى که شما در پیش گرفته اید و در برابر فساد سکوت، یا همکارى دارید نه امر به معروفى در کار است و نه نهى از منکر، هرگز نمى توانید به مقام قرّب خدا نایل شوید و در صف اولیاء الله قرار گیرید.
از این رو در تأکید آن مى افزاید : «هیهات ! هرگز، نمى توان خدا را در مورد بهشت جاویدانش فریب داد، و رضاى او جز با اطاعتش به دست نمى آید» (هَیْهَاتَ ! لاَ یُخْدَعُ اللهُ عَنْ جَنَّتِهِ، وَلاَ تُنَالُ مَرْضَاتُهُ إلاَّ بِطَاعَتِهِ).
اشاره به این که، آنها که در ظاهر مسلمانند و در صفوف اهل ایمان جاى دارند ولى در باطن عملاً با سکوت خود راضى به فسادند، آنها هرگز نمى توانند خدایى را که از اسرار درون انسانها همچون اعمال و گفتار برونشان، آگاه است، فریب دهند. ممکن است چند صباحى دیگران و حتى خودرا بفریبند، ولى آن گاه که در پیشگاه حق ویوم البروز، همه چیز ظاهر و آشکار مى شود غرق ندامت و شرمسارى خواهند شد.
در حدیثى از پیامبر اکرم (صلى الله علیه وآله) مى خوانیم : «لَیْسَ الإیْمَانُ بِالتَّحَلِّی وَلاَ بالْتَّمَنَّیوَلَکِنَّ الإیْمانَ ما خَلصَ فِی الْقَلْبِ وَصَدَّقَهُ الاَْعْمالُ; ایمان، تنها به آرزوها و آراستن ظاهر نیست، ایمان آن است که در قلب راسخ و خالص شود و رفتار انسان آن را تصدیق و تایید کند»(7).
و در آخرین جمله خطبه، براى تأکید بیشتر با صراحت مى فرماید : «خدا لعنت کند کسانى را که امر به معروف مى کنند و خود، آن را ترک مى گویند و نهى از منکر مى کنند و خود مرتکب آن مى شوند !» (لَعَنَ اللهُ الاْمِرِینَ بِالْمَعْرُوفِ التّارِکِینَ لَهُ، وَالنَّاهِینَ عَنِ الْمُنْکَرِ الْعَامِلِینَ بِهِ !)
درست است که از شرایط امر به معروف و نهى از منکر، عمل کردن خود انسان نیست و به تعبیر دیگر امر به معروف و نهى از منکر دو وظیفه مستقل است هر چند خود انسان تارک معروف و عامل به منکر باشد همان گونه که پیامبر اکرم (صلى الله علیه وآله) مى فرماید : «مُرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَإنْ لَمْ تَفْعَلُوهُ وَانْهَواْ عَنِ الْمنُکْرِ وَإنْ لَمْ تَجْتَنِبُوهُ کُلُّهُ; امر به معروف کنید هر چند خودتان آن را به جا نیاورده باشید و نهى از منکر کنید هر چند از همه منکرات اجتناب ننموده باشید»(8).
ولى این کار که انسان امر به معروف کند و خود تارک آن باشد و نهى از منکر کند و خود عامل آن باشد، نوعى نفاق آشکار است و منافق شایسته لعن و نفرین و سرزنش و مجازات است.
و به تعبیر دیگر دوگانگى ظاهر و باطن که سبب فریب مردم مى شود و روح نفاق است از بدترین صفاتى است که انسان را گرفتار حقیقت لعن که همان دورى وبُعد از خداوند و رحمت اوست مى گرداند.
* * *
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار زیبای فرماندهی نیروی انتظامی خراسان رضوی
ستاد امربه معروف و نهی از منکرخراسان رضوی
این تابلو در تمام کلانتری های مشهد نصب میباشد
از طریق۱۹۷ تقدیر و تشکر صورت گیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ امام خمینی ره به آزادی زنان در جامعه
https://eitaa.com/pooyeshesafiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال جالب حاج آقای قرائتی از خانم ها
https://eitaa.com/pooyeshesafiran
📣📣📣📣📣فـــــــوری و مــهــم❌
✅ کاش توانایی داشتم که به کل مردم مومن و انقلابی ایران این بنر رو میفرستادم!👍
🔹 شرکت در این کارگاه از واجباته💯
💡پـــاسخ به تـــمــامی شبهات روز در مورد امــر به معروف و نهی از منکر
🔴کـــاملا رایگان
✅ چهار شنبه ۱۶ فروردین
⏰ ساعت ۲۱ الی ۲۳
🔰لینک پخش زنده ایتا🔰
https://eitaa.com/joinchat/3518955713C6b2bc116ef
💥اگر مایل هستید که هنگام شروع جلسه برایتان پیامک یادآوری ارسال بشود، همین الان عدد «۱» را به سامانه پیامکی 50002615 ارسال نمایید
حتما لینک رو برای بچه مذهبی ها بفرستید ❤
https://eitaa.com/pooyeshesafiran
🔴رهبر انقلاب، عصر امروز: حجاب محدودیت شرعی و قانونی است/ کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است/ خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند/ دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم/ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد
🔴 #بیداری_ملت
✅حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم:
«إنَّ اللَّهَ لَیُبْغِضُ الْمُؤمِنُ الضَّعیفُ الَّذی لا دینَ لَهُ، فَقیلَ: وَ مَاالْمُؤْمِنُ الضَّعیفُ الَّذی لا دینَ لَهُ؟ قالَالَّذی لایَنْهی عَنِالْمُنْکَرِ»
خداوند مؤمن ناتوانی را که دین ندارد، دوست نمیدارد. سؤال شد: مؤمن ناتوان بی دین چه کسی است؟ فرمود آنکه نهی از منکر نمیکند
(الکافی ج۵ص۵۹)
✅ امام صادق علیه السلام :
«ما أقَرَّ قَومٌ بِالمُنکَرِ بَینَ أظهُرِهِم لا یُغیِّرونَهُ إلاّ أوشَکَ أن یَعُمَّهُمُ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ بِعِقابٍ مِن عِندِهِ .»
هر گاه مردمى در برابر زشت کاریهایى که در میانشان صورت مى گیرد دم فرو بندند و آن را تغییر ندهند، زود باشد که خداوند عزّ و جلّ کیفر خود را شامل همه آنان سازد.
(بحار الأنوار ج۹۷ص۷۸حدیث۳۴)
✅حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله وسلم :
« کَیفَ بِکُم إذا فَسَدَت نِساؤکُم ، و فَسَقَ شَبابُکُم ، و لَم تَأمُروا بِالمَعروفِ و لَم تَنهَوا عَنِ المُنکَرِ ؟ !... کَیفَ بِکُم إذا أمَرتُم بِالمُنکَرِ و نَهَیتُم عَنِ المَعروفِ ؟ ! ... کَیفَ بِکُم إذا رَأیتُمُ المَعروفَ مُنکَرا و المُنکَرَ مَعروفا ؟»
چه حالى خواهید داشت آن گاه که زنانتان فاسد شوند و جوانانتان نابکار شوند و شما امر به معروف و نهى از منکر نکنید؟ ... چه حالى خواهید داشت آن گاه که به زشت کارى فرمان رانید و از خوبیها باز دارید؟ ... چه حالى خواهید داشت آن گاه که خوب را زشت شمرید و زشت را نیکو؟
(تهذیب الاحکام ج۶ص۱۷۷حدیث ۳۵۹)
#کانال_پویش_مردمی_سفیران_معروف
@pooyeshesafiran
📹 رهبر انقلاب:
حجاب محدودیت شرعی و قانونی است/ کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است/ خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند/ دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم/ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد
#کانال_پویش_مردمی_سفیران_معروف
@pooyeshesafiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 کار عجیب این دختر خانم رو حتما ببینید
🔺خانم ها مواظب باشید خون شهدا پایمال نشه
https://eitaa.com/pooyeshesafiran
🔴 آثار بی حجابی زنان
🔵 فرزند شیخ رجبعلی خیاط میگوید پدرم چیزهایی می دید که دیگران نمی دیدند. یکی ازدوستان پدرم نقل میکرد. یک روز با جناب شیخ به جایی میرفتیم که دیدم جناب شیخ با تعجب و حیرت به زنی که موی بلند و لبـاس شیـکی داشـت نگـاه میکند
از ذهنم گـذشت که شیـخ به ما می گوید چشمتان را از نامحرم برگردانید و خود ایشان اینطور نگاه میکند! نگاهی به من کرد و فرمـود: توهم میخواهی ببینی من چی میبینم؟ ببین! نگاه کردم دیـدم همینطور از بـدن آن زن مثل سُرب گـداخته ، آتش و سرب مذاب به زمین میریزد و آتش او به کسانی که چشم هایشان به دنبـال اوست سـرایت میکند .
شیخ رجبعلی فرمـود این زن راه میـرود و روحـش یقـه مـرا گـرفته او راه میـرود و مردم را همینطور با خـودش به آتش جهنـم می بَرَد .
📚 کتاب بوستان حجاب ص ۱۰
https://eitaa.com/pooyeshesafiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: حجاب محدودیت شرعی و قانونی است
🔹کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است. خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند.
🔹دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم. کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد.
https://eitaa.com/pooyeshesafiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویژه_انتشار
#فتنه_جدید_آخرالزمان😱
🚨مرد جوانی در خیابان، خانم #چادری را صدا زده و میپرسد:
امکانش هست چند دقیقه وقت شما را بگیرم؟
و بعد
از آن خانم #درخواست میکند که.....🤯😳😱😰😭
شاید نفر #بعدی شما باشید، #هوشیار باشید
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
@pooyeshesafiran
به کانال بپیوندید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆حجت الاسلام قرائتی: روزه نمیگیری؟ نگیر اما ادب رو در مقابل خدا رعایت کن!
⛔️برای خدا گردنکشی نکن، روزه خواریتو علنی نکن!
❗️با خدا میخوای در بیفتی؟!
@pooyeshesafiran
پانزدهم رمضان مصادف با ولادت امام حسن مجتبی(ع) و حرکت حضرت مسلم به سمت کوفه
ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
شب نیمه رمضان سال سوم هجری دومین امام شیعیان حضرت ابو محمد حسن بن علی بن ابی طالب علیه السلام در شهر مدینه به دنیا آمد.(1)
القاب آن حضرت: سید، سبط، امین، حجت، برّ, نقی، زکی، مجتبی، زاهد. رنگ مبارکش سرخ و سفید، دیدگان مبارکش گشاده و چشمانش مشکی بود. گونه مبارکش هموار و محاسنش انبوه و موی سرش مجعد بود. گردن مبارک در نور و صفا مانند نقره صیقل زده، میانه بالا و شانه هایی گشاده داشت و از همه مردم خوش رو تر بود. خضاب بسیار می کرد و بدن شریفش در نهایت لطافت بود.(2)
در روز هفتم ولادت آن حضرت، مادرش فاطمه زهرا سلام الله علیها آن مولود مبارک را در پارچه حریری که جبریل آن را برای پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از بهشت آورده بود، پیچید و خدمت رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم آورد، آن حضرت نام مبارکش را حسن علیه السلام نهاد و گوسفندی برای حضرتش عقیقه نمود.(3)
حرکت حضرت مسلم علیه السلام به سمت کوفه
در این روز و در سال 60 هجری حضرت اباعبدالله علیه السلام جناب مسلم بن عقیل علیه السلام را به کوفه روانه کرد. همراه او پاسخ نامه های کوفیان را داده بود که مضمون آن چنین بود: به سوی شما برادر و پسر عمویم موثق اهل بیت خویش، مسلم بن عقیل را فرستادم. اگر او بنویسد برای من که رای دانایان و بزرگان شما متفق شده بر آن چه در نامه ها درج کرده اید، به زودی به سوی شما خواهم آمد، انشاءالله.(4)
منابع:
1-ارشاد،ج2،ص5. فیض العلام،ص34. بحار الانوار،ج43،ص250 و ج95،ص192. اعلام الوری،ج1،ص599. العدد القویه،ص28. تقویم المحسنین،ص11. تاریخ الخلفا،ص188.
2-منتهی الامال،ج1،ص219و220.
3-ارشاد،ج2،ص5. فیض العلام،ص34. بحار الانوار،ج43،ص250 و ج95،ص192. اعلام الوری،ج1،ص402. کشف الغمه،ج1،ص514. مسار الشیعه،ص7. کافی،ج2،ص480. مصباح کفعمی،ج2،ص599. العدد القویه،ص28. تقویم المحسنین،ص11. تاریخ الخلفا،ص188.
4-فیض العلام،ص35.
https://eitaa.com/pooyeshesafiran
🔴«حرام سیاسی» بودن «کشف حجاب»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
رهبر فرزانه انقلاب در دیدار مسؤولان نظام فرمودند: «کشف حجاب هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی».
«حرام سیاسی» یعنی
1.نافرمانی نسبت به «ارزشهای اجتماعی اسلام»؛
2.همکاری عملی با دشمنان «نظام اسلامی»؛
3.تضعیف بنیانهای اجتماعی و فرهنگی «جامعه اسلامی»؛
4.«تشبّه به کفار و دشمنان دین» در سبک زندگی؛ پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «مَنْ تَشَبَّهَ بِقَوْمٍ فَهُوَ مِنْهُم»؛
5.«امیدوار کردن دشمنان اسلام» نسبت به تأثیرگذار بودن جنگ نرم و تهاجم فرهنگی علیه جامعه اسلامی؛
6. «تعرب بعد الهجره»؛ و «رهاکردن ولایت حق» و پیوستن به ولایت باطل.
بنابراین «حرام سیاسی» ترکیبی از چندین و چند حرام و گناه کبیره دیگر است.
به همین دلیل عقاب و کیفر گناه سیاسی به مراتب سختتر و شدیدتر از گناه فردی است. گناهان فردی را با توبه و پشیمانی میتوان پاک کرد؛ اما گناهان سیاسی و اجتماعی، هم «تضییع حق الناس»اند و هم «تضییع شأن و اعتبار نظام اسلامی» و هم «تضییع حق الولایه و الولی» و تضییع این حقوق هرگز با توبه و پشیمانی شخصی بخشیده نخواهد شد.
#سیاست
#حجاب
#اخلاق_سیاسی
@pooyeshesafiran
🔥حرام سیاسی یعنی چی؟
🔻#حرام_سیاسی، یک عبارت نسبتا جدید ولی بسیار ریشه دار و عمیق است که در دیدار رمضانی نیمه فروردین ۱۴۰۲ توسط رهبر حکیم انقلاب استفاده شد و ایشان #کشف_حجاب را یکی از مصادیق حرام سیاسی برشمردند.
🔻برای ارائه یک تعریف کاربردی از حرام سیاسی، ابتدا چند جمله کلیدی از امام خامنهای تقدیم می شود:
🔹۱- سیاست یعنی اداره درستِ جامعه؛ این جزو دین است. (۸۱/۵/۵)
🔹۲- همه چیزهایی که در شرع حرام است، به توانِ دو در کار سیاسی باید مورد توجّه قرار گیرد و معتبر شمرده شود.(۸۰/۶/۵)
🔹۳- دشمنان با عالِم سیاسی، مرجع سیاسی، فقه سیاسی، دین سیاسی و اسلام سیاسی صریحاً میگویند مخالفند، چون حضور اینها، حضور ضدّ استکباری و ضدّ استعماری است(۱۴۰۰/۱۰/۱۹)
🔸پ.ن: بنابراین می توان گفت:
🔻حرام سیاسی، عمل و رفتار نادرستی است که علاوه بر زندگی خود انسان، به فرآیندها و تعاملات محیط اجتماعی خسارت وارد می کند و حتی زمینه سلطه دشمن خارجی را هم فراهم می کند.
🔻هر حرام سیاسی قطعا حرام شرعی هم است بنابراین آسیب و عقوبت آن مضاعف است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@pooyeshesafiran
✅ بهره گیری از سیستم های هوشمند در برخورد با قانون گریزان و مجرمین، راهکار جدید پلیس کشور
🔹پلیس در اقدامی ابتکاری و به جهت جلوگیری از بروز هر گونه تنش و تزاحم با هموطنان در برقراری قانون حجاب، با استفاده از ابزار و دوربین های هوشمند در اماکن و معابر عمومی، نسبت به شناسایی افراد هنجارشکن اقدام و با ارسال مستندات و پیام اخطار به ناقضین قانون حجاب و عفت عمومی، در زمان و مکان مورد نظر، آنها را نسبت به عواقب قانونی تکرار این جرم مطلع می نماید.
منبع: سازمان اطلاعات فراجا
@pooyeshesafiran