مداحی_آنلاین_یک_عهد_حجت_الاسلام_عالی.mp3
5.38M
♨️یک عهد
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
💠 امام رضا علیه السلام
🔹الْمُسْتَتِرُ بِالْحَسَنَةِ تَعْدِلُ سَبْعِينَ حَسَنَةً
🔸يك كار نيك پنهانى، با هفتاد كار نيك [علنى] برابرى مىكند .
📗الکافي ج2 ص428
@ahlolbait
دنیـــــای مـــــن:
ﺗﻮ ﺑﺎﺷﯽ ﻣن...
ﻗﺪﻡ ﺑﻪ ﻗﺪﻡ ﻓﺪﺍﯾﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ
ﺗﻮ ﺑﺎﺷﯽ...
ﺍﺯ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﺟﻠﻮ ﻣﯽ ﺯﻧم...
ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﺭﻫﺎﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﺩﻫﻦ ﮐﺠﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
ﺑﻪ ﺑﻦ ﺑﺴﺖ ﻫﺎ...
ﺑﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﺎﻡ...
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ " ﺗﻮ " ﺑﺎﺷﯽ ﻭ ﻣﻦ...
ﻧﺸﺎﻧﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﮔﻢ ﮐﻨﻢ...
ﺭﺍﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﻧﻢ...
ﺗﺎ ﻫﻤﻪ ﺑﻔﻬﻤﻨﺪ...
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦِ ﮐﻢ ﺣﻮﺍﺱ...
ﺧﺎﻧﻪ ﺁﻥ ﺟﺎﺳﺖ ﮐﻪ " ﺗﻮ " ﺑﺎﺷﯽ...
ﻗﺪﻡ ﺑﻪ ﻗﺪﻡ ﻓﺪﺍﯾﺖ ﺷﻮﻡ...
✅کانال عاشقان شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ | علی آقا؛ سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی در رابطه با شهید علی ماهانی از فرماندهان لشکر ۴۱ ثارالله
✅کانال عاشقان شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
هدایت شده از نشر شهید هادی
اوایل انقلاب بود و هنوز بحث حجاب جدی نشده بود.
دختر دانشجو از استادش [شهید دیالمه] سوالی میپرسد.
شهید دیالمه سرش را پایین میاندازد و جواب میدهد ...
✅ دختر دانشجو عصبانی میشود و میگوید:
مگر تو استاد ما نیستی؟! چرا نگاهم نمیڪنی؟!
شهید دیالمه گفت:
اگر به تو نگاه ڪنم، اونی ڪه باید نگاهم ڪنه، دیگه نگاهم نمیڪنه ...!
#شهید_عبدالحمید_دیالمه
#پویش_حجاب_فاطمے
🔰 اطلاعنگاشت | مروری بر مطالبات رهبرانقلاب در متن تنفیذ حکم ریاست جمهوری
🔹برای اعتلای ایران
🔻 رهبر انقلاب: حضرت آیتالله خامنهای در متن تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ملت ایران را تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها دانستند و مهمترین مأموریتهای دولت جدید را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود. ۱۴۰۰/۵/۱۲
#تنفیذ_سیزدهم
📥 نسخه قابل چاپ👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=48408
🔰سخننگاشت | ظرفیتهای کشور بیشتر از مشکلات است
🔹برای غلبه بر کمبودها تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر لازم است
🔻رهبر انقلاب: این روزها از کمبودها و مشکلات گفته میشود؛ خب بله کمبودها زیاد است، مشکلات هم زیاد است؛ ظرفیتها زیادتر از مشکلات است. ظرفیتهای فراوانی در کشور وجود دارد. تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر لازم است و مطمئناً استفاده از این ظرفیت ها به کمبودهای کنونی غلبه خواهد کرد. ۱۴۰۰/۵/۱۲
🏷 #تنفیذ_سیزدهم | بیانات در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
💻 @Khamenei_ir
🔰 اطلاعنگاشت | تنفیذ خدمت
🔻مروری بر مضامین مهمِ بیانات رهبرانقلاب در مراسم تنفیذ دورههای مختلفِ ریاستجمهوری
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری در دورههای مختلف، نکات و توصیههای مهمی را خطاب به رئیس جمهور و دولتمردان مطرح کردهاند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
#تنفیذ_سیزدهم
💻 @Khamenei_ir
🔰 #تحلیل_و_تبیین | تحول بر مبنای بیانیه گام دوم
👈🏼 سخنرانی رئیس جمهور منتخب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری
🔻آنچه مردم از دولت جدید خواستهاند یک تحول است. این تحول اجتنابناپذیر است برای کشور و باید اتفاق بیفتد. برنامهی دولت، برنامهی تحول است و این تحول مستند است به سند بسیار ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی. سند ماندگار بیانیهی گام دوم مستند اقدامات دولت خواهد بود در این سند که رهبری فرزانه انقلاب اسلامی بسیار حکیمانه نوشتهاند، هم وضع موجود بخوبی ترسیم شده، هم وضع مطلوب. ما از اصحاب «ما میتوانیم» هستیم. یقین داریم با همهی موانع و مشکلاتی که وجود دارد، امروز راه برای برونرفت از این مشکلات کاملاً وجود دارد و ارادهی جدی برای رفع مشکلات بحمدالله وجود دارد.
#تنفیذ_سیزدهم
🔍 متن کامل را بخوانید👇
Farsi.khamenei.ir/others-note?id=48414
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | دیدار خصوصی آقا
🔶 آرزویی که پای تابوت مستجاب شد
🔰 مجموعه کلیپهای #حکایت_سر
برشهایی پرجاذبه و زیبا از زندگانی #شهید_حججی ان شاءالله هر شب تا سالروز شهادت ایشان منتشر میشود.
#داستان_نوزدهم
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: یقین داریم با وجود همه موانع، راه برای برونرفت از مشکلات کاملاً وجود دارد
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کنترل فضای مجازی توسط والدین
✍جوان بصیر٣١٣
┈┈••✾••┈┈
🔮@Javanebasir313
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸تنفیذ یعنی اعطای مشروعیت🔸
قرآن دربارۀ «داوود، طالوت و جالوت» مطلبی گفته که میتوانیم از آن بهرهبرداری کنیم.
امت بنی اسرائیل به پیامبرشان عرض کردند: «پادشاهی برای ما مبعوث کن که در خدمت او در راه خدا بجنگیم». خیلی مطلب در این آیه هست؛ یکی از آنها این است که پادشاه را باید پیغمبر انتخاب کند و میآمدند از پیغمبر میخواستند که تو پادشاه را انتخاب کن.
وقتی خدا این مطلب را نقل میکند معنایش این است که در اسلام هم همینطور است. به همین دلیل، رئیس جمهور که مسئول قدرت اجرایی است، با اینکه مردم به او رأی میدهند اما رئیس جمهور نمیشود مگر بعد از تنفیذ مقام رهبری. یعنی رهبری، او را رئیس جمهور میکند. به همین خاطر، قبل از تنفیذ، به او میگویند «رئیس جمهور منتخب»، اما بعد از تنفیذ به او میگویند «رئیس جمهور».
همین رهبر بزرگوار هم وقتی رئیسجمهور شدند، امام راحل در حکم تنفیذشان نگفت من ریاست جمهوری شما را تنفیذ میکنم بلکه گفت: «رأی ملت را تنفیذ و ایشان را به سمت ریاست جمهوری اسلامی ایران #منصوب_نمودم».
آیه هم همین را میگوید: «إِذْ قَالُوا لِنَبِيٍّ لَهُمُ ابْعَثْ لَنَا مَلِكًا نُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّه».
وقتی مردم خودشان فردی را صالح دانستند و انتخاب کردند، او آراء مردم را دارد، اما حکم او نافذ نیست. وقتی «ولی فقیه» امضاء کرد، یعنی از این به بعد حکم رئیس جمهور نافذ میشود. تنفیذ به معنای دریافت مشروعیت است.
البته رهبری به رأی مردم احترام میگذارد و بر مبنای انتخابی که مردم کنند تصمیم میگیرد. مردم هستند که چشم دارند و انتخابگر هستند.
@haerishirazi
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
🗂 پروندۀ نکتهها دربارۀ شاخصهای دینداریِ مردم ایران
(آیا ایرانیان بعد از انقلاب اسلامی دیندارتر شدهاند یا خیر؟)
⬇️⬇️
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 ولایت، عمود خیمه دین است و سرپا نگه داشتن این عمود در عصر غلبۀ لیبرالدموکراسی، بزرگترین شاخصۀ دینداری ملت ایران است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ سؤالی که امروز مطرح میکنند این است که شما وقتی میگویید امام(ره) احیاگر تفکر دینی در جهان مدرن امروز است، آیا میتوانید به این سؤال پاسخ دهید که دینداری در رژیم پیشین میان مردم بیشتر رواج داشته است یا در انقلاب اسلامی و در زیر سایۀ ولایتفقیه؟
در جواب باید بگوییم اولاً دینداری یعنی چه؟ آیا دینداری یعنی عمل به شریعت؟ بله، قطعاً عمل به شریعت، دینداری است ولی دین، باطنی دارد و ظاهری. باطنِ دین، ولایت حقه است و باطن دینداری هم استقامت بر ولایت حقه است و شریعت، ظاهر آن است و بهاندازۀ ظاهر اهمیت دارد، اما اهمیت آن بهاندازه ولایت حقه نیست.
◀️ اگر دینداری را با مقیاس خُرد یعنی شریعت بسنجید، ممکن است انسان فریب بخورد و بگوید سطح دینداری کاهش یافته، اما اگر دینداری را با مقیاس کلان بسنجیم، لازم است یک شاخصه برای مطالعه معرفی کنیم؛ یک جمعیتی بهنام ملت ایران، حکومتی دینی در دوره غلبۀ لیبرالدموکراسی تشکیل داده است. در چنین شرایطی که غرب به اوج حکومت خود رسیده و با شکست سوسیالیسم، جهان تکقطبی تشکیل داده است، ملتی دیگر، مدل متفاوتی از زندگی را در برابر تکصدایی در جهان عرضه کرده و گفته که ما میتوانیم از مسیر انبیاء به سعادت برسیم؛ سپس انقلابی کرده و مدلی جدید ارائه داده است. حالا این مدل از مرزهای خود عبور کرده و تبدیل به یک موج جهانی شده که موازنه بینالملل را تغییر داده است.
امروز علیرغم همۀ مشکلات و بعد چند دهه، قدرت جمهوری اسلامی روزبهروز افزایش مییابد. سؤال این است چه کسی انقلاب را پیش میبرد؟ دست خدا و ولایت امام زمان، محترم و اصل است، اما بار این مبارزه بر دوش چه کسانی است؟ این مردم گرسنگی نکشیدند؟ جنگ را تحمل نکردند؟ ولی هنوز هم بهپای این انقلاب ایستادگی میکنند. چه کسی پرچم حکومت دینی را در مقابل لیبرال دموکراسی بر دوش خود نگه داشته است؟ جز همین مردم؟
◀️ ما نباید دین و دینداری را غلط معنا کنیم. سنی و شیعه نقل کردهاند که نبی اکرم (ص) فرمودند اگر کسی بین رکن و مقام بهاندازه عمر حضرت نوح عبادت کند، بدون ولایت علی در جهنم است. اگر ولایت این همه اهمیت دارد پس شما چگونه دین را تنها به شریعت معنا میکنید؟. بر اساس احادیث، ولایت، عمود خیمه دین است. سرپا نگه داشتن این عمود، امروز اصلی است که مردم ایران به آن پایبندند. عقیده من این است که ملت ایران پای «مصلحت اسلام» پایداری میکند و این بالاترین مرحله دینداری است.»
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 بزرگترین شاخصۀ دینداری ملت ایران، بالا نگه داشتنِ پرچم اسلام و جمهوری اسلامی است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ چهار دهه است که پرچم جمهوری اسلامی درمقابلِ هجوم همهجانبه دشمن، پابرجاست و این پابرجا ماندن، ناشی از استقامت در راه دین خداست و این بزرگترین شاخصهٔ دینداری ملت ایران است.
◀️ آخرین جنگ آمریکا با ما همین محاصره اقتصادی است و مطمئنم اگر استقامت کنیم پیروز خواهیم شد و این پیروزی مقدمهای برای افول بیشتر آمریکا خواهد شد. و ما در دلِ همین سختیهاست که ساخته میشویم و پیش میرویم.
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 اينکه کسی در درگيری بين جبهۀ کفر و نفاق با جبهۀ ايمان، بهنفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد، مهمترين شاخصه دینداری محسوب میشود.
📢 شاخصه اصلی دينداری این است که وقتی پرچم در دست اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) قرار دارد و ایشان با قاسطین و ناکثين و مارقین میجنگند، انسان در کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد و از آن حضرت دفاع کند.
📢 جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين ابرقدرتهای مادی و جریان نفاق، پرچم اسلام و پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند.
🔴 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
◀️ «چند سال پيش بعضی از روشنفکران سکولار ادعا کرده بودند که انقلاب اسلامی هنری نکرده است و مردم ديندارتر نشدهاند!
من عرض کردم: شاخصه دينداری چيست تا بگوييم ديندارتر شدهاند يا نشدهاند؟ به نظر من اصلیترين شاخصه دينداری، دفاع از اسلام و دفاع از مکتب اهل بيت(ع) است؛ يعنی مثلاً وقتی پرچم در دست حضرت اميرالمؤمنین (ارواحنا فداه) است و با خوارج و معاويه و ناکثين و با جبهه جمل میجنگند، اينکه کسی کنار حضرت امير(ع) بايستد و بجنگد، اين شاخصه اصلی دينداری است.
◀️ اينکه کسی در درگيری بين جبهه نفاق و ايمان به نفع مکتب اهل بيت(ع) کار کند و مدافع مکتب اهل بيت(ع) باشد و در درگيری اسلام و کفر، مدافع اسلام باشد، مهمترين شاخصه دینداری است؛ ولو اين که کمتر بتواند تلاوت قرآن کند، ولو اين که يکبار نماز صبحش خدایناکرده قضا بشود.
در اين صحنه اگر کسی از اميرالمومنين(ع) جدا شد و به آن طرف رفت و شروع به نماز خواندن و قرآن خواندن کرد، و مثل ابوموسی اشعري پنجاه دور هم در دوران جنگ صفين ختم قرآن کرد، میشود: «رب تال القرآن و القرآن يلعنه» [چه بسا تالی قرآن که قرآن لعنتش میکند]!
◀️ ما بايد يک آدمی تربيت کنيم کنار حضرت امير(ع) بايستد و از آن حضرت دفاع کند؛ البته اين آدم، نمازخوان هم ميشود، خوشاخلاق هم میشود و مؤدی به آداب هم میشود؛ حتماً کسي که کنار حضرت امير(ع) است، بايد مناسک هم رعايت کند؛ کنار حضرت امير(ع) بودن، آداب دارد. ولی اصلش اين است که به زير پرچم اميرالمومنين(ع) برود و فداکاری کند. اصلیترين شاخصه دينداری اين است.
◀️ بر اساس شاخصهای که گفته شد، جامعه ايران متدينترين مردم تاريخ هستند؛ زيرا بیش از چهار دهه است که در مقابل فشارهاي سنگين دشمن پرچم اسلام را بالا نگه داشتهاند؛ پرچم اهل بيت(ع) را بالا نگه داشتهاند. و این در حالی است که ابرقدرتهای دنیا با ما میجنگند، جریانهای تکفیری با ما میجنگند، و در اين ترديدی نيست که انواع اسلحهها و امکاناتشان را بر عليه ما به کار میگيرند.
در اين درگيري وسيع، بیش از چهار دهه است پرچم اسلام ناب در دست ملتي است که با وجود غيبت امام معصوم(ع)، به نماينده آن حضرت و کسی که معتقدند منصب مرجعيت و فقاهت را از طرف حضرت تصدي میکند، اقتدا کردهاند و مشغول دفاع هستند و اين پرچم را بالا نگاه داشتهاند؛ اينها متدينترين مردماند.
البته در اين تهاجم ممکن است يک مؤمنی، يک جوانی مبتلا به گناهی هم بشود؛ زيرا فشار دشمن زياد است؛ شما اگر میخواهيد به يک جوان نمره بدهيد و تشخيص دهيد که چقدر متدين است يا نيست، بايد ببينيد فشار شيطان چقدر است و در کدام فشار، شما به او نمره میدهيد؟».
☑️ @mirbaqri_ir