eitaa logo
پرسش آنلاین - سوالات سیاسی
206 دنبال‌کننده
68 عکس
11 ویدیو
0 فایل
👤رضا مهوشی 📖دانشجوی دکتری علوم سیاسی 📝 کارشناس مرکز ملی پاسخ به سوالات دینی 🗣مبلغ تخصصی اندیشه سیاسی و انقلاب اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی 📲 جهت ارتباط و طرح پرسش: @porseshonline_admin اینجا هم هستم: کانال ایران و جهان @Rezamahvashi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسش شماره چهل و دو: ❓سلام وقت بخیر. اگر حماس طوفان الاقصی رو شروع نمی کرد بهتر نبود؟ دیگه این همه مردمشون کشته نمی شدن اصلا چرا این کار رو کرد اگر میشه کامل و در عین حال خلاصه و روون توضیح بدید ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
❓سلام وقت بخیر. اگر حماس طوفان الاقصی رو شروع نمی کرد بهتر نبود؟ دیگه این همه مردمشون کشته نمی شدن اصلا چرا این کار رو کرد اگر میشه کامل و در عین حال خلاصه و روون توضیح بدید ✅ سلام علیکم قضاوت درباره اینکه طوفان الاقصی در زمان مناسبی صورت گرفته است یا خیر و اینکه نتایج بدست آمده از آن تناسبی با میزان شهدا و تخریب های صورت گرفته در غزه داشته است یا خیر نیازمند توجه به چند نکته است. نکته اول اینکه عملبات طوفان الاقصی و دیگر عملیات های حماس و دیگر گروههای مقاومت فلسطینی هیچگاه یک عملیات پیش دستانه و هجومی محسوب نمی شود زیرا همه آنها در پاسخ به اشغال هفتاد و پنج ساله کشورشان توسط رژیم صهیونیستی بود و نباید فلسطینیان را آغازگر جنگ دانست بلکه آنها در حال تلاش برای بازپس گیری خانه و سرزمین شان هستند. نکته دوم اینکه مبارزه با دشمن صهیونیستی یک امر دائمی و همیشگی است و تا پیروزی ادامه خواهد داشت و مردم فلسطین هیچگاه دست از این مبارزه بر نخواهند داشت و حماس و دیگر گروههای فلسطینی چیزی جدا از مردم نیستند و تمامی نیروهای آنان همین مردم فلسطین هستند و نباید تمایزی بین آنها قائل شد. نکته سوم اینکه طرح ریزی و آمادگی برای انجام این عملیات از ماهها قبل توسط نیروهای حماس انجام شده و بررسی های لازم برای انتخاب بهترین زمان شروع این حمله توسط سران حماس انجام شده است و بدیهی است که ما نمی توانیم قضاوتی در این مورد داشته باشیم و باید به تصمیمات آنها احترام بگذاریم. نکته چهارم اینکه فرهنگ مقاومت و شهادت با زندگی فلسطینیان عجین شده و آنها شهادت و هزینه دادن برای نابودی دشمن صهیونیستی را افتخار خود دانسته و هیچگاه از این امر ناراحت و ناراضی نیستند و بارها و بارها در رسانه ها به این امر اشاره کرده اند. لذا ما نمیتوانیم به جای آنها در مورد نحوه زندگی و مقاومت در برابر دشمن به قضاوت بنشینیم و انها را برای تحمل این حجم از آسیب ها سرزنش کنیم. نکته پنجم اینکه این عملیات علیرغم شهدای زیاد و هزینه های زیادی که برای فلسطینیان در پی داشت اما دستاوردهای بی نظیری نیز برای آنها محقق کرد. آبروریزی سیستم امنیتی اسرائیل و غافلگیر شدن همه جانبه در این عملیات، تلفات بسیار زیاد از صهیونیست ها، آزادی بسیاری از زندانیان قدیمی فلسطینی در اسرائیل، جبهه بندی افکار عمومی جهان علیه رژیم صهیونیستی، شکل گیری یک اجماع جهانی دولتی علیه اسرائیل و قطع روابط دیپلماتیک بسیاری از کشورها با آن، آسیب دیدن بسیاری از زیرساخت ها امنیتی، اقتصادی، سیاسی و نظامی اسرائیل تنها قسمتی از این دستاوردهاست. لذا باید گفت که این عملیات سرآغازی بر شروع روند نابودی رژیم صهیونیستی است که آرزوی همیشگی و دیرینه فلسطینیان و همه مسلمانان و همه حق خواهان جهان است. موفق باشید ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسش شماره چهل و سه: ❓ سلام بارها از طریق اطرافیان در مورد خشونت ماموران اطلاعاتی نسبت به افرادی که در مورد نظام بدگویی می کنند شنیده ام ، مثلا با چوب و چماق به جون اونا میفتن ، چرا با اینگونه کارها ، برخوردی صورت نمی گیرد ؟ ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
❓ سلام بارها از طریق اطرافیان در مورد خشونت ماموران اطلاعاتی نسبت به افرادی که در مورد نظام بدگویی می کنند شنیده ام ، مثلا با چوب و چماق به جون اونا میفتن ، چرا با اینگونه کارها ، برخوردی صورت نمی گیرد ؟ ✅ سلام علیکم در ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که شایعات و مطالب غیرواقعی پیرامون رفتار نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی در جمهوری اسلامی بصورت بسیار گسترده در فضای مجازی در حال تولید و انتشار است که نقل اینگونه مطالب نیز هدفی جز تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران را دنبال نمی کند. اما ذکر یک نکته نیز خالی از لطف نیست. برخورد با مجرم در همه مراحل طبق نظر قاضی و مقام مقضایی است و هرگونه برخورد خارج از روال قضایی و بدون مستند شرعی و قضایی طبیعتا مورد پیگیری خواهد بود و مامور خاطی مجازات خواهد شد اما بررسی این نکته ضروری است که منظور از برخورد سخت چیست؟ آیا برخورد جدی در حین دستگیری مجرمی که از قبول جرم خود خودداری کرده و در مقابل ماموران قانون مقاومت می کند امری خلاف عرف و منطق است؟ بدیهی است که این امر در هیچ کشور و سیستم حکومتی امری ناروا دانسته نمی شود. به یقین می توان گفت در نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران هیچگاه با مجرمی که جرم خود را پذیرفته و در مقابل مامور قانون خشونت به خرج نداده و رفتارهای نامتعارف انجام نمی دهد، هیچگونه برخورد سختی صورت نمی گیرد. در درجه بعدی اینکه نباید انتظار داشت که نحوه برخورد با مردم عادی و نحوه برخورد با یک خرابکار و آشوبگر یکسان باشد. اما این برخوردها و اقدامات در مورد کسانی نیست که صرفا از نظام بدگویی کرده باشند! بطلان این ادعا با مشاهدات عینی همه افراد جامعه در تضاد و تناقض است زیرا هستند افرادی که به راحتی و صراحت از نظام و مقامات آن بدگویی کرده و هیچ برخوردی هم با آنها صورت نمی گیرد و اساسا این اقدام تا جایی که منجر به توهین علنی به اشخاص رده بالای کشور و مصداق نشر اکاذیب علیه نظام نشود جرم تلقی نمی شود. بسیاری از روزنامه ها و اشخاص دارای تریبون به راحتی از نظام و سیاست های آن بدگویی کرده و هیچ واکنشی در مقابل آنها صورت نمی گیرد آنوقت چگونه می توان مدعی برخورد سخت با افراد منتقد و مخالف شد؟ ادعای برخورد با چوب و چماق نیز بنظر می رسد که از سنخ همان شایعات و اخبار نادرستی باشد که ساخته ذهن افراد است. احتمالا منظور اطرافیان شما از «افرادی که در مورد نظام بدگویی می کنند» کسانی بوده اند که با اقدامات خرابکارانه در آشوب های مختلف دستگیر شده اند که برخورد سخت و جدی و بدون مماشات سزای این دسته از افراد است و جای هیچگونه دلسوزی برای آنها که علیه امنیت ملی کشور و مردم اقدام کرده اند باقی نمی گذارد. موفق باشید ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسش شماره چهل و چهار: ❓سلام خداقوت سوالی که بعضا شنیدم اینه که چرا ما اسرائیل رو به عنوان اشغالگر میشناسیم ولی روسیه را نه؟ میفهمم که شدت کار و عوامل مختلفی باعث میشه که واکنش ما متفاوت باشه منتها میخوام بدونم مگر اینها از یک جنس نیستند؟ ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
❓سلام خداقوت سوالی که بعضا شنیدم اینه که چرا ما اسرائیل رو به عنوان اشغالگر میشناسیم ولی روسیه را نه؟ میفهمم که شدت کار و عوامل مختلفی باعث میشه که واکنش ما متفاوت باشه منتها میخوام بدونم مگر اینها از یک جنس نیستند؟ ✅ علیکم السلام . در ابتدا باید این نکته را مد نظر داشته باشید که جمهوری اسلامی ایران با هیچ کشوری عقد اخوت نبسته و اتحاد های زمانی و منطقه ای سبب نمی شود تا جنایات و رفتارهای اشتباه کشورهایی همچون روسیه و چین و ... نادیده گرفته شود کما اینکه بارها اتفاق افتاده است که رفتار نادرست کشورهایی همچون روسیه باعث شده تا جمهوری اسلامی واکنش نشان داده و آن را محکوم کند اما در خصوص سوالی که شما مطرح کرد باید بدانیم که دلیل اصلی اشغالگر دانستن رژیم صهیونیستی اینست که این رژیم بدون رضایت مردم فلسطین وارد سرزمین آنها شده و آن را به اشغال خود در آورده است و دیدگاه مردم فلسطین نیز هیچ اهمیتی برایش ندارد و صراحتا سخن از مالکیت بر این سرزمین بر زبان می آورد اما روسیه در جنگ اوکراین از همان ابتدا اعلام کرد که به دنبال تصرف سرزمین اوکراین نبوده و صرفا سرزمین هایی که مردم روس نشین در آن ساکن هستند و نسبت به الحاق به روسیه علاقه مند هستند (برگزاری همه پرسی) را به خاک خود الحاق خواهد کرد و این اتفاق در خصوص چند استان اوکراین رخ داد. دلایل حمله روسیه به اوکراین نیز تفاوت اساسی با دلایل حمله رژیم صهیونیستی به فلسطین دارد. روسیه دارای مرز مشترک با اوکراین بوده , و از طرفی اوکراین نیز یکی از متحدین جدی آمریکا به شمار می آید و در سالهای اخیر بارها درخواست عضویت در ناتو را مطرح کرده بود که در صورت موافقت با آن، ناتو به مرزهای روسیه دست پیدا می کرد و این مسئله خطرات بسیار جدی برای امنیت ملی روسیه در پی داشت و وقوع جنگ بین ناتو و روسیه امری اجتناب ناپذیر بود. لذا روسیه پس از هشدارهای مکرر و جدی که در زمینه پذیرش اوکراین در ناتو به جبهه غرب داده بود، دست به کار شده و برای تامین امنیت مرزهای خود به اوکراین حمله کرد از طرف دیگر، بسیاری از ایالت های روس نشین اوکراین خواستار الحاق به روسیه را داشتند که از طرف اوکراین به رسمیت شناخته نمی شد و این مسئله روسیه را واداشت تا برای تحقق خودمختاری شهروندان روس تبار اوکراین دست به اقدام مستقیم بزند. هرچند ما هیچگاه طرفدار جنگ نبوده و کشتار غیرنظامیان را به هیچ وجه و از سوی هر کشوری که رخ بدهد تایید نمی کنیم اما تفاوت رفتار رژیم صهیونیسیتی و روسیه کاملا مشهود است. بدیهی است اگر روسیه نیز رفتاری شبیه رژیم صهیونیسیتی از خود بروز دهد، او را نیز اشغالگر دانسته و رفتارش را محکوم می کنیم. موفق باشید ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسش شماره چهل و شش: ❓ سلام و خدا قوت به شما. بنده یک شیعه افغانستانی هستم که ۴۵ ساله هستم و در ایران به دنیا آمدم و همینجا زندگی میکنم. همینطور که شما هم میدانید شیعیان افغانستان بدلیل حاکمیتی که در افغانستان وجود داشته از قدیم تا به امروز ، شیعیان کم کم مجبور به مهاجرت شدند و به کشوهای همسایه علی الخصوص ایران چون یک کشور شیعه هست مهاجرت کردند.مخصوصا در این یکی دو سال گذشته خیلی از شیعیان افغانستان به ایران پناه آوردن و دلیلش را شما هم میدانید که طالبان چقدر به مردم شیعه کینه دارند و شاهد نسل کشی مردم شیعه افغانستان هستین. من درک نمیکنم که که چرا ایران از شیعیان حمایت نمیکند که هیچ حتی از طالبان و کارهایشان بارها حمایت هم کرده و هم اینکه میبینیم از مردم فلسطین که سنی های متعصبی نیز هستند اینچنین حمایت میشود ولی از هم مذهبان خود هیچ حمایتی نمیشه. ما مردم شیعه افغانستان از قدیم به جمهوری اسلامی ایران ارادت داشته وداریم و این را همیشه نشان داده ایم. در جنگ ایران و عراق بسیار شهید دادیم و دایی خودم در گردان ابوذر که همه اعضای این گردان که بالغ بر هزار نفر بودن از شیعیان افغانستان بودند حضور داشته و در جنگ شهید شدند. حالا واقعاً درک نمیکنم که چرا با ما که حدود ۵۰ سال هست که اینجا زندگی میکنیم ایطور برخورد میشه و ما از بسیاری حقوق که در این زمانه از واجبات هست بر خوردار نیستیم ولی از سنی ها اینطور حمایت میکنن!!!! ببخشید که وقت شما را گرفتم توی مغزم خیلی سواله و من رو واقعاً گیج کرده ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
❓ سلام و خدا قوت به شما. بنده یک شیعه افغانستانی هستم که ۴۵ ساله هستم و در ایران به دنیا آمدم و همینجا زندگی میکنم. همینطور که شما هم میدانید شیعیان افغانستان بدلیل حاکمیتی که در افغانستان وجود داشته از قدیم تا به امروز ، شیعیان کم کم مجبور به مهاجرت شدند و به کشوهای همسایه علی الخصوص ایران چون یک کشور شیعه هست مهاجرت کردند.مخصوصا در این یکی دو سال گذشته خیلی از شیعیان افغانستان به ایران پناه آوردن و دلیلش را شما هم میدانید که طالبان چقدر به مردم شیعه کینه دارند و شاهد نسل کشی مردم شیعه افغانستان هستین. من درک نمیکنم که که چرا ایران از شیعیان حمایت نمیکند که هیچ حتی از طالبان و کارهایشان بارها حمایت هم کرده و هم اینکه میبینیم از مردم فلسطین که سنی های متعصبی نیز هستند اینچنین حمایت میشود ولی از هم مذهبان خود هیچ حمایتی نمیشه. ما مردم شیعه افغانستان از قدیم به جمهوری اسلامی ایران ارادت داشته وداریم و این را همیشه نشان داده ایم. در جنگ ایران و عراق بسیار شهید دادیم و دایی خودم در گردان ابوذر که همه اعضای این گردان که بالغ بر هزار نفر بودن از شیعیان افغانستان بودند حضور داشته و در جنگ شهید شدند. حالا واقعاً درک نمیکنم که چرا با ما که حدود ۵۰ سال هست که اینجا زندگی میکنیم ایطور برخورد میشه و ما از بسیاری حقوق که در این زمانه از واجبات هست بر خوردار نیستیم ولی از سنی ها اینطور حمایت میکنن!!!! ببخشید که وقت شما را گرفتم توی مغزم خیلی سواله و من رو واقعاً گیج کرده ✅ خدمت شما برادر افغانستانی عزیز عرض ارادت و سلام دارم آنچه در اسلام همواره ورد تاکید و اهمیت است، ایمان و تقواست. زنگ و نژاد و قومیت هیچ ارزشی از دیدگاه اسلام ندارد. اسلام مرزهای جغرافیایی را به رسمیت نشناخته و همه مسلمانان را تحت امت اسلامی قرار می دهد. برادران مسلمان افغانستانی نیز در امت واحده اسلام اند. جمهوری اسلامی ایران نیز علیرغم لزوم تبعیت از قوانین بین المللی در خصوص مرزهای جغرافیایی، همواره یاری گر و یاور مسلمانان در اقصی نقاط جهان بوده است البته این حمایت به معنای دخالت در امور داخلی کشورها نیست. اصل ۱۵۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از این قرار است: «جمهوری اسلامی ایران، سعادت انسان در کل جامعه بشری را آرمان خود می‌داند و استقلال و آزادی و حکومت حق و عدل را حق همه مردم می‌شناسد، بنابراین در عین خودداری کامل از هر گونه دخالت در امور داخلی ملّت‌های دیگر، از مبارزه حق‌طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه از جهان حمایت می‌کند.» این سیاست در خصوص برادران مسلمان با شدت بیشتری پیگیری می شود. تفکیک بین سنی و شیعه در تقابل با جبهه کفر و شرک، تفکیک درستی نیست و با نگاه وحدت گرایانه جمهوری اسلامی در تعارض است پس نباید گفت که چرا جمهوری اسلامی از سنی ها حمایت می کند! چون که نگاه جمهوری اسلامی یک نگاه امت محور است. اما آیا واقعا جمهوری اسلامی از مسلمانان افغانستان حمایت نکرده است؟ بنظر می آید که اینچنین نیست و بر خلاف دیدگاه شما، جمهوری اسلامی در برهه های مختلف حامی و یاور مردم مسلمان افغانستان بوده است. حضور بیش از پنج میلیون برادران و خواهان افغانستانی در ایران و بهره مندی از امکانات و امنیت این کشور یک نمونه از این حمایت هاست. اینکه طالبان در افغانستان بر سر کار آمده و در حال نسل کشی شیعیان (البته این ادعا نیازبه بررسی دارد) است امر دردناکی است ولی آیا جمهوری اسلامی هیچگاه طالبان را در رفتارهایش تایید کرده است؟ جمهوری اسلامی به عنوان یک کشور و یک موجودیت سیاسی با همسایگان خود در ارتباط است و افغانستان نیز یک از آنهاست ولی این به این معنا نیست که جمهوری اسلامی در حال کمک به طالبان است. یک دانستن رژیم صهیونیستی و طالبان و همچنین مردم افغانستان و مردم فلسطین یقینا صحیح نیست. طالبان به هر ترتیب یکی از اقوام افغانستان اند و بیگانه و اشغالگر محسوب نمی شوند هرچند که در شیوه حکومت داری نقائص فراوانی داشته و مرتکب ظلم ها و حنایات زیادی در حق شیعیان می شوند. اما رژیم صهیونیستی به دنبال نابودی اسلام و مسلمین است و مقابله با آن وظیفه هر مسلمانی است. البته این نکته را می پذیرم که شاید بتوان گفت، حمایت های جمهوری اسلامی هنوز به نقطه ایده آل نرسیده اما نباید اقدامات و حمایت های گسترده اش از مردم مظلوم افغانستان را نادیده گرفت. ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسش شماره چهل و هفت: ❓چرا با اینهمه ذخایر نفت و گاز ... کشور ما این همه فقیر دارد. ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
❓چرا با اینهمه ذخایر نفت و گاز ... کشور ما این همه فقیر دارد. ✅ سلام علیکم در ابتدا باید نکته ای را خدمت شما عرض کنم. کشور ایران از لحاظ وضعیت فقر و تعداد فقرا وضعیت چندان نامناسبی نداشته و با توجه به مشکلات عدیده و بحران هایی که در طی این چند دهه با آن مواجه بوده است، عموم مردم از زندگی نسبتا مناسبی برخوردار هستند هرچند درصدی از مردم نیز با فقر دست و پنجه نرم می کنند که همان میزان کم نیز زیبنده نظام اسلامی نیست اما به هر ترتیب وجود فقر و فقرا در جامعه ای با وسعت ایران و با این تعداد جمعیت امری اجتناب ناپذیر است. با این وجود با مراجعه به آمارهای بین المللی می توان فهمید که میزان فقرنسبی و فقر مطلق در ایران در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان درصد و رقم پایین تری را نشان می دهد.(1) لذا باید توجه داشته باشیم که صرف وجود مشکلات اقتصادی و سختی در تامین کالاهای غیرضروری به معنای فقر نیست. نکته دوم اینکه برخورداری از منابع طبیعی غنی و گسترده همچون نفت و گاز یکی از بزرگترین نعمت های الهی در حق مردم ایران است. دولت ها از دیرباز تا کنون برای تامین مخارج اداره کشور، تکیه زیادی بر درآمد حاصل از فروش نفت و گاز داشتند و به تعبیری اقتصاد ایران یک اقتصاد متکی به نفت بوده است. اتکای به نفت در دوران پهلوی درصد قابل توجهی از اقتصاد کشور را درگیر خود کرده و سبب شده بود تا دولت ها با خاطری آسوده به خرج کردن درآمدهای نفتی پرداخته و فکری به حال تولید و صنعت نداشته باشند و همین امر باعث به خطر افتادن امنیت شغلی و غذایی کشور شده بود. پس از انقلاب نیز تا مدتی همین رویه بر کشور حاکم بود. وقوع جنگ و هزینه های گزاف بازسازی پس از آن بسیاری از درآمدهای کشور را به خود اختصاص داده و مانع از پیشرفت اقتصادی کشور شد. در سه دهه اخیر دولت ها همواره در تلاش اند تا میزان اتکای خود به نفت را کاهش داده و تمام توان خود را به تقویت چرخه تولید و صنعت اختصاص دهند و بدیهی است که این امر نیازمند سرمایه گذاری سنگین است که بخشی از هزینه های بلند مدت کشور محسوب می شود. اداره کشوری با این وسعت و جمعیت نیازمند درآمدهای بسیار کلان و هنگفت است که درآمد حاصل از فروش نفت و گاز و مشتقات آن جزئی از آنهاست و نباید کشوری همچون ایران را با کشورهای بسیار کوچک و کم جمعیت خلیج فارس همچون امارات و کویت و بحرین و قطر مقایسه کرد. زیرا آنها علاوه بر اینکه تقریبا هیچ سرمایه گذاری بر روی تولید و صنعت نکرده اند، جمعیت به مراتب کمتر و وسعت سرزمینی بسیار کمتری از ایران دارند و طبیعتا مخارج اداره کشورشان نیز بسیار بسیار کمتر از ایران است. نکته بعدی هم اینکه ایران در طی چهاردهه گذشته همواره با جنگ و درگیری و آشوب و تحریم مواجه بوده و بخش اعظم توان کشور صرف مقابله با تهدیدات شده و فرصت چندانی برای اقدامات اقتصادی در جهت کاهش فقر و نابرابری در اختیار نظام و مسئولین نبوده است و آمارهای امیدوار کننده اقتصادی (2) موجود در چنین شرایطی بدست آمده است که نشان می دهد جمهوری اسلامی در آینده می تواند یکی از کشورهای موفق در زمینه مهار فقر و پیشرفت اقتصادی باشد. موفق باشید پی نوشت: 1- وبگاه بانک جهانی که آمار فقر را در مورد همه کشورها منتشر می کند : https://pip.worldbank.org/country-profiles/IRN 2- مراجعه کنید به https://tn.ai/2664282 ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پرسش شماره چهل و هشت: ❓سلام و خسته نباشید؛ چنان چه می دانیم، رهبران انقلاب با بمب اتم و هرگونه سلاح کشتار جمعی مخالف هستند. آیا این مخالفت صرفاً درمورد استفاده از این سلاح هاست یا به کلی درمورد برخورداری از این سلاح ها؟ ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
❓سلام و خسته نباشید؛ چنان چه می دانیم، رهبران انقلاب با بمب اتم و هرگونه سلاح کشتار جمعی مخالف هستند. آیا این مخالفت صرفاً درمورد استفاده از این سلاح هاست یا به کلی درمورد برخورداری از این سلاح ها؟ ✅ سلام علیکم سلاح های اتمی و هسته ای طبق قوانین بین المللی جزو سلاح های کشتار جمعی یا همان Weapon of mass destruction محسوب می شود و جمهوری اسلامی بنابر دیدگاه شرعی و استراتژیک، اعلام کرده که هیچگاه در راه رسیدن به آن تلاش نخواهد کرد. نکته مهمی که باید مدنظر داشت اینست که برخلاف تصور عموم مردم، محدودیت های شرعی و فقهی تنها دلیل جمهوری اسلامی برای ممنوعیت دستیابی به تسلیحات هسته ای نیست بلکه در اختیار داشتن این تسلیحات حتی از لحاظ مولفه های روابط بین الملل و مسائل استراتژیک هم هیچ صرفه و توجیهی برای کشور ندارد زیرا بازدارندگی نظامی و امنیتی مورد نیاز برای کشور با هزینه و تبعات حقوقی و بین المللی بسیار کمتر توسط تسلیحات راهبردی دیگر تامین شده و نیازی به تسلیحات پرهزینه و کم کاربرد هسته ای وجود ندارد.(1) نکته بعدی اینکه هرچند تولید سلاح هسته ای لزوما به معنای استفاده از آن نیست اما یقینا به این معناست که اگر شرایط به گونه ای پیش برود که نیاز به استفاده از آن باشد، کشور دارنده آن هیچ ابایی از استفاده از آن ندارد اما کشوری همچون جمهوری اسلامی، استفاده از سلاح های کشتار جمعی را مغایر با گفتمان و دکترین نظامی - امنیتی خود می داند و به همین دلیل نیز هیچ ضرورتی برای تولید و نگهداری آن احساس نمی کند. بدیهی است که برخورداری از این سلاح ها مستلزم هزینه های بسیار گزاف در زمینه تولید و نگهداری است و اگر بنای بر استفاده از آن وجوود نداشته باشد (که در جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد) عملا برخورداری از آن امری عبث و بیهوده و زیانبار است و هیچ توجیه عقلی و منطقی ندارد. لذا جمهوری اسلامی با تولید، برخورداری و استفاده از این تسلیحات و دیگر تسلیحات کشتارجمعی مخالف است و آن را محکوم می کند. موفق باشید پی نوشت: 1- جهت مطالعه بیشتر به https://www.tabnak.ir/004aZH مراجعه کنید. ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .
recording-20240103-190820.mp3
6.99M
بسم الله... انا لله و انا الیه راجعون 🔹 چند دقیقه ای در خصوص حادثه تروریستی کرمان و لزوم اتخاذ راهبرد رسانه ای واحد بین نیروهای انقلاب 🔉 در صورت صلاحدید، در گروههای خودتان نشر بدهید. 🎙حجت الاسلام رضا مهوشی ┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄ پی ما را در ایتا بگیرید: پاسخگویی به سوالات:@porseshonline ایران و جهان@Rezamahvashi .