👇👇👇
♨️سوال:
🔰دلیل #رغبت_حضرت_خدیجه (س) برای #ازدواج با پیامبر (ص) چه بود؟
✍️پاسخ:
✅بی تردید ازدواج یکی از ثروتمندان عرب، با جوانی که از مال دنیا بهره چندانی ندارد، نمیتواند ریشه در دلایل و انگیزه های مادی داشته باشد. بنابر این در ریشه یابی این جریان باید جهات معنوی را دنبال کرد.
✍️آیت الله جعفرسبحانی در کتاب فرازهایی از تاریخ اسلام،[۱] به چهار نمونه از این شواهد اشاره می کنند که به طور خلاصه بیان می کنیم:
۱- چنانکه می دانید پیامبر (ص) پیش از ازدواج با خدیجه، زمام تجارت وی را بر عهده داشت. غلام خدیجه به نام میسره، در سفر تجاری همراه پیامبر بود.
پس از بازگشت کاروان، میسره آنچه را در سفر دیده بود برای خدیجه تعریف کرد، از جمله اینکه: محمد (ص) بر سر موضوعی با تاجری اختلاف پیدا کرد. آن مرد به او گفت: به لات و عزّی سوگند بخور تا سخن ترا بپذیرم. محمد (ص) در پاسخ گفت:
پست ترین و مبغوض ترین موجودات پیش من، همان لات و عزی است که تو آنها را می پرستی[۲] و نیز این جریان را که در نزدیک "بصری" (شهر شام)، محمد (ص) زیر سایه درختی نشسته بود، در این حال چشم راهبی که در صومعه نشسته بود به محمد امین (ص) افتاد.
وی از من نام او را سوال کرد و من پاسخ دادم، آنگاه وی گفت: این مرد که زیر سایه این درخت نشسته است، همان پیامبریست که در تورات و انجیل درباره او بشارتهای فراوانی خوانده ام.[۳]
خدیجه با شنیدن این کرامت، شوق مفرطی که سرچشمه آن علاقه به معصومیت محمد «ص» بود، در خود احساس کرد و بی اختیار گفت: میسره! کافی است، علاقه مرا به محمد دو چندان کردی.... سپس آنچه را از میسره شنیده بود برای ورقه بن نوفل نقل کرد و ورقه به او گفت: صاحب این کرامات، پیامبر عربی است.[۴]
۲- روزی خدیجه در خانه خود نشسته بود و یکی از دانشمندان یهود نیز در آن محفل بود، اتفاقاً محمد (ص) از کنار منزل آنها گذشت و چشم آن دانشمند به او افتاد، آن دانشمند فوراً از خدیجه خواست که از محمد (ص) تقاضا کند چند دقیقه در این مجلس شرکت کند.
پیامبر (ص) تقاضای دانای یهود مبنی بر نشان دادن علایم نبوت در بدن خود را پذیرفت.... پس از آنکه دانای یهود از وجود علایم نبوت در محمد (ص) خبر داد خدیجه پرسید:
از کجا می گویی که او حائز چنین مقامی می شود؟ پاسخ داد: من علائم پیامبر آخر الزمان را در تورات خوانده ام و از نشانه های او این است که پدر و مادر او می میرند و جد و عموی وی از او حمایت می کنند و از قریش زنی را انتخاب می کند که سیده قریش است. آنگاه افزود: خوشا به حال کسی که افتخار همسری او را به دست آورد.
۳- ورقه بن نوفل که عموی خدیجه و از دانایان عرب بود، مکرر می گفت: «مردی از میان قریش برای هدایت مردم از طرف خدا برانگیخته می شود و یکی از ثروتمندترین زنان قریش را می گیرد» و چون خدیجه ثروتمندترین زن قریش بود، گاه و بیگاه به خدیجه می گفت: «روزی فرا می رسد که تو با شریفترین مرد روی زمین وصلت کنی.»
۴- خدیجه شبی در خواب دید که خورشید بالای مکه چرخ خورد و کم کم پائین آمد و در خانه او فرود آمد. ورقه خواب وی را چنین تعبیر کرد که: «با مرد بزرگی ازدواج خواهی کرد که شهرت او عالم گیر خواهد شد.»
از طرف دیگر باید توجه داشت که پیامبر اکرم (ص) نیز گر چه از ثروت محروم بود، اما اولا از خاندان معروف قریش بود و ثانیا به راستگویی، امانتداری و اخلاق پسندیده شهرت داشت. چنانکه ابوطالب در مجلس عقد، برادر زاده خود را چنین معرفی کرد:
«برادر زاده من، محمد بن عبدالله (ص)، با هر مردی از قریش موازنه و مقایسه شود، بر او برتری دارد و گر چه از هر گونه ثروتی محروم است، اما ثروت سایه ای است رفتنی و اصل و نسب چیزی است ماندنی.»[۵]
همه این امور نشان می دهد این ازدواج ریشه در جهات معنوی داشته است و به هیچ وجه انگیزه مادی در آن دخالت نداشته است.
در پایان به ذکر حدیثی از پیامبر «ص» در شأن خدیجه اشاره میکنیم که می فرماید: «بهشت مشتاق دیدن چهار زن است: مریم دختر عمران، آسیه دختر مزاحم (همسر فرعون)، خدیجه دختر خویله، و فاطمه دختر محمد «ص».[۶]
📚منابع:
[۱]- ص ۸۲- ۸۵
[۲]- طبقات کبری، ج ۱، ص ۱۳۰.
[۳]- بحار/ ۱۶/ ۱۸.
[۴]- سیره ابن هشام، ج ۱، ص ۷۶.
[۵]- مناقب، ج ۱، ص ۳۰. بحار، ج ۱۶، ص ۱۶.
[۶]- بحار، ج ۴۳، ص ۵۳.
💠♻️💠♻️💠♻️💠♻️💠
♨️ #̈́پ̈́ـ̈́ـ̈́ر̈́س̈́ـ̈́ـ̈́̈́م̈́ـ̈́ـ̈́ان_̈́آنلاین
🔺 @porseman_onlin
آیا سحر واقعا هست و کسی که سحر شده چگونه آن را باطل کند؟.mp3
2.89M
سوال:
#واقعیت_سحر_و_جادو
❓ آیا سحر واقعا هست و کسی که سحر شده چگونه آن را باطل کند؟
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتے #همسرتون رو میبینید ڪه رفته #توی_فڪر و خیال، چه ڪار میڪنید؟
❣پیشنهاد دانلود👌
🔺💧🔺💧🔺💧🔺💧🔺💧
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
🍀🌟🍀🌟🍀
✅پرسش:
ايا در قران و روايات اشاره مستقيمي به اين شده که زن بايد براي بيرون رفتن از مرد اجازه بگيره؟
✅پاسخ:
در قرآن مي فرمايد :
خداوند متعال در قرآن کريم ميفرمايد: الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِم فَالصَّالِحاتُ قانِتاتٌ حافِظاتٌ لِلْغَيْبِ بِما حَفِظَ اللَّهُ...؛ مردان سرپرست زنانند به سبب آنکه خداوند برخى را بر برخى ديگر (مردان را بر زنان در نيروى فکرى و روانى و جسمى) برترى بخشيده و نيز مردان سرپرست همسران خويشاند به خاطر آنکه از اموالشان (براى زنان) خرج مىکنند. پس زنان شايسته مطيع و فرمانبرند و به پاس آنکه خداوند (حقوق آنها را) نگه داشته، آنها هم (در غياب شوهر حقوق و اسرار و اموال او را) نگه دارندهاند.
✍️با توجه به اين آيه مرد چون بخاطر ويزگي هاي روحي و جسمي در منزل مدير است و زن نيز با قبول ازدواج و زندگي مشترک با مرد، تمام لوازم و مقررات ديني و شرعي مربوط به ازدواج را پذيرفته است که مديريت مرد در زندگي نيز از جمله آن لوازم و مقررات است پس بايد در کارهاي خانه مطيع او باشد.
مثلا در يک اداره براي ترک پست اداري بايد از مدير و سرپرست آن اداره و مرکز اجازه گرفت، براي بيرون رفتن از منزل که به منزله يک اداره است بايد از مدير آن، که شوهر باشد اجازه گرفت. و اين مسئله نيز امر عجيبي نيست تا جاي سؤال و تعجب باشد! چطور همين خانم براي خروج از يک ادارهاي که مسئول و رييس آن اداره نسبت به او دغدغه عاطفي و فردي ندارد بلکه فقط در ساعات اداري با او يک رابطه کاري و نسبت به کار او جنبه رياست و مسئوليت دارد خود را ملزم به اجازه و درخواست مرخصي ميداند، اما بخواهد براي خروج از منزل، نسبت به کسي که خداوند حکيم او را رئيس و مسئول خانه و خانواده در تمام ساعات و لحظات زندگي مشترک قرار داده است و حتي دغدغه عاطفي و فردي نيز براي او نسبت به همسر و سلامت او وجود دارد، خود را موظف به اجازه و اطلاع و کسب تکليف نداند؟ پس هر زن منطقي با اندک تفکر و تأملي ميتواند فلسفه اين اذن و اجازه را به روشني درک نمايد و نسبت به آن با کمال ميل، تمکين نمايد.
☘️البته اين نکته به معناي اين نيست که مرد در خانه زور بگويد و خلاف عرف عمل کند بلکه وظيفه دارد همانگونه که در قرآن مجيد آمده: «عاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوف» با زنان به نحو متعارف برخورد نمايند؛ يعني نسبت به برخي از امور مانند رفتن به بازار جهت خريد وسايل ضروري شخصي يا مورد نياز منزل يا رفتن به خانه همسايه براي شرکت در مجالس مذهبي و امثال اين کارها که نوع مردم انجام ميدهند، مسامحه کند و زن را تحت فشار قرار ندهد تا بتوانند در کنار يکديگر به آرامش و سکوني که پروردگار حکيم به آن بشارت داده دست يابند تا موجب برخورداري از رحمت پروردگار گردند.
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
❤️پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
🍃أفضَلُ العَمَلِ أدوَمُهُ وإن قَلَّ
برترين عمل، با دوام ترينِ آنهاست، هر چند اندك باشد🍃
📚 تنبيه الخواطر جلد1 صفحه63
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
﷽
⛔️شبهه👆
❇️پاسخ
💢اطلاعاتی که در نت از ابوالفضل نجفی تهرانی موجود است او را یکی از روحانیون فعال در فضای مجازی مینامد. که در طول مناظرههای انتخاباتی ریاست جمهوری توئیتهای زیادی در حمایت از دولت و انتقاد از رقبای آنها منتشر کرد. ❗️او مدیر انتشارات بهشت اندیشه است. به کتاب، سینما ، عکاسی و البته حضور در #فضای _مجازی علاقه دارد.
.
درست است که متأسفانه امروز در کشور شاهد بروز برخی مفاسد اقتصادی و سوء استفاده از اموال عمومی و پرونده های اختلاس هستیم که به هیچ وجه زیبنده نظام نیست، اما فساد در دوران پیش از انقلاب، سیستماتیک و قانونی بوده است و این بسیار متفاوت است با مفاسد اقتصادی پس از انقلاب که با آن مقابله می شود .
بسیاری از پرونده هایی که امروز تحت عنوان اختلاس، دزدی، پولشویی ، رانت و ... از آن یاد می شود،قبل از انقلاب ،کاملا قانونی و موجه بوده و گویی این موضوع از حقوق مسلم مقامات #پهلوی به شمار می رفته است.
📌تفاوت نظام جمهوری اسلامی با رژیم شاه؟
lish.ir/1GUx
📌بانک جهانی به این سوال پاسخ میدهد: پس از انقلاب وضع اقتصادی مردم بهتر شد یا بدتر؟ +نمودار - مشرق نیوز
http://lish.ir/1GUw
📌چند درصد مردم ایران درسال ۵۶ زیرخط فقر بوده اند؟/مقایسه شاخص های اقتصادی حال و گذشته_خبرآنلاین
lish.ir/1GUv
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدرت عجیب زن
🔴 #استاد_پناهیان
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
مداحی آنلاین - اصول زندگی پیامبر اکرم.mp3
2.55M
﷽
♨️اصول زندگی #پیامبر_اکرم (ص)
👌 سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام رفیعی
🎤 آیت الله وحید خراسانی
#من_محمد_را_دوست_دارم ❤️
#پیامبر_رحمت
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
﷽
🚫شایعه👆
❇️پاسخ
سخنان منتسب به مرحوم روح الله حسینیان شایعه است.
.
روابط عمومی مرکز اسناد انقلاب اسلامی ضمن تکذیب مطلب فوق اعلام کرد: متن کامل و صحیح اظهارات حجتالاسلام #روحالله_حسینیان مربوط به 27 اردیبهشتماه 1392 میباشد که در همان زمان در مطبوعات و خبرگزاریهای رسمی کشور منعکس شده است، نشان میدهد اظهارات منتسب به ایشان صحیح نمیباشد و این فضاسازیهای دروغین با اغراض سیاسی در حال توزیع در شبکههای اجتماعی است.‼️
.
📌متن یاد شده با تحریف و تغییر سخنان ایشان در نشستی در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۹۳ تهیه و منتشر شده است!
ایشان در سخنان خود نه تنها آبادانی کشور را نفی نکرده اند، بلکه هدف #انقلاب را آبادانی همراه با معنویت و دین دانسته اند!
lish.ir/1GUu
#سواد_رسانه
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
☑️پاسخ محکم وکوبنده قرآن به توهین کننده گان به پیامبر اعظم ص در ۳۰ ثانیه زمان ویدئو ...
🍁اللهم عجل لولیک الفرج🍁
#لبیک_یا_رسول_الله
#من_محمد_را_دوست_دارم
#پیامبر_رحمت
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تأثیر روابط آزاد پیش از ازدواج
بر زندگی زناشویی
🔴 #استاد_شهید_مطهری
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
🔰 كَيفَ يُفرَحُ بِعُمُرٍ تَنقُصُهُ السّاعاتُ؟
✍به عمرى كه گذر زمان از آن می کاهد، چگونه می توان دلشاد بود؟
❤️ #امام_علی_علیه_السلام
📚 #غررالحكم_حدیث6983
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
﷽
⛔️شبهه
چرا پیامبر و امامان کنیز و غلام داشتند؟
امام باقر هنگامی که از دنیا رفتند ۶۰ تا برده داشتند
آیا این بردهداری نیست؟
❇️ پاسخ
درست است احکامى؛ مانند احکام ازدواج با بردگان، محرمیت با بردگان، مکاتبه(قرارداد براى آزادى بردگان) و... که در قرآن ذکر شده است، اصل وجود بردگى را در زمان پیامبر(ص) و صدر اسلام اثبات میکند، اما باید گفت که اسلام برنامهی بسیار دقیق و زمانبندى شدهای براى آزادى بردگان دارد که در نتیجه همهی آنها به تدریج آزاد میشوند.
ادامه👇
lish.ir/1H5a
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
هدایت شده از رایحه ی احکام «تخصصی»
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
🔵اعمال روز #هفدهم_ربیع_الاول☝️
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
⚱⚱⚱⚱⚱⚱⚱⚱⚱
🔴فقط #بالینک به #اشتراک بگذارید👇
╭═⊰🍂🌺🌸🍂⊱━╮
http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53
╰═⊰🍂🌺🌸🍂⊱━╯
🔺 حداقل به #یک_نفر ارسال کنید/ممنون
13990813_40515_128k.mp3
16.88M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع). ۹۹/۸/۱۳
#بیانات_رهبری
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲
﷽
♦️ سوال
آیا درست است که امام معصوم(ع) فرموده اند: " ما بزرگترها و کوچکترهایمان را به #دشنام گفتن و #لعن کردنِ آن دو نفر (ابوبکر و عمر) توصیه می کنیم" ؟
آیا این روایت دارای سند و متن معتبری است.
❇️پاسخ
💢نقل و ترویج آن به عنوان حدیث روا نیست زیرا درباره اینکه امام معصوم(ع) چنین عبارتی را فرموده باشند تردیدهای بسیار جدی وجود دارد:
✅اولا:
عبارت عربی این جمله اینست: "وَ نَحْنُ مَعَاشِرَ بَنِي هَاشِمٍ نَأْمُرُ كِبَارَنَا وَ صِغَارَنَا بِسَبِّهِمَا وَ الْبَرَاءَةِ مِنْهُمَا"
اما باید توجه کرد که این عبارت صرفا بخشی از یکی از ویرایش های ضعیف از یک روایتِ چند سطری درباره گفتگوی کمیت بن زید با امام معصوم ع است و در ویرایش های دیگری که مثلا در کافی کلینی نقل شده است این جمله نیست.
بنابراین روایت مورد بحث دارای چند ویرایش متفاوت است یعنی چندگونه نقل شده است. یکی از این گونه ها در کافی کلینی و دو گونه در رجال کشی نقل شده که صرفا در یکی از این ویرایش ها که در رجال محمد بن عمر کشی (قرن 4) با سند شدیدا ضعیف نقل شده است این عبارت یافت می شود.
ویرایشی که کلینی نقل کرده در کتاب الكافي ج : 8 ، ص : 102 ، حدیث شماره 75 آمده است و دو ویرایش متفاوتی که کشی نقل کرده در رجال الکشی، صص:20-207 ، روایت های شماره 261 و 263 قابل دسترسی و مقایسه با یکدیگر هستند.
✅ثانیا:
علت ضعیف بودن سند این روایت آنست که دستکم سه تن از واسطه های نقل این عبارت ، از سوی رجال شناسان عالیقدر شیعه متهم به ضعف و غلو (انحراف از تشیع از سنخ افراطی گری) شده اند بنابراین سندش به شدت ضعیف است.
یکی از این سه واسطه «محمد بن {الحسن بن} جمهور العمی{القمی}» نام دارد که شیخ طوسی فرموده که «غالی»(افراطیِ منحرف) بوده و نجاشی(رجال شناس طراز اول شیعه) درباره اش فرموده: «ضعیف فی الحدیث، فاسد المذهب»
📚رجال الطوسی، ص364 و رجال النجاشی، ص337
✅واسطه دیگری که در زنجیره سند این روایت دچار اتهامات سنگین است «اسحاق بن محمد البصری» نام دارد که شیخ طوسی تصریح کرده که این راوی «متهم به غلو» است(رجال الطوسی، ص384) و نجاشی فرموده که او «معدن التخلیط» است
📚رجال النجاشی، ص74
یعنی «روایات یا عقاید درست و نادرست را با هم مخلوط می کرده و نشر می داده است.
نفر سوم در زنجیره سند «نصر بن صباح» نام دارد که نه تنها وثاقتش اثبات نشده بلکه کشی و نجاشی تصریح کرده اند که از «غالیان» (جراین انحرافی افراطی شیعه) بوده است.
📚رجال الکشی، ص17 و رجال النجاشی، ص428
البته نفر چهارمی نیز در زنجیره سند حضور دارد که نامش «موسی بن بشار الوشاء» است و درباره وثاقت یا عدم وثاقتش هیچ اطلاعاتی در اختیار نداریم بنابراین «وثاقتش نامعلوم است».
طبیعی است اگر چهار حلقه از یک زنجیر پنج حلقه ای غیرقابل اتکا باشند چنین زنجیری به شدت غیرقابل اعتماد است. بنابراین سند این عبارت از نظر علمای رجال شیعه غیر قابل اتکا ارزیابی می شود.
✅ثالثا:
شیوه ای که اهل بیت(ع) در دعاها و زیارتهای معتبر به ما آموخته اند اینست که به جای «اینکه نام مقدسات اهل سنت را بیاوریم و تظاهر به #لعن آنها کنیم» از شیوه زیر پیروی کنیم:
1- لعن ظالمان به صورت کلی
2 - خوشرفتاری با اهل سنت و مدارا با آنان
3- بیان واقعیات تاریخ و مظلومیت اهل بیت (ع) به صورت مستند و به دور از فحاشی
✅اساسا «تظاهر به لعن» با ذکر نام «مقدسات اهل سنت» در هیچ حدیث صحیحی توصیه نشده است و اهل بیت(ع) چنین توصیه ای نفرموده اند. این شیوه ها غالبا ناشی از سلیقه شخصی برخی از افراطی های شیعه نما یا کسانی است که احیانا در برخی لحظات ، احساساتشان بر عقلشان غلبه می کند و برای درست کردن ابرو ، چشم را کور می کنند.
✅به طور کلی باید رفتار شیعیان مصداق آیه شریفه «قولوا للناس حُسنا» باشد. این آیه شریفه خوشرفتاری در رفتار با عموم مردم (خواه شیعه یا سنی یا مسیحی و ..) را توصیه فرموده است. طبیعی است اینکه کسی به نام تشیع بخواهد «تظاهر به لعن مقدسات اهل سنت» کند ، از این آیه شریفه تخطّی کرده است.
✅در پایان خوب است توجه خواننده محترم را به سخنی که سید رضی در نهج البلاغه از امیرالمؤمنین(ع) نقل کرده جلب کنیم که « اِنّي أكره لكُم أن تكونوا سبّابين »
ترجمه: «برای شما ناپسند دارم که #دشنامگو باشید»
📚نهج البلاغه، خطبه 206
⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️💠⭕️
⠀ ⠀ོ ⛅️⠀⠀ོ ⠀🌥⠀ ⠀ོ
╭═━⊰🌸⊱━═╮
@porseman_onlin
╰═━⊰🌸⊱━═╯
╲\ ╭``┓
╭``🌺``╯
┗``╯ \╲